|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() Cytat:
Bez reklam wyglądają jeszcze korzystniej ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 22.07.2008 o godz. 13:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nawet nawet, wg mnie lepsze od poprzednich
![]() I duży plus to to że taki wzór był specjalnie dla Wisły robiony ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Biala Gwiazda na ramieniu...
mogli ja zamiescic na getrach. BIALA GWIAZDA NA KOSZULKI!!!
Ostatnio edytowane przez e : 22.07.2008 o godz. 13:22.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie nowe stroje są całkiem całkiem, z pewnością ładniejsze od tych z ostatniego sezonu. Im mniej wzorków, pasków, krzyżyów na ramieniu i innego badziewia, tym lepiej. Mam nadzieje, że doczekam czasów gdy nasz strój bedzie najbardziej klasycznu tj. białe spodenki, gładkie czerwone koszuliki, bez żadnych ozdobników, jedyne nadruki jakie na nich będą to: numer, nazwisko, biała gwiazda na sercu i logo sponsora -SAMSUNG, FLY EMIRATES, czy innego AIG .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nooo bardzo ciekawe storje.... Nie wiem jak wam ale mi na pierwszy rzut oka sie nei spodobały, no ale po przyjrzeniu się uznałem że są dużo lepsze do poprzednich seri koszulek i lepiej sie prezentują
![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie wiem czy tak te stroje bede wyglądac.. ale jak tak patrze na nie to jakies takie strasnie luzne, nie dopasowane sa, wyglądaja jak worki... dlatego mi sie nie podobaja za bardzo jak narazie. moze to tylko dlatego ze jakies wieksze rozmiary ubrali ale np. na Boguskim ta biała wisi jak worek;/
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Stroje super. Była niedawno na stronie reklama o promocji na te stroje w Galerii Krakowskiej. Mógłby ktoś powiedzieć od kiedy i do kiedy trwa ta promocja ?
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
Koszulki sa zajebiste. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
22-27 lipca. Piłka UMBRO za 1 zł do nowej koszulki. Reklama widnieje cały czas na stronie oficjalnej.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() Naszczęscie nie będzie tych wydziwnianych numerów z tyłu ![]() Ciekawe jak się prezentują na plecach... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
czołem!!
Ostatnio edytowane przez wiertar : 22.07.2008 o godz. 14:55.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mnie osobiście się bardzo podobają. Na pewno ładniejsze od tych z sezonu 07/08.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dla mnie są świetne. Pomysł z Białą Gwiazdą idealny. Słyszałem że na tej prezentacji miała być jakąś "niespodzianka" ?
Ciekawe czy będzie można kupić te koszulki ale bez sponsora ( takie jak na umbro.pl). ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Według mnie również koszulka bez sponsora prezentuje się lepiej. Mogliby sprzedawać koszulki z TF i bez.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.wislasoccer.com/news_item_9712.htm
tył na pewno lepszy niż w poprzednim modelu - http://www.wislasoccer.com/galeria.php?id=8472 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mówcie, że będziemy mieć taką 'prostą' czcionkę!? Osobiście mi się nie podoba... Jak dla mnie za banalna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Biała gwiazda na ramieniu ... :/ reszta ok
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
osobiście wolałem już czcionkę z tamtego sezonu ale model koszulki ładniejszy jest terazJak się popatrzy od góry to będzie że jest na sercu wiadomo że lepiej by było zamiast loga SA ale cóż zrobića co byście powiedzieli jakby napis był czcionką ABG ![]()
Ostatnio edytowane przez spinnaker : 22.07.2008 o godz. 16:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czcionka zajebista - bez udziwnień, pierdółek, zaokrągleń itp.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
czcionka fajna w swojej prostoscie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
nowy nabytek juz jest
) niezle sie na zywo prezentuje![]() Skoro pare osob pisze pw to wszystkim napisze co sie ciekawia Koszulke kupilem w UMBRO w GK. Narazie są tylko meczówki czerwone, cena 199zl + od 22 do 27 lipca jak zakupi sie koszulke to za 1zl mozna wziasc pilke UMBRO (normalny rozmiar 5). Wiec jak do tego ktoś gra coś w pilke to sie oplaca ![]()
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 22.07.2008 o godz. 16:45.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
o wiele lepszy projekt niż w poprzednim sezonie, tylko ta czcionka niezbyt mi leży :/
wielki + za haftowany herb, choć wolałbym na tym miejscu Gwiazdę trzeba się będzie zaopatrzyć w nową koszulkę |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Koszulki są zajebiste !
Laserowo wykonana Biała Gwiazda prezentuje się świetnie. Można sie czepiać że na ramieniu itp. ale i tak wszystkim ludziom się nie dogodzi ;p Czcionka + krój zajebiście... Mam takie spostrzeżenie że koszulki w świetle dziennym prezentują się jeszcze lepiej... nawet ta niebieska ![]() I chyba napewno mi sie nie wydaje że się lekko lśnią ![]() Dla mnie koszulki na -5 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak juz mowilem wczesniej koszulki mi sie podobaja. Czcionka natomiast wedlug mnie nie pasuje do tego modelu.
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam już koszulkę. Wygrałem w konkursie wislakrakow.com i umbro. I to tyle radości. Byłem ją dziś odebrać. Ku mojemu zaskoczeniu okazało się że zamiast spodziewanej czerwonej dostanę NIEBIESKĄ!!!! W dodatku jeszcze rozmiar mniejszą niż deklarowałem!!! Jestem cholernie rozczarowany. I jak tu iść w piatek na meczyk w takiej koszulce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
do tych co nabyli koszulke: jaka jest cena?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Stroje bardzo ładne i estetyczne, styl numeru i nazwiska ma coś w sobie po mimo prostoty
. Co do konkursu, ja nie wygrałem i mam spokój. Uzbieram raz dwa i sobie kupię ![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Koszulka kosztuje 199 zł meczówka + piłka Umbro za 1 zł jak kupisz do 27 lipca .( Przegądąj forum dobrze pare postów wyżej jest taki sam post .
Jest możliwość kupienia gdzieś koszulki POLO takiej jak mieli piłkarze na spotkaniu w tej galerii ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Biała gwiazda na ramieniu, pomysł oryginalny to jest to co nas będzie wyróżniać (póki co można pomarzyć o gwieździe na sercu) można sobie porównać koszulki np Legii w których biega pół Europy..
![]()
Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Ja też już dzisiaj koszuleczkę zakupiłem A w Galerii dzisiaj zamiast Baszcza był Tomas Jirsak ![]()
Ostatnio edytowane przez Emilio : 22.07.2008 o godz. 19:41.
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|