|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Wie ktoś gdzie dostane w Krakowie buty Kappa - coś w ten deseń: lub w ten: ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
http://www.allegro.pl/item383466010_..._5_nowosc.html
jak chodzio halówki super cena bo buty z zeszłego roku, do kupienia w athlets footach za 130 czy 140zł buty skórzane a nie ze szmatą czy plastikowymi świecidełkami, super leżą ![]() polecam ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Swego czasu widziałem coś takiego w Deichmannie w Galerii Krakowskiej.
Ale pewnie znajdziesz je w każdym sklepie tej firmy. ![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie ma sklepu Kappy w Krakowie. Jedyna szansa to albo Deichman, albo Allegro, ale na GK raczej bym się nie nastawiał, bo ostatnio będąc właśnie w Deichmanie nie widziałem fajnych modeli tej firmy. Za to było sporo fajnych modeli Lacoste. Ceny w okolicach 300 zł, więc generalnie w porównaniu z Nike, czy Adidasem nie wypada tak dużo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
coś takiego ?85 dolców.. ciekawe ile przesyłka Tylko że ja muszę kupić buty już i nie mogę czekać na przesyłkę. Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje z białych bucików takich jak podałem wyżej to niech podrzuci. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, takie. Cena to około 300 zł, były chyba jeszcze czarne i brązowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
http://allegro.pl/item386669199_buty...e_na_lato.html cos takiego widzialem w M1 za 169zeta sa jeszcze modele na rzepy ceny takich butow do 200zeta a jaka jest cena tych kappy w Deichmannie
Ostatnio edytowane przez hudinho : 23.06.2008 o godz. 15:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Mam takie pytanie gdzie znajduje sie ten sklep? ![]()
...WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
decat - decathlon ....
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie dostanę takie buty albo jakieś podobne?
http://pl.skate-europe.com/details/4...odel_lock.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mógłby ktoś polecić jakieś nie drogie buty do piłki nożnej? Dodam, że głównie gram na betonie i czasami na sztucznej trawie. Aha i co ważne, nie dawno skręciłem staw skokowy, co mi sie niestety często zdarza, teraz znowu zaczynam kopać i zastanawiam się, czy nie kupić jakieś takie specjalne, wysokie buty, żeby lepiej unieruchomić kostke. Tylko, czy są takie i czy dobrze by sie w takich grało...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
<br /> Cropp Galeria krk ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś gdzie w Krakowie lub okolicach drapnę obuwie Lacoste
P.S. Oprócz sklepu tej firmy na Grodzkiej i Gortz 17 w GK ![]()
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Jak nie używasz opaski uciskowej na staw skokowy to zacznij. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Było kilka modeli w Heavy Duty na Szewskiej jak byłem ostatnio i cenowo też sympatycznie w porównaniu z Grodzką, ale czy są nadal to najlepiej sprawdzić samemu.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Wisła ponad wszystko
Od: 03.2006
Offline |
|
Są również w Heavy Duty w Galerii Krakowskiej oraz w Humanicu, również w tej samej galerii. ![]()
"Basket is my life"
27.07.11 |
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 12.2002
Offline |
|
|
jeszcze sklep Humanic w Galerii Krakowskiej
![]()
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Wszelki asortyment w tego typu sklepach to chińskie podróbki. ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Wisła ponad wszystko
Od: 03.2006
Offline |
|
|
masz na myśli te sklepy z obuwiem sportowym (nike, adidas, reebok) ?
![]()
"Basket is my life"
27.07.11 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodzi mi o sklepy, w których jest po kilka marek obuwia, przeważnie w bocznych kamienicach.
![]()
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Buty sprzedawane w Athlet`s Foot , lub sklepach Adidasa, czy Nike w przeróżnych Galeriach również produkowane są w Chinach.
Te sprzedawane w mniejszych sklepikach, gdzie znaleźć można obuwie różnych marek nie wydają się być podróbami, ze względu na cenę oraz jakość ( nie są mniej wytrzymałe niż te z AF). Wątpie też by w centrum Krakowa ktoś odważył się sprzedawać podróbki tak znanych firm. W końcu ul Floriańska, to nie bazarek w Słonecznym Brzegu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jakość. ![]() Jest jak jest, przekonywać Cię nie będę. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A orientuje się ktoś może gdzie w Krakowie można kupićbuty do squasha? Najlepiej jakby były to Dunlopy.. Bo potrzebuję, a do tej pory się jakoś nie mogłem na nie natknąć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Widziałem wczoraj buty do squasha w decathlonie,ale nie wiem,czy były to Dunlopy... ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dzięki za info w sprawie Lacoste'ów, zostało ono przeze mnie skrzętnie wykorzystane
![]() ![]()
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
|
|
|