The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SpongeBob
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2008, 18:57
czy na prawde musze ciągle oglądac morde tego pokerzysty? typ tak mi działa na nerwy...
daje krzyzyk-nic.odswiezam-znowu sie pojawia..i tak 15 razy
Odpowiedz cytując
wislak_olkusz
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.07.2008, 22:28
do hasioka http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4584
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 11.07.2008, 14:28
No, FOOTBALL MANAGERY.... bedzie bolalo : )))))
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
TWSD Guard
Strzeże forum

Od: 09.2005

Stary 13.07.2008, 12:12
Lista moderatorów, którzy obecnie będą decydowali o kształcie większości działów na forum dostępna jest pod tym adresem. Mamy nadzieję, że zwłaszcza w pokoju poświęconym tematom piłkarskim uda się jeszcze bardziej ustabilizować sytuację. Liczymy również, że uda się odeprzeć kolejna inwazję fanów Beitaru, przed zbliżającym się meczami w Pucharze Mistrzów.

http://www.wislakrakow.com/forum/showgroups.php

Być może w najbliższym czasie grono powiększy się jeszcze o 1-2 osoby.
I skończysz na dnie gdy Guardian Cię dopadnie
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 13.07.2008, 15:57
a ja mam bardzo głupie pytanie: Dlaczego niektórzy administratorzy/moderatorzy mają czerwone nicki, a niektórzy czarne ?
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Stary 13.07.2008, 16:07
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
a ja mam bardzo głupie pytanie: Dlaczego niektórzy administratorzy/moderatorzy mają czerwone nicki, a niektórzy czarne ?
Zgodnie z życzeniem zainteresowanych. Kolor nie ma znaczenia, uprawnienia wszystkich modów są identyczne. Czy na czarno, czy na czerwono, pokemońskie posty tnie się tak samo.

Pytanie wcale nie było głupie. Pozdrawiam
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 14.07.2008, 17:56
chciałbym sie uprzejmie dowiedzieć czy jakiś mod przegląda temat projekty grafów(szkice na kartkach)
bo to co tam się wyprawia to nie jest już nawet śmieszne.Bardzo prosiłbym aby odpowiednia osoba
wyczyściła ten temat z pokemońskich projektów!!!

A to że jeszcze Wi$l@k nie został wyjebany na Marsa bez możliwości powrotu uważam za SKANDAL!
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.07.2008, 21:14
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...1&postcount=21

Kolejny bot...
the end
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Stary 15.07.2008, 17:02
Zrobcie porządek w temacie "stroje meczowe Wisły Kraków" trole nabijaja sobie tam posty ;/ albo zamknac do czasu pojawienia sie nowej wersji trykotow.
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 15.07.2008, 17:07
klusek106 napisał(a):Wyświetl post
Zrobcie porządek w temacie "stroje meczowe Wisły Kraków" trole nabijaja sobie tam posty ;/ albo zamknac do czasu pojawienia sie nowej wersji trykotow.
Nie przesadzasz czasem ? Zluzuj troche

usunac ten post i wyzej
Ostatnio edytowane przez mic : 15.07.2008 o godz. 17:11.
Odpowiedz cytując
mb_1906
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 16.07.2008, 00:02
Proszę o bana dla użytkownika Krzysiek28 za debilne pytania w temacie Wyjazdy - ciekawe opisy.
Odpowiedz cytując
krzysiek28
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 16.07.2008, 00:19
jakie głupie pytania możesz mi zacytować głupie pytanie!!
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 16.07.2008, 12:00
nie wiem, czy to z winy strony, ale jak otwieram jakies tematy na forum w tle ( w operze), to mi od razu przeskakuje na ta strone i wlacza sie strona z reklama. wczesniej byo ok, problem pojawil sie kilka dni temu. czy inni tez tak maja i mozna to jakos zmienic?

edit: juz jest ok
edit2: znow jest zle:/
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 16.07.2008 o godz. 16:00.
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Stary 16.07.2008, 12:54
Trochę głupie pytanie, ale zapytać zawsze można. Czy z jednego komputera można zgłosić kilka osób do konkursu, w którym można wygrać koszulkę Wisły!?
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Stary 16.07.2008, 13:05
w0lno. napisał(a):Wyświetl post
Trochę głupie pytanie, ale zapytać zawsze można. Czy z jednego komputera można zgłosić kilka osób do konkursu, w którym można wygrać koszulkę Wisły!?
Moim zdaniem liczy sie IP jeden raz wysylasz i koniec ! Bo jakby sie dalo zglosic pare osob z jednego kompa to ja bym podal cala moja wielka rodzine... zeby byly wieksze szanse na wylosowanie
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 17.07.2008, 19:26
Ależ się na forum porobiło(banów).Czy mógłby ktoś wytłumaczyć z jakich powodów 1q2 został "banita"?
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 17.07.2008, 20:34
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
nie wiem, czy to z winy strony, ale jak otwieram jakies tematy na forum w tle ( w operze), to mi od razu przeskakuje na ta strone i wlacza sie strona z reklama. wczesniej byo ok, problem pojawil sie kilka dni temu. czy inni tez tak maja i mozna to jakos zmienic?
podbijam. prosze napiszcie jak rozwiazac ten problem, bo naprawde jest to wkurzajace:/
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.07.2008, 23:15
Zbychu napisał(a):Wyświetl post
Ależ się na forum porobiło(banów).Czy mógłby ktoś wytłumaczyć z jakich powodów 1q2 został "banita"?
To wiemy on i ja. Jak mu się ban skończy, to możesz go o to zapytać, ja nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć. Na pewno nie dostał go "za poglądy".
Radzę nie ciągnąć tutaj tego tematu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.07.2008, 00:30
Above napisał(a):Wyświetl post
Podbijam pytanie.
Ruchome awatary odeszły w siną dal wraz ze zmianą starego forum na to obecne.
Jedynie forumowicze, którzy takie awatary mieli w swoich profilach i po zmianie layoutu forum ich nie zmieniali, mają je nadal; dla pozostałych nie ma takiej możliwości.
...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.07.2008, 10:39
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To wiemy on i ja. Jak mu się ban skończy, to możesz go o to zapytać, ja nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć. Na pewno nie dostał go "za poglądy".
Radzę nie ciągnąć tutaj tego tematu.
Zdziwiłem się tylko że taka osoba jak 1q2 ,mająca dużą aktywność,liczbe postów na forum świadomie napisała coś niewłaściwego aż tak bardzo że w konsekwencji musiała zostać zbanowana,stąd moje zainteresowanie tym przypadkiem.Jednak widocznie masz słuszne powody aby o tym nie pisać na forum więc nie pozostaje mi nic innego jak z góry uznać Twoją zwierzchność w tej kwesti i nie kontynuować tematu,tym bardziej iż dałeś mi do zrozumienia iż może mnie spotkać podobny los jak 1q2,a tego chiałbym uniknąć tak więc zgodnie z Twoimi instrukcjami kończe ten wątek.

Pozdrawiam.
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.07.2008, 15:18
Zbychu napisał(a):Wyświetl post
Zdziwiłem się tylko że taka osoba jak 1q2 ,mająca dużą aktywność,liczbe postów na forum świadomie napisała coś niewłaściwego aż tak bardzo że w konsekwencji musiała zostać zbanowana,stąd moje zainteresowanie tym przypadkiem.Jednak widocznie masz słuszne powody aby o tym nie pisać na forum więc nie pozostaje mi nic innego jak z góry uznać Twoją zwierzchność w tej kwesti i nie kontynuować tematu,tym bardziej iż dałeś mi do zrozumienia iż może mnie spotkać podobny los jak 1q2,a tego chiałbym uniknąć tak więc zgodnie z Twoimi instrukcjami kończe ten wątek.

Pozdrawiam.
Nie próbuj robić męczenników z siebie, ani z 1q2. Obowiązują was te same zasady co wszystkich. Jak długo nie złamiesz regulaminu forum, tj. nie będziesz spamował, przeklinał ani obrażał innych użytkowników - nic Ci ani z mojej, ani ze strony żadnego innego moderatora nie grozi.

Na następny taki post odpowiedzi raczej nie będzie. Nie ufacie nam? Trudno. Pewnie macie jakieś racjonalne przesłanki( choć szczerze wątpię ).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
gse
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 19.07.2008, 08:47
A ja mam takie skromne pytanie które być może już padło...Nie da się usunąć w p*zdu tych wszystkich tematów z kłódką...? po co one są? W samym Hyde-Parku są 43 podstrony i dla nowych troche szukania...więć się nie dziwcie że co chwila zakłada Wam ktoś te same tematy...może pora wydupc*ć to...chyba że jest inny powód dlaczego to trzymacie...?
Cytat:
...Nasza Siła Was Przerasta -WISŁA KRAKÓW- Lepsza Strona Tego Miasta...
Odpowiedz cytując
West
Vide Cul Fide

Od: 09.2004

Stary 19.07.2008, 12:20
istnieje taka opcja jak " szukaj " u gory forum,
po co grzebac w 43 stronach.

Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Od: 03.2008

Stary 19.07.2008, 12:27
ale w duzej ilosci przypadkow ta funkcja nic nie pokazuje...wpisuje tam historia sportu, a wyskakuje mi "Polityka Transferowa Wisły"...to chyba nie tak ma dzialac..
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 19.07.2008, 12:29
jak coś jest śmieciem jest usuwane, jeśli temat jest zamkniety, tzn, ze nie jest smieciem, a się wyczerpał w formie, którą przybrał na końcu. Nie znaczy to, że inna częśc tego tematu nie jest wartościowa.

Istnieje opcja szukaj
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
kalashnikov2
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 19.07.2008, 12:32
Składam pod głosowanie wniosek o dołączenie do katalogu grzechów głównych zagrożonych karą najwyższą pisania o tym że Wisłę należy sprzedać bogatemu Ruskowi.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 19.07.2008, 12:39
kalashnikov2 napisał(a):Wyświetl post
Składam pod głosowanie wniosek o dołączenie do katalogu grzechów głównych zagrożonych karą najwyższą pisania o tym że Wisłę należy sprzedać bogatemu Ruskowi.
Za takie teksty to ban do konca roku,podpisuje sie pod tym wnioskiem.
Najwieksze placzki i najwiecej do powiedzenia maj junior membery, ja rozumiem ze sa wakacje i jest wysyp forumowych pokemonow ale co niektorych sie wydaje ze jak pograli na FM to juz wszystkie rozumy ziedli
,
Odpowiedz cytując
Paparapa
Senior Member

Stary 19.07.2008, 15:20
Kto usunal temat "przerobka/obrobka mp3" zalozony przeze mnie?
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
Odpowiedz cytując
Basketteur #9
Wisła ponad wszystko

Od: 03.2006

Stary 19.07.2008, 19:46
jeśli można coś zasugerować, to proponuję odpowiednio zaopiekować się koniami z tematów "kupię, sprzedam, zamienię"...
"Basket is my life"

27.07.11

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów