The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2008, 19:14
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Troche mnie irytuje ten Pan komentujacy,smiem twierdzic ze nawet jak by szachy kometowal to by sie tak ekscytowal.
poczekaj na mecz Legii. Zapewne komentowac bedzie Iwanski, a ten potrafi sie ekscytowac
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 17.07.2008, 19:17
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
I który tu znawca dalej bedzie mówił,ze Lewandowski dla Wisły był za cienki
Przepraszam nie tu ,tylko w temacie "Polityka transferowa...."
Szanuję każdy odmienny pogląd, ale drogi "znawco", poczekajmy na kilka meczów ligowych w wykonaniu Roberta.
Defensywa zdobywcy Pucharu Azerbejdżanu(nie mistrza) nie prezentowała się zbyt ciekawie i myślę, że im nawet Kmiecik i Grzelak mogliby po hat-tricku walnąć.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.07.2008, 19:20
Brozinhio napisał(a):
Stilić o ile nei zostanie zmarnowany bedzie anjwieksza gwiazda jaka śmigala po naszych boiskach od wprowadzenia możliwości transferów w Polskiej piłce.
jak to jeden mecz z czwartą drużyną Azerbejdżanu potrafi wpływać na talent jasnowidzenia!

Ale fakt, Lewandowski to taki drugi Franek może być. Po prostu wie gdzie uderzyć, a więcej od sępa pola karnego wymagać nie trzeba.

Czekamy na Legię. Roger strzeli, mówie wam.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 17.07.2008, 19:22
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Szanuję każdy odmienny pogląd, ale drogi "znawco", poczekajmy na kilka meczów ligowych w wykonaniu Roberta.
Defensywa zdobywcy Pucharu Azerbejdżanu(nie mistrza) nie prezentowała się zbyt ciekawie i myślę, że im nawet Kmiecik i Grzelak mogliby po hat-tricku walnąć.
Byc moze,zobaczymy na jesieni.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 17.07.2008, 19:26
Lech ładnie zagrał,sporo potrafi ten Stilić ,ciekawie wygląda ich ofensywa.
Większych wniosków bym nie wyciągał,bo ich przeciwnik potęgą raczej nie jest .
Choć niewątpliwie są silniejsi niż w ubiegłym sezonie .
Ale już dawno nie oglądałem ciekawej piłki w Polskim wykonaniu ,nie licząc oczywiście Wisełki .
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 17.07.2008, 19:27
Na tle tak świetnej drużyny jak Chazar zaprezentowali sie niźle. Będziemy mieć dużo radości z poznańskiej Amiki (kibice Wisły) patrząc jak balon znowu wypuszcza powietrze.
A tak na poważnie, na te ochy i achy w mediach, które biły piane o nich to jestem zadowolony i pewny, że będzie podobnie jak w zeszłym sezonie.
Z takimi ogórkami wymęczone 1;0. Grunt to że 3 pkt. zdobyte w klasyfikacji polskich drużyn. Bo jak dotąd to tylko Wisła od lat nabija samotnie liczydełko.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 17.07.2008, 19:32
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Z takimi ogórkami wymęczone 1;0. Grunt to że 3 pkt. zdobyte w klasyfikacji polskich drużyn. Bo jak dotąd to tylko Wisła od lat nabija samotnie liczydełko.
no nie szalej, że wymęczone, jak dla mnie na luzie ich pyknęli, a w Poznaniu dostaną łomot z 4-0...

Legia też bez problemów wygra, ci Białorusini zajmują aktualnie 10 miejsce w lidze...

W końcu do pucharów nie dostały się przypadkowe drużyny, tak jak to miało miejsce ostatnimi laty, i w końcu nie będzie kompromitacji... To na pewno cieszy.

Co do Lecha, to nie źle ten Lewandowski i Rengifo (Stilić i Peszko mnie nie zachwycili), natomiast nie moge nadziwić sie co ten drugi czarny w obronie Lecha wyprawiał . Bodaj Enrique jakiś. Przecież, to totalny kretyn jest...
Ddf
Odpowiedz cytując
nce
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.07.2008, 19:40
Zdobyty 1 punkt, bo to kwalifkacje, a ponieważ 3 zespoły polskie grają to dla polski jest to 0.33.
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 17.07.2008, 19:41
Konrad. napisał(a):Wyświetl post

Legia też bez problemów wygra, ci Białorusini zajmują aktualnie 10 miejsce w lidze...
ja bym tej Legi taki pewny nie był, no ale zobaczymy ja stawiam remis
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 17.07.2008, 19:52
Cytat:
Ta ironia to z zazdrości ? Czy piszesz tak żeby się popisać ? Koleś ładnie strzelił z pierwszej piłki, widać że tak chciał i mu wyszło. Niby nic trudnego ale wielu polskich pierwszoligowych napastników tak nie potrafi.
Nie żartujmy Mucha, Pawełek, a nawet mam wrażenie że pół ligi by ten strzał wyjęło, tempo meczu: padaka, straszna, aczkolwiek Ci Azerowie pewnie utrzymali by się u nas w lidze. Swoje zrobiła temperatura, Lech na spokoju przejdzie dalej, choć myślałem że na większym spokoju.

Cytat:
I który tu znawca dalej bedzie mówił,ze Lewandowski dla Wisły był za cienki
Przepraszam nie tu ,tylko w temacie "Polityka transferowa...."
Ja i tutaj bo w transferowym się nie udzielam, okey on i Stilić byli wyróżniającymi się piłkarzami Lecha, ale ludzie na jakim tle, uważam że chwilowo mamy lepszych napastników, Lech swojego nie zrobił, ale uniknął kompromitacji. Tak źle z naszą piłką nie jest, w tym roku gramy rozsądnymi drużynami, więc tutaj patrząc na stan przygotowania, minimum wykonane.

Cytat:
W końcu do pucharów nie dostały się przypadkowe drużyny, tak jak to miało miejsce ostatnimi laty, i w końcu nie będzie kompromitacji... To na pewno cieszy.
otóż to.

Legia na spokoju swój mecz wygra. Jestem ciekawy akcentów kibicowskich piszcie, jeżeli już coś przegapiłem

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 17.07.2008, 19:54
Luu... napisał(a):Wyświetl post
ja bym tej Legi taki pewny nie był, no ale zobaczymy ja stawiam remis
Ja też ręki bym sobie nie dał uciąć ,nawet za remis .
Mam w pamięci ich występy w ostatnich latach ....

PS.Kto to jest ten Arruabarrena w Legii ?
Ostatnio edytowane przez jachting : 17.07.2008 o godz. 20:21.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 17.07.2008, 20:21
Mimo zakupionego 4paka mocnych okocimiów, meczu Legii z tym zespołem z Białorusi zdzierżyć nie mogę.
Odpowiedz cytując
hudinho
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 17.07.2008, 20:34
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Mimo zakupionego 4paka mocnych okocimiów, meczu Legii z tym zespołem z Białorusi zdzierżyć nie mogę.
ja z kumplem zrobilem 0,7 sobieskiego i usypiamy z nudow

to co dzisiaj pokazuały/pokazuja polskie zespoly mozna okreslic jednym slowem... DRAMAT!!!
1000lat za murzynami
dno i 3metry mułu

P.S. kądzikowski mecz jest na tvp2
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.07.2008, 20:35
Może chociaż Legia przegra..
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 17.07.2008, 20:35
Trzeba przyznać, że Homel w porównaniu z przeciwnikiem Lecha to całkiem solidny zespół. Oczywiście LEgia jest trochę lepsza, ale z tego, co widać niekoniecznie musi wygrać. Białorusini, jeśli nie przegrają, a przy odrobinie szczęścia gdyby wygrali, w kontekście rewanżu u siebie mogą odprawić Legię już w tej rundzie Pucharu UEFA.
Odpowiedz cytując
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 17.07.2008, 20:38
A Giza w formie.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 17.07.2008, 20:50
ooooooo ludzie ten Homel to by sie w Polskiej Ekstraklesie nie utrzymał, tak słaby jest (to już Chazar o klase lepszy), a Legia im gola nie może strzelić. Przecież tam pojęcia obrońcy nie maja gdzie sie ustawić, tyle że jak patrze na Gize to ten tez nie wie co z piłką zrobić.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 17.07.2008, 20:57
To z całą pewnością nie są dobre dni Gizy...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.07.2008, 21:02
ja chcę spowrotem Euro! :(

cieszyłem się, że w końcu mecze. Ale ja przepraszam, wolałbym obejrzeć, ja ktoś w PESa pyka.

Nie wiem, co pokaże Wisła z L'poolem i przede wszystkim Beitarem, ale chyba gorzej być nie może, prawda?

Ajtiaj - spier...niczaj - to mi się z meczu najbardziej podobało.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Oxydrene
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 17.07.2008, 21:11
Baala napisał(a):Wyświetl post
ooooooo ludzie ten Homel to by sie w Polskiej Ekstraklesie nie utrzymał, tak słaby jest (to już Chazar o klase lepszy), a Legia im gola nie może strzelić. Przecież tam pojęcia obrońcy nie maja gdzie sie ustawić, tyle że jak patrze na Gize to ten tez nie wie co z piłką zrobić.
Jak to słaby? Zobacz... żadnych sposorów na koszulkach(bo po co to w ich kraju) 10 miejsce w "jednej z najsłabszych lig Europy" jak to redaktor ujął, nawet jakiś czarnoskórych mają i sobie radzą.. czasami nawet całkiem nieźle... Albo nie, Ja źle widze i obie drużyny są żenująco słabe. Ile to lat za murzynami?

P.S. Widzieliście Beenhakkera palącego cynamonowe cygaretki? xD Pewnie nie może wysiedzieć
Odpowiedz cytując
Aaarrgh
Senior Member

Stary 17.07.2008, 21:12
Albo Legii brakuje szczęścia, albo Białorusini cichaczem wzięli od Amerykanów tarczę antyrakietową...

To przykre, jak widzę że druga drużyna ligi nie poptrafi poradzić sobie sobie z jakimś Homelem.
Odpowiedz cytując
simone
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 17.07.2008, 21:18
Pytanko do "warszaskich rozmywaczy" (wy lepiej w temacie siedzicie ) lub do kogoś kto wyłapał- co to za bluzgi na ITI i Waltera (oprócz tego co napisał przedmówca) tak od 63 minuty leciały? Strasznie mnie to ciekawi...

A tak poza tym, to lipa nie mecz...

Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 17.07.2008, 21:22
Brawa dla komentatorów! Dowiedzieliśmy się, np. że prezentowana (co by nie powiedzieć - dość kiepska) dyspozycja Legii w tym meczu spowowodowana jest m.in. tym, że cykl przygotowań do sezonu Legionistów zostal przerwany przez EURO2008 .
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 17.07.2008, 21:23
Z Homla pochodzil Lejzorek Rojtszwanc, wiec im kibicuje.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
EricDraven
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 17.07.2008, 21:25
Iwański cieniutko, Rocki wygwizdany na wejściu.

Atmosfera istotnie pucharowa, cisza jak na sparingu Polska - Wyspy Owcze, ogólnie raczej przykry widok.. a Białorusini walczą dzielnie. Czyżby Legia wzorem Cracovii miała zapisać nową, piękną kartę w historii białoruskiego futbolu?
Odpowiedz cytując
Aaarrgh
Senior Member

Stary 17.07.2008, 21:29
Nie przesądzając (jeszcze) wyniku tego dwumeczu, zastanawia mnie jedno - czy Iwański wytrzyma presje kibiców, jeśli Legia odpadnie z pucharów na obecnym etapie? Bo to jednak spory wstyd będzie...
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 17.07.2008, 21:33
Illargui napisał(a):Wyświetl post
Brawa dla komentatorów! Dowiedzieliśmy się, np. że prezentowana (co by nie powiedzieć - dość kiepska) dyspozycja Legii w tym meczu spowowodowana jest m.in. tym, że cykl przygotowań do sezonu Legionistów zostal przerwany przez EURO2008 .

to jest cyrk

Legii idzie ciezko, ale moze awansują.
Białorusini zwyciestw nad Polską nie traktują w ramach sukcesu. to dla nich już norma :/
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 17.07.2008, 21:36
ha...no to mamy 2 kompromitację sezonu 2008/2009 1> Cracovia 2.LEgia Wa-wa
Nie chce być złym prorokiem ale u Łukaszenki będzie diablo cięzko i moze przegrana typu 89' i gol.
A Giza to chyba był kon trojański
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 17.07.2008, 21:38
ha, ha, ha.

Brawo Homel!
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 17.07.2008, 21:40
kurde ale wstyd, mam nadzieje że legia w 2 meczu poradzi sobie bo tu chodzi o punkty dla nas także! niedługo będziemy mieli już tylko 2 drużyny w pucharach, nie śmiejmy się tak bo niewiadomo jak będzie z żydkami w Jerozolimie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów