|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
Defensywa zdobywcy Pucharu Azerbejdżanu(nie mistrza) nie prezentowała się zbyt ciekawie i myślę, że im nawet Kmiecik i Grzelak mogliby po hat-tricku walnąć. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Brozinhio napisał(a):
Ale fakt, Lewandowski to taki drugi Franek może być. Po prostu wie gdzie uderzyć, a więcej od sępa pola karnego wymagać nie trzeba. Czekamy na Legię. Roger strzeli, mówie wam. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Byc moze,zobaczymy na jesieni.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Lech ładnie zagrał,sporo potrafi ten Stilić ,ciekawie wygląda ich ofensywa.
Większych wniosków bym nie wyciągał,bo ich przeciwnik potęgą raczej nie jest . Choć niewątpliwie są silniejsi niż w ubiegłym sezonie . Ale już dawno nie oglądałem ciekawej piłki w Polskim wykonaniu ,nie licząc oczywiście Wisełki . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Na tle tak świetnej drużyny jak Chazar zaprezentowali sie niźle. Będziemy mieć dużo radości z poznańskiej Amiki (kibice Wisły) patrząc jak balon znowu wypuszcza powietrze.
A tak na poważnie, na te ochy i achy w mediach, które biły piane o nich to jestem zadowolony i pewny, że będzie podobnie jak w zeszłym sezonie. Z takimi ogórkami wymęczone 1;0. Grunt to że 3 pkt. zdobyte w klasyfikacji polskich drużyn. Bo jak dotąd to tylko Wisła od lat nabija samotnie liczydełko. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Legia też bez problemów wygra, ci Białorusini zajmują aktualnie 10 miejsce w lidze... W końcu do pucharów nie dostały się przypadkowe drużyny, tak jak to miało miejsce ostatnimi laty, i w końcu nie będzie kompromitacji... To na pewno cieszy. Co do Lecha, to nie źle ten Lewandowski i Rengifo (Stilić i Peszko mnie nie zachwycili), natomiast nie moge nadziwić sie co ten drugi czarny w obronie Lecha wyprawiał ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zdobyty 1 punkt, bo to kwalifkacje, a ponieważ 3 zespoły polskie grają to dla polski jest to 0.33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
ja bym tej Legi taki pewny nie był, no ale zobaczymy ja stawiam remis
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Legia na spokoju swój mecz wygra. Jestem ciekawy akcentów kibicowskich piszcie, jeżeli już coś przegapiłem ![]() ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ja też ręki bym sobie nie dał uciąć ,nawet za remis
.Mam w pamięci ich występy w ostatnich latach .... PS.Kto to jest ten Arruabarrena w Legii ?
Ostatnio edytowane przez jachting : 17.07.2008 o godz. 20:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mimo zakupionego 4paka mocnych okocimiów, meczu Legii z tym zespołem z Białorusi zdzierżyć nie mogę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
to co dzisiaj pokazuały/pokazuja polskie zespoly mozna okreslic jednym slowem... DRAMAT!!! 1000lat za murzynami dno i 3metry mułu P.S. kądzikowski mecz jest na tvp2 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Może chociaż Legia przegra..
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Trzeba przyznać, że Homel w porównaniu z przeciwnikiem Lecha to całkiem solidny zespół. Oczywiście LEgia jest trochę lepsza, ale z tego, co widać niekoniecznie musi wygrać. Białorusini, jeśli nie przegrają, a przy odrobinie szczęścia gdyby wygrali, w kontekście rewanżu u siebie mogą odprawić Legię już w tej rundzie Pucharu UEFA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A Giza w formie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ooooooo ludzie ten Homel to by sie w Polskiej Ekstraklesie nie utrzymał, tak słaby jest (to już Chazar o klase lepszy), a Legia im gola nie może strzelić. Przecież tam pojęcia obrońcy nie maja gdzie sie ustawić, tyle że jak patrze na Gize to ten tez nie wie co z piłką zrobić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To z całą pewnością nie są dobre dni Gizy...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ja chcę spowrotem Euro! :(
cieszyłem się, że w końcu mecze. Ale ja przepraszam, wolałbym obejrzeć, ja ktoś w PESa pyka. Nie wiem, co pokaże Wisła z L'poolem i przede wszystkim Beitarem, ale chyba gorzej być nie może, prawda? Ajtiaj - spier...niczaj - to mi się z meczu najbardziej podobało. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
P.S. Widzieliście Beenhakkera palącego cynamonowe cygaretki? xD Pewnie nie może wysiedzieć |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albo Legii brakuje szczęścia, albo Białorusini cichaczem wzięli od Amerykanów tarczę antyrakietową...
To przykre, jak widzę że druga drużyna ligi nie poptrafi poradzić sobie sobie z jakimś Homelem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pytanko do "warszaskich rozmywaczy" (wy lepiej w temacie siedzicie
) lub do kogoś kto wyłapał- co to za bluzgi na ITI i Waltera (oprócz tego co napisał przedmówca) tak od 63 minuty leciały? Strasznie mnie to ciekawi...A tak poza tym, to lipa nie mecz... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Brawa dla komentatorów! Dowiedzieliśmy się, np. że prezentowana (co by nie powiedzieć - dość kiepska) dyspozycja Legii w tym meczu spowowodowana jest m.in. tym, że cykl przygotowań do sezonu Legionistów zostal przerwany przez EURO2008
. |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Z Homla pochodzil Lejzorek Rojtszwanc, wiec im kibicuje.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Iwański cieniutko, Rocki wygwizdany na wejściu.
Atmosfera istotnie pucharowa, cisza jak na sparingu Polska - Wyspy Owcze, ogólnie raczej przykry widok.. a Białorusini walczą dzielnie. Czyżby Legia wzorem Cracovii miała zapisać nową, piękną kartę w historii białoruskiego futbolu? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie przesądzając (jeszcze) wyniku tego dwumeczu, zastanawia mnie jedno - czy Iwański wytrzyma presje kibiców, jeśli Legia odpadnie z pucharów na obecnym etapie? Bo to jednak spory wstyd będzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
to jest cyrk ![]() Legii idzie ciezko, ale moze awansują. Białorusini zwyciestw nad Polską nie traktują w ramach sukcesu. to dla nich już norma :/ ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ha...no to mamy 2 kompromitację sezonu 2008/2009 1> Cracovia 2.LEgia Wa-wa
Nie chce być złym prorokiem ale u Łukaszenki będzie diablo cięzko i moze przegrana typu 89' i gol. A Giza to chyba był kon trojański |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ha, ha, ha.
Brawo Homel! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
kurde ale wstyd, mam nadzieje że legia w 2 meczu poradzi sobie bo tu chodzi o punkty dla nas także! niedługo będziemy mieli już tylko 2 drużyny w pucharach, nie śmiejmy się tak bo niewiadomo jak będzie z żydkami w Jerozolimie
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|