|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Moj sasiad polecial wczoraj do Rygi na mecz Saint Pats z Olimpsem.
8 ich polecialo. Caly "MLYN" ![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wlasnie sobie patrze na meczyk Majstrow i narazie bez niespodzianki, czyli padaka... Mam nadzieje ze uda im sie wcisnac jakiegos farfocla, bo odpasc z tymi kolesiami to byloby juz troszke przegiecie ;]
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tylko pomarzyc zeby polskie zespoly takie wyniki osiagaly choc Lech narazie calkiem niezle - myslalem, ze bedzie barziej obrona Czestochowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest dobrze, ale niestety jak będzie remis Lech przejdzie dalej, bo u siebie na pewno wygrają.
Dobrze by było jakby Xazar coś strzelił nie tracąc nic, choć będzie to trudne bo graja taką padakę że ja z chłopakami z osiedla zagrałbym lepiej ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Lex gra tak jak Polska w drugiej połowie z Austrią. Niby więcej przy piłce, niby jakieś akcjie, ale to i tak o kanty dupy rozbić. A najlepszy na boisku jest Jakoba Bamba
p.s. ale ten komentaror pierdzieli od rzeczy. p.s.2 ładnie się prezentuje reklama Amiki. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
jak na początek sezonu niezły mecz Lecha , ten Rengifo jakis cieniutki, ale trzeba przyznac ze Azerowie zostawiają miejsca a miejsca
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dla mnie to jest trochę śmieszne, jedzie polska drużyna do Azerbejdżanu i gra asekuracyjnie wystawiając jednego napastnika. Przecież widać, że przeciwnik Lecha o obronie pojęcie ma marne, przyciśnięci się gubią. Zamiast postawić na ofensywę, włożyć ogórkom 2 bramki i mieć spokój my wolimy się bronić i czekać na kontry.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie podoba mi ten nowy nabytek Lecha Stilić. Nie chcę faceta oceniać bo jednym w dodatku nie pełnym meczu ale koleś wstrzymuje zbyt dużo akcji, piłką plącze mu się pod nogami i wdaję się w nie potrzebne dryblingi. Nie dopatrzyłem się jakiegoś dobrego zagrania tego zawodnika w pierwszej części spotkania. Koleś jest młody, a więc wszystko przednim, jednak ja nie mam nic przeciwko temu aby w lidze grał tak jak teraz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mi się podoba.
Najlepiej jakby cała ich 11 wyglądała jak ten Stilic. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No i 1-0 Lewandowski szaleje
Ostatnio edytowane przez Bobic : 17.07.2008 o godz. 18:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szaleje.. cóż to była za akcja, cóż za strzał, cóż za gol, coś niesamowitego!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ładna bramka. Koleś wie co zrobić w polu karnym. Szkoda że nie trafił do nas bo jako zmiennik by się przydał.
Arboleda jak zwykle fajnie gra, a Stilic faktycznie trochę słąbą ma technikę użytkową i gdzie ta szybkość? ![]() Ale jednak napastników mamy lepszych od Lecha. Przynajmniej na razie. ![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Ta ironia to z zazdrości ? Czy piszesz tak żeby się popisać ? Koleś ładnie strzelił z pierwszej piłki, widać że tak chciał i mu wyszło. Niby nic trudnego ale wielu polskich pierwszoligowych napastników tak nie potrafi.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Grunt to zwyciestwo.. a w jakim stylu? Kto bedzie na to pozniej zwracal uwage :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Troche mnie irytuje ten Pan komentujacy,smiem twierdzic ze nawet jak by szachy kometowal to by sie tak ekscytowal.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dobrze, że Lech gra już praktycznie dalej. Są nam potrzebne wyniki.
Mam nadzieję że na trudnego rywala dopiero trafią w 1 rundzie PS. Legii też życzę szczęścia.
Ostatnio edytowane przez Daniel Alves : 17.07.2008 o godz. 18:45.
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No, no jestem podn wrazeniem. Lex potwierdzil, ze ma podstawy zeby walczyc o tytul - nie pamietam kiedy polska druzyna stworzyla sobie tyle sytuacji w jakims meczu pucharowym. Nowi zawodnicy calkiem spoko sie pokazali: mi sie Stilic podobal, Lewandowski potwierdzil umiejetnosci snajperskie ale dla nas byl za krotki, a Arboleda to uznana firma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Lech musiał wygrać i wygrał - tylko pogratulować. Natomiast styl pozostawia wiele do życzenia. Choć jak się zastanowić, to z takim przeciwnikiem trudno grać z wielkim polotem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Lech znacznie lepszy i zasłużenie wygrywa, choc mógł wyżej. Ten Chazar to bardzo słabiutka drużyna nawet groźnej sytuacji nie mieli. Nowi w Lechu pokazali sie solidnie i ja widze potencjał w tym Stiliciu choc troche samolubnie grał. Teraz czas na Legie.
|
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
|
Ja myślę, że dzisiejszy rywal Lecha miałby problem z utrzymaniem się w naszej nowej 1. lidze. Przepraszam- w nowej to może z awansem. Ogólnie poziom meczu nienadzwyczajny, Silić, czy jak mu tam raczej najlepszym piłkarzem ligi nie będzie, a Lewandowski - ten ma szansę stać się odkryciem sezonu.
Oczywiście wszystko zweryfikuje liga, bo mecz z takim rywalem to nic innego jak zwykły sparing, co było widać po grze Lecha. Z jednej strony możecie pisać jaki to Lech nieudolny, z drugiej bić konia z rozkoszy nad jego grą - tak, niestety, na tym forum tacy też są - myślą, że innych tym zdenerwują, albo se popuszczą ciśnienie - ich wybór. Ja jednak o taką ocenę się nie pokuszę, gdyż mecz był absolutnie niemiarodajny. To tak, jakby powiedzieć, że Legia spadnie z ligi bo z Basel 1-6 przegrała... ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Punkciki na slabeuszach trzeba zdobywać,teraz czas na Legię.
Wreszcie Trzeba zaczac zdobywac jakies punkciki do rankingu Uefa,abyśmy w przyszłosci nie musieli grac od 1 rundy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
I który tu znawca dalej bedzie mówił,ze Lewandowski dla Wisły był za cienki
Przepraszam nie tu ,tylko w temacie "Polityka transferowa...." ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
no i Leszek całkiem przyzwoicie zagrał. patrząc na nasze ostatnie mecze klubowe na tamtych terenach, to należy się im szacunek za zwycięstwo i kilka niezłych akcji. powinni dalej awansować.
dobry ten Stilic, będą z niego ludzie. ps. komentator padaka, reklama Amici ładna. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Oczywiście, takiego rywala też trzeba umieć pokonać. A można i przegrać jak Austria Wiedeń z Toboł Kostanaj. Kazachowie pokonali przed własną publicznością zespół Jacka Bąka 1:0
Mnie osobiście zdziwiła wysoka frekwencja w stolicy, która przyszła obejrzeć drużynę co by się nie oszukiwać z niskiej półki i z niewielkimi szansami na grę dalej... teraz jeszcze Legia |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zazdroszczę Lechowi tego Lewandowskiego.Jest chłop, co nie miara.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Tak jak pisajem juz od samego jego transferu do nas - Stilić o ile nei zostanie zmarnowany bedzie anjwieksza gwiazda jaka śmigala po naszych boiskach od wprowadzenia możliwości transferów w Polskiej piłce. Grał troche samolubnie i chaotycznie, ale już widać że za rok czasu technika bedzie wyprzedzał najlepszych a i strzał i warunki ma dobre.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Nieźle się Lech zaprezentował. Podobali mi się zarówno Stilić jak i Lewandowski. Biorąc pod uwagę, że Lech nie jest raczej jeszcze w szczytowej formie można stwierdzić, że drużyna ta jest mocniejsza niż w poprzednim sezonie.
Zobaczymy co pokaże Legia. Uważam, że powinni bez problemów wygrać. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dobry mecz Lecha,troche żal niewykrzystanych sytuacji.Sądze że kolejorz w tej edycji PUEFA może się zaprezentować podobnie jak Groclin rok temu.
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|