|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ja wlasnie wrocilem z WŚ wczesniej nie mialem karnetu i kupilem bez problemu w wolnej sprzedarzy na D3
Nie ma na co czekac z kupnem bo braknie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A Ty to kto? Selekcjoner kibiców jakiś? Pytam się bo były na D sytuacje, że osoby z karnetami "grzecznie" wypraszały kibiców, którzy zajęli należące do nich miejsce. Dlatego się pytam, bo teraz pewnie większość będzie mieć karnety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
na D4 jak najbardziej, ale juz na boki roznie to bywa. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Na D4?
No to na bok od D4 czyli D3 to jest niezły hardcore żeby stanąć gdzie się chce |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Co za różnica czy masz karnet na D3 czy D1? - żadna i tak jak przyjdziesz wcześniej to zajmiesz miejsce jakie ci pasi...
A po drugie to wszystkie karnety na 100% nie zejdą... Chyba że zagramy w LM ale to dopiero na nową rundę można będzie zakupić... ![]() ![]() Lepiejbyćna stadionie w potarganychspodniach,niż wnowychprzed TV. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak, szczególnie, że w następnej rundzie nie gramy u siebie... ;] Bez gadania - wszyscy zapier.. do WŚ i kupować karnety!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
ja mam na d1 i tak bede chodzil na d3
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak dobrze wiecie z poprzedniej rundy, na młyn składa się cały sektor D.
D1, D2, D3, D4, D5 Tak więc na kolejno wymienionych sektorach obowiązuję głośny i nieustanny doping. Kupując karnet na trybunę D musicie się liczyć z tym że tam meczu najzwyklej w świecie nie obejrzycie. Nie tylko na trybunę północną ale i na sektory A, B oraz E na mecz przychodzimy ubrani w czerwoną koszulkę ( tzw. akcja - "wszyscy na czerwono " ) Mam nadzieje że wszyscy którzy zakupili karnet na sektor D lub mają zamiar to zrobić są świadomi wyboru jaki dokonali. Jeśli wiecie już dziś, że zamiast żywiołowego dopingu wolicie na mecz wziąć ze sobą koleżankę i wspólnie z nią przestać/przesiedzieć z rękoma w kieszeni przez 90 minut to zapraszamy na pozostałe trybuny. Tutaj macie plan stadionu ( eng. ) co by się który zgubił w tym co napisałem lub będąc już na samym stadionie ![]() plan stadionu ( klik ^^ ) Trochę naskrobałem... bo co dla niektórych młyn ogranicza się chyba do sektora D3. Z Zagłębiem Sosnowiec znalazło się 5642 fanatyków by wypełnić tą trybunę wierze że w tej rundzie będzie podobnie.I żeby co poniektórzy nie musieli się na innych denerwować... |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
No racja, ja kupiłem karnet wczoraj...
Normalnie to jak jeździłem na mecze [też na D3] to większość meczy, miał ktoś znajomy karnet a akurat nie jechał na mecz... jak nie, to kupowałem bilety. Wczoraj jak kupowałem ten karnet, jako, że w SKWK jestem, to dostałem od razu i tak z ciekawości moje miejsce, to też na D3... Chociaż każdy kto chodzi tu na D i kiedyś jak młyn był na X, to wie, że nieważne jakie masz miejsce, to zawsze pójdziesz tam gdzie będziesz chciał, hehe. Mam nadzieję, że nasz młyn będzie teraz na tyle potężny, że będzie nas cały Krk słuchał, a nie tylko Salwator za błoniami... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
. Ale były to porządne chłopaki i jak tylko zobaczyli , że są wolne miejsca rząd niżej , to bez problemu tam zajęli miejsca . Ja osobiście mam już prolongowany karnet na tę rundę mam miejsce na D3 , jednak na większość meczów będę łaził z kumplami a jak idziemy w grupie , to wbrew obowiązującym trendom nie pchamy się na środek , tylko zajmujemy miejsca na górze D2 . Młyn to jest cały sektor D nie tylko środek . Siły powinny być rozłożone równomiernie a na D2 jest równie fajna zabawa jak na D3 . Podsumowując , niech żyje wolność wyboru miejsc na D ! ![]() ![]()
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mam zapytanie , przyznaję nie śledzę wątku od początku, jednakże w harmonogramie sprzedaży widnieje data 21.07.08 jak dzień rozpoczęcia wolnej sprzedaży. Jako, że niestety nie mieszkam w Krakowie, i nie posiadałem karnetu na rundę poprzednią, to czy istnieje realna szansa na zakup karnetu przeze mnie w tą sobotę tj 19 lipca
tylko bez wyzwisk że głupi i nie potrafi czytać ze zrozumieniem (bo potrafi)_, chodzi mi tylko o to czy będą robic z tego tytułu problemy w WŚ? Widzę że parę postów wyżej tak ktoś robił ale chciałbym mieć pewność. Powód: popis dopis
Ostatnio edytowane przez mcovalski : 17.07.2008 o godz. 13:09.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie będa robić ponieważ juz wiele osób kupiło karnet po raz pierwszy (nie ze wznowień) w tym i ja
![]() ![]()
BIEZANÓW STARY
BIEZANÓW NOWY BIEZANÓW ZAWSZE TRÓJKOLOROWY |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Siema wszystkim!W tym roku nie che być kibicem "od swięta" i chce sobie kupic karnet,oczywiscie w wolenej sprzedazy. Mam tylko jeno pytanie o co chodzi z ta karta kibica bo troche nie kumam. Myślalem ze pójde w poniedziałek podam im jak sie nazywam zapłace i bedzie po wszystkim a tu patrze na forum cos o tej karcie kibica piszecie.moze mi to ktos wytłumaczyc tylko bez zadnych 'jaki głupi' albo "jaki zal"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
jezeli KK trafi juz w twoje rece bierzesz ja i rowniez podchodzisz do okienka mowiac ze chcesz karnet na D nabijaja ci karnet na karte |
|
|
|
Member
Offline |
|
Ps. JA biore karnet na E |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak jest potrzebna. Jeśli złożyłbyś dziś wniosek to może na poniedzialek by Ci wyrobili KK
![]()
BIEZANÓW STARY
BIEZANÓW NOWY BIEZANÓW ZAWSZE TRÓJKOLOROWY |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a jak sie jest nie pełnoletnim to trzeba przyjsc z rodzicem? a te papiery do KK tez sie składa w "Wiślackim swiecie"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez regan : 17.07.2008 o godz. 15:28.
![]()
Tylko Wisła!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wie ktoś ile karnetów na D jeszcze zostało
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie troche glupie... Chodzi o to ze gdzies na forum przeczytalem ze karnety sa nabijane na karty cchipowe a ja mam naklejke na KK i chcialbym sie dowiedziec czy to jest to samo i gdzie sie wchodzi na cos takiego
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
gwiazdkuja linki zobaczcie na skwk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
4 tysiaki?....trochę słabo..wychodzi po 400 karnetów dziennie. Zostało jeszcze 8 dni...jak tak dalej pojdzie, to sprzedamy ok 7200 karnetów. Ile bylo w tej rundzie? Chyba cos kolo 10tys. Ale może większość ludzi co mialo karnety czeka do konca, bo wiadomo, ze ich miejsc nikti im nie wykupi..Mam nadzieję, ze z każdym dniem ta liczba będzie wzrastac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Ja natomiast chce pochwalić chłopaków z WŚ, gdyż byłem tam 17:55 i sklep był jeszcze otwarty, a usługa została mi wykonana, jest to naprawdę fajna sprawa, zwłaszcza że jak byłem w lutym to o 17:50 brama była zamknięta, a innym razem, panowie właśnie wsiadali do samochodów patrząc się na mnie zdziwionym wzrokiem. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Lepiejbyćna stadionie w potarganychspodniach,niż wnowychprzed TV. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dzieki ale ja przyniose oryginal dowodu bo nie wiem czy znajde jakas xerokopiarke po drodze. A jakbym jutro dal ten dowod tona kiedy by mi zrobili?Chyba jeszcze przed zakonczeniem?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|