|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że tym razem firma Umbro potraktuje nas poważnie i nie będzemy nadal mieli tego przestarzałego kroju, w jakim zawodnicy Wisły obecnie występują
![]() popatrzcie jakie stroje od Umbro mieli w sezonie 07/08 zawodnicy Atromitosu Ateny (Perrone na zdjęciu), nowoczesny krój i design. ![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mi się podoba obecny. Chodź mogliby w białych spodenkach grać...
![]()
Wisła Kraków Toronto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
...i z Białą Gwiazdą na sercu
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
przecież gramy w białych spodenkach u siebie... tylko na wyjazdach w czerwonych...
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie miałem okazji dokładnego zgłębienia wartości, estetyki itp nowych UMBRO ale wydaje się całkiem OK, Choć wiadomo, że znajdą się zwolennicy i przeciwnicy.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie wiem dokładnie czego wy chcecie przecież obecne stroje są całkiem ok a to zdjęcie, które nam zaprezentowałeś (zawodnik Atromitosu Ateny) jest po prostu biały ze znaczkiem umbro i trzema paskami na ramieniu wiec tak naprawde nic tam nie wiadć:/
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
może będzie coś w stylu Rangers...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak naprawdę to i tak najlepsze byłyby stroje nike!! Jestem dość przesądny a w nich Wiśle wiodło się najlepiej
sezon 2002/2003![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Fajnie by bylo jakby nowe koszulki byly podobne do tych z sezonu 02/03. Chodzi dokladnie o to zeby byly proste, bez zadnych udziwnien w stylu krzyzow na ramieniach czy innych kolorowych paskow. Takie ladne gladkie koszulki, jeszcze jakos fajnie skrojone sa najladniejsze wedlug mnie
![]() ![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
chłopaki: Co by nie było i tak bedzię PIĘKNE bo z BIAŁĄ GWIAZDĄ na piersi..... mi na przykład podobaja się te obecne jakie mamy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wychodzi na to, że za najpozniej za tydzien poznamy naszego (ewentualnego) nowego sponsora.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
marzy mi się abyśmy znów grali z Białą Gwiazdą tak jak na 100-lecie Klubu. Ktoś kiedys pisał, że istnieje możliwość aby na koszulkach był zarówno herb jak i Biała Gwiazda. Tzn, Herb na srodku, a BG na sercu. Myśle że to byłoby niegłupie rozwiązanie. Tylko trzeba by jakoś ładnie to wszytko skomponować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Idiotyczna teza:
2004 - bez Gwiazdy - 1. miejsce 2005 - bez Gwiazdy - 1. miejsce 2006 - z Gwiazdą - 2. miejsce 2007 - z Gwiazdą - 8. miejsce 2008 - bez Gwiazdy - 1. miejsce Powód: oczywiście 8. miejsce a nie 7
Ostatnio edytowane przez Watts : 15.07.2008 o godz. 10:37.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
cicho!
do trzech razy sztuka. ![]() **** z tym jaki krój, koszulki umbro ogólnie ładne są, ale najważniejsza ta gwiazdka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A mnie się właśnie najbardziej podoba wzór tych umbro, w którycj teraz gramy. Te wzory na rękawach są fajne. Jedyne co trzeba zmienić to oczywiście czcionkę nazwisk i numerów. Chociaż szczerze przyznam, że dla mnie najładniejsze były te koszulki retro wydane na 100-lecie ...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mnie osobiscie bardzo podoba się czcionka nazwisk i numerów. Fajnie zaokrąglone kształty. A co do koszulki, to pewnie juz jest za pozno na jakiekolwiek zmiany, ale ta gwiazda na sercu jest najwazniejsza..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A ja bym chętnie widział coś nowego, lepszego. Gramy już w tych koszulkach dwa sezony, czas na zmianę.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
ciekaw jestem na ile wiarygodna jest obsługa WŚ, bo pytani o nowe stroje stwierdzili, że sponsor się nie zmienia, za to model tak. nie byłbym wcale zdziwiony gdyby się tak stało, ale juz za tydzień się wszytsko wyjaśni.
![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja prawdę mówiąc zamiast nowego kroju koszulki walałbym widzieć logo sponsora, który da kasę na transfery!!
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mmmm, konkurs : ) wyslaliscie juz zgloszenie? ladne trzeba miec szczescie zeby Cie wylosowali ; /
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
. Komuś się poszczęści. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja kiedyś przed meczem rewanżowym z Vitorią wygrałem konkurs SMSowy i dostałem koszulkę i inne gadżety, więc może znowu się poszczęści
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hmm w świetle ostatnich wieści ciekawe jak takie logo będzie się prezentować na koszulkach?
![]() ![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Salvator zawsze Wiślacki! ;-)
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
mi się osobiście nie podoba, jakby tylko z przodu była ta reklama to jeszcze OK, ale jak na plecach jedna, na klacie druga to już się robi szał niepotrzebny...
![]() ![]()
BiałaGwiazdaNaNiebieSięMieniTakPowstajeWisłyZnakJe jKibiceSąNiezwyciężeni...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|