|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam!
Pozwolilem sobie zalozyc art na wikipedii na temat WK w sezonie 2008/2009. Link znajduje sie tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Wis%C5%...ka_no%C5%BCna). Docelowo ma sie w nim znajdowac: * sklad WK w obecnym sezonie * transery, czyli kto przyszedl i kto odszedl z klubu w sezonie 2008/2009 * wyniki spotkan ligowych, pucharowych, towarzyskich/sparingowych * moze jakies SEZONOWE ciekawostki Wszystkich zainteresowanych zachecam do pomocy. Edytowac moze kazdy. A jak ktos nie chce moze przekazac mi jakies informacje na PW. Jak ktos ma pytania zapraszam do zadawania Pozdrawiam Matek |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Witam
Przeglądając Twój artykuł znalazłem pewien błąd, gdyż Marcin Juszczyk wciąż jest piłkarzem Wisły Kraków, a nie odszedł do Odry jak się miało to stać. Proszę o poprawienie tej drobnej pomyłki. Cytat:
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jakbyś mógł to dopisz sumy za jakie odeszli tak żeby to było bardziej rozbudowane...
i nie wiem czy się da ale mógłbyś dać możliwość schowania bądź rozwinięcia tematu takiego jak np."Sparingi przed ligą" "liga" " Liga mistrzów" gdyż załóżmy... po rundzie wiosennej tego się nazbiera i będzie trzeba szukać danego spotkania szczególnie jeśli chcesz prowadzić składy,zmiany itp,itd...a "zwijanie" znacznie by to ułatwiło...![]() Ps: Chyba że tak ma być to po całym sezonie nie zdziwię się jak komuś kółeczko od myszki .......*ie ![]()
Ostatnio edytowane przez gse : 14.07.2008 o godz. 15:32.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy nie łatwiej będzie zrobić jakąś fajną stronkę lub na blogu pisać no bo Wikipedia to Wikipedia każdy może coś pozmieniać a później będzie już mniej fajnie
oczywiście nie zamierzam zabierać fanów portalu wislakrakow.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|