|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie wiecie czy trener Skorża ma jakiegoś emaila ,chciałbym mu wysłać parę wiadomości ,informacji .
--- Motywacja bez granic - Nikodem Marszałek (AUDIO) Autor poradnika "Motywacja bez granic", Nikodem Marszałek, jest specjalistą w dziedzinie motywacji, którą zajmuje się od ponad 6 lat. Przez ten okres uczył się bezpośrednio u takich liderów jak: Zig Ziglar, Brian Tracy, Dexter Yager, Dr. Denis Waitley, w Polsce natomiast propaguje do dziś kursy związane z rozwojem osobistym dla firm sprzedaży bezpośredniej, oraz towarzystw ubezpieczeniowych. Zajmuje się także motywacją sportowców oraz studentów. http://rapidshare.com/fil...obook.part1.rar http://rapidshare.com/fil...obook.part2.rar
Ostatnio edytowane przez jachting : 08.07.2008 o godz. 08:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Skorza pewnie wyleci najpózniej w grudniu. wystarczy ze podwinie sie noga w lidze, dwa trzy mecze przegrane, jakis remis, przy kilku kontuzjach, dojdzie odpadniecie z pucharów, i Skorza bedzie szukał pracy, a te prezesy beda piastowac swoje funkcje... Niema co liczyc ze drugi raz sie powtórzy ze ZIeńczuk zagra sezon w którym natrzaska tyle bramek, kiedys musa przyjsc porazki, oby skorza tego nie przelapcil posada.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Trenerze, chwalą pana, i to jak, oj kadzidełko się zajarało
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Skorża:
Cytat:
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
we wczorajszym Super Expresie jest kilka zdań o żonie Macieja Skorży Justynie .Małżonka trenera Wisły mówi że nie interesuje sie futbolem.Studiowała rehabilitacje,ale dla męża zrezygnowała z kariery medycznej.
To Ona wybrała dla rodziny mieszkanie w Krakowie,pilnuje też budowy domu w Radomiu.Maja dwóch synów;Adama i Łukasza. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Skorża trenerem Wisły na zawsze
![]() ![]()
Wisła fans
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że go nie wywalą, choćby faktycznie przegrał z Beitarem, lub odpadł z eliminacji do UEFA bo przegranej z Barcą, jakby w lidze zajął trzecie miejsce... Nie wywalajcie Skorży. 1906% poparcia dla trenera!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Mecz w Jerozolimie pokazał jak Wisła jest dobrze poukładana przez niego taktycznie jednak indywidualne błedy zaważyły na niekorzystnym wyniku |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gratulacje dla trenera Skorży za znakomite przygotowanie i świetne ustawienie zespołu we wczorajszym meczu ( Junior Diaz na środku obrony - strzał w dziesiątkę
) mimo sporych problemów kadrowych, a przede wszystkim - za znaczną poprawę jakości w grze oraz wyeliminowanie większości błędów w tak krótkim czasie.Teraz czeka znacznie trudniejsze pucharowe zadanie, czyli przygotowanie zespołu do meczu z Barceloną na "lotnisku" Camp Nou i mam nadzieję, że trener obmyśli taktykę pozwalającą na nawiązanie równorzędnej walki z o wiele silniejszym przeciwnikiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
szacun panie trenerze
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Dziękuję Panie Trenerze! Mam nadzieję, że zostanie Pan naszym Fergusonem albo Guy Roux
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
no trener to nam sie udal i jakby nie bylo to zdecydowanie najlepszy transfer jak Bednarz nam zafundowal.
Teraz pileczka jest po stronie wlasciciela by zapewnic mu chociazby minimum tego co chce ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trener znowu potwierdził swoją klasę. Tak trzymać Pani Maćku!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przesunięcie Diaza na środek obrony iście Salomonowe. To się nawet graczom FM'a nie śniło, że Kostarykanin może tam grać. Ba! Ale jak grać! lepiej niz na swojej naturalnej pozycji.
![]() A z Barcą to nie oszukujmy się - nawet Man U murował na CN bramkę. Można było może przegrać niżej, tylko co by to dało? Rezultat był przesądzony już po losowaniu
Ostatnio edytowane przez tofik : 22.08.2008 o godz. 18:45.
![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dziękuję, panie Maćku, za to co Pan zrobił z tą drużyną. Rada Nadzorcza i Bednarz nie robią nic by wzmocnić Wisłę, a Pan i tak wyciąga z tej ekipy 200% formy. Jedyna nadzieja jaką mam na ten sezon to, że nawet z krótką ławką będzie Pan jakimś cudem w stanie zrobić z tej ekipy silną drużynę poprzez zaskakująco trafne roszady w składzie - tak jak dzisiaj z Barcą. Szacunek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dla mnie najwiekszy wygrany tego meczu. Tak ustawic druzyne mimo tylu brakow i jeszcze pokonac tak silny zespol w najlepszych europejskich rozgrywkach. WIELKI SZACUNEK !!!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Maciej jesteś Wielki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Panie Maćku, wiem że Pan to przeczyta. Dziękujemy!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Bardzo dziękuję Panie Macieju i życzę kolejnych sukcesów!!
![]() |
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jak by to powiedział Mirek Szymkowiak "Szacuneczek"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szacuneczek panie TRENERZE
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Maciej Skorża. I wszystko jasne
Cytat:
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jeżeli Skorża będzie tak dobrze prowadził Wisłę to cała drużyna będzie na internationall level
. Przykład, wczorajszy mecz z Barcą.![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Już dzis można mówić o nim, że jest najwybitniejszym trenerem Wisły Kraków. Nei dlatego, że ograł Barce, nei dlatego, że pisze tak tragez88
ale dlatego, że z przeciętnych zawodników (Diaz, Kowalski, Singlar itd) potrafi wykrzesać to co najlepsze, a przy niesprzyjających okolicznościach (olewiste podejście RN do transferów) nie płacze, nie żali się na cały świat tylko walczy. Szacunek Panie Skorża!!! |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Racja Tragez88 Skorża jest kapitalny jest zadowolony ze zwyciest a po porażkach nie płacze tylko wyciaga wnioski
oby tak dalej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
On ma dobre podstawy trenerskie,wypracowane zasady i podejście .
I co najważniejsze cały czas się rozwija,wykorzystuje okoliczności (zwróciliście uwagę że Maciek zawsze prowadzi dyskusje z trenerami przeciwnika? - on wie co robi ) i prze do przodu,prawdopodobnie cały czas wyznacza sobie jakieś cele . Tregez88 nie zgadzam się tylko że Diaz jest przeciętny , mi przynajmniej od początku się podobał ,choć na pewno Skorża miał na niego wpływ i dołożył tam swoją cegiełkę . Co do pozostałej dwójki,ciężko mi ocenić ich potencjał,choć sam Singlar mówi że zagrał mecz życia . W każdym razie ta maszyna pracuje naprawdę dobrze .
Ostatnio edytowane przez jachting : 27.08.2008 o godz. 20:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dopóki pan Maciej jest trenerem Wisły, jestem o nią spokojny. Oczywiście żaden trener, nawet najlepszy (a do tych właśnie się nasz coach zalicza) nie gwarantuje samych zwycięstw, ale osoba pana Maćka na stanowisku trenerskim gwarantuje, że poniżej pewnego poziomu nie zejdziemy.
Aż mi głupio, bo do żadnego trenera Wisły, jakiego pamiętam, nie czułem aż takiej sympatii, i nie miałem aż takiego zaufania. Marzy mi się, żeby Nadprezes zmądrzał, i zaproponował panu Maćkowi nowy, lukratywny kontrakt i dał mu komfort pracy. Skorża wiślackim Fergusonem! Oto moje hasło. ![]() Żeby jeszcze była szansa na jego realizację... Ps. Jeszcze raz bardzo serdecznie przepraszam Pana, Panie Maćku, że w chwili, w której przychodził Pan do Wisły, zupełnie w Pana nie wierzyłem.
Ostatnio edytowane przez Deever : 27.08.2008 o godz. 21:08.
![]() Co to k***a jest "rów widokowy"?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja Deever czulem i nadal czuje ale przeszla mi juz gorycz i tak jak Ty sadze, ze Maciej Skorza to byl strzal w dziesiatke.Mniej mi sie chce wierzyc ze bedzie z nami choc tyle co Kasper bo hieny dopadna go przy kazdej nadazajacej sie okazji - narazie takiej nie bylo , ale jak wiadomo nic nie trwa wiecznie i pojawia sie ciezkie momenty.To jest tylko kwestia czasu.
Z mojej strony - I trust you Maciej , niezaleznie od tego czy wszystko bedzie szlo tak jak to sobie wymazylismy, czy nie. Jak wiadomo kto jest kto, poznaje sie w chwilach nieciekawych. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Osobiście jestem zawiedziony ustawieniem Wisły(gra jednym napastnikiem) wolałbym bardziej otwarty i ofensywny futbol.
No cóż ,jak na razie to ustawienie się sprawdza i nie ma co wybrzydzać. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zgadnijcie za jakiego trenera musimy najbardziej trzymac kciuki?
Za..... Benhauera! ![]() Bo jak mu się noga powinie i poleci, to nam leśnie dziadki z PZPN wyciagną Skorże na trenera reprezentacji i będzie kicha.... ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|