The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jeremi
Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2008, 12:13
Kupie wam chłopaki łopaty, a wy sobie dół wkopcie i wskoczcie tam i się zakpcie bo biadolicie jak stare baby
jeremi
Odpowiedz cytując
Valsacio
Member

Od: 07.2008

Stary 11.07.2008, 12:18
Ante Puljicia i Zelimira Terkesa - wg. wyborczej ich obserwował. Też mi się wydaje że nic specjalnego. Ciekawi ci pomocnicy Zadara bo dość bramkostrzelni, ale ich akurat podobno nie obserwował..
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 11.07.2008, 12:23
Valsacio napisał(a):Wyświetl post
Ante Puljicia i Zelimira Terkesa - wg. wyborczej ich obserwował. Też mi się wydaje że nic specjalnego. Ciekawi ci pomocnicy Zadara bo dość bramkostrzelni, ale ich akurat podobno nie obserwował..
Źródłem Gazety Wyborczej jest to oto forum, więc bez zachwytu.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.07.2008, 13:38
mamy nowego Gimeneza
Perrone który niby miał się pojawić w środę lub czwartek w Austrii

o ile on w ogóle wiedział że miał się pojawić tam gdzie miał się pojawić

Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Joaquin
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 11.07.2008, 13:42
emjot napisał(a):Wyświetl post
mamy nowego Gimeneza
Perrone który niby miał się pojawić w środę lub czwartek w Austrii

o ile on w ogóle wiedział że miał się pojawić tam gdzie miał się pojawić

może spotkał Gimeneza i teraz razem drogi szukają.

żeby nie było off topa

http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=18468
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::..
... i nie zmienia sie nic!!
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 11.07.2008, 14:25
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=13435

no to Lalin tez juz odpadł.. no ale jak za słaby...
Odpowiedz cytując
kacu
Member

Od: 12.2007

Stary 11.07.2008, 14:47
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post

Tak jak myślałem... Ciekawe kto następny... a może to prawda z Neiem? jak tak to będe w 7 niebie.
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
obrazisz czarnego jestes RASISTĄ
obrazisz białego jestes CHAMEM
hmmmm.... cos mi tu ****a nie gra
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.07.2008, 14:57
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post

ufffffffff

MODERATORSKA DYWIZJA PANCERNA SS RADZI:
Oddychamy i wzdychamy pelnymi zdaniami!
Powód: 1...2....3..... proba uprawnien
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 11.07.2008 o godz. 15:32.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 11.07.2008, 15:42
No no 7 kotów modem

Nareszcie Wiśle udało się kogoś pozyskać

Mam nadzieję, że przetrwasz próbę czasu i nie zrezygnujesz tak szybko.

P.S
Po cichu licze że w zapanuje tu wkoncu porządek

: )))))))))))))
Powód: BAN
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 11.07.2008 o godz. 16:11.
Odpowiedz cytując
Jaro1991
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 11.07.2008, 17:01
A ja jestem ciekawy gdzie jest Argentyńczyk Perrone, który miał w środę lub czwartek pojawić się w Bad Waltersdorf na zgrupowaniu Wisły. Od momentu ukazania się newsa na naszej stronie jakoś jest cisza w tej sprawie...
Odpowiedz cytując
Jaro1991
Senior Member

Stary 11.07.2008, 17:14
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Ja tam specjalnie na tego Perrone nie czekam, bo to jest pewnie zawodnik na poziomie Lallina i inych z testów. Czekam na poważne transfery.
Ja jednak chciałbym tego Perrone. Myśle, że jest o 3 klasy lepszy od testowanego Lalina. Przecież Argentyńczyk strzelił 8 bramek w Grecji, a Honduranin raptem jedną bądź dwie w Real Espana, co o czymś świadczy.
Odpowiedz cytując
Valsacio
Member

Stary 11.07.2008, 17:27
Normalnie najfajniejsze że jest zwyczajna łapanka Nie mamy nikogo upatrzonego. Bo jak to inaczej nazwac jeżeli naszym głównym celem transferowym jest Nei.

Nie mogliśmy się nim interesować wcześniej bo przecież jeszcze 1 miesiąc temu był dla nas nieuchwytny(CSKA by go nie sprzedało za taką kasę o której się teraz mówi).
Więc się pytam ilu piłkarzy upatrzył Bednarz?
Nie wystawia mu to najlepszej opinii. Jeszcze dopóki prowadził agencję znał rynek czeski, a teraz mam wrażenie że się nie tylko nie posuwa ze znajomością rynku do przodu, ale wręcz cofa...

Zabawa w Hernaniego, Jodłowca skończy się tak samo jak z Iwańskim. Legia zapłaciła 600tys bo wg nich tyle ten piłkarz był wart. I zdziwionko.
Szczerze wątpię w super okazje. Jednak musimy zapłacić w miarę godną cenę bo nikogo nie kupimy.
Ostatnio edytowane przez Valsacio : 11.07.2008 o godz. 17:30.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 11.07.2008, 17:41
Z Lalinem stalo sie to co wiedzial kazdy przed jego 1 treningiem w Wisle. Zaskakuje mnie Bednarz swoja naiwnoscia...

A tu ciekawe zestawienie jak wygladaja transfery u klubow zblizonych poziomem do Wisly, ktore rowniez walcza o LM. Niestety jestesmy na szarym koncu.
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,54...Mistrzow_.html

Np Aalborg sprowadzil i dal najwyzszy kontrakt w druzynie - 125 tys Euro Johanssona, ktory dwa ostatnie lata gral w Wigan. Wniosek jest jeden i chyba dla wszystkich od lat znany. Glownym problemem Wisly jest cala struktura organizacyjna klubu. Zawodnikow takich jak ten Szwed jest masa w Europie, ktorzy za 200-250 tys Euro sprobowaliby swoich sil w pucharach europejskich. Moze aby sie wypromowac do lepszego klubu, moze do kadry.. Ale z pewnoscia podjeliby takie wyzwanie. U nas kuleje cala siec informacji, skauting, dzieki ktoremu moznaby takich graczy wylawiac i sprowadzac.
Ostatnio edytowane przez nesta : 11.07.2008 o godz. 17:49.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 11.07.2008, 17:45
Sytuacja jest bardzo podobna do tych co juz przerabialismy...
Najpier testowanie zawodnikow niewiadomo skad a dopiero nagle pozniej sie zaczynaja transfery gotowkowe...
Dziwna to jest sprawa ale moze ktos liczy ze cos sie moze uda zlowic na bardzo ptrzetrezbionym rynku swiatowym..

Mnie jedna rzcze caly czas zastanawia na mecz z Beitarem nie bedzie wzmocnien (raczej),sklad nie bedzie uzupelniony itd itp..
A ja k juz jest mowa o lidze to nagle sie mowi o tym ze okienko jest do 31 sierpnia...

A szczerze to ja wole zwyciestwo z Beitarem i walke w pucharach n iz zwyciestwo w tej jakze slabiutkiej,skorumpowane do cna polskiej lidze...
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 11.07.2008, 18:06
Wlasnie brakuje mi troche transferow i zainteresowania pilkarzami z tego okreslonego poziomu. Bo my albo sprowadzamy amatorow z Hondurasu, albo mierzymy w pilkarzy typu Nei czy Kallon, o ktorych wiadomo, ze sa rozchwytywani przez pol Europy - w przypadku pierszewgo, bo w kraju gdzie gra jest gwiazda czyli automatycznie skupi na sobie uwage menadzerow i bogatych klubow, a drugi ze wzgledu na przeszlosc.

Brakuje mi zainteresowania mocno przecietnymi pilkarzami, ktorzy graja lub grali w jednej z silnych lig europejskich, ktorzy z jakis powodow nie mieszcza sie juz w swoich druzynach i chcieliby sprobowac sil w nowym otoczeniu. Czy to z dolow 1 lig czy druzyn z zaplecza. Nie wierze aby wsrod setek grajacych tam pilkarzy nie znalazlo sie kilku chcacych zawalczyc o LM, miec pewne miejsce w skladzie, zyc w pieknym miescie i dostawac pewne, regularnie 250 tys Euro. Ale jak mowie, do tego trzeba miec cala armie skautow i pracowac nad tym juz od lutego, a nie 2,5 tyg przed pierwszym meczem... Bo teraz niezaleznie czy przyjdzie ten Nei czy nie to mielismy pelna amatorke ze wzmocnieniami.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 11.07.2008, 18:10
czyli rozumiem że jak Partizan przez 2 lata sprzedał za 23 mln euro piłkarzy a kupił za 3 to sie wzmocnił?
jak Guimares sprzedała za 3 mln euro a kupiła za 0,5 mln euro to też szykuje sie na LM.
jak Aalborg sprzedał najlepszego piłkarza Price to ma byc dla nas wzorem aby opchnąć Brożka?
Artmedia sie wzmacnia a Ruch i Polonia Bytom wykupują im podstawowych piłkarzy

co do kontraktów patrzcie gość z Wigan zgodził sie grać za 125 tys euro a Kosowski?

i zobaczcie dziennikarz chciał udowodnić że inni sa lepsi a wychodzi na to że inni olewają LM i sprzedają piłkarzy
Odpowiedz cytując
Jaro1991
Senior Member

Stary 11.07.2008, 18:11
http://sport.onet.pl/0,1248675,17868...wiadomosc.html

Czytaliście ten artykuł? Dla mnie to śmiech na sali, w końcu w inne sprawy część tych pieniędzy już została zainwestowana.
Odpowiedz cytując
Valsacio
Member

Stary 11.07.2008, 20:28
Cytat:
Dyrektor ds. sportowych Polonii Tadeusz Fajfer dementuje pogłoski o możliwości transferu do Wisły Kraków utalentowanego obrońcy "Czarnych Koszul" Tomasza Jodłowca. - Nie ma takiego tematu. Otrzymaliśmy wprawdzie telefonicznie taką ofertę, ale nie będziemy w tej sprawie rozmawiać - wyjaśnia Tadeusz Fajfer.

Nieoficjalnie wiadomo, ze były właściciel zespołu Zbigniew Drzymała zachował prawa transferowe do kilku piłkarzy, między innymi Tomasza Jodłowca, Radosława Majewskiego i Sebastiana Przyrowskiego, ale tylko ten ostatni zapewne odejdzie z klubu, dostał już bowiem konkretną ofertę z jednego z zachodnich klubów. Pozostała dwójka przez rok pogra na Konwiktorskiej - taką dżentelmeńską umowę zawarli obaj właściciele. Związane jest to z planami Józefa Wojciechowskiego budowy silnego zespołu, który mógłby się włączyć w walkę o Mistrzostwo Polski.
Jodłowiec odpada.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 11.07.2008, 20:30
Valsacio napisał(a):Wyświetl post
Jodłowiec odpada.
jesteś pewien
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 11.07.2008, 20:36
Nei moze zarabiac 300 tys Euro za sezon.

http://www.sport.pl/pilka/1,65050,54...ion_euro_.html
Odpowiedz cytując
Valsacio
Member

Stary 11.07.2008, 20:46
No zobaczymy, ale za bardzo dobrą grę głową, niezłą szybkość chyba warto zapłacić mu tyle. To są cechy których potrzebujemy.

W kwiecie wieku i z doświadczeniem. Jak był mecz z CSKA to się zastanawiałem że grają 1 napastnikiem i to brazylijczykiem, a przecież Bułgaria słynie z dobrych napastników. No wtedy chciałem żebyśmy mieli Nei u siebie, może się spełni
Ostatnio edytowane przez Valsacio : 11.07.2008 o godz. 20:48.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 11.07.2008, 20:58
Pamietajcie o jednym: Nei nie jest mlody (28 lat) i pewnie nie zarobimy na nim.
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.07.2008, 21:00
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Pamietajcie o jednym: Nei nie jest mlody (28 lat) i pewnie nie zarobimy na nim.

Tylko ze ten transfer bylby inwestycją na parę sezonów
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 11.07.2008, 21:01
A ile lat mial Zuraw jak wyciagnelismy za niego 3 banki?
Jak dla mnie Nei to nadal s/f -taki pierd puszczony by troche atmosfere prasowa rozladowac , bo jada po nas rowno
Choc nie ukrywam ze bylbym bardzo mile zaskoczony gdyby sie pojawil u nas.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 11.07.2008, 21:04
no wszystko fajnie i pieknie ale ciekawe czy my go chcemy czy prasa Bo przeciez niedawno mówiono za nie mamy kasy a 1 milion euro no dla naszego klubu jest majatek... i zostaje kwestia czy nikt nas nie przebije ( ci turcy oni nie licza kasy) i czy Nei zechce u nas grac....

ale bądzmy dobrej myśli
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 11.07.2008, 21:43
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Ale Nei to gwiazda i nie wolno oszczędzać i trzeba po prostu wydać na niego około 1 mln euro (CSKA Sofia się pewnie zgodzi na 800 tys euro no i + te 300 tys).
Ten temat nie przestaje mnie zadziwiać.

Czy możecie mi powiedzieć gdzie widzieliście tego piłkarza, że twierdzicie, że byłby takim wielkim wzmocnieniem? Jedna bramka z 40 metrów to trochę mało, żeby nazywać kogoś gwiazdą.
Ani ja ani Wy nie widzieliśmy go tak naprawdę w akcji, więc nie będę się do tego odnosił. Natomiast na papierze, no cóż on jak dla mnie na papierze wygląda jak pieniądze wyrzucone w błoto, a nie gwiazda.

Zacznijmy od tego, że jest to zawodnik 28-letni, dla którego Wisła byłaby prawdopodobnie najlepszą drużyną w jakiej w życiu grał. To już samo w sobie nie przemawia za tym zawodnikiem. Dodajmy, że prawdopodobieństwo, że jest to nieodkryty talent jest znikome. Facet grał kilka sezonów w Portugalii i nic wielkiego tam nie zrobił. W sezonie przed transferem strzelił w lidze portugalskiej 10 bramek, no ale grał w średniaku. Niestety jego dorobek z CSKA nie jest o wiele lepszy( gdzieś czytałem 14 bramek, na sport.pl podają, że 10), z czego trzy bramki wepchnął jednemu przeciwnikowi. Na dodatek CSKA rządziło w lidze bułgarskiej równie niepodzielnie co Wisła w OE, na koniec CSKA miało 16 punktów przewagi nad drugą drużyną. Tym bardziej dorobek strzelecki tego zawodnika nie wygląda zbyt imponująco. Jakby tego było mało, koleś wcale nie jest olbrzymem 1,87 metra wzrostu to raczej wyższe stany średnie.
Do tego dołóżmy cytat ze sport.pl:
Cytat:
Nei spisał się w CSKA całkiem dobrze i pokazał, że jest wart tych pieniędzy. Był czołowym napastnikiem ligi, zdobył dziesięć goli. To typowy snajper: nie angażował się w defensywę, ale sporo bramek zdobył strzałami głową - ocenia Brazylijczyka Bivol. - Poza tym jest silny, dość szybki i nie najgorszy technicznie, choć w tym ostatnim elemencie daleko mu do rodaków.
Dla mnie to on wygąda nie na zawodnika w stylu Drogby, a takiego szukamy, tylko na nieco usprawnioną wersję Radovanovica, tylko za o wiele większe pieniądze.

Nie piszę tego po to żeby stwierdzić, że Nei to na pewno zły zawodnik, który z pewnością Wiśle się nie przyda, tylko żeby uzmysłowić wam fakt, że gwiazdą obwołaliście piłkarzyka bardzo przeciętnego. Czytając Was mam wrażenie, że nie liczy się jakość piłkarza tylko za ile ma przyjść. Jak przychodzi za darmo to cienias, jak do 0,5 miliona euro, to na ławkę, jak 0,5-1 mln to będzie wzmocnienie, jak więcej to orgazm.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 11.07.2008, 21:51
Nei gwiazdą?
To swietny piłkarz ale nie gwiazda

To piłkarz który strzelił 14 goli (10 inna wersja) w lidze bułgarskiej - czyli pewnie tak samo silnej albo trochę silniejszej niz nasza. Jak ktoś strzela tam tyle bramek to nie jest słaby - myslę że to poziom Rengifo z naszej ligi. Czy to zły zawodnik jako uzupełnienie ataku? Myślę że razem z Brozkiem mogą być naprawdę groźni.

Oczywiście ze gdyby był wielką gwiazdą nawet nie byłoby sensu o niego pytać (cena)! Ciekawe czy Lech sprzedałby nam Rengifo? Ja myślę że nie i dlatego szukamy tej klasy piłkarza za granicą. Ale nikt nie nazywa Nei gwiazdą w kategoriach Europy! On bedzie gwiazdą w naszej lidze i myślę że w UEFA

Oby do nas przyszedł!
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 11.07.2008 o godz. 21:54.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.07.2008, 21:53
Natrafilem na kilka bramek Neia, ktorych tu chyba jeszcze nikt nie zamieszczal :

http://www.goal4replay.net/VideoWatc...?ID=7774&Ln=En
http://www.goal4replay.net/VideoWatc...?ID=7780&Ln=En
http://www.goal4replay.net/VideoWatc...?ID=6359&Ln=En
http://www.goal4replay.net/VideoWatc...?ID=8373&Ln=En
http://www.goal4replay.net/VideoWatc...?Ln=En&ID=7420

jakby ktos mial problemy z identyfikacja, to pod spodem w komentarzach podani sa strzelcy
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 11.07.2008, 21:53
Uran235 napisał(a):Wyświetl post

Czy możecie mi powiedzieć gdzie widzieliście tego piłkarza, że twierdzicie, że byłby takim wielkim wzmocnieniem? Jedna bramka z 40 metrów to trochę mało, żeby nazywać kogoś gwiazdą.
Ani ja ani Wy nie widzieliśmy go tak naprawdę w akcji, więc nie będę się do tego odnosił.
No jak to, a Marek Citko ?

Natomiast na papierze, no cóż on jak dla mnie na papierze wygląda jak pieniądze wyrzucone w błoto, a nie gwiazda.

Zacznijmy od tego, że jest to zawodnik 28-letni, dla którego Wisła byłaby prawdopodobnie najlepszą drużyną w jakiej w życiu grał. To już samo w sobie nie przemawia za tym zawodnikiem. Dodajmy, że prawdopodobieństwo, że jest to nieodkryty talent jest znikome. Facet grał kilka sezonów w Portugalii i nic wielkiego tam nie zrobił. W sezonie przed transferem strzelił w lidze portugalskiej 10 bramek, no ale grał w średniaku. Niestety jego dorobek z CSKA nie jest o wiele lepszy( gdzieś czytałem 14 bramek, na sport.pl podają, że 10), z czego trzy bramki wepchnął jednemu przeciwnikowi. Na dodatek CSKA rządziło w lidze bułgarskiej równie niepodzielnie co Wisła w OE, na koniec CSKA miało 16 punktów przewagi nad drugą drużyną. Tym bardziej dorobek strzelecki tego zawodnika nie wygląda zbyt imponująco. Jakby tego było mało, koleś wcale nie jest olbrzymem 1,87 metra wzrostu to raczej wyższe stany średnie.
Do tego dołóżmy cytat ze sport.pl:

Dla mnie to on wygąda nie na zawodnika w stylu Drogby, a takiego szukamy, tylko na nieco usprawnioną wersję Radovanovica, tylko za o wiele większe pieniądze.

Nie piszę tego po to żeby stwierdzić, że Nei to na pewno zły zawodnik, który z pewnością Wiśle się nie przyda, tylko żeby uzmysłowić wam fakt, że gwiazdą obwołaliście piłkarzyka bardzo przeciętnego. Czytając Was mam wrażenie, że nie liczy się jakość piłkarza tylko za ile ma przyjść. Jak przychodzi za darmo to cienias, jak do 0,5 miliona euro, to na ławkę, jak 0,5-1 mln to będzie wzmocnienie, jak więcej to orgazm.
Skończcie na temat tego Nei, będzie jakieś oficjalne info ze strony klubu, to się można interesować, na razie to jest dokładnie tyle samo wart co Kluivert, Kallon itd. Nie widzieliście gościa, nie wiecie jak gra i nie możecie stwierdzić czy jest słaby, dobry, bardzo dobry.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 11.07.2008, 21:58

Czy możecie mi powiedzieć gdzie widzieliście tego piłkarza, że twierdzicie, że byłby takim wielkim wzmocnieniem?
2005-2006 - Moreirense - 32 (15)
2006-2007 - Naval 1º de Maio - 28 (10)
2007- CSKA Sofia - 27 (14)

Malo Ci ****a? , moze Drogbe kupimy skoro o nim wspominasz....187 to tez malo , moze koszykarza 212

Koles strzela bramy w Portugalii , w druzynie mistrza Bulgarii( gdzie liga jest na znacznie wyzszym poziomie niz nasza) a Tobie sie cos nie podoba

Kosztuje 3 razy mniej niz gwiazdor Dudka , byc moze zgodzi sie na zarobki o 10% wyzsze niz nastepny gwiazdor Lobodznski a Ty nazekasz
Paranoja
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów