The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2008, 09:35
jizzz napisał(a):Wyświetl post
Dlatego należy śmiać się i z Legii i z Wisły

Bardzo śmieszny z ciebie koleś. Jasne, lepiej sobie honorowo mistrzostwo kupić
Wy za to rok temu pokazaliście się w pucharach ze hej( przepraszam musiałem )
A od kogo sobie ten meczyk kupiła?

Proponował bym się skupic na tym sezonie

http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...e-lech,1144400
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 11.07.2008 o godz. 09:38.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 11.07.2008, 10:40
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,...ie_klubie.html
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.07.2008, 11:00
Nie, no proszę znowu mamy gadać o tym że Lech idzie na majstra ;p. Poza tym takie sądy są o dupę rozbić gdybyście zapytali piłkarzy kto będzie mistrzem to piłkarze: Wisły, Legii, Lecha. odpowiedzieli by żę to oni zdobędą mistrzostwo. Piłkarze: Górnika, Cracovii, kto wie może Jagielloni po tych transferach, GKS Bełchatów, powiedzą że oni biją się o pierwszą trójkę, a reszta bije się o górną tabele ;p, albo o jak najlepszą pozycje , takie przedsezonowe pieprzenie.

niedługo to przestaniemy grać w piłkę, a otworzymy giełdę, tu się awans kupi, tam się z czymś połączymy...

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 11.07.2008, 11:12
http://www.weszlo.com/news/502
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.07.2008, 11:21

Nie no padłem... co rok idą na tego mistrza i pewnie skończy się znów gdzieś na 4 miejscu Wystarczy, że Reissik dostanie kontuzji i kuchenka nie będzie potafiła zdobyć bramki.

Cytat:
Atuty Lecha, zdaniem Murawskiego:

1. Lepszy zespół niż w zeszłym sezonie.

2. Udane transfery.

3. Odpowiednio dobrana taktyka.

4. Poznańscy kibice spragnieni sukcesów.

5. Kolektyw w drużynie.
1. Lepszy? c**j to wie
2. No dobra kogoś tam kupili..
3. Ooo odpowiednio dobrana taktyka będzie kluczowa Smuda, przesunie Lewandowskiego na bramke, Arbolede można na atak, Reissa by wypróbować na lewej obronie i Lech Mistrzem!

4. No oni to spragnieni, tyle lat oglądać plecy Wisły i Legii to smutne musi być... :(
5. Kolektyw pęknie jak Arboledzie się coś nie spodoba
Ostatnio edytowane przez Kamson : 11.07.2008 o godz. 11:40.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.07.2008, 16:12
Kijek napisał(a):Wyświetl post
Ze przepraszam co A co ma wspolnego "iscie w doł polskiej piłki" z porazka Legii w sparingu ?
Dawaj teorie jakas napisz nowa bo dawno tutaj nic nie padlo, az przedwczoraj czytalem cos znowu o PZPN, terminarzu.
Trzeba miec niezle na.......one w głowie zeby dojsc do wniosku ze jedno ma cos wspolnego z drugim.
Trzeba mieć nieźle na.......one, żeby uważać że tak nie jest. Każda z drużyn występujących w pucharach obawia się swoich przeciwników. A co to za drużyny? Beitar? Lech im wkopal ileś lat temu 3:0 i 4:2. Białorusini i Azerowie? Jesteś tak pewnien, że gładko ich przejdziemy? A przypomnieć Tobie Waszą Vetrę czy nasz Tiraspol? A klika lat temu polskie drużyny ładowały Neftczi Baku 10 bramkami w dwumeczu..
Parę lat temu rządziła w lidze Wisła, czasem Legia była w stanie z nią powalczyć. Zdarzały się zwycięstwa z Saragossa, Schalke, Utrechtem, walka jak równy z równym z Lazio. A teraz? Każda z tych drużyn zrobiłaby z dużym prawdopodobieństwem czy Legii, czy Wiśle, czy Lechowi niezłe manto. Szwajcarów Wisła była w stanie ograć dwa czy trzy lata temu 3:1. W tym czasie to nie Legia czy Lech podgoniły Wisłę, tylko Wisła dołuje do naszego poziomu. A jaki jest ten nasz poziom? Własnie takie 1:6 z druzyną na mniej wiecej podobnym poziomie przygotowań nam to pokazuje. Tak, trzeba mieć na.......one w głowie, żeby tego nie widzieć.

Cytat:
Dobrze ze w tym roku Wy dostaliscie prezent i oczywiscie go honorowo (tak samo honorowo jak kilka lat temu MP) przyjeliscie i pokazecie w Pucharach sie ze hej. (przepraszam musialem)
Oświeć mnie, jak w takiej sytaucji powinien się kolejny do pucharowego miejsca klub zachować, skoro drużyna z miejsca wyżej z pucharów zrezygnowała? Przekazać kolejnemu, który również 'honorowo' odda je kolejnej drużynie? No mistrzu, wymyśl coś.. Bo ktoś w pucharze musiał zagrać.
Zresztą, o honorze to kto jak kto, ale Legioniści powinni mówic ostatni. Sami od lat domagają się 'honorowo' mistrzostwa, zdobytego w 'honorowy' złodziejski sposób. Dziwnym nie jest, że pojęcie 'honoru' jest u Was bardzo zniekształcone. Skoro latami ligę mozna było 'reżyserować', to ciężko pozbyć się złych nawyków, no nie chłopcy?

Cytat:
Niech Wam jeszcze Liber nagra kawalek "motywujacy" do walki + oczywiscie klip. Oczywiscie za hajs Remesu a nie dlatego ze chciał.
I pamietaj ze Polska piłka idzie tez w doł przez wciaz trwajace walki kibiców w Wilnie. Oczywiscie kibicow Legii.
Żenada..

Cytat:
A Lech..cóż, przykre jak nasza piłka równa w dół.
Eh, Wy w tej Kongresówce nigdy liczyć nie umieliście. To ja Ci objaśnię że '6', to więcej niż '1'.
Ostatnio edytowane przez skttrbrain : 11.07.2008 o godz. 16:14.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 11.07.2008, 16:32
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,54...Groclinem.html

hehehe

Cytat:
Połączony zespół piłkarski, pod nazwą Polonia Warszawa,
czyli data powstania - 11 lipiec 2008 - rozpoczynamy historię nowego klubu

Cytat:
W czwartek drużyna Groclinu (obecnie Polonii) zakończyła zgrupowanie

Witamy Groclin w Warszawie !

A co do powyższej romowy o sparingach - wyniki zawsze są z dupy wzięte - nigdy nie zdarzyło się żeby drużyna co wygrała wszystko w sparingach wygrała ligę i na odwrót - ta co przerżnęła wszystko przed sezonem potem z niego spadła. To tylko wyniki kontrolne.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 11.07.2008, 16:34
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Parę lat temu rządziła w lidze Wisła, czasem Legia była w stanie z nią powalczyć. Zdarzały się zwycięstwa z Saragossa, Schalke, Utrechtem, walka jak równy z równym z Lazio. A teraz? Każda z tych drużyn zrobiłaby z dużym prawdopodobieństwem czy Legii, czy Wiśle, czy Lechowi niezłe manto. Szwajcarów Wisła była w stanie ograć dwa czy trzy lata temu 3:1. W tym czasie to nie Legia czy Lech podgoniły Wisłę, tylko Wisła dołuje do naszego poziomu. A jaki jest ten nasz poziom? Własnie takie 1:6 z druzyną na mniej wiecej podobnym poziomie przygotowań nam to pokazuje. Tak, trzeba mieć na.......one w głowie, żeby tego nie widzieć..
dokładnie 1,5 roku temu, przy okazji ostatnich występów Wisły:
Cytat:
Kolejka 1 - 19 października
Wisła Kraków 1-2 Blackburn Rovers FC
Kolejka 2 - 2 listopada
AS Nancy-Lorraine
2-1 Wisła Kraków
Kolejka 4 - 30 listopada
Wisła Kraków 3-1 FC Basel 1893
Kolejka 5 - 14 grudnia
SC Feyenoord 3-1 Wisła Kraków
Zresztą, o honorze to kto jak kto, ale Legioniści powinni mówic ostatni.
a propos honoru, dlaczego jesteście rozstawieni w uefa, skoro Lech w pucharach nie grał chyba z 10 lat?
Ddf
Odpowiedz cytując
Verter
Member

Od: 05.2007

Stary 11.07.2008, 16:38
macie do kolekcji, pompujemy dalej
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,..._dlaczego.html
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 11.07.2008, 16:51
Verter napisał(a):Wyświetl post
macie do kolekcji, pompujemy dalej
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,..._dlaczego.html
Serwis GW i wszystko jasne.
Zobaczcie argumenty do słów Hajty.
Czy Górnik gra na dwóch frontach? A czy mówi, że jego zespół ma lepszy skład?
Podobnie Vuković nie mówi, że Legia będzie mistrzem.
A na transfery Wisły poczekamy, na kolana pana pismaka też.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 11.07.2008, 16:52
je kolejnej drużynie? No mistrzu, wymyśl coś.. Bo ktoś w pucharze musiał zagrać.
Zresztą, o honorze to kto jak kto, ale Legioniści powinni mówic ostatni. Sami od lat domagają się 'honorowo' mistrzostwa, zdobytego w 'honorowy' złodziejski sposób. Dziwnym nie jest, że pojęcie 'honoru' jest u Was bardzo zniekształcone. Skoro latami ligę mozna było 'reżyserować', to ciężko pozbyć się złych nawyków, no nie chłopcy?
widzę, że lubisz bazować na rzeczowych argumentach. Ja też zaliczam się do takich osób. Więc zadam pytanie- daj mi jakiś sensowny dowód na to, że Legia tamto mistrzostwo kupiła. Dowód, ale twardy, a nie cytowanie Kuleszy czy innych osób. Polska to państwo prawne(?), gdzie kara musi być UDOWODNIONA. Sprawa Legii nie została wyjaśniona=Legia jest niewinna. Chyba, że żyjemy na jakiejś Białorusi. Lech i Amica przewijały się w mediach, jako kluby, które brały udział w korupcji. Idąc Twoim tokiem rozumowania, mogę użyć argumentu, że Lech kupczył. Poparte argumentami? Owszem, takimi samymii jak i Twoje na temat MP z 93 r (źródła- gazety, wypowiedzi osób itp itd)

Pamiętaj-niewyjaśnione okoliczności zawsze działają na korzyść oskarżonego(tak mówi prawo)

Dziwi mnie tylko jedno. Dlaczego kibice w Poznaniu tak łatwo przyjęli fuzję, a Ci we Wrocławiu i Szczecinie nie. Chyba Lech to coś więcej niż zwykła Polonia? Im to się nie dziwię ani trochę
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 11.07.2008 o godz. 16:55.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.07.2008, 17:10
Cytat:
Więc zadam pytanie- daj mi jakiś sensowny dowód na to, że Legia tamto mistrzostwo kupiła. Dowód, ale twardy, a nie cytowanie Kuleszy czy innych osób. Polska to państwo prawne(?), gdzie kara musi być UDOWODNIONA. Sprawa Legii nie została wyjaśniona=Legia jest niewinna. Chyba, że żyjemy na jakiejś Białorusi
Parę lat po tych wydarzeniach, kilku piłkarzy Wisły, którzy już z klubem nie mieli nic wspólnego (ponieważ Wisła jako jedyna zrobiła wewnetrzne śledztwo i pogoniła tych co mieli z tym coś ) przyznało sie do tego że mecz był ustawiony i że transakcja był na szczeblu piłkarzy, którzy to załatwiali. Dlatego legioniści skończcie w kółko podawać kłamliwe argumenty, że nic na ten temat nie wiadomo. Wiadomo, tylko widać do dzisiaj to do was nie dotarło.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 11.07.2008, 17:10
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
widzę, że lubisz bazować na rzeczowych argumentach. Ja też zaliczam się do takich osób. Więc zadam pytanie- daj mi jakiś sensowny dowód na to, że Legia tamto mistrzostwo kupiła. Dowód, ale twardy, a nie cytowanie Kuleszy czy innych osób. Polska to państwo prawne(?), gdzie kara musi być UDOWODNIONA. Sprawa Legii nie została wyjaśniona=Legia jest niewinna. Chyba, że żyjemy na jakiejś Białorusi. Lech i Amica przewijały się w mediach, jako kluby, które brały udział w korupcji. Idąc Twoim tokiem rozumowania, mogę użyć argumentu, że Lech kupczył. Poparte argumentami? Owszem, takimi samymii jak i Twoje na temat MP z 93 r (źródła- gazety, wypowiedzi osób itp itd)

Pamiętaj-niewyjaśnione okoliczności zawsze działają na korzyść oskarżonego(tak mówi prawo)
rozumiem, że gdybym dnia 22 września groził twojemu kumplowi że go zabije, następnie on 23 września zostałby zadźgany nożem, a mnie policja znalazła by pod domem, umorusanego w jego krwi z nożem w ręce, ty nie uważałbyś mnie za morderce gdybym wybronił się przed sądem?

Dowody by pewnie się znalazły, gdyby nie to że sprzedawanie meczów w lidze, nie było wtedy jeszcze łamaniem prawa...

Trzeba naprawdę być człowiekiem wielkiego honoru, żeby domagać się mistrzostwa polski po takim czymś:

http://pl.youtube.com/watch?v=U2XRJjXxykU

Trener po meczu mówi, "w każdej lidze jakaś reżyseria musi być"...
Ddf
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.07.2008, 17:15
@Konrad. - jeżeli wybroniłbyś się przed sądem (niemożliwe chyba) to oczywiście że uważałbym cie za niewinnego
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 11.07.2008, 17:23
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
@Konrad. - jeżeli wybroniłbyś się przed sądem (niemożliwe chyba) to oczywiście że uważałbym cie za niewinnego
Ale wtedy byłbyś niewinny wg prawa ale nie znaczy że postępowałbyś honorowo - wiedząc ze mecz był kupiony a przestepstwo tylko i wyłącznie nie udowodnione przed sądem!

A Legioniści jak przysłowiowe "człowieki honoru" - chcą "zwrotu" tytułu... ale własnie z honorem ma to niewiele współnego a co najwyżej z cwaniactwem wg mnie.

PS
A własciwie to czemu kolo z Poznania i Warszawy drażnią nas przypominając o naszych sprzedawczykach z 93 roku?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.07.2008, 17:34
TTJ, na Twoje 'rzeczowe' argumenty odpowiedzieli już Gwiaździsty i Konrad.

Natomiast co do ostatniego zdania, to my sobie ligi nie kupiliśmy, byliśmy w niej i w niej zostaliśmy, spłacając w dodatku długi stowarzyszenia WKP. Poza tym, licencja w naszym przypadku nie dotyczyła klubu, a miejsca w lidze. Były dwa, 4. i 6. Zarząd poszedł na skróty i wybrał wyższe, wniosek licencyjny zawierał nasz stadion jako miejsce gry drużyny, dotyczył naszego klubu KKS Lech Poznań SSA i jedyne co było w nim 'amikowe', to miejsce, które dawało nam mozliwość ubiegania się o gre w pierwszej lidze. I to jest ta cała sławetna 'licencja Amici' wałkowana przez co bardziej zaślepionych kibiców. Widać różnicę między sytuacją Pogoni czy Polonii? Na moje oko, nawet bardzo.

Konrad
Co do 'honoru', tak się składa, że to akurat kibice Legii na tym forum najczęściej używają tego słowa.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 11.07.2008, 17:41
'93 był omawiany w poprzednich tematach i prosze o zaprzestanie, bo nie dotyczy on sezonu 08/09
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 11.07.2008, 17:43

Natomiast co do ostatniego zdania, to my sobie ligi nie kupiliśmy, byliśmy w niej i w niej zostaliśmy, spłacając w dodatku długi stowarzyszenia WKP. Poza tym, licencja w naszym przypadku nie dotyczyła klubu, a miejsca w lidze. Były dwa, 4. i 6. Zarząd poszedł na skróty i wybrał wyższe, wniosek licencyjny zawierał nasz stadion jako miejsce gry drużyny, dotyczył naszego klubu KKS Lech Poznań SSA i jedyne co było w nim 'amikowe', to miejsce, które dawało nam mozliwość ubiegania się o gre w pierwszej lidze. I to jest ta cała sławetna 'licencja Amici' wałkowana przez co bardziej zaślepionych kibiców. Widać różnicę między sytuacją Pogoni czy Polonii? Na moje oko, nawet bardzo.

Konrad
Co do 'honoru', tak się składa, że to akurat kibice Legii na tym forum najczęściej używają tego słowa.
Ale w pucharach graliście dzięki miejscu wywalczonemu przez Amicę, tak?
Dziś też z tego korzystacie mając w pucharach współczynnik wywalczony przez Amicę, tak?
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 11.07.2008, 17:57

Konrad
nie przemawiają za mną te argumenty. Kilku piłkarzy Wisły, Legii itp. Ja chcę TWARDE dowody. Tak jak już pisałem, były wątki, że Lech był wymieniany w aferze korupcyjnej (więc honorowo, powinniście sami poprosić o zesłanie do drugiej ligi). Tu nie ma dowodów i tu nie ma dowodów. Moderator prosi o zakończenie tematu i dlatego to zrobię. Jak chcesz szerzej podyskutować to priv. A jeśli nie, to zostajemy i tak przy swoich wersjach

Ja mam tylko jedną nadzieję na ten nowy sezon- aby sędziowie pełnili jak najmniejszą rolę w nadchodzących mistrzostwach Polski. Wtedy sie wyjaśni, kto jest najlepszy. Moja opinia jest taka, że Lech jeszcze nie dojrzał do walki o mistrzostwo. Ale cóż, ile ludzi, tyle opinii
Odpowiedz cytując
Zygmunt.Król
Member

Stary 11.07.2008, 18:14
Zarząd poszedł na skróty i wybrał wyższe, wniosek licencyjny zawierał nasz stadion jako miejsce gry drużyny, dotyczył naszego klubu KKS Lech Poznań SSA i jedyne co było w nim 'amikowe', to miejsce, które dawało nam mozliwość ubiegania się o gre w pierwszej lidze.
Aaa pamiętam to jak dziś. Z latającego spodka który opuścił się na murawę obiektu przy Bułgarskiej wyskoczyli (nomen omen!) Murawski, Wasilewski, Kikut, Micanski i jeszcze paru innych rozwijając transparent "Lech Nieamikus Poznań" i "Zmywarki i lodówki - mega promocja". Reiss w telewizji ogłosił (w domu to było - w kuchni stał, trzymając dziecko na ręku): "Tera Liga Mistrzów!".

Jednym słowem żadnej Amiki nie było, nie ma i najlepiej nie majstrować przy kuchenkach w sklepach AGD.

PS. Podobno ten rumuński drugoligowiec (no bo jeszcze żadnego meczu w I lidze nie zagrał) co z Wami wygrał był pod gazem...
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 11.07.2008, 18:27
Darujcie juz sobie tego Lecha...kazdy wie jak jest i obie strony nigdy nie dojda do porozumienia.
Mnie tam bardziej interesuje DyskoPolo :/ Namnozylo sie od razu na necie fanow czarnych koszul....

"Nastepne derby wygraja Legii rezerwy...."
Ostatnio edytowane przez kreseq : 11.07.2008 o godz. 18:40.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 11.07.2008, 18:32
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Darujcie juz sobie tego Lecha...kazdy wie jak jest i obie strony nigdy nie dojda do porozumienia.
Mnie tam bardziej interesuje DyskoPolo :/ Namnozylo sie od razu na necie fanow czarnych koszul....
a co się dziwisz? W końcu zsumowali się sympatycy Groclinu i Polonii
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 11.07.2008, 18:47
Dyskopolo podobno już w tym sezonie idzie na miszcza
http://www.wielkapolonia.pl/serwis/content/view/1716/1/
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.07.2008, 18:58
Pytanie do Legionistów: kibice Ś.P. Polonii wystosowali jakieś oświadczenie w sprawie kupna ich klubu przez Groclin?
the end
Odpowiedz cytując
MrÓwA_1906
ULTRA WISŁA

Od: 11.2002

Stary 11.07.2008, 19:04
wisl@k_TS to polonia kupiła Dyskobolie
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Stary 11.07.2008, 19:06
MrÓwA_1906 napisał(a):Wyświetl post
wisl@k_TS to polonia kupiła Dyskobolie
Racja, myślałem dobrze a źle napisałem w każdym razie, co na to kibice Polonii? Jakieś protesty, czy z chęcia na to przystali?
the end
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 11.07.2008, 19:08
Zakup w pelni legalny jak to oni powiedzieli. W rejony "wielkiejpolonii" nie zapuszczam sie nawet po pijaku.
Interes zycia - zakup miejsca w OE do tego sprzedaz wlasnego miejsca z 1 ligi - maja glowe do interesow
Znam jednego, JEDNEGO kibica Polonii ktory nie jest zadowolony ( delikatnie mowiac ) z tego calego cyrku.
Reszta dostaje orgazmu na sucho a koledzy zza Blon dolewaja oliwy do ognia twierdzac ze nadchodzi nowa braterska sila w OE
Pejsate Dyskopolo plus spadkowicze za korupcje - to dopiero mega zgoda Mozna tez dodac tych od "idziemy na miszcza" ale po co..

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 11.07.2008, 19:09
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Racja, myślałem dobrze a źle napisałem w każdym razie, co na to kibice Polonii? Jakieś protesty, czy z chęcia na to przystali?
z tego co czytałem na ich stronie, to jadą po...Legii Nigdzie nie znalazłem sprzeciwów takich jak miał Śląsk czy Pogoń. Wg nich w końcu nadeszła sprawiedliwość- Polonia/Groclin w 1 lidze
Odpowiedz cytując
Zygmunt.Król
Member

Stary 11.07.2008, 19:21
z tego co czytałem na ich stronie, to jadą po...Legii
Tak ich szkolą -"masz nienawidzieć to kargulowe plemię!"

Nigdzie nie znalazłem sprzeciwów takich jak miał Śląsk czy Pogoń. Wg nich w końcu nadeszła sprawiedliwość- Polonia/Groclin w 1 lidze
Bo w II lidze pierwsze co się wyczerpuje to cierpliwość. Dlatego co nieciepliwsi kupują:

- hurtem sędziów

- hurtem mecze

-w detalu miejsce w lidze
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Stary 11.07.2008, 19:22
Tego się można było spodziewać.

W każdym razie Legia przegrywa derby a Wisła traci mistrzostwo

Zauważyliście że najczęstszym sloganem kolejnych tworów (Kuchenki, DyskoPolo) jest: "Idziemy na mistrza/majstra?" Jak jest, każdy wie

Swoją drogą śmieszą mnie kibice Korony, którzy na wieść o degradacji pocieszali się meczami z ukochaną zgodą, jak oni się teraz muszą czuć?
the end
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów