|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Proponował bym się skupic na tym sezonie http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...e-lech,1144400
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 11.07.2008 o godz. 09:38.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie, no proszę znowu mamy gadać o tym że Lech idzie na majstra ;p. Poza tym takie sądy są o dupę rozbić gdybyście zapytali piłkarzy kto będzie mistrzem to piłkarze: Wisły, Legii, Lecha. odpowiedzieli by żę to oni zdobędą mistrzostwo. Piłkarze: Górnika, Cracovii, kto wie może Jagielloni po tych transferach, GKS Bełchatów, powiedzą że oni biją się o pierwszą trójkę, a reszta bije się o górną tabele ;p, albo o jak najlepszą pozycje
, takie przedsezonowe pieprzenie.niedługo to przestaniemy grać w piłkę, a otworzymy giełdę, tu się awans kupi, tam się z czymś połączymy... ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Nie no padłem... co rok idą na tego mistrza i pewnie skończy się znów gdzieś na 4 miejscu Cytat:
2. No dobra kogoś tam kupili.. 3. Ooo odpowiednio dobrana taktyka będzie kluczowa 4. No oni to spragnieni, tyle lat oglądać plecy Wisły i Legii to smutne musi być... :( 5. Kolektyw pęknie jak Arboledzie się coś nie spodoba ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 11.07.2008 o godz. 11:40.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|||
Parę lat temu rządziła w lidze Wisła, czasem Legia była w stanie z nią powalczyć. Zdarzały się zwycięstwa z Saragossa, Schalke, Utrechtem, walka jak równy z równym z Lazio. A teraz? Każda z tych drużyn zrobiłaby z dużym prawdopodobieństwem czy Legii, czy Wiśle, czy Lechowi niezłe manto. Szwajcarów Wisła była w stanie ograć dwa czy trzy lata temu 3:1. W tym czasie to nie Legia czy Lech podgoniły Wisłę, tylko Wisła dołuje do naszego poziomu. A jaki jest ten nasz poziom? Własnie takie 1:6 z druzyną na mniej wiecej podobnym poziomie przygotowań nam to pokazuje. Tak, trzeba mieć na.......one w głowie, żeby tego nie widzieć. Cytat:
Zresztą, o honorze to kto jak kto, ale Legioniści powinni mówic ostatni. Sami od lat domagają się 'honorowo' mistrzostwa, zdobytego w 'honorowy' złodziejski sposób. Dziwnym nie jest, że pojęcie 'honoru' jest u Was bardzo zniekształcone. Skoro latami ligę mozna było 'reżyserować', to ciężko pozbyć się złych nawyków, no nie chłopcy? Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez skttrbrain : 11.07.2008 o godz. 16:14.
|
||||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,54...Groclinem.html
hehehe Cytat:
![]() Cytat:
Witamy Groclin w Warszawie ! A co do powyższej romowy o sparingach - wyniki zawsze są z dupy wzięte - nigdy nie zdarzyło się żeby drużyna co wygrała wszystko w sparingach wygrała ligę i na odwrót - ta co przerżnęła wszystko przed sezonem potem z niego spadła. To tylko wyniki kontrolne. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
Ddf
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
Zobaczcie argumenty do słów Hajty. Czy Górnik gra na dwóch frontach? A czy mówi, że jego zespół ma lepszy skład? Podobnie Vuković nie mówi, że Legia będzie mistrzem. A na transfery Wisły poczekamy, na kolana pana pismaka też. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Pamiętaj-niewyjaśnione okoliczności zawsze działają na korzyść oskarżonego(tak mówi prawo) Dziwi mnie tylko jedno. Dlaczego kibice w Poznaniu tak łatwo przyjęli fuzję, a Ci we Wrocławiu i Szczecinie nie. Chyba Lech to coś więcej niż zwykła Polonia? Im to się nie dziwię ani trochę
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 11.07.2008 o godz. 16:55.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Dowody by pewnie się znalazły, gdyby nie to że sprzedawanie meczów w lidze, nie było wtedy jeszcze łamaniem prawa... Trzeba naprawdę być człowiekiem wielkiego honoru, żeby domagać się mistrzostwa polski po takim czymś: http://pl.youtube.com/watch?v=U2XRJjXxykU Trener po meczu mówi, "w każdej lidze jakaś reżyseria musi być"... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
@Konrad. - jeżeli wybroniłbyś się przed sądem (niemożliwe chyba) to oczywiście że uważałbym cie za niewinnego
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
A Legioniści jak przysłowiowe "człowieki honoru" - chcą "zwrotu" tytułu... ale własnie z honorem ma to niewiele współnego a co najwyżej z cwaniactwem wg mnie. PS A własciwie to czemu kolo z Poznania i Warszawy drażnią nas przypominając o naszych sprzedawczykach z 93 roku? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
TTJ, na Twoje 'rzeczowe' argumenty odpowiedzieli już Gwiaździsty i Konrad.
Natomiast co do ostatniego zdania, to my sobie ligi nie kupiliśmy, byliśmy w niej i w niej zostaliśmy, spłacając w dodatku długi stowarzyszenia WKP. Poza tym, licencja w naszym przypadku nie dotyczyła klubu, a miejsca w lidze. Były dwa, 4. i 6. Zarząd poszedł na skróty i wybrał wyższe, wniosek licencyjny zawierał nasz stadion jako miejsce gry drużyny, dotyczył naszego klubu KKS Lech Poznań SSA i jedyne co było w nim 'amikowe', to miejsce, które dawało nam mozliwość ubiegania się o gre w pierwszej lidze. I to jest ta cała sławetna 'licencja Amici' wałkowana przez co bardziej zaślepionych kibiców. Widać różnicę między sytuacją Pogoni czy Polonii? Na moje oko, nawet bardzo. Konrad Co do 'honoru', tak się składa, że to akurat kibice Legii na tym forum najczęściej używają tego słowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
'93 był omawiany w poprzednich tematach i prosze o zaprzestanie, bo nie dotyczy on sezonu 08/09
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Dziś też z tego korzystacie mając w pucharach współczynnik wywalczony przez Amicę, tak? ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja mam tylko jedną nadzieję na ten nowy sezon- aby sędziowie pełnili jak najmniejszą rolę w nadchodzących mistrzostwach Polski. Wtedy sie wyjaśni, kto jest najlepszy. Moja opinia jest taka, że Lech jeszcze nie dojrzał do walki o mistrzostwo. Ale cóż, ile ludzi, tyle opinii ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
Jednym słowem żadnej Amiki nie było, nie ma i najlepiej nie majstrować przy kuchenkach w sklepach AGD. PS. Podobno ten rumuński drugoligowiec (no bo jeszcze żadnego meczu w I lidze nie zagrał) co z Wami wygrał był pod gazem... |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Darujcie juz sobie tego Lecha...kazdy wie jak jest i obie strony nigdy nie dojda do porozumienia.
Mnie tam bardziej interesuje DyskoPolo :/ Namnozylo sie od razu na necie fanow czarnych koszul.... "Nastepne derby wygraja Legii rezerwy...."
Ostatnio edytowane przez kreseq : 11.07.2008 o godz. 18:40.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Dyskopolo podobno już w tym sezonie idzie na miszcza
http://www.wielkapolonia.pl/serwis/content/view/1716/1/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pytanie do Legionistów: kibice Ś.P. Polonii wystosowali jakieś oświadczenie w sprawie kupna ich klubu przez Groclin?
![]()
the end
|
|
|
|
ULTRA WISŁA
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wisl@k_TS to polonia kupiła Dyskobolie
![]() ![]()
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Racja, myślałem dobrze a źle napisałem
w każdym razie, co na to kibice Polonii? Jakieś protesty, czy z chęcia na to przystali?![]()
the end
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Zakup w pelni legalny jak to oni powiedzieli. W rejony "wielkiejpolonii" nie zapuszczam sie nawet po pijaku.
Interes zycia - zakup miejsca w OE do tego sprzedaz wlasnego miejsca z 1 ligi - maja glowe do interesow Znam jednego, JEDNEGO kibica Polonii ktory nie jest zadowolony ( delikatnie mowiac ) z tego calego cyrku. Reszta dostaje orgazmu na sucho a koledzy zza Blon dolewaja oliwy do ognia twierdzac ze nadchodzi nowa braterska sila w OE Pejsate Dyskopolo plus spadkowicze za korupcje - to dopiero mega zgoda ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak ich szkolą -"masz nienawidzieć to kargulowe plemię!"
- hurtem sędziów - hurtem mecze -w detalu miejsce w lidze |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tego się można było spodziewać.
W każdym razie Legia przegrywa derby a Wisła traci mistrzostwo Zauważyliście że najczęstszym sloganem kolejnych tworów (Kuchenki, DyskoPolo) jest: "Idziemy na mistrza/majstra?" Jak jest, każdy wie Swoją drogą śmieszą mnie kibice Korony, którzy na wieść o degradacji pocieszali się meczami z ukochaną zgodą, jak oni się teraz muszą czuć? ![]() ![]()
the end
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|