|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Narzekanie i nagonka na Wisłę ostatnimi czasy jest bardzo "trendy" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Zamaist klasowych pilkarzy przysylaja mu do Austrii Maczynskiego i Juszczyka... Tez by Cie szlag trafial, a te slowa i tak uwazam za bardzo lagodne. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Siedząc cicho też kręciłby bat na swój tyłek. Jak się nie uda z Beitarem (tfutfutfu) to najbardziej winny bedzie trener oczywiscie, choc nikt nic nie robi żeby mu pomóc. A nawet jesli zostanie mu to wybaczone przez BC to bedzie musiał pozbierać ten zespół po ew. niepowodzeniu co jak wiemy bywa trudne (np. po PAO). Ech-a tak fajnie zaczynalo się dziać...:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Skorza po prostu wie, ze w poprzednim sezonie jego druzyna pokazala niemal wszystko na co ja stac i teraz z wiekszosci zawodnikow nie wyciagnie juz wiecej. Na poczatkach swojej pracy w Wisle, mial rowniez po swojej stronie atut w postaci "efektu motywacyjnego", wyniklego z faktu zmiany trenera (tzw. efekt nowej miotly). Teraz w celu utrzymania motywacji na mozliwie najwyzszym poziomie, najwlasciwszym posunieciem byloby zwiekszenie rywalizacji w zespole, zwlaszcza ze w miedzyczasie z Krakowa ubyli pilkarze, ktorzy mieli spory udzial przy zdobyciu tytulu mistrzowskiego (Kosa, Paulista i mimo wszystko rowniez Dudka).
Liga niby jest slaba, jednak taka seria wygranych jaka ostatnio odnotowywala Wisla, zdarza sie bardzo rzadko. Nie ma bowiem gwarancji, ze wzorem minionego sezonu, 3pkt beda gromadzone nawet po slabych spotkaniach. Dlatego ja nawet w najmniejszym stopniu nie dziwie sie slowom Skorzy, ktory patrzac na to jak wzmacniaja sie najpowazniejsi konkurenci do korony, z pewnoscia czuje sie rozgoryczony. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Juz za chwilke sparing z Kopenhaga.
I co to Irsak bedzie nowym filarem Wisly? Naprawde dziwie sie i zal mi dzialaczy klubu, ze tyle juz czasu minelo a oni nie potrafia sciagnac kogos wartosciowego. Szok Liga Mistrzow Panowie !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A co Skorza bedzie siedzial cicho ,skoro od 2 -3 miesiecy mowi ze potrzebni mu sa NOWI ,KLASOWI zawodnicy zeby obronic Mistrza Polski,ale przedewszystkim wejsc do grupu UEFA,a niestety ten sklad tego nie gwarantuje.
Na dodatek na dzien dzisjeszy to---,to ubylo mu 3 wartoscoiwych zawodnikow ,a zamiast tych klasowych graczy do kadry dolaczyli Maczynski i Juszczyk. Tez by mnie szlag trafial .Jestesmy panie Macieju mimo wszytsko z panem. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pięknie juz1:0 w plecy z Kopenahagą !
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
O tak, toż to tragedia, przegrywamy w jednym z przedsezonowych sparingów, TRZEBA się powiesić!
Odpocznijcie... ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja wychodzę z założenia iż im większa przegrana dziś na oczach Wilczka tym większa szansa na jakiekolwiek ruchy transferowe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tragedia, niemożliwe, frajerstwo, kompromitacja, 3 wojna światowa bo Wisła przegrywa sparing z FC Kopenhagą. Wywalić Cupiała, zwolnić Skorżę..yy zwolnić wszystkich, wjechać koparkami na stadion i go zniszczyć a na koniec rozwiązać klub!
A teraz idę popełnić samobójstwo. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to niby dlaczego?
Profesjonalny klub jak i jego właściciele nie podejmują działań pod wpływem emocji.Decyzja czy ktoś wzmocni Wisłę zapadła wczesniej - w gabinetach różnych bogatych ludzi ,a nie że ma dopiero powstać na boisku ze sparingowym rywalem. Kiedyś byliśmy tego typu klubem i żywię nadzieję, że te czasy te minęły bezpowrotnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już wiem dlaczego kiedyś podczas meczów był włączony tylko projektor multimedialny z relacją, a reszta była wyłączona
![]() Może by do tego powrócić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zestawienie pomocy, szczególnie skrzydła, wskazują, że w tym meczu dobrego wyniku raczej nie będzie.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
No i 1:1 |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No, Cleber - szacunek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1-1!
Kochamy Bednarza, kochamy Skorze, kochamy wszystkich, jesteśmy w LM !! ![]() ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
dziś gramy sparing z poważnym rywalem, więc trzeba powalczyć o dobry wynik. nie ma co prawda prawego skrzydła tak jakby, no ale przypomnę że w tamtym sezonie Kopenhaga w podobnym składzie Beitar wyeliminowała. jak narazie 1-1 to przyzwoity wynik, ktoś wie kiedy Liga Duńska rozgrywki zaczyna?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
10zn ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
"Od około 20 minut Wiślacy niemal cały czas utrzymują się przy piłce konstruując atak pozycyjny" - to jest najważniejsze a nie wynik! I widać ze bez wzmocnień też da się grać z mocnymi rywalami!
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Potwierdzam. Z tym, ze FCK gra pierwszy mecz 21.07. (z Esbjergiem).
Ps. Na stronie FCK jako strzelec bramki podany jest Pawel Brozek. ![]()
SKALNE WIRACHY
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja się wynikiem meczów kontrolnych nie przejmuję. Ważniejsza jest gra. Wynik tak naprawdę nie odzwierciedla przebiegu meczu. Ile razy było tak, ze jakaś drużyna wygrala 3:0 tylko dzięki temu, ze miala trzy okazje i je wykorzystala, a tak to się cały czas broniła. Teraz jest 1:1, a Wisła cały czas przeważa, atakuje i jeśli nawet przegra, to będę wiedzial, ze gra byla dobra.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
|
tofik napisał(a):
Kopenhaga zaczyna sezon wcześniej od nas, więc powinna być na podobnym etapie przygotowań. to że gramy z nimi jak równy z równym, a nawet mamy przewagę i posiadamy piłkę - to napawa optymizmem. małym, ale zawsze. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.s "Spokojnie piłką grają Wiślacy" to mi się podoba ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez CelticusABG : 08.07.2008 o godz. 18:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
W 2 polowie moga nastapic zmiany i gra moze ulec calkowitej zmianie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nasi dalej kapitalnie grają... tj stwarzają syttuacje
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
akcja za akcja naszych. ale jak zwykle zero skuteczności
![]() ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
tak się zastanawiam, czy w tym zespole jest aż taki potencjał, że mogą powalczyć o awans do LM, lub skutecznie walczyć w fazie grupowej PUefa. skoro możemy grać dobrze w starciach chociażby z Kopenhagą, to coś Wiślacy muszą umieć.
ale nie popadajmy w hurraoptymizm, to tylko sparing.btw. fajnie że nasi wrócili po straconej bramce, stwarzają sytuację i posiadają piłkę, to cieszy patrząc przez perspektywę meczu w Jerozolimie. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
72'Trener Duńczyków dziko pokrzykuje na swoich podopiecznych
haha...dziko Wg relacji cały czas przewazamy i to bardzo mnie cieszy. Miejmy nadzieje, ze meczz Austrią był tylko wypadkiem prz pracy. Jestem ciekawy, jak nasi zaprezentują się w starciu z Liverpoolem. BTW. Będzie prowadzona jakas relacja telewizyjna z tego meczu, czy pozostanie nam czytac? EDIT: jestem ciekawy, jak spisuje się ten cały Łukasiewicz. Nic o nim nie piszą. Z jednej strony dobrze bo znaczy to, ze nie popelnia bledow, z drugiej zle, bo w ogole nie interweniuje w obronie. Powód: Łukasiewcz
Ostatnio edytowane przez kądzikowski : 08.07.2008 o godz. 19:05.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|