|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No, w tym roku będzie szybko i bez bólu.
Legia polegnie z silnym zespołem białoruskim, dzieląc dolę Cracovii. Lech dostanie oklep od azerskiego Chelsea, hattrick zdziadziałego Hakana Sukura. My obronimy honor polskiej piłki, przegrywając po walce z Beitarem. Szybka piłka, nawet człowiek nie zdąży się zdenerwować. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Legia wygra gładko dwumecz , lech umoczy w Polsce i na wyjeździe a my po 0:0 na wyjeździe wymęczymy 1:0 u nas i LM (a przynajmniej grupa PUEFA) nasza ![]() ![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Legia za przeciwnika ma wicemistrza Białorusi, więc mecz będzie dla nich zajebiście trudny.
Lech ma tą "Chelsea" z Azerbejdżanu...pomocy...myśle, że nawet Lechosław ich powiezie. A my...cóż...jeśli przejdziemy Beitary to będziemy mieć extra przetarcie przed jakimś L-poolem czy czymś podobnym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie róbcie z Gomel nie wiadomo jakiego, przeciwnika, bo Legia od Cracovii to znacznie mocniejsza jest, a ten Gomel do Szachtiora jest bardziej porównywalny, nawet chyba obesnie są niżej w lidze, dodając mniejszą róznice w przygotowaniu niż u Cracovii, to jestem pewien że Legia sobie poradzi, zważywszy że ma dobrego trenera.
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Zajebiście dobrego trenera, co z Vetrą Wilno się skompromitował. Wiadomo - potentatem na skalę europejską.
Ostrożnie z tym chwaleniem Urbana, na razie nie ma za co mu kadzić. Legia przystąpi do rywalizacji z FK Gomel w mocno przemeblowanym składzie. Bez Inakiego Astiza, który trzymał tyły. I prawdopodobnie bez Rogera Guerreiro. Trzeba będzie tych Rockich, Iwańskich, Kumbewów jakoś ze sobą zgrać. A czasu niewiele. Ja uczciwie daję im jakieś 30% szans na przejście Białorusinów. ![]()
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
Flamengista a uczciwie dajac 30% nam ile dajesz uczciwie na Izraelczyków ze przejda Wisłe? ale pamietaj uczciwie
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Polskie drużyny w europejskich pucharach są jak jądra podczas stosunku,
niby uczestniczą ale nigdy nie wchodzą !!! Oby w tym roku było inaczej !!! POLSKA ![]() ![]()
"Domyśl się, że rzeczy nie układały się ...
To niedługo zniknie i będzie daleko, daleko stąd. Kiedy duże drogi rozpadają się, i myślisz, że uczucie pozostanie, Musisz skądś zacząć Ja będę w tym miejscu! " |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
No, uczciwie tak z 60% na Beitar. Ale tylko dlatego, że nie widziałem ich w akcji i nie mają w składzie powalających na kolana nazwisk.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gdyby wziąść pod uwagę fakt, że Beitar ma 2x większy od naszego budżet, to dałbym nam 40%, jednak, że w ostatnich latach udawało nam się pokonywac nie takie drużyny, daję nam 50% na przejście.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 03.07.2008 o godz. 08:36.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Na szczęście na boisku nie grają budżety. Myslę, że w tym roku jakoś się naszym upiecze. Jednak w przyszłości polskie kjluby nie mają szans w rywalizacji z bogatymi i ambitnymi drużynami z egzotycznych krajów.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jeszcze na wesoło:
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,..._Cracovii.html Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
myśle ze jestem winny porażki Cracovii... i bardzo mi wstyd z tego powodu... zaniedługo gramy z ich braćmi, to przelece sie do Jerozolimy pod ścianę płaczu, odpokutować za swoje wstrętne grzechy
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Sturm Graz- Soligorsk 2:0...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie przesadzajcie z tymi szansami Legii. Gomel to nie jest jakis dobry zespol. Ja daje Legii najwieksze szanse przejscia dalej z 3 polskich druzyn. Najlepiej trafili.
Tabela ligi bialoruskiej w tym sezonie: http://www.fifa.com/associations/ass...standings.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Odpadniemy jak sliwka od drzewa...Prosto w kompot. Niestey, bedzie to malo udany sezon dla Wisly pod kazdym wzgledem.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Nostradamus przy tobie to miekka faja
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wiśle potrzeba więcej takich zajebistych kibiców jak jedTS.
"World is not enough", tak? Dramat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A co ma wiernosc do stwierdzenia ze bedzie kicha tym sezonie
Zle przeczucia PS. Pisze to zupelnie na trzezwo.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 06.07.2008 o godz. 21:50.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Legia, Lech tą rundę zaliczą na spokoju, polski futbol aż tak bardzo jeszcze nie upadł, dawno w pucharach nie mieliśmy tak mocnego składu i drużyn nie grających po wsiach, czuje że ten sezon może być naprawdę udany. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
odnośnie tego, że nalezy kibicować polskim klubom itp
klik pokrakowska wieś, dziękuje szpiegom aaa tam białym pod spodem jest Dinamo i Valerenga ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
dobre! ! forfart nie śpi, forfart działa! ![]() Cytat:
ufff... tyle dobrze. ![]() ![]() Cupiał , Bednarz , Skorża - 1906% poparcia! |
||
|
|
Warszawski rozmywacz I
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Co do tego Beitaru na murze - to małe piwo.
Niedawno był finał Copa Libertadores. Grało Fluminense (z Rio de Janeiro, Brazylia) i LDU z Ekwadoru. Wygrało LDU. Przed finałem, rozgrywanym na Maracanie (a więc w Rio) wyprzedano koszulki i flagi LDU. Wykupili je kibice... Flamengo, którzy nie przepadają za lokalnym rywalem, czyli Fluminense. Mało tego, na jednym z treningów napastnik LDU ubrał się w koszulkę Flamengo by dodatkowo podgrzać atmosferę. To tak, jakby przed meczem z nami Derek Boateng trenował w koszulce w biało-czerwone pasy... Zmierzam do tego, że reakcja naszych rywali w tym kontekście wydaje się zupełnie zrozumiała. Naprawdę, gdzie indziej jest podobnie. Również kibice Barcy cieszą się z klęski Realu, fani OM cieszą się z potknięć PSG... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ciekawe jak długo on tam jeszcze będzie w przypadku naszego zwycięstwa? ;]
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.07.2008 o godz. 00:25.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|