|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Zluzuj pośladki, Beitar jest nasz. pozdrawiam ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wyniki Beitaru w lidze z naszym dzisiejszym sparingpartnerem:
06.04Hapoel Tel Aviv-Beitar Jerusalem3: 1 25.08.Hapoel Tel AvivBeitar Jerusalem1: 2
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 05.07.2008 o godz. 18:24.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
napewno awansujemy!. Nie ma innej opcji .
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
nie ma co płakać, bo to jest mistrz Izraela, a nie Anglii, czy Hiszpanii, ja tam jestem spokojny, mimo wszelakich naszych problemów, poczekajmy z komentarzem przynajmniej do ostatnich sparingów i meczu w Jerozolimie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kapitan Wisły nie wierzy w awans do Ligi Mistrzów. I otwarcie to mówi...
Cytat:
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Brawo Arek za szczerość - ale mam nadzieje ze chłopai wierzą w pokonanie Beitaru a potem w awans do fazy grupowej UEFA - to mimo braku wzmocnień jest realne do osiągnięcia!
Nie ma się co okłamywać - ale poddawac sie przed startem też nie ma co ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
ale u siebie dostaliśmy z nimi 0-3.dobrze pamiętam tą żenującą wtopę..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kibice Hapoelu życzą awansu... Wiśle
PAMIĘTAJĄ Z DOBREJ STRONY BYŁEGO GRACZA WISŁY - KAZIMIERZA MOSKALA - Koniecznie przejdźcie Beitar! - wołali po angielsku kibice Hapoelu Tel Awiw do schodzących po sparingu z ich drużyną piłkarzy Wisły Kraków. Mistrzowie Polski w eliminacjach Ligi Mistrzów zmierzą się z Beitarem Jerozolima, jednak kibice Hapoelu nie życzą dobrze drużynie ze swojego kraju. - Dla nas Beitar to jak dla Wisły, Cracovia - mówi kibic w średnim wieku. - Drużyny, których nie cierpimy to Maccabi Tel Awiw i właśnie Beitar Jerozolima - dodaje. - Pozdrówcie proszę, Kazimierza Moskala. Grał w naszym klubie cztery lata - prosi mężczyzna ubrany w koszulkę Hapoelu, który przed meczem z Wisłą rozwiesił na ogrodzeniu okalającym stadion, klubowe transparenty. Kazimierz Moskal, obecnie trener juniorów Wisły Kraków, grał i dla Hapoelu i dla klubu z Reymonta, ale to nie jedyny polski piłkarz reprezentujący w przeszłości barwy drużyny z Tel Awiwu. W Hapoelu grali także: Jarosław Bako, Damian Łukasik oraz Marek Niewiadomski. http://www.futbol.pl/index_2501.php?a_2501=25167 Trener Hapoelu: Szanujemy Polaków http://www.futbol.pl/index_2501.php?...5735035e9c543d |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Mam takie pytanie trochę OT
W wypadku przejścia Beitaru kiedy będziemy grać pierwszy mecz 3 rundy kwalifikacji? Z góry dzięki za odp. I ewentualnie kiedy jest losowanie 3 rundy? Pozdro Powód: Bo tak
Ostatnio edytowane przez Turu : 06.07.2008 o godz. 22:42.
![]()
Braci się nie traci !!
Alcohol Fan ![]() A MY NASZEEEEE.... NBZ!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Losowanie 1. sierpnia, pierwszy mecz tydzien po drugim meczu z Beitarem czyli 12-13 sierpnia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Sosin o losowaniu:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Normalnie strach się bać.
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Walkowerem oddadzą puchary?
Wyprzedają rodowe klejnoty, a kupują na wyprzedażach tandetę. W ten sposób można podreperować domowy budżet, ale na pewno nie da się tak zbudować drużyny na miarę Ligi Mistrzów. ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No faktycznie. Dudka to 100-karatowy diament.
Jesli zamaist wydawania pieniedzy z Dudki na jakiegos zapchajdziure, jego miejsce chociaz w 5-6 miejscach zajmie Maczynski - bede super szczesliwy. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No cóż widocznie Liga Mistrzów nie dla polskich klubów ja się osobiście uciesze gdy wyeliminujemy Beitar
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
cos mi sie zdaje ze popłyniemy z tym Beitarem ;/
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
szprotson, Zydami, ale w tym sensie co Ty myslisz.
Panowie nie przeceniajmy swoich sil. W tamtym rejonie "europy" to znaczacy i bardzo silny klub. Maja rzesze oddanych fanow. Klucz to mecz na wyjezdzie z ktorym moze byc najtrudniej. MOZE ZALOZYMY OSOBNY TEMAT O MECZU Z BEITAREM? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no kłerwa
przeciez to są tacy sami ludzie jak my. Nie uwazam by Beitar był poza zasięgiem. Tam remis u siebie wygrywamy, dziekuje ![]() Wierzmy, Wierzmy w Nasz klub ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dokladnie tacy sami.
A napisales jakbysmy co najmniej grali z afrykanskim teamem, piszac ze co czarnych nie pokonamy Bez obrazyZgadadzam sie co do wyniku z Toba. Mam nadzieje, ze tak wlasniee bedzie remis i wygrana u siebie. Gdzie gramy najpierw? w Izraelu? Jerozolima to stolica Izraela, a myslalem ze lezy gdzie w jakiejs Palestynie. W ogole jak na dzisiaj wygladaja stosunki arabsko - zydowskie w tym rejonie swiata? ktos wie jak sie zarejestrowac na ichsze forum http://beitar-jerusalem.net/vb/showthread.php?t=42441
Ostatnio edytowane przez gniady_lopez : 09.07.2008 o godz. 13:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A moze juz jest? ![]() ,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A co to ma do rzeczy czy biegaja czy nie? Do tego, to nie powod by sie ich bac a raczej smiac.
Nie chcę się tu kłócić. Jedynie chciałem podkreślić. Beitar to silny zespół na miarę naszychmożliwości. Zdecydowanie silniejszy od Dinama Tbilisi i Valerengi. Rywalizacja może byc dosć wyrównana, więc niemożemy psychcznie odpuścić tego meczu. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szlag mnie z tym gosciem trafi.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Czy Ty wogole wiesz o czym chcesz napisac i potrafisz czytaz ze zrozumieniem? ![]() ,
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Na pewno przejdziemy ten Beitar. Jeśli tylko nie przegramy do 0 w Jerozolimie to powinno być dobrze. Byc może jest to lepszy klub od Dinamo Tibilisi, czy Valerangia, ale do Shalke nawet nie można go porównywać. A zresztą co tu dużo pisać: Fotbol to gra, w której 22 mężczyzn bie ga za piłką a na końcu i tak zawsze zwycięża Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nieprawda. Nie mają napletków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Nie można, admin ze względu na nas zablokował rejestrację, mówiąc krótko nie chcą nas tam. Odblokują dopiero po zakończonych meczach. ![]()
Ostatnio edytowane przez aNouc : 09.07.2008 o godz. 16:38.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
zapytaj na forum cracovii
tam ponoc rozumieją te szlaczki David, już dawno opuscila nas forma w ktorej wygrywalismy z Shalke a skladu juz polowy nie ma Hugues - Baszczyński, Głowacki, Jop, Stolarczyk - Uche, Strąk, Szymkowiak, Kosowski- Kuźba Ż, Żurawski.
Ostatnio edytowane przez Lon(TS)don : 09.07.2008 o godz. 16:42.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2007
Offline |
|
Ale mnie rozbawiłeś pierwszym akapitem ![]() ![]() |
|
|

|