The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2008, 11:46
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
http://www.one.co.il/Article/119265.html już było w jednym temacie, ale filmiki (do odtworzenia w Iexplorerze, jak komuś nie chodzi) dają pewną szansę na uśmiechy na twarzach
Mi niestety ani na Explorerze ani na Mozilli nie działa... A ciekaw jestem angielszczyzny naszych chłopaków :]
Odpowiedz cytując
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 06.07.2008, 14:23
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Mi niestety ani na Explorerze ani na Mozilli nie działa... A ciekaw jestem angielszczyzny naszych chłopaków :]

Skoza mnie milo zaskoczyl po angielsku a Lobodzinsk i Pawelek nie powinien zaczynac wywiadu

http://www.weszlo.com/news/462
Ostatnio edytowane przez Styk83 : 06.07.2008 o godz. 14:32.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 07.07.2008, 15:22
Jest taki facet - Zbigniew Nowak, bioenergoterapeuta. Reklamuje się hasłem: "ręce, które leczą".

http://www.nowak.pl/

Cóż, u nas jest ktoś będący całkowitym przeciwieństwem Nowaka. Czy to przypadek?

http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=18392

dwaj zawodnicy, którzy mieli kontakt z rękami tego delikwenta wrócili już do domu.

Nie dość, że sam piłkarz jest kontuzjogenny, to jeszcze zaraża innych. Dramat.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 07.07.2008, 15:34
Chory czy zdrowy Lobodzinski... a co za roznica.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 07.07.2008, 15:44
Taka, że na prawym skrzydle szaleć będzie Gołoś.

Tak, szaleństwo (chaos) to właściwe określenie.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Stary 07.07.2008, 16:28
W ramach ciekawostki. W komentarzach na głównej jest osoba, szeh, która po kazdym newsie o Kokoszce jak lew walczy o niego, o jego dobre imię. Być może to ktoś z rodziny, może przyjaciel ... Kawałek zacytuję.
Cytat:
mial propozycje 50% podwyzki i przedluzenie kontraktu o 3 lata KPINA, a jakbys wiedzial jaki mial kontrakt, to bys sie wywrocil ze smiechu, ale to po jakims czasie bedzie wiadomo, Kokos przyszedl z karta w rece Wisla nie musiala nic placic,3 lata chodzil do liceum sportowego i przez rok rodzice musieli pokrywac wszystkie koszty,po roku Wisla placila szkole ale reszte musili placic rodzice i to taki klub zadajacy wysokiego odstepnego.a zobaczymy za ? lat kto ma racje szeh
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 07.07.2008, 16:35
Chyba wole chaos niz powietrze.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 07.07.2008, 16:44
dorotja napisał(a):Wyświetl post
W ramach ciekawostki. W komentarzach na głównej jest osoba, szeh, która po kazdym newsie o Kokoszce jak lew walczy o niego, o jego dobre imię. Być może to ktoś z rodziny, może przyjaciel ... Kawałek zacytuję.

...może sam Kokoszka
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.07.2008, 16:53
Styk83 napisał(a):Wyświetl post
Skoza mnie milo zaskoczyl po angielsku a Lobodzinsk i Pawelek nie powinien zaczynac wywiadu

http://www.weszlo.com/news/462
Powinni Cebanu wydelegować do wywiadu, zdążyłby go w pięciu językach udzielić
Co do Łobo, to mam nadzieję, że to nic poważnego, bo prawa flanka w wykonaniu Gołoś lub Dawidowski, może wywołać spore salwy śmiechu w Jerozolimie.
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 07.07.2008, 17:47
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Taka, że na prawym skrzydle szaleć będzie Gołoś.

Tak, szaleństwo (chaos) to właściwe określenie.
Singlar może grać na prawej pomocy albo ewentualnie , na lewej obronie zagrałby Diaz , na lewej pomocy Zieniu a na prawej Piotrek Brożek
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 07.07.2008, 18:11
Coach napisał(a):Wyświetl post
Singlar może grać na prawej pomocy albo ewentualnie , na lewej obronie zagrałby Diaz , na lewej pomocy Zieniu a na prawej Piotrek Brożek
Kolego a co z rezerwaKto na niej usiadzie
Odpowiedz cytując
Tomek_TS
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.07.2008, 21:59
Fajny wywiad z Tomkiem Jirsakiem.

http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4152
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 07.07.2008, 22:51
Tomek często używa słowa "fajnie"....wiec fajnie ze dobrze sie czuje bo ma chłop potencjał
What's new?

Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.07.2008, 16:15
Nareszcie jakiś ciekawy artykuł w Wiśle a nie tylko straszenie jak to Wisła się "osłabia" przed kw.LM

Cytat:
Jirsak nowym liderem Wisły
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.07.2008, 15:56
Jak widac, Andrzej sypie sie nieustannie

http://www.wislasoccer.com/news_item_9679.htm
Odpowiedz cytując
Lon(TS)don
Banita

Od: 04.2008

Stary 09.07.2008, 17:04
michalo28 napisał(a):Wyświetl post
Tutaj coś a propos Tomka Dawidowskiego, ciekawy artykuł:
http://www.weszlo.com/news/400

Akurat ja mu współczuje.
Ale jeśli ten sezon znowu mu sie nie uda, to chyba sam odejdzie...
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 10.07.2008, 19:28
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Chyba wole chaos niz powietrze.
Chaosu można się przynajmniej bać - nie wiadomo gdzie ręka, a gdzie noga sie pojawi nagle ....
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 11.07.2008, 13:14
Sobolewski asystentem z sercem
Cytat:
Radosław Sobolewski jest na boisku prawą ręką szkoleniowca Białej Gwiazdy. Nikt nie potrafi mobilizować wiślaków tak jak on - czytamy na łamach "Przeglądu Sportowego".

Radosław Sobolewski jest liderem Wisły na boisku. W krótkich, żołnierskich słowach mobilizuje kolegów. - Przydaje się w trudnych sytuacjach - mówi Piotr Brożek. - To on daje pozytywny impuls, żebyśmy się nie poddawali, walczyli - dorzuca Andrzej Niedzielan.

Z "Sobolem" nie mogliśmy o tym porozmawiać, bo jedną z jego głównych zasad jest nie udzielanie oficjalnych wypowiedzi. Od lat wyznaje zasadę: pogadajmy, ale pod warunkiem, że jest to prywatna rozmowa. Gdy usłyszał, że będzie bohaterem niniejszego artykułu, złapał się za głowę. - O żesz... Nie rób mi tego! - skwitował ze śmiechem. Kontrastowa postać, dwóch ludzi w jednym. - Poza boiskiem to spokojny, cichy, opanowany gościu. Jednak gdy gra, jest sercem i szefem drużyny - tłumaczy Paweł Brożek, który w środowym sparingu z FC Kopenhaga dostał reprymendę od Sobolewskiego. Król strzelców ekstraklasy miał za złe kolegom, że nie kierują do niego celnych podań. Po którymś razie "Sobol" poradził mu, żeby bardziej skoncentrował się na grze.

I podania zaczęły trafiać do Brożka. - Nic się nie stało. Spięcia są w piłce czymś normalnym. Nie mówimy wtedy językiem z teatru. Jednak nigdy nie obraziłem się na Radka - zapewnia Brożek. Na środowym treningu doszło do znamiennej sytuacji. Wiślacy ćwiczyli warianty gry w ataku. Trener Maciej Skorża przekazał im, co mają zrobić.

Stojący najbliżej szkoleniowca Sobolewski uzupełnił szkoleniowca komendą: - Panowie, tylko strzelamy z pierwszej piłki!

Nieformalny asystent Skorży? - Aż tak bym tego nie nazwał. Prowadzimy zespół na zasadzie dialogu, słuchamy zawodników, a najbardziej tych doświadczonych. O ile liderem obrony jest Arek Głowacki, to pomocą i atakiem rządzi Radek. To fantastyczny zawodnik. Ma cechy przywódcze. Nigdy nie spuszcza głowy - kwituje drugi trener Rafał Janas.
Źródło: PS.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 11.07.2008, 22:30
dobrze sie takie rzeczy czyta. Jest pewnosc ze w nierozowej sytuacji bedzie mial kto podbiec i "zmotywowac" kolegow do wiekszego wysilku.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 11.07.2008, 22:33
Cytat:
Z "Sobolem" nie mogliśmy o tym porozmawiać, bo jedną z jego głównych zasad jest nie udzielanie oficjalnych wypowiedzi
W najnowszej Forzy jest wywiad z Sobolem i w kilku poprzednich również. Więc tak niedokońca

Radek szacunek za Twoje podejście do Wisły i życia.

PS: Bramki z niemal linii końcowej strzelonej Piekutowskiemu Ci nie zapomnę <żart>
Ostatnio edytowane przez PvD : 11.07.2008 o godz. 22:35.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 14.07.2008, 12:40
Posłuchajcie jak Ilie super mówi po polsku i jakim jest mądrym piłkarzem.

http://pl.youtube.com/watch?v=Eo7BFaCA1K8

http://pl.youtube.com/watch?v=bEztBZuz8zU&feature=related
Ostatnio edytowane przez sayek89 : 14.07.2008 o godz. 12:44.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Stary 14.07.2008, 21:11
świetny wywiad. "podobało mi się rzucić na murawę"
z Ilie naprawdę równy gość jest, fajnie by było jakby dano mu więcej szans w tym sezonie, w PP, w PE..
Odpowiedz cytując
Pastor777
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 15.07.2008, 12:23
Też jestem ciekaw...

Cytat:
Ujawnili gigantyczny przekręt

Gabriel Milito może być pozbawiony włoskiego obywatelstwa /AFP

Gabriel Milito, Maxi Lopez i Pablo Zabaleta. Co łączy tych trzech argentyńskich piłkarzy? Wszyscy są zamieszani w aferę paszportową i podejrzani o posiadanie sfałszowanego dokumentu potwierdzającego włoskie obywatelstwo. Afera ta zatacza coraz większe kręgi w Argentynie i możliwe, że jej skutki odczuje wielu piłkarzy grających w Europie.

Oprócz wymienionej trójki, około 150 piłkarzy jest prześwietlanych pod kątem posiadania fałszywych włoskich paszportów. Dokumenty mogły być masowo podrabiane, aby argentyńscy piłkarze mogli występować w Europie bez ograniczeń, jakie nakładane są na graczy spoza Unii Europejskiej.

Prokurator generalny w Argentynie, Norberto Oyarbide prowadzi sprawę i już na początkowym etapie śledztwa podaje kilka nazwisk piłkarzy, którym udowodniono legitymowanie się podrabianymi paszportami. To duet z River Plate Diego Buonenotte i Augusto Fernandez oraz gracze Lazio i Napoli: Pablo Carrizo i German Denis.

W związku ze sprawą aresztowano już 40 piłkarzy. Argentyńska gazeta "Critica" podaje również, że zawodnicy oraz ich menedżerowie wiedzieli o fałszerstwie. Wśród nich jest Maria Elena Tedaldi, która była zamieszana w sfałszowanie w 200 roku paszportu byłego piłkarza Lazio i Manchesteru United, Juana Sebastiana Verona.

Konsekwencjami udowodnienia udziału w aferze paszportowej jest nataychmiastowa utrata włoskiego obywatelstwa.

Włoski paszport posiada również grający od kilku lat w ekstraklasie pomocnik Wisły Kraków, Mauro Cantoro. Nie podano jednak czy jest on również zamieszany w aferę z fałszywymi dokumentami.
Odpowiedz cytując
crate digger
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 15.07.2008, 20:57
ale z Kantorskim jest ten spokój że ma juz polskie obywatelstwo także mogą mu zabierać to włoskie
Odpowiedz cytując
Styk83
Senior Member

Stary 15.07.2008, 21:08
Piotr Cwielong walnol 2 brameczki przeciwko Odrze ,chlopak sie rozkreca szkoda ze nie zostal u nas skoro mamy problemy ze skladem.
Odpowiedz cytując
Tomek_TS
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 16.07.2008, 21:50
Najbardziej wkurza mnie to ze ludzie sie czepiaja Łobodzińskiego ktory mial slabszy sezon.

To ja wam powiem tak: Zieńczuk tez strzelal odrazu bramki jak na zawolanie?! Ile go tu osob zjechalo a nagle nie wyobrazaja sobie skladu bez Zienia. Tak sie wszyscy zachwycali Transfrem Wojtka do Wisły! A teraz co nagle zobaczyli ze gosc jest slaby po jednej rundzie?! Zobaczymy co Wojtek pokaze w tym sezonie i wtedy mozna go oceniac!
Odpowiedz cytując
crate digger
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 17.07.2008, 08:56
Najlepsze jest to że nikt nie zwraca uwagi na kontuzje Wojtka zarówno w okresie przygotowawczym przed poprzednia rundą jak i w jej trakcie. To przeciez na prawde nie pomaga w utrzymaniu wysokiej formy.
Odpowiedz cytując
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Stary 17.07.2008, 09:30
Tomek_TS napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej wkurza mnie to ze ludzie sie czepiaja Łobodzińskiego ktory mial slabszy sezon.

To ja wam powiem tak: Zieńczuk tez strzelal odrazu bramki jak na zawolanie?! Ile go tu osob zjechalo a nagle nie wyobrazaja sobie skladu bez Zienia. Tak sie wszyscy zachwycali Transfrem Wojtka do Wisły! A teraz co nagle zobaczyli ze gosc jest slaby po jednej rundzie?! Zobaczymy co Wojtek pokaze w tym sezonie i wtedy mozna go oceniac!
Już to pisałem.

Nie straszcie że Łobodziński będzie jak Zieńczuk, który zaczął grać po 3 sezonach, gdy się lepszy rywal od niego pojawił.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 17.07.2008, 11:15
Tomek_TS napisał(a):Wyświetl post

wszystko fajnie, ale nie pisz, ze wszyscy.
Odpowiedz cytując
Styk83
Senior Member

Stary 18.07.2008, 08:35
Wywiad z Zienczukiem:

http://www.sport.pl/pilka/1,65050,54...sperczaka.html
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów