|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
No oby oby derby na R22 bo raczej nie dam rady jezdzic :/
A co do karnetow to podrozalo ostro... ciekawe czy WC zrobili na D czy nadal jest wszystko dechami zabite... I tak sobie mysle, ile bedzie kosztowac w takim razie bilet na el. L.M.? Bo jak powyzej 100 to ja dziekuje za taki interes... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nie narzekajcie. Na tamtą runde niby kosztował 160zł ale bylo mniej meczy w karnecie - 7 ligowych i po 1 z PP i PE więc się opyla na pewno. Zresztą jakbyście byli w SKWK to byście zapłacili 200zł razem z oplatą członkowską. I macie pewność że wam biletu nie zabraknie, nie trzeba po nie jeździć itp. Poza tym pewnie karnetowicze będą mieć pierwszeństwo w zakupie na puchary - tak myśle.
Nie narzekajcie bo inni mają jeszcze gorzej. Chociażby na Lecha karnet ulgowy 320zł więc bez porównania ![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie narzekać
) Wcale nie jest źle ,tak jak tu niektórzy mówią(czyli drogo), Na pewno karnet w porównaniu do biletów się bardziej opłaca....Ja mam zamiar kupić karnet właśnie po to żeby nie musieć narzekać że biletów nie było czy coś...wiem że pieniądze nie pójdą w błoto ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A mi jak ulał do tego waszego narzekania pasuje hasło ultrasów Legii które zaprezentowali w Bełchatowie podczas finałowego meczu Pucharu Polski z Wisłą... mianowicie
Cytat:
Zastanówcie się ile szczęścia przyprawią wam dwa banknoty w porównaniu z 12 meczami bodajże. Bo kto chodził ten wie że na pucharze ekstraklasy też jest przednia zabawa. Wisła czy 240/220 zł ? ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ktoś pytał..
Cytat:
Ostatnio edytowane przez RHP : 05.07.2008 o godz. 12:52.
![]()
One love, one club, only Wisla Krakow!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
kupujcie karnety ludzie bo naprawde warto, runda zapowiada sie ciekawie 220/240 to moze dla niektorych duzo ale nie wyobrazam sobie zeby zabraklo dla mnie biletu na ktorys z tych meczow ruch lech arka Lechia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
dopóki stadion nie zostanie zmodernizowany do końca to ceny będą takie wysokie..( i dodatkowo nie ma trybuny C co powoduje spadek miejsc o 5000 ) dopiero jak będzie gotowy stadion to karnety mogą spaść z cenami... kurcze dopiero 21 lipca mogę kupić karnet.. nic poczeka się
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ile na wiosnę poszło karnetów>? Boję się że karnety na D do wolnej sprzedaży mogą nie doczekac..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
ja tez o to sie boje ...
karnety drogie ale na szczescie znalazlem sposob zeby uzyskac szybko to 80zl do karnetu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
9 tysięcy chyba zeszło
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jak się ma cena zakupu nowego karnetu do ceny zniżkowej SKWK? Wiecie o co chodzi? Kupić nowy karnet z nową KK ale ze zniżką dla SKWK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli jesteś w SKWK to obowiązuje Cię cena dla SKWK. Bez różnicy nowy czy przedłużenie..
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak wygląda sprawa z kupnem karnetu ile to trwa
Pytam bo mam zamiar kupić sobie karnet na tą rundę o ile zostaną! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jak robiłem na tamtą rundę to nawet nie 15 minut.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Za takie karnety trza sie łapać byle szybko. Oszczędzacie 220 zł ! I nie trzęsiecie porciętami przed meczami z lechia czy arka/lechem !! W następnej rundzie, gdzie bedzie cracovia i legia macie pierwszeństwo w kupywaniu, w dodatku macie taniej a wy jeszcze narzekacie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W następnej rundzie już nie gramy w Krakowie więc nie wiadomo jak to będzie...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
mam potwierdzenie przelewu ale chocbym sie dwoił i troił to nie jestem w stanie przyjsc jutro opieczętowac go na spotkaniu...czy musi byc koniecznie i obligatoryjnie opieczętowany?
![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
raczej musi być
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ze raczej to wiem ale latac nie umiem...sztukę bycia w dwoch miejscach naraz tez dopiero zacząłem opanowywac.śś
![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to niech ktoś za ciebie podrzuci i po problemie
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy będą prowadzone w najblizszym czasie zapisy do SKWK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystarczy zajrzeć na stronę SKWK bądz do tematu "inicjatywy itp Stowarzyszenia" i wszystko wiesz
Cytat:
SKWK
Ostatnio edytowane przez nostra : 08.07.2008 o godz. 11:43.
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś wie ile będzie w sprzedaży karnetów na poszczególne sektory?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
na każdy sektor tyle ile ma miejsc. to chyba oczywiste...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pytanie bardzo nietypowe, aczkolwiek bardzo ważne dla mnie czy za karnet można płacić kartą?
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Na 99% nie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 09.07.2008 o godz. 17:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Chcialbym kupic karnet pierwszy raz i chcialbym sie dowiedziec czy moge skladac papiery od jutra czy dopiero od 21 lipca
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mozesz jutro zlozyc, poczekasz moze z tydzien na wyrobienie karty i dopiero 21go kupisz karnet
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|