|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie mówmy jeszcze hop, bo oficjalnie to nie wiadomo gdzie będziemy grać mecze ligowe od kwietnia do końca sezonu. ostatnie głosy mówiły o Tarnowie, a nie o Chorzowie, gdzie jednak musiałyby być przeprowadzone pewne prace przy stadionie. a derby w Tarnowie, to już nieco lepiej niż derby w Chorzowie.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
Nowy sezon, nowe teorie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
teorie stare, tylko się kluby czasem zmieniają ^^
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
No to koledzy z TARNOVI mialy by okazje pokazac sie przed pasiastymi kolegami. Juz widze ta zadyme w parku za stadionem ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gwiaździsty -co bierzesz? w sumie chciałbym mieć takie jazdy ..
terminarz jest taki ze wyjazdy ligowe można zaliczyć z palcem w przysłowiowej dupie.. zobaczymy jak puchary banana i Polski sie zgraja |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
oh jej, a ja już sie tak napaliłem na ten sezon, myślę sobie że zobaczę ligę czystą , bez żadnej korupcji... No niestety Gwieździsty rozwiał wszystkie moje złudne nadzieje...Proponuje sie zapić i dać sobie łeb
![]() A tak na poważnie to kwestia terminarza mnie zupełnie nie zajmuje, ten kto ma być najlepszy( a nie mam wątpliwości kto nim będzie Powód: ...
Ostatnio edytowane przez mr_seol : 04.07.2008 o godz. 19:09.
![]() |
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Bobo Kaczmarek został oficjalnie trenerem Arki Gdynia na dobre (Ekstraklasa) lub złe (I liga) - 90minut.pl
Są już w sieci tacy, którzy się zastanawiają, co się teraz stanie z >>> Gwiazdą Kaczmarka ... * Stawowy znalazł gdzieś pracę? ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ..................tyś widzial ostatnio tarnovie w Tarnowie? ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
chyba za długo na emigracji przebywał ;]
![]()
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanie bo to jest ciekawe:
Czy Korona to czasem nie spadła? i czemu nie ma Znicza, który ostatnio był w terminarzu czy on czasem nie był nad Arką? :O A może po prostu nasz zarząd podbija stawkę tym że gramy z Koroną to tłumaczyło by cenę karnetów ;p Polska Ekstraklasa - Zobacz czym jeszcze Cię zaskoczy!
Ostatnio edytowane przez Kurt : 05.07.2008 o godz. 12:20.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
heh to muszę ci pogratulowa
zobaczyc Tarnovie w Tarnowie w barwach to zaszczyt musi bycbo z nią to podobno jak z ufo, ktos je widzial, ale wiekszosc i tak niewierzy ze isteniej. a tu cos od dorotji dla rozluznienia atmosfery ![]() http://www.sports.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=30687 ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ciekawe co zrobi LEgia jak sprzeda Rogera ,za pare baniek.Walter schowa pieniadze do kieszeni czy kupi nowych zawodnikow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Michał Listkiewicz, prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej już ponad dziewięć lat szefuje polskiej federacji piłkarskiej i nadal nie ma dosyć. Chociaż kilka miesięcy temu zapowiadał, że zwolni stanowisko, teraz zastanawia się nad pozostaniem. - Nikt się mnie z PZPN nie pozbędzie - zapowiada Listkiewicz.
- Usłyszałem zarzuty, że rządzę lekką ręką, że nie potrafię uderzyć pięścią w stół - żali się w "Przeglądzie Sportowym" prezes PZPN Michał Listkiewicz. - Dam sobie radę - deklaruje. - Nikt się mnie z PZPN nie pozbędzie. Podczas wizyty Platiniego wielu delegatów UEFA powiedziało mi, że powinienem na jesieni kandydować na prezesa związku - chwali się Listkiewicz. - Szef greckiej federacji miał zrezygnować, a mimo fatalnej gry reprezentacji na Euro 2008 będzie prezesem przez następne lata. Dlaczego ja nie miałbym pozostać? - pyta prezes. Listkiewicz murem za Beenhakkerem Michał Listkiewicz odnosi się także do ostatniego spotkania związku z trenerem reprezentacji Leo Beenhakkerem i "nagonki" na Holendra. - Pojawiają się odważne próby rozliczenia Leo Beenhakkera - zauważa Listkiewicz. - Nie zaprzeczam, pewna formuła się wyczerpała - dodaje. - Holender nadal będzie miał silną pozycję, ale musi przystać na warunki - twierdzi "Listek". Krytykują, a sami nie lepsi - Jedni asystenci selekcjonera odeszli z własnej woli, innym skończył się kontrakt. Trzeba ich zastąpić. Kim? - pyta Listkiewicz. - Na pewno Polakami. Sztab kadry się zmniejszy, Beenhakker będzie miał jednego stałego asystenta i jednego luźnego współpracownika - deklaruje prezes PZPN. Michała Listkiewicza denerwują głosy wzywające do rozprawy z Holendrami skupionymi wokół Beenhakkera. - Jestem zdziwiony atakami byłych selekcjonerów. Wójcik mógł sobie wybrać kogo chciał, tak samo Engel i Janas, który korzystał z pomocy syna - wymienia Listkiewicz, dodając także, że Antoni Piechniczek także miał "swoich" współpracowników. No kur.wa mac
Ostatnio edytowane przez Coolpick : 06.07.2008 o godz. 23:03.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja mysle ze to jest wezel gordyjski.Jako potencjalnych nastepcow Listka wymienia sie innych działaczy PZPN(np.Grzegorz Lato).Jak dla mnie to jest porazka.Z dwojga zlego wole juz Listka,choc i tak przydaloby sie cale to towarzystwo przepedzic...Uwazam ze do EURO nic w tej kwestii sie nie zmieni.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
W PZPNie pozostanie status quo czy z Listkiewiczem czy z Lato , jeden ch*j...DAlej bedziemy prowincja pilakrska w Europie ,za niedlugo nas wyprzedza jakies Azerbejdzany i Gruzje jesli chodzi o szkolenie pilakrzy itd. Ponadto PZPN ma immunitet w postacie Euro 2012 ,wiec mowiac krotko ,szkoda nerwow....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za te 1,95mln kupiliście chyba z 7 grajków. Widać, że idziecie na ilość a nie jakość...
Te je***e leśne dziady z pzpnu.... ich się w życiu nikt nie pozbędzie. Trzeba czekać aż wyginą ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Polonia Ma Licencje!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez Wilku : 07.07.2008 o godz. 17:46.
![]()
"Od chwili tej do końca świata,
...w pamięci ludzkiej będziem żyć: my, wybrańców garść, ...kompania braci" W.Szekspir Drink up me Hearties Yo Ho! You can't always get what You want |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Polonia Bytom zostaje w Ekstraklasie
Na wniosek zarządu PZPN Komisja Odwoławcza ds. Licencji rozpatrzyła jeszcze raz wniosek licencyjny Polonii Bytom i wydała pozytywną decyzję dla bytomskiego klubu. Polonia Bytom została ukarana jednocześnie karą 100 tys. zł za nieterminowe złożenie wniosku licencyjnego. Bytomski klub będzie co miesiąc sprawdzany przez organy licencyjne PZPN, czy poprawnie wywiązuje się z zaleceń Komisji. Decyzja ta oznacza, że Znicz Pruszków zagra w I lidze, a nie w Ekstraklasie, Widzew Łódź spada do II zamiast do I ligi, zaś Tur Turek utrzymuje się w I lidze, zamiast spaść do II ligi. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
I bardzo dobrze, że Polonia została. Teraz tylko pytanie co poczynią z Koroną Kielce?
Ah już nie mogę się doczekać tego meczu z Ruchem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
uff, nie będzie Znicza. tyle dobrze.
Jeszcze Koronę wypier**ić bo i tak nas nie wpuszczają na swój stadion i muzyka gra
Ostatnio edytowane przez quick : 07.07.2008 o godz. 18:04.
![]() ![]() Cupiał , Bednarz , Skorża - 1906% poparcia! |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
calosc: http://polskatimes.pl/sport/17192,pr...id,t.html.html i oto Polonia jest w ekstraklasie niech zyje nam Listkiewicz ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
co wy tacy nie aktualni... przeciez korona wyleciala, a zamiast niej gra arka gdynia
![]()
Ddf
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|