|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Także gratuluje sąsiadce i życzę dalszych sukcesów ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nigdy nie ciesza mnie porazki pl druzyn w pucharach , oprocz jedynego wyjatku a ten wyjatek gral wlasnie wczoraj
![]() Jednak by w pelni rozkoszowac sie tym wynikiem ,trzeba przejsc 2 runde el LM. Oby nie Beitar, oby nie IFK - jedyne zyczenie co do losowania. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak się patrzy na takie obrazki jak te z meczów Szachtiora z cracovią to aż wstyd ,że takie drużyny nas reprezentują w pucharach. Niedługo to przed wyjazdem do Kazachstanu polskich "profesjonałów" będziemy nerwowo obgryzać paznokcie i modlić się o remis. Ale piach. Mam nadzieję ,że Wisła coś pogra w tym roku bo jakoś nie specjalnie chce mi się wierzyć ,że ktokolwiek poza naszym klubem podejdzie do pucharów poważnie. Lech ,Legia - po II rundzie wstępnej pucharu UEFA będą już mieli "pokazywanie i osiąganie czegoś w Europie" za sobą.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A sie qrva nagrali w tej Europie, ze klekajcie narody
![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() Dramat ta Nasza piłka ale Wisła się wyłamie - oby, oby, optymizm dobra cecha ale zgubna. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wojtek - jeśli nasi nowi gracze (potencjalni) faktycznie są na tyle klasowi , że nie musimy ich testować to jestem spokojny, że powalczmy o LM i w PUEFA , ale coś mi mówi , że to tylko dmuchanie w balon (który może pęknąć z hukiem)przed sezonem
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chetnie rzuce na to okiem a gdzie przy petli
![]() ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Koło media markt przedni oj przedni
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cracovia przeszła do historii futbolu. Białoruskiego.
![]()
Tym więcej pragniemy, im więcej przypadło nam w udziale.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przy 2 i 3 bramce nadal bronił Cabaj. Według 90minut.pl otrzymał czerwoną kartkę już przy stanie 3-0.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gooro33 delektuj się póki jest
WILU TS takie info tylko na priv!! FANATYCY /\ WISŁY BRAVO SZACHTIOR ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() Pierwsza tak trudna lekcja dla Filipiaka, czyżby jego filozofia jest zbyt słaba? Na polską ligę wystarczy, ale na Europę to już nie można filozofować ale trzeba portfel otworzyc... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
najlepszy komentarz z linka na yt
"tragedia; słabiutko zaczęliśmy start w pucharach w tym roku" to sa jeszcze jakies aspiracje do gry w pucharach na lata kolejne i juz nie bedzie mozna im zaspiewac "ty k..wo stara czy gralas kiedys w pucharach...".. niestety. a tak na powaznie, to z jednej strony i smieszno i straszno- obraz jak daleko za murzynami jestesmy w kwestii pilki kopanej na arenie miedzynarodowej.... Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez karmel1906 : 01.07.2008 o godz. 21:42.
![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
no to mamy BEITAR na początek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Derby!!!
)) |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ciężki mecz jechać do egzotycznego kraju no no ale dobrze że rewanż mamy u siebie no i derby też w sumie
![]()
POZDRAWIAMY PANóW W WARSZAWIE!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Chodziło chyba o start polskich drużyn w tym roku.
![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś coś na temat tego Beitaru ? Dobry piłkarsko ? Jak kibicowsko ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Derby dobrze mówi, bo co to za różnica Cracovia czy oni.
Jest to jeden z zespołów, którego się obawiałem. Solidny zespół ligowy,prezentujący poziom zbliżony do naszego. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak przegramy z nimi to zdajsie nawet w UEFA nie zagramy ,tak wiec moze byc krotka pilka.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cóż wylosowaliśmy jak zwykle najgorzej jak się dało...ale bądźmy dobrej myśli,ja jestem,to będą takie nasze kolejne Derby
ale pod względem kibicowskim będzie słabo....(na wyjeździe) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
kibice:
http://pl.youtube.com/watch?v=Xy8zUx...eature=related piłkarze: http://pl.youtube.com/watch?v=nszzFb...eature=related Tak jak ktoś wyżej pisał... przegrany odpada z europejskich pucharów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Moglbym poprosic o wyniki losowania w Pucharze Uefa? Musze jechac do miasta i nie bede mial gdzie sprawdzic.
Prosilbym o smsa na 503 021 683 Z gory dzieki!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
czy losowanie do puefa tez jest jaka relacja ?
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
www.uefa.com, podobnie jak poprzednie, okienko do losowania na głównej jest.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Raczej napewno nie zagramy wtedy w PUEFA.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy to prawda ale ten Beitar kupil ponoc Sebastina Abreu ,pamietam ze kilka sezonow temu gral w Deportivo La Coruna
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
kupił i to za 2,5 mln euro, podobno, ale to jest już 37-letni Abreu, zresztą on razem z Boatengiem meczu nie wygrają, spokojnie. trzeba przyznać, że wyglądają na przyzwoity zespół, ale stać nas na spokojne zwycięstwo.
zaraz losowanie Uefy i patrząc na potencjalnych przeciwników Legii i Lecha, to śmiech na sali troszkę. takie potęgi jak Tobol (pamiętamy) czy WIT Georgia (też), nie do przejścia. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|