|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Beitar i IFK wydają się na poziomie Wisły. Niestety piłkarska Europa szybko się oddala. Szczególnie Żydzi są groźni, mają kasę i duży apetyt na europejski sukces. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Pytanie troche nie kwalifikujace sie tu, ale juz zostanmy w Europie. Od ktorej rundy Lech i Legia zaczynaja boje i czy sa rozstawione ? |
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
to kiedy gramy jakis mecz ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
' Mówię generalnie o wszystkich - powiedział Platini.'
Niech zmienią nazwe z Ligi Mistrzów na Liga Dłużników i po sprawie . 90% klubów LM ma długi wobec swojego właściciela i wypowiedzi Platiniego nic tutaj nie zmienią , o ile to są jego słowa . |
|
|
|
Banita
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Po wczorajszym występie przeciwko GKS Jastrzębie możemy być optymistami. Wisła zagrała na prawdę dobry mecz. Wierzę że z dnia na dzień forma naszych piłkarzy będzie szła w górę i będziemy gotowi na el. LM.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W te słowa Platiniego narazie bym nie wierzyła. Może w następnym sezonie, może za dwa, ale nie teraz
. A co do Wisły ... WIERZE I WIERZYĆ BĘDĘ DO OSTATNIEJ SEKUNDY w awans do LM, ale gdzieś tam w środku, nastawmy sie może na P. UEFA. Byleby nasi piłkarze nie zwątpili jak po P. Ateny... ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Liga Mistrzów czy Puchar Uefa... Ja oczekuję tylko niezłomnej walki do końca, poświęcenia się dla drużyny. Żebym wiedział, że drużyna chce, że nie przechodzi obok meczu. Jak przegramy - trudno, byle po walce, byle po ukazaniu, że tanio skóry nie przegramy. Bo tu chodzi o ambicję, tu chodzi o walkę!
PS. Żeby nie było - WIERZĘ W NASZYCH PIŁKARZY ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kiedy jest losowanie el.LM? Chciałbym już wiedzieć z kim przyjdzie nam walczyć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
1 lipca...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Kluby, które wywalczyły awans do piłkarskiej Ligi Mistrzów mogą w niej nie zagrać. A to wszystko z powodu swoich ogromnych długów. Wojnę zadłużonym klubom wypowiada prezydent UEFA Michael Platini. Każda drużyna, która na swoim koncie będzie miała debet, nie zostanie dopuszczona do rozgrywek międzynarodowych. Jednymi z zagrożonych są takie potęgi jak Manchester United czy Real Madryt. Należą one do najbogatszych klubów na świecie, ale mają także olbrzymie długi. - Nie mówię tylko o angielskich klubach, takich jak Chelsea czy Manchester United, które dotarły do finału Ligi Mistrzów, mając ogromne długi. Mówię generalnie o wszystkich - powiedział Platini. Jedną z pierwszych ofiar walki z dłużnikami jest mistrz Bułgarii, drużyna CSKA Sofia. źródło:wp.pl Chyba lepiej dla Wisly, zwolni sie miejsce. A Pan Boguslaw mowil ze klub wobec niego niema dlugow. Tylko jak to wyglada w blasku prawa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja mam takie troche inne pytanie ale zwiazane z pucharami, karnetowcy mają prawo kupić bilet 2-3 dni wczesniej na mecze pucharowe?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
no to jeszcze jedno pytanie: czy na jakims euro-sporcie czy czyms podobnym bedzie transmitowane losowanie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ciekawy post na 90minut
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Heh w cuda wierzycie... CSKA pierwszą i jedyną ofiarą, bo nie sądzę, żeby UEFA podskoczyła takiemu MU, Realowi... Bo wiedzą dobrze, że wykluczenie czołowych drużyn europy, to radykalny spadek wpływów z LM do ich kabzy. Już kilka lat temu, jakoś '98 albo '99 grozili już Realowi, nim ci zaczęli kupować gwiazdy. I jakoś Real w LM gra do dzisiaj. Więc, to kolejne czcze gadanie Platiniego, jak to, że LM będzie Ligą Mistrzów, a nie 3 i 4 drużyn. Prędzej zreformują PUEFA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jestem troche w szoku ja widze za jakie pieniazdze sie kupuje do IFK czy Beitaru..
Jestesmy sto lat za murzynami niestety... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś ma adres stronki, gdzie znajdę dokładny terminarz eliminacji do ligi mistrzów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To ja bym na jutrzejsze losowanie życzył sobie Tibilisi. Koniecznie.
Od tego zaczął sie rudel na Reymonta więc jeśli ma się skończyć to trzeba pozbyć się tej gruzińskiej traumy. Zwłaszcza Baszczu miałby okazję do rehabilitacji ![]() ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jeżeli już się zaczynają to ja życze sobie MTK Budapeszt
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Poza tym dwa razy cuda się nie zdarzają żeby Wisła znów odpadła z Tbilisi ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Wylosujmy ich i zrewanżujmy się. Na minus jednak kibicowsko wygląda wyjazd do Gruzji... Sam myślę i życzę sobie IFK Göteborg lub AS Anórthossis . Szwedzi są jedną z tych najsilniejszych drużyn do wylosowania a kibice tego klubu jak i Cypryjczycy prezentują najlepsze oprawy...( według mnie ) Tak więc zobaczymy kogo los nam podeśle... Według mnie lepiej trafić jeden z mocniejszych zespołów w tej rundzie... niech to będzie taki dobry sprawdzian przed dwumeczem np. Spartakiem Moskwa... bo drużyn takich jak ta np. z Camp Nou nam już chyba wystarczy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też wolałbym MTK
A co do tych transferów to Beitar zrobił większe a IFK jeden ale duży.A silniejszy jest pewno Beitar. Cytat:
--można powalczyć czyli 50/50% na dobre wylosowanie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ricken, mi się wydaje że mamy większe szanse z Olympiakosem i Fenerbahce niż z Atletico Madryt
![]() E: faktycznie ![]() Powód: ślepy jestem i tyle
Ostatnio edytowane przez kisiel92 : 30.06.2008 o godz. 20:02.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
a mozeby powtorzyc wynik z Schalke jak za dawnych dobrych lat
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja bym raczej powiedział, że nie do przejścia (czy raczej piekielnie trudni do przejścia) są:
Liverpool Barca Arsenal i może Juventus. Z resztą można powalczyć bo to nie są aż tak wielkie firmy i jest szansa, że nasi piłkarze nie przegraliby z nimi już przed wyjściem na boisko jak to było np. w meczach z Realem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to połowa jest nie do przejścia a z połową można powalczyć.Nie jest tak źle jak mogło być.
Nie potrzebujemy dużo szczęścia a wręcz cudu tylko troche ![]() 50% że wpadniemy na tą gorszą połowę w 3 rundzie no i 50% że na lepszą dla nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie rozumiem o czym wy w ogole piszecie.70% tych druzyn to piłkarski inny świat.
Awansować możemy tylko i wyłącznie wtedy, gdy nasi piłkarze wejdą na wyżyny swoich umiejętności + przeciwnik będzie mieć gorszy dzień. Dodam tylko, że przeciwnik musi należeć do najsłabszych drużyn powyższego zestawienia.(czyli moim zdaniem przede wszystkim Basel , pózniej Steaua, Panathinaikos, Anderlecht. Szanse na awans oceniam na 30%
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 30.06.2008 o godz. 20:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Witam dzis urzadzilem male losowanie i mam wyniki i chcialbym sobie jutro je sprawdzic :
FC Basel Sheriff Tiraspol FK Partizan Beitar Jerozolima SK Brann FK Modriča Maksima Ålborg Boldspilklub FK Rabotnički AC Sparta Praga IFK Göteborg WISŁA KRAKÓW AS Anórthossis Ammochóstou NK Dinamo FK Ventspils FC Artmedia Petržalka Dinamo Tbilisi Fenerbahçe SK Tampere United SK Rapid Wiedeń Drogheda United FC Dynamo Kijów FBK Kaunas Panathinaikós AÓ NK Domžale Rangers FC MTK-Hungária FC RSC Anderlecht Knattspyrnufélagið Valur oczywiscie druzyny nierostawione beda jescze mialy przeciwnikow w 1 rundzie ale jest to tak statystycznie mocniejszy z pary ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|