|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Grać w piłkę O.o
Ale nie chce begać jak łachmyta i wybrać odpowieni strój. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W stroju Wiślackim nigdy nie będziesz wyglądał jak łachmyta. Ja bym wziął niebieskie spodenki, i do tego białe albo czerwone getry jeszcze.
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Getry są zbędne.
Wracając do tego treningowego kompletu, czy w nim ćwiczą nasi grajkowie na treningach? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
O Boże ... idź na ich trening i zobaczysz Oo
Edit : jeśli jesteś dobry to i na golasa będziesz dobry. Oryginalny strój nic Ci nie da. No ale może ja się nie znam
Ostatnio edytowane przez Coach : 12.06.2008 o godz. 16:27.
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Chciałbym zauważyć że od kilkunastu postów temat z "Pamiątkarska tandeta !" zmienił się w "W czym pj.patryk najlepiej będzie się lansował" tak więc skończcie już...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Sorry ale jestem z pomorza i nie moge sobie tak poprostu iść na trening i zobaczyć. Tak oryginalny strój nic nie daje ale wole sobie, jak pewnie kazdy z Was, pograć w jakimś stroju Wisełki i nie chodzi mi o żadne lansowanie się tylko wyjaśnienie sprawy dotyczącej czy spodenki(grantowe) i koszulka są kompleten treningowym czy może jakaś "tandetą".
Tyle w temacie. |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Życze Ci żebyś całe życie miał takie problemy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja jak włożyłem płyte z wiślackimi piosenkami do radia to mi się odkleiła ta cała naklejka i ją potargało więc zostało mi same pudełko i moge mieć podztawke do krążka żeby mi się płyty nie rysowały
:/a inne pamiątki się trzymają |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sklep.wisla.krakow.pl/karta.php?id_prod=575
Ma ktoś może ten Wiślacki nieśmiertelnik? Opłaca się kupić czy nie? ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ja nie wiem czy tam w ogóle opłaca się coś kupować
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Opłaca opłaca. Jak to mówią; kupując oryginalne pamiątki wspierasz swój klub!!
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jakie masz pamiątki oficjalne i które z nich są złej jakości?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja póki co mam wszystkie dobrej jakości, a mam ich już naprawdę sporo.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi osobiście jeden brylok rozleciał się po 5 dniach. Ale z drugiej strony bryloczek Wierności mam już od 3 miesięcy i nawet nic się nie zrysował.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nie wiem co jest nie tak z koszulkami.
Od 2 lat kupuję WSZYSTKIE koszulki które wydaje klub. Mało tego, kupuje je też znajomym z UK i USA, czy chrześniakowi i nic się złego z nimi nie dzieje. Więcej konkretów pisz, bo na razie tylko pozostawiasz niepotrzebne niedomówienia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A co Ty masz do koszulek, mozesz mi powiedziec?
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. Koszulki są naprawde dobre, zwłaszcza te ostatnio wydane przez Umbro (mam z nich: Mistrz Polski 2008" i "Armia Białej Gwiazdy") i obydwie trzymają się nieźle, są bardzo wygodne a i prasowanka sie trzyma!
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
A dzis bylem w WS i byl nieczynny... nosz ku*wa mac ;/
A tak apropo sa juz pocztowki na nowy sezon i mozna kupic na sztuki czy wszystkie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja mam pytanie co do tej koszulki:
http://sklep.wisla.krakow.pl/karta.php?id_prod=641 oraz ta sama na allegro: http://www.allegro.pl/item384068611_...e_smokami.html Gdzie radzicie ją kupić, jeżeli ją polecacie i błagam nie patrzcie na dobro klubu w tym momencie ![]() Proszę o opinie. pzdr ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
spoko koszulka w fanatyku ja kupilem i WŚ raczej bedzie
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie mieszkam w Krk i raczej odległość do Reymonta będę liczył w setkach km więc pójść i dotknąć koszulki nie pójdę. Pytam głównie o tkaninę i prasowanke, nie ściera się?
![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Powiem tak odkad kupuje pamiatki Wisly jeszcze nigdy nie narzekalem na jakosc itp. Jak dla mnie jest wsztystko ok i polecam wszystkim kibica, a pozatym jak juz ktos wyzej wspomnial kupujac wspieramy nasz klub... za kazdym razem gdy cos kupie czuje niepochamowana radosc
i wszystkim zycze tego uczucia ! |
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy koszulki w roznych odcieniach niebieskiego w paski, w jakie na zgrupowaniu ubrani byli Wislacy mozna w ogole gdzies nabyc? Bo przegladam sklepik Wisly i nie widze takowych...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Hmm. byłem ze 2 tygodnie temu w WŚ i niestety nie widziałem tych koszulek. Na oficjalnej stronie też nie widnieją. A szkoda bo chętnie bym zakupił taką koszulkę. I jak widać nie tylko ja. Nie wiem może w Umbro gdzies znajdziesz? Nie mam pojęcia..
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jeżeli nie będzie w Umbro w Galerii Krakowskiej to na 95% nigdzie jej nie będzie...
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Następnym razem włóż do odtwarzacza płyt CD.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wiślackie gadżety zbieram od szeregu lat - najsympastyczniejszy, to replika koszulki Adidasa z początku ery Telefiniki. Mimo wielu prań trzyma się wzorcowo. Jeden z ostatnuch zakupów ,to szklany ( matowy ) kubek z logo SSA. Logo trzyma się dziarsko - naczynko myję delikatnie, bez użycia zmywaków itp. Najorzej wypadł zestaw pościelowy - po pierwszym praniu duży "ubytek" kolorów. Polo Umbro z nadrukiem ABG coś jakby traciło kolor na kołnierzyku - inne koszulki polo spoko.
![]()
Od 15.09.1976 z Wisłą
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|