|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
wiesz że następnego dnia sprzedawał BMW swoje? tak pograł... Albo Szymkowiak jak grał u nas i był mecz ligowy to dwa dni przed nim poszedł na Disco gdzie ogólnie w 1906% była Wisła kiedy jeszcze było tam nawet nawet i jakoś już następnego dnia kontuzja... i nie zagrał w meczu a popił wtedy razem ze Stolarem oj działo sie![]() ale też chodzi o to samo ![]() ![]() JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
![]() SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM WISŁA BIEZANÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A co ma piernik do wiatraka, moja kasa moja sprawa co z nia robie po robocie. Ciekaw jestem czy tobie sie nie zdazylo isc do pracy po przepiciu, inna sprawa ze to im sie nie powinno przytrafic. Ale co ma picie Szymkowiaka ze Stolarem do Kosowskiego? ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ksowski przegrywał pieniądze swoje, nie klubu.
To jest jego hobby, prawa nie łamie. Wiec czemu zaraz jak człowiek robi to co lubi jest wyzywany i wypominacie mu na każdym kroku? Ma to coś wspólnego z Wisła? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Heh...
Kosowski - jeden wielki trudny temat. Wielu zarzuca Kosowskiemu to jak bardzo jest lapczywy na akse. OK. Tylko ze to pilkarz i za darmo dla klubu grac nie bedzie a wynagrodzenie 8 tysiecy zlotych miesiecznie to maja niektorzy pilkarze w 3 lidze! Kosa nie prezentowal 3-cioligowego poziomu tylko klase pilkarza ktorego umiejetnosci daleko wykraczaly poza OE(swoja droga to udowadnia jaka jest przepasc pomiedzy polskimi druzynami a tymi na zachodzie). Co wiecej spojrzcie na tabele asystentow polskiej lidze. Kto zostal njalepszym asystentem, a kto byl na drugim miejscu i kiedy gral w Wisle. Kosa w Wisle zawsze udowadnial ze tylko w niej umie grac. Ja jestem za tym zeby Kamil wrocil. To bedzie wielkie wzmocnienie przed LM. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
![]() niech robi z kasą co chce ale jak porobi długów to niech nie żąda podwyżki...
![]() JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Moze przed LM to nie bo to jednak jest przepasc , ale na lige i uefe jak najbardziej.
Z perspektywy czasu to - klub zle zrobil bo stracil 400tys euro + jakies 50 rocznie na grajka o nieporownywalnie mniejszcyh umiejetnosciach - Kosowski zle zrobil bo zarobil grosze wiecej a teraz jest w 3 lidze. Wychodzi na 0 wiec pora by obie strony przemyslaly to i doszly do porozumienia - w co jakos nie wierze ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dolha zarabiał nie mało i za niewiele więcej poszedł do jednego z naszych największych wrogów, wcześniej mówiąc, że nia zagra w żadnym innym polskim klubie. Wystarczy? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
I po **** ta ironia? Macko ma 100% racji ale niektorzy tego nigdy nie zrozumieja ze sa rzeczy wazniejsze od sukcesow sportowych. I uwierz mi ze jest wielu ludzi ktorzy to traktuja powaznie.
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiec co wyskakujesz jak gumka z majtek ze Kosa musial BMW sprzedac, a ja musialem moje audi sprzedac i nikt mi tego nie wypomona. Wydaje mi sie ze jescze nigdy nie pracowales i nie wiesz jak oddzielic prace od rzycia prywatnego. Wisla Krakow to nie jest klub zakonny zeby wszyscy musieli swiecic przykladem. Tylko jakos jak kosa odchodzil byly inne glosy ze Kosa scalil druzyne, ze jest ich pozaboiskowym przywodca, jak to gril u Kosy scala przyjazn miedzy zawodnikami. To jak w tym srodowisku siedzis i wiesz wszystko to powiedz mi czy Wisla by puscila Kose za darmo bo nie dogadali sie co do warunkow finansowych?. Nie taki mial kaprys Cupial, jego piaskownica jego zabawki, i wydaje mi sie ze zrozumial swoj blad ze pozbycie sie Kosy i placenie 300 tys eurasow Lobodzinskiemu co na ten momet do piet Kosie nie dorasta(a szanuje Lobodzinskiego) bylo bledem. ![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeszcze odnośnie punktu pierwszego, dlaczego w ogóle ktoś może myśleć o powrocie takiego gościa do zespołu. Tylko dlatego, że - grał w Wiśle i odnosił z nią sukcesy, jedynie za to zostało trochę szacunku co do jego osoby. To że teraz może jej pomóc, to czynnik, który może działać na korzyść Kamila - jeśli chodzi o zgodę klubu. Zawsze liczyłem na powrót tego piłkarza do nas i na ponowne sukcesy na arenie międzynarodowej, wrócił i uciekł za "pieluchami", jeśli teraz wróci, będzie mi zupełnie obojętny, jeśli pójdzie gdzieś do OE będzie ku..ą, a jeśli pójdzie grać za granicę, to będzie po prostu totalny nic nie znaczący piłkarzyna z nieudolną karierą i wielkim talentem. Może po tych kilku latach w końcu weszło mu do łba, że wszędzie znajdzie kasę, ale sukcesy, może znaleźć tylko u nas. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To w takim razie kazdy nasz kopacz ktory odeszedl zagranice to zdrajca bo wybral kase a nie dobro Wiselki, bo wczesniej deklarowal swoje przywiazanie do barw klubowych. Wiec jak dla Ciebie nie jest wazny sukces sportowy Wisly? to ja nie mam wiecej pytan ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
****A znowu Kosa Kosa Kosa... ;/ Mnie sie rzygać chciało, jak jeszcze przez pół rundy wiosennej płaczki opłakiwały go, rozpaczając nad beznadziejnym stylem gry Wisły.
Mi sie wydaje, że Kosa czyta to forum i specjalnie pojawił sie w klubie, żeby znowu mógł sobie poczytać, jaki on to nie jest wspaniały |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kosowski rozstał się z Wisłą na normalnych zasadach - kończył mu się kontrakt chciał w nowym zarabiać tyle i tyle Wisła powiedziała nie i sie rozstali.
Co do powrotu Kosowskiego martwi mnie co innego. Czy jemu się będzie chciało. Ostatni marzyło mu się granie na ME a potem jakiś zagraniczny klub. Mamy już po ME a z zagranicznego klubu też nic nie wyszło. Co Kamila ma teraz mobilizować ? Chyba jedynie kontrakt z wysokim udziałem motywacyjnym. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
"Chytry dwa razy traci" - tak bylo, jest i bedzie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
O poziomie jego produkcji boiskowych ( poza chyba dwoma występami w Wiśle ) lepiej pomilczmy. Tyle było utyskiwania na Zarzecznego, a to on pierwszy po ogłoszeniu kadry na ME przez Leona Zawodowca powiedział, iż jest to typowa kadra transferowa. Paru gości z Wisły i innych klubów zniknie w czeluściach $ i € i tyle o nich usłyszymy, po czym za cztery lata na ME 2012 znów damy plamę bo takie gierki nijak się maja do rozwoju polskiej piłki. W teksty typu: "proszę o cierpliwość" już nie wierzę - padały przez ostatnie 10 lat rokrocznie. Za ciency jesteśmy i już - trzeba z tym żyć i nadal kochać Wisłę jak Matkę, Żonę i Kochankę w jednym. Na pewno uczucie nasze odwzajemnione będzie pod postacią zwycięstwa w derby Krakowa czy nad Legią bądź innym Lechem, ale o podbiciu LM zapomnieć należy czym prędzej ( choć miłość bywa ślepa i psikusa sprawić może ). ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A mi w kontekscie mojego postu chodzilo zebys nie mieszal pracy do zycia prywatnego.No chyba ze tobie jescze mama daje kieszonkowe i musisz sie z niego rozliczyc z paragonow czy przypadkiem piwa nie kupiles. Tak powiem to ze Kosa sie znaczaco przyczynil do zdobycia mistrzostwa kraju.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 25.06.2008 o godz. 16:30.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bednarz: Wszystko ustalone...
Ze słowackim obrońcą Peterem Szinglarem osiągnęliśmy już porozumienie co do kontraktu. Do soboty poczekamy z jego podpisaniem. Jeśli Peter pojedzie z nami na obóz do Austrii, to już z podpisanym kontraktem - zapewnił nas dyrektor sportowy Wisły SA Jacek Bednarz.Dyrektor Wisły ma pełne ręce roboty. Nie dość, że trzeba wzmocnić zespół przed walką o Ligę Mistrzów, to jeszcze na głowę spadła mu sprawa Adama Kokoszki, który chce odejść z klubu na mocy prawa Webstera. Zresztą Wisła nie zamierza zatrzymywać Adama, tyle że chce go sprzedać, a nie puścić za pół darmo. Wiele na to wskazuje, że "Kokosa" nie będzie obowiązywało prawo Webstera przez to, że pół roku temu podpisał aneks do kontraktu o systemie premiowania. Jacek Bednarz załatwia transfer za granice Dariusza Dudki. Po ofercie z Lazio Rzym Wisła rozważa propozycję francuskiego Auxerre. Dyrektor ma też głowę zajętą poszukiwaniem napastnika, który dałby zespołowi więcej korzyści, niż Radosław Matusiak, który wrócił do Heerenveen. - Myślimy o różnych wariantach. Apeluję o cierpliwość - powiedział nam dyrektor sportowy Wisły. INTERIA.PL |
|
|
|
Member
Offline |
|
przytocz wypowiedź w której mowie coś że życie prywatne mieszam do pracy. nie mam do Ciebie słów to co pisałem to były przykłady że wiem co się dzieje z Wisła na jej obiekcie i poza nim. ale widzę że Twój iloraz inteligencji jest jak u cztero latka.... a jak chcesz wiedzieć tak pojechał wtedy z Kosą... i od tej pory Głowy tam nie widać bo facet myśli nie to co Kosa. ja takiej osoby która tak podchodzi do życia nie chce w Wiśle... ![]() JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
A co do grajkow to bylo to juz pisane setki razy, wazne w jaki sposob sie odchodzi! ![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czlowieku a co ty jestes z klubu radia maryja co bedziesz mowil ludziom jak sie maj prowadzic, tos mnie rozbawil. To czego ty chcesz to mozesz mamie powiedziec to moze Ci kupi, bo sory Ty nie bedziesz decydowal o tym kto bedzie gral w Wisle I do tych ktorzy teraz pisza ze nie liczy sie ilosc tylko jakosc odnosnie transferow, idzcie dajcie sobie na wszczymanie boscie jeszcze tydzien temu pisali Bednarz gdzie transfery
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 25.06.2008 o godz. 17:38.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Iwański dla Sportowych Faktów:
"Miałeś inne oferty transferowe? Bardzo wiele mówiło się w kontekście twojego odejścia właśnie do Wisły. - o Wiśle mówiło się, co pół roku. Były to jednak bardziej dziennikarskie przypuszczenia i domysły niż konkrety. Wiem, że pół roku temu Wisła zgłosiła się do Zagłębia z jakąś ofertą, ale ja miałem klauzulę odstępnego i sprawa upadła. Doszły mnie słuchy, że kiedy finalizowałem rozmowy z Legią wtedy odezwała się Wisła. Mając wybór zdecydowałabyś się na Wisłę czy mimo oferty z Krakowa ponownie wybrałbyś klub z Łazienkowskiej? - Patrząc na styl gry obydwu zespołów i na cały sztab szkoleniowy to, choć nie mówię, że ktoś jest lepszy czy gorszy, wybrałbym Legię. " I jeszcze jedno zdanie: "Brałeś w ogóle pod uwagę dalszą grę w Lubinie? - Miałem w kontrakcie sumę odstępnego, wysoką kwotę i po cichu liczyłem na ofertę z zagranicy. Takowa się nie pojawiła i podjąłem decyzję, że najlepszym klubem, jaki w Polsce mogę wybrać to Legia. W Legii mogę się wybić i jeszcze spróbować swoich sił za granicą, choć niekoniecznie. Na dzień dzisiejszy nie zamierzam wyjeżdżać i chcę walczyć o trofea dla Legii. " Całość macie tutaj ---> http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...klub-w-polsce/ ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Iwański co pół roku mówi że o Wiśle mówi się co pół roku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wypowiedzi Iwańskiego rozbawiają mnie do łez. Najpierw ta, że rok temu nikt sie nie przejął ósmym miejscem Wisły (a w Legii płakali bo mieli trzecie miejsce), a teraz
Cytat:
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|