|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ale trzeba jednak zaznaczyć że oni trenowali tydzień a Białoruś jest w sezonie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Owszem liga marna - ale Cracovia nie była gorsza piłkarsko tylko bez kondycji po 1 tygodniowych treningach i opadła sił tym bardziej grając w 10. Soligorsk jest w trakcie sezonu (grają tam wiosna jesień) Więc nie dramatyzuj.... |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jak zawsze sędzia ich wyjebał.
Życie jest piękne, jeszcze żeby orgazm trwał z tydzień. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Z tym orgazmem do dojebałe*
, jak by tak było to co drugi by umarł z uśmiechem na twarzy w tej chwili uniesienia, lolWracając do meczu. Myślałem że Cracovia choć zremisuje ten mecz. Jeśli jakimś cudem awansuje to w drugiej rundzie ich Sturm odprawi z kwitkiem. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Chciałbym pogratulować kibicom Cracovii bardzo udanego debiutu w europejskich pucharach. Nie wiem czy równa się to z wyczynem waszej zgody z pyrlandii z Terekiem, ale trzeba przyznać, że wasza trójca godnie reprezentuje nasz kraj w pucharach. Tak trzymać.
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ale naszym ligowcom nigdy nic nie pasuje..jakby Cracovia i graia z tym Soligorskiem np na koniec sezonu to bylo by ze tez tej kondycjii nie maja bo sa juz zmeczeni...i tak wkolko... Zreszta ,kolejna kompromtacja Polskiego Futbolu,Lech ma swojego Teraka,Legia ma Wilno my Tbilisi,wiec i Cracovia musi miec swojego Szachtiora. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
chwila chwila - idą na Wianki słyszałem ciągle Wisła Wisła Wisła oczywiście z pewnymi przymiotnikami - ale jakiś obcokrajowiec nierozumiejący języka pomyślałby że to my graliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() już nawet płakać się nie chce i łez szkoda nad tą głupotą ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
irman napisał(a):
|
||
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Kolejny żenujący występ, obrazujący katastrofalny poziom polskich klubów i całej polskiej piłki.
Przecież C. miała udaną rundę. A przegrała z przeciętnym zespołem z Białorusi. Normalnie bym się przynajmniej uśmiechnął, ale obawiam się że to dopiero początek naszej kompromitacji. Najpierw Leo, potem Pasy, teraz... boję się pomyśleć. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dla Cracovii Europa sie zaczyna i konczy na Bialorusi.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Cracovia zagrała nawet dobrze zwłaszcza w pierwszej połowie miała przewage. Ale strata zawodnika i brak przygotowania kondycyjnego jeszcze sprawił ze w 10 na 11 już nie dawali rady i skonczyło się 2;1, Na razie kompromitacji nie ma z ich strony. Zobaczymy co będzie w rewanżu. Zresztą co wszyscy piszą o kompromitacji polskiej piłki klubowej - grał tam jakiś polski zespół
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
No coz..wtopa,co potwierdza teze iz polska pilka to pelna amatorka.Czas zarzucic przekonanie ze jestesmy europeskimi sredniakami,nic z tych rzeczy.Z frekwencja juz troszke lepiej,6 tys.Marne to jednak pocieszenie.Zobaczymy co reszta druzyn pokaze w pucharach...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie ma co się śmiać,ale niedługo jak tak pójdzie to przegrana z polskim zespołem na jakimkolwiek szczeblu pucharów przez zespól ze wschodu czy zachodu tudzież z północy będzie kompromitacją. staczamy się do poziomu lig Andory i Luksemburgu.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
Nawet na Waszej oficjalnej stoi jak byk, że było Was "około 5 tys". Co do samego meczu to wypowiadać się nie będę bo nie widziałem nawet skrótu. Poczuła sąsiadka smak "pucharów". I to by było na tyle na następne 25 lat. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jeszcze sie okaze na ile.Nie badz taki pewny siebie,nikt nie jest w stanie przewidzirec czy za kilka lat nie bedziecie walczyc o utrzymanie.Potrafiliscie mimo tak silnego skladu zajac 8 miejsce w lidze.Wiem ze irytujacym moze byc fakt ze tylko Widzew i Legia Warszawa mialy zaszczyt zagrac w LM,ale niestety grono to najprawdopodbniej nie poszerzy sie o nikogo.Co do Frekwencji na wczorajszym meczu.Podawane sa naprawde baaardzo rozbiezne informacje ,czesto zanizone.Na podstawie wlasnej obserwacji stwierdzielem ze skoro stadiom miesci 6500 miejsc to tylko nieliczne pozostaly puste.Liczba podana przez "Teraz Pasy" wydaje sie najblizsza rzeczywistosci.Coz,Cracovia zagrala slabo w II polowie,grajac w "10".Zdaje sobie jednak ze zespol z Bialorusi powinien dostac oklep nawet w "9" .Tydzien treningow to jednak troszke malo.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
yaro1984 pewnie to twój rocznik
czy mało treningów czy w dziesiątkę hmm z takim zespołem powinno być zwycięstwo, nawet wymęczone po karnym w 90 minucie... To trochę żenująca sprawa żeby polski zespół przegrywał na tym etapie. Dobrze że jest rewanż, dla was. Tak czy tak życzę wrogowi odpadnięcia z totolotka ![]()
Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
I co z tego ze bylo 8 miejsce w poprzednim sezonie jak prawie takim samym skladem zdominowalismy cala lige a i statystyki mowia same za siebie. Ty sie nie martw czy Wiselka bedzie grac o utrzymanie ty sie lepiej martw zeby sie wam do dupy nie dobrali i za ustawianie meczow do II ligi nie wygonili. Tak jak pisalem wczesniej Bialorusini pokazali wam miejsce w szeregu i jestem ztego powodu zadowolony. Nawet jakbyscie grali w finale LM(wypluwam to slowo) to bym Wam Arce i Lechowi nie kibicowal, wszystkim innym z mila checia, jakos do Legi mam szacunek chociaz ich nie cierpie ale do tej trojki nigdy szacunku mial nie bede. A i odnosnie Twojego postu nr 2075 Ty nie oceniaj poziomu naszej rodzimej ligi na podstawie tylko waszego wystepu, poczekaj przynajmniej do konca rozgrywek UEFA.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 22.06.2008 o godz. 12:35.
![]() ,
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|||
Zresztą poprzednio w Europie (niech już będzie, że to Intertoto to Europa) graliście 25 lat temu, również dlatego, że puchary zostały wam podarowane. Dlaczego mam wierzyć, że coś nagle się zmieni i będziecie się bić o Europę? Oczywiście nikt nie jest w stanie przewidzieć co będzie za kilka lat, ale z pewną dozą prawdopodobieństwa mogę stwierdzić, że o wiele większe szanse na spadek macie Wy niż my.
Na oko to dziadek w szpitalu umarł.
Po czym wnosisz, że powinien?
Ostatnio edytowane przez Krissu : 22.06.2008 o godz. 12:43.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
||||
|
|
ranny ptaszek
Offline |
|
Wczoraj w trakcie meczu Rosji z Holandią komentator powiedział, że po jakiejś tragicznej porażce kadry narodowej Putin zmienił całą federację, wszystkich leśnych dziadków wywalił i powołał zupełnie nowych ludzi, którzy przekształcili cały system. Od tej pory wszystko u nich jako tako funkcjonuje, i w pucharach, i w reprezentacji. ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2 lata temu Dynamo Mińsk ograło rewelacyjne wtedy Zagłębie Lubin , wiec nie ma sie co dziwić porażką Cracovii.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Ale właśnie chodziło o wymianę całego składu ichniejszego PZPN. Właśnie się zastanawiam że UEFA nawet słowem nie pisnęła a u nas ledwo co Listkiewiczowi się do dupy dobrali to już nas straszyli dyskwalifikacją ... Jak widać się da - a bez tego to za 4 lata nam Wyspy Owcze czwórkę zaaplikują ![]() EDIT- Konrad - nie napisałem ani słowa o Witkowskim - co mnie obchodzi niepoważny gość co się bawi w Maradonę - odniosłem się do innego postu - że cały poziom naszej kopanej klubowej jest bliski dna - i właśnie w Rosji sobie z tym idealnie poradzili - nie bojąc się Listkiewiczów, straszenia UEFA itp.
Ostatnio edytowane przez Kocur : 23.06.2008 o godz. 10:11.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
a kiedy była mocna? Gdy Wiśle wyszedł sezon z Schalke? Gdy Legii wyszło w LM? Gdy Widzew miał genialną końcówke z Wielkim Broendby? Zawsze byliśmy słabi, raz na 5 lat wyjdzie jednej drużynie mecz i tyle... Ba, ostatnimi czasy coraz częściej wychodzi (Wisła z Schalke, potem Groclin z Manchesterem City, potem grupa Amici, potem dogrywka z Panathinaikosem Wisły, ostatnio grupa UEFA Wisły...).
![]()
Ddf
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
oprócz klasy sportowej ,oczywiscie Cracovia pokazała klasę kibicowską , nie obyło sie bez hymnu WTSK ,ale prawdziwą furorę na Cracovii robi doping na 2 strony ...Wisła ... ****a...
a wy trzymajcie dalej za nich kciuki ![]() nie no nie do końca o to mi chodziło ,ale ok ![]()
Ostatnio edytowane przez South : 23.06.2008 o godz. 19:53.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Masz tu duza racje nie moze tak byc!! JE..C Cracovie (bez napinki)!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Victoria ktora ma chociazby w swoim skladzie Clebera, do tej pory kazdy polski klub chcialby miec takiego obronce. Co do tibilisi to fakt ze mecz chwaly nam nie przyniosl ale bez przesady.A po drugie im wiecej grasz w pucharach tym wiecej porazek wlasnie takiego typu moze Ci sie przytrafic, tot tylko sport a sport jest nieobliczalny. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pewnie znowu mi odpiszesz ''byles widziales Ps.Po tym jak zwyzywales nas od psow i ubekow na swoim forum moze chociaz troche honoru i nie pisz tu juz wiecej!!!
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 23.06.2008 o godz. 20:12.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie smiejcie sie z Maccabi bo nasze orly dopiero czeka taki sprawdzian
![]() btw. ja i tak sie dziwie ze ponoc pasy przewazaly. Liga bialoruska gra w najlepsze ,podobnie zreszta bylo z rosyjska(nie dziwic powinno ich wspaniale przygotowanie kondycyjne na euro). ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|