The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2008, 20:45
Cytat:
"Puchar jest nasz "
dobre
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
BiQ83
Banita

Od: 02.2008

Stary 21.06.2008, 22:21
Ale trzeba jednak zaznaczyć że oni trenowali tydzień a Białoruś jest w sezonie.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 21.06.2008, 22:21
zim zum napisał(a):Wyświetl post
jasne, to poczekaj miesiąc pogadamy, przypomne się

Cracovia też nie grała z mistrzem tego kraju. Taki jest poziom tej marnej ligi i tyle, nie ma co sobie mydlić oczu. Wisła z Łobodzińskim i jemu podobnymi gwiazdami ugra mniej wiecej tyle co dzisiaj Cracovia i juz mamy tego dowody od paru lat i nie widzę póki co przyczyny, która ma to zmienić
Przesada i przejaskrawienie - tyle.

Owszem liga marna - ale Cracovia nie była gorsza piłkarsko tylko bez kondycji po 1 tygodniowych treningach i opadła sił tym bardziej grając w 10. Soligorsk jest w trakcie sezonu (grają tam wiosna jesień)
Więc nie dramatyzuj....
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 21.06.2008, 22:47
Jak zawsze sędzia ich wyjebał.
Życie jest piękne, jeszcze żeby orgazm trwał z tydzień.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 21.06.2008, 22:51
Z tym orgazmem do dojebałe* , jak by tak było to co drugi by umarł z uśmiechem na twarzy w tej chwili uniesienia, lol

Wracając do meczu. Myślałem że Cracovia choć zremisuje ten mecz. Jeśli jakimś cudem awansuje to w drugiej rundzie ich Sturm odprawi z kwitkiem.

Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.06.2008, 23:02
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Owszem liga marna - ale Cracovia nie była gorsza piłkarsko tylko bez kondycji po 1 tygodniowych treningach i opadła sił tym bardziej grając w 10. Soligorsk jest w trakcie sezonu (grają tam wiosna jesień)
Więc nie dramatyzuj....
no i co z tego, że grają....u nas o paru lat inni grają a nasze drużyny mają problemy, bo nie wiem.......za głośno było na stadionie
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 22.06.2008, 00:34
Chciałbym pogratulować kibicom Cracovii bardzo udanego debiutu w europejskich pucharach. Nie wiem czy równa się to z wyczynem waszej zgody z pyrlandii z Terekiem, ale trzeba przyznać, że wasza trójca godnie reprezentuje nasz kraj w pucharach. Tak trzymać.
:/
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.06.2008, 00:47
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Więc nie dramatyzuj....

Ale naszym ligowcom nigdy nic nie pasuje..jakby Cracovia i graia z tym Soligorskiem np na koniec sezonu to bylo by ze tez tej kondycjii nie maja bo sa juz zmeczeni...i tak wkolko...

Zreszta ,kolejna kompromtacja Polskiego Futbolu,Lech ma swojego Teraka,Legia ma Wilno my Tbilisi,wiec i Cracovia musi miec swojego Szachtiora.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 22.06.2008, 02:06
irman napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym pogratulować kibicom Cracovii bardzo udanego debiutu w europejskich pucharach. Nie wiem czy równa się to z wyczynem waszej zgody z pyrlandii z Terekiem, ale trzeba przyznać, że wasza trójca godnie reprezentuje nasz kraj w pucharach. Tak trzymać.

chwila chwila - idą na Wianki słyszałem ciągle Wisła Wisła Wisła oczywiście z pewnymi przymiotnikami - ale jakiś obcokrajowiec nierozumiejący języka pomyślałby że to my graliśmy

już nawet płakać się nie chce i łez szkoda nad tą głupotą
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.06.2008, 08:26
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ale naszym ligowcom nigdy nic nie pasuje..jakby Cracovia i graia z tym Soligorskiem np na koniec sezonu to bylo by ze tez tej kondycjii nie maja bo sa juz zmeczeni...i tak wkolko...

Zreszta ,kolejna kompromtacja Polskiego Futbolu,Lech ma swojego Teraka,Legia ma Wilno my Tbilisi,wiec i Cracovia musi miec swojego Szachtiora.
Wisła ma swoje Tibilisi, swoją Valerenge, swoją Victorie, jakby nie było nakompromitowliśmy się w ostanich czasach.

irman napisał(a):
Wisła to dopiero godnie reprezentuje nasz kraj (patrz wyżej).
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 22.06.2008, 08:52
Kolejny żenujący występ, obrazujący katastrofalny poziom polskich klubów i całej polskiej piłki.

Przecież C. miała udaną rundę. A przegrała z przeciętnym zespołem z Białorusi.

Normalnie bym się przynajmniej uśmiechnął, ale obawiam się że to dopiero początek naszej kompromitacji.

Najpierw Leo, potem Pasy, teraz... boję się pomyśleć.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 22.06.2008, 09:05
Dla Cracovii Europa sie zaczyna i konczy na Bialorusi.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Brozinhio
Banita

Od: 03.2008

Stary 22.06.2008, 09:07
Cracovia zagrała nawet dobrze zwłaszcza w pierwszej połowie miała przewage. Ale strata zawodnika i brak przygotowania kondycyjnego jeszcze sprawił ze w 10 na 11 już nie dawali rady i skonczyło się 2;1, Na razie kompromitacji nie ma z ich strony. Zobaczymy co będzie w rewanżu. Zresztą co wszyscy piszą o kompromitacji polskiej piłki klubowej - grał tam jakiś polski zespół
Odpowiedz cytując
Yaro1984
Member

Od: 05.2008

Stary 22.06.2008, 11:34
No coz..wtopa,co potwierdza teze iz polska pilka to pelna amatorka.Czas zarzucic przekonanie ze jestesmy europeskimi sredniakami,nic z tych rzeczy.Z frekwencja juz troszke lepiej,6 tys.Marne to jednak pocieszenie.Zobaczymy co reszta druzyn pokaze w pucharach...
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 22.06.2008, 11:40
Nie ma co się śmiać,ale niedługo jak tak pójdzie to przegrana z polskim zespołem na jakimkolwiek szczeblu pucharów przez zespól ze wschodu czy zachodu tudzież z północy będzie kompromitacją. staczamy się do poziomu lig Andory i Luksemburgu.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 22.06.2008, 12:10
Yaro1984 napisał(a):Wyświetl post
Z frekwencja juz troszke lepiej,6 tys.Marne to jednak pocieszenie.Zobaczymy co reszta druzyn pokaze w pucharach...
Ciekawe bo wszędzie jest napisane, że spięliście się w 4,5 tys.
Nawet na Waszej oficjalnej stoi jak byk, że było Was "około 5 tys".

Co do samego meczu to wypowiadać się nie będę bo nie widziałem nawet skrótu.
Poczuła sąsiadka smak "pucharów". I to by było na tyle na następne 25 lat.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Yaro1984
Member

Od: 05.2008

Stary 22.06.2008, 12:20
Jeszcze sie okaze na ile.Nie badz taki pewny siebie,nikt nie jest w stanie przewidzirec czy za kilka lat nie bedziecie walczyc o utrzymanie.Potrafiliscie mimo tak silnego skladu zajac 8 miejsce w lidze.Wiem ze irytujacym moze byc fakt ze tylko Widzew i Legia Warszawa mialy zaszczyt zagrac w LM,ale niestety grono to najprawdopodbniej nie poszerzy sie o nikogo.Co do Frekwencji na wczorajszym meczu.Podawane sa naprawde baaardzo rozbiezne informacje ,czesto zanizone.Na podstawie wlasnej obserwacji stwierdzielem ze skoro stadiom miesci 6500 miejsc to tylko nieliczne pozostaly puste.Liczba podana przez "Teraz Pasy" wydaje sie najblizsza rzeczywistosci.Coz,Cracovia zagrala slabo w II polowie,grajac w "10".Zdaje sobie jednak ze zespol z Bialorusi powinien dostac oklep nawet w "9" .Tydzien treningow to jednak troszke malo.
Odpowiedz cytując
hors
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 22.06.2008, 12:28
yaro1984 pewnie to twój rocznik nie pisz proszę..

czy mało treningów czy w dziesiątkę hmm z takim zespołem powinno być zwycięstwo, nawet wymęczone po karnym w 90 minucie... To trochę żenująca sprawa żeby polski zespół przegrywał na tym etapie. Dobrze że jest rewanż, dla was. Tak czy tak życzę wrogowi odpadnięcia z totolotka
Wierność
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.06.2008, 12:31
Jeszcze sie okaze na ile.Nie badz taki pewny siebie,nikt nie jest w stanie przewidzirec czy za kilka lat nie bedziecie walczyc o utrzymanie.Potrafiliscie mimo tak silnego skladu zajac 8 miejsce w lidze.Wiem ze irytujacym moze byc fakt ze tylko Widzew i Legia Warszawa mialy zaszczyt zagrac w LM,ale niestety grono to najprawdopodbniej nie poszerzy sie o nikogo.Co do Frekwencji na wczorajszym meczu.Podawane sa naprawde baaardzo rozbiezne informacje ,czesto zanizone.Na podstawie wlasnej obserwacji stwierdzielem ze skoro stadiom miesci 6500 miejsc to tylko nieliczne pozostaly puste.Liczba podana przez "Teraz Pasy" wydaje sie najblizsza rzeczywistosci.Coz,Cracovia zagrala slabo w II polowie,grajac w "10".Zdaje sobie jednak ze zespol z Bialorusi powinien dostac oklep nawet w "9" .Tydzien treningow to jednak troszke malo.
To mogli zaczac treningi dwa tygodnie wczesniej, ale obawiam sie ze i to by nic nie pomoglo.
I co z tego ze bylo 8 miejsce w poprzednim sezonie jak prawie takim samym skladem zdominowalismy cala lige a i statystyki mowia same za siebie.
Ty sie nie martw czy Wiselka bedzie grac o utrzymanie ty sie lepiej martw zeby sie wam do dupy nie dobrali i za ustawianie meczow do II ligi nie wygonili.
Tak jak pisalem wczesniej Bialorusini pokazali wam miejsce w szeregu i jestem ztego powodu zadowolony. Nawet jakbyscie grali w finale LM(wypluwam to slowo) to bym Wam Arce i Lechowi nie kibicowal, wszystkim innym z mila checia, jakos do Legi mam szacunek chociaz ich nie cierpie ale do tej trojki nigdy szacunku mial nie bede.

A i odnosnie Twojego postu nr 2075 Ty nie oceniaj poziomu naszej rodzimej ligi na podstawie tylko waszego wystepu, poczekaj przynajmniej do konca rozgrywek UEFA.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 22.06.2008 o godz. 12:35.
,
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 22.06.2008, 12:38
Jeszcze sie okaze na ile.Nie badz taki pewny siebie,nikt nie jest w stanie przewidzirec czy za kilka lat nie bedziecie walczyc o utrzymanie.Potrafiliscie mimo tak silnego skladu zajac 8 miejsce w lidze.
Na razie nie zanosi się na Wasz rychły powrót do przedsionka europejskich salonów.
Zresztą poprzednio w Europie (niech już będzie, że to Intertoto to Europa) graliście 25 lat temu, również dlatego, że puchary zostały wam podarowane.
Dlaczego mam wierzyć, że coś nagle się zmieni i będziecie się bić o Europę?
Oczywiście nikt nie jest w stanie przewidzieć co będzie za kilka lat, ale z pewną dozą prawdopodobieństwa mogę stwierdzić, że o wiele większe szanse na spadek macie Wy niż my.
Wiem ze irytujacym moze byc fakt ze tylko Widzew i Legia Warszawa mialy zaszczyt zagrac w LM,ale niestety grono to najprawdopodbniej nie poszerzy sie o nikogo.
A co do LM to pamiętaj, że za rok zmieniają się zasady eliminacji do LM i mistrzom takich krajów jak Polska ma być łatwiej awansować więc kto wie, kto wie...
Co do Frekwencji na wczorajszym meczu.Podawane sa naprawde baaardzo rozbiezne informacje ,czesto zanizone.Na podstawie wlasnej obserwacji stwierdzielem ze skoro stadiom miesci 6500 miejsc to tylko nieliczne pozostaly puste.Liczba podana przez "Teraz Pasy" wydaje sie najblizsza rzeczywistosci.
I powiedz mi jeszcze dlaczego oficjalna miałaby zaniżać frekwencję?
Na oko to dziadek w szpitalu umarł.
Coz,Cracovia zagrala slabo w II polowie,grajac w "10".Zdaje sobie jednak ze zespol z Bialorusi powinien dostac oklep nawet w "9" .Tydzien treningow to jednak troszke malo.

Po czym wnosisz, że powinien?
Ostatnio edytowane przez Krissu : 22.06.2008 o godz. 12:43.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Stary 22.06.2008, 13:07
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co się śmiać,ale niedługo jak tak pójdzie to przegrana z polskim zespołem na jakimkolwiek szczeblu pucharów przez zespól ze wschodu czy zachodu tudzież z północy będzie kompromitacją. staczamy się do poziomu lig Andory i Luksemburgu.
... i to coraz szybciej. Kilka dni mnie nie było, wróciłam i bez powodzenia próbuje się dowiedzieć, jaki jest skład ligi w kolejnym sezonie. Wersje są różne, w różnych źródłach, wszystko jeszcze oznaczone gwiazdkami na wypadek czyjegoś spadku czy awansu. Trochę już żyję, a o podobnych numerach w Europie nie słyszałam. Liga już jest masakrycznie słaba, będzie słabsza, zarówno pod wzgledem składu ligi jak i składu zespołów; w pucharach niedługo w ogóle nas nie będzie, zwłaszcza że Intertoto działa ostatni raz. Dlatego nie mam zamiaru śmiać się z Cracovii i z drżeniem serca czekam na nasze występy w Europie.

Wczoraj w trakcie meczu Rosji z Holandią komentator powiedział, że po jakiejś tragicznej porażce kadry narodowej Putin zmienił całą federację, wszystkich leśnych dziadków wywalił i powołał zupełnie nowych ludzi, którzy przekształcili cały system. Od tej pory wszystko u nich jako tako funkcjonuje, i w pucharach, i w reprezentacji.
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 22.06.2008, 13:19
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post

A i odnosnie Twojego postu nr 2075 Ty nie oceniaj poziomu naszej rodzimej ligi na podstawie tylko waszego wystepu, poczekaj przynajmniej do konca rozgrywek UEFA.
po co tak długo ma czekać, poczeka do końca wakacji i już będzie wszystko jasne
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 22.06.2008, 13:23
2 lata temu Dynamo Mińsk ograło rewelacyjne wtedy Zagłębie Lubin , wiec nie ma sie co dziwić porażką Cracovii.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 22.06.2008, 13:31
dorotja napisał(a):Wyświetl post

Wczoraj w trakcie meczu Rosji z Holandią komentator powiedział, że po jakiejś tragicznej porażce kadry narodowej Putin zmienił całą federację, wszystkich leśnych dziadków wywalił i powołał zupełnie nowych ludzi, którzy przekształcili cały system. Od tej pory wszystko u nich jako tako funkcjonuje, i w pucharach, i w reprezentacji.
Ooo - to to właśnie to miałem na myśli pisząc w innym temacie (coś mój kumpel pokręcił).
Ale właśnie chodziło o wymianę całego składu ichniejszego PZPN.

Właśnie się zastanawiam że UEFA nawet słowem nie pisnęła a u nas ledwo co Listkiewiczowi się do dupy dobrali to już nas straszyli dyskwalifikacją ...

Jak widać się da - a bez tego to za 4 lata nam Wyspy Owcze czwórkę zaaplikują

EDIT- Konrad - nie napisałem ani słowa o Witkowskim - co mnie obchodzi niepoważny gość co się bawi w Maradonę - odniosłem się do innego postu - że cały poziom naszej kopanej klubowej jest bliski dna - i właśnie w Rosji sobie z tym idealnie poradzili - nie bojąc się Listkiewiczów, straszenia UEFA itp.
Ostatnio edytowane przez Kocur : 23.06.2008 o godz. 10:11.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 22.06.2008, 23:32
dorotja napisał(a):Wyświetl post
Liga już jest masakrycznie słaba, będzie słabsza, zarówno pod wzgledem składu ligi jak i składu zespołów; w pucharach niedługo w ogóle nas nie będzie, zwłaszcza że Intertoto działa ostatni raz. Dlatego nie mam zamiaru śmiać się z Cracovii i z drżeniem serca czekam na nasze występy w Europie.
hm? Słabsza?

a kiedy była mocna? Gdy Wiśle wyszedł sezon z Schalke? Gdy Legii wyszło w LM? Gdy Widzew miał genialną końcówke z Wielkim Broendby? Zawsze byliśmy słabi, raz na 5 lat wyjdzie jednej drużynie mecz i tyle... Ba, ostatnimi czasy coraz częściej wychodzi (Wisła z Schalke, potem Groclin z Manchesterem City, potem grupa Amici, potem dogrywka z Panathinaikosem Wisły, ostatnio grupa UEFA Wisły...).
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Ooo - to to właśnie to miałem na myśli pisząc w innym temacie (coś mój kumpel pokręcił).
Ale właśnie chodziło o wymianę całego składu ichniejszego PZPN.

Właśnie się zastanawiam że UEFA nawet słowem nie pisnęła a u nas ledwo co Listkiewiczowi się do dupy dobrali to już nas straszyli dyskwalifikacją ...

Jak widać się da - a bez tego to za 4 lata nam Wyspy Owcze czwórkę zaaplikują
jakbyś mógł rozwinąć i powiedzieć, co ma wspólnego obsada prezesa pzpn, z grą Witkowskiego w intertoto?
Ddf
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 23.06.2008, 19:43
oprócz klasy sportowej ,oczywiscie Cracovia pokazała klasę kibicowską , nie obyło sie bez hymnu WTSK ,ale prawdziwą furorę na Cracovii robi doping na 2 strony ...Wisła ... ****a...

a wy trzymajcie dalej za nich kciuki

nie no nie do końca o to mi chodziło ,ale ok
Ostatnio edytowane przez South : 23.06.2008 o godz. 19:53.
Odpowiedz cytując
walkeros
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 23.06.2008, 19:51
South napisał(a):Wyświetl post
oprócz klasy sportowej ,oczywiscie Cracovia pokazała klasę kibicowską , nie obyło sie bez hymnu WTSK ,ale prawdziwą furorę na Cracovii robi doping na 2 strony ...Wisła ... ****a...

a wy trzymajcie dalej za nich kciuki
Masz tu duza racje nie moze tak byc!! JE..C Cracovie (bez napinki)!!
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Stary 23.06.2008, 20:02
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Wisła ma swoje Tibilisi, swoją Valerenge, swoją Victorie, jakby nie było nakompromitowliśmy się w ostanich czasach.

Wisła to dopiero godnie reprezentuje nasz kraj (patrz wyżej).
Valerenga ktora pozniej odbiera mistrza rosenborgowi, ktory przypomne Ci jest jedna z najczesciej grajacych druzyn europejskich w fazie grupowej ligi mistrzow.
Victoria ktora ma chociazby w swoim skladzie Clebera, do tej pory kazdy polski klub chcialby miec takiego obronce.
Co do tibilisi to fakt ze mecz chwaly nam nie przyniosl ale bez przesady.A po drugie im wiecej grasz w pucharach tym wiecej porazek wlasnie takiego typu moze Ci sie przytrafic, tot tylko sport a sport jest nieobliczalny.

Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Stary 23.06.2008, 20:06
No coz..wtopa,co potwierdza teze iz polska pilka to pelna amatorka.Czas zarzucic przekonanie ze jestesmy europeskimi sredniakami,nic z tych rzeczy.Z frekwencja juz troszke lepiej,6 tys.Marne to jednak pocieszenie.Zobaczymy co reszta druzyn pokaze w pucharach...
Widze ze jak zawsze 2 tysiace wiecej kibicow wg. Ciebie bylo na stadionie niz podaly dzienniki sportowe.Ja widzialem tam 4 lub 4,5 tys.
Pewnie znowu mi odpiszesz ''byles widziales?'' Ty byles i wszystkich skrzetnie liczyles , krzeselko po krzeselku

Ps.Po tym jak zwyzywales nas od psow i ubekow na swoim forum moze chociaz troche honoru i nie pisz tu juz wiecej!!!
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 23.06.2008 o godz. 20:12.

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.06.2008, 20:32
Nie smiejcie sie z Maccabi bo nasze orly dopiero czeka taki sprawdzian
btw. ja i tak sie dziwie ze ponoc pasy przewazaly.
Liga bialoruska gra w najlepsze ,podobnie zreszta bylo z rosyjska(nie dziwic powinno ich wspaniale przygotowanie kondycyjne na euro).
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów