|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jak kumplom w robocie po NOMINACJACH do kadry powiedzialem ze w dupe dostaniemy to sie ze mnie smiali a teraz dzwonia i mowia ze mialem racje. Mialem nadzieje ze zagraniczny trener zrobi z tym pozadek i o powolaniach nie beda decydowac dycydenci z PZPNu, nie stety sa zbyt silni. LEO POSTAW NA SWOIM I NIE GODZ SIE NA POLSKICH ASYSTETOW wtedy moze osiagniemy sukces w postaci wyjscia z grupy. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pada mit, że kibic polskiej reprezntacji to najlepszy kibic. Dla mnie nigdy tak nie było.
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeeest! Przegrali, ale jeeest...koniec!
Ale znowu trenera wyrzucać. I bajzel od początku. Może by tak dla odmiany piłkarzy wymienić kilku. Poodbno Obraniak ma grać dla Polski, to już dla Krzynówka jest następca ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Boniek dobrze pojechał z Kowalczykiem. Zaraz dalsza część.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dariusz Dudka 2+
Pierwszy raz od spotkania z Azerbejdżanem w eliminacjach ME zagrał na środku obrony. Popełnił dwa błędy, oba wynikały z nieporozumień z Arturem Borucem. W pierwszej połowie po rzucie rożnym mógł nawet strzelić głową gola. W drugiej, po przejściu na pozycję defensywnego pomocnika dwa razy próbował strzelać. Za mocno, za wysoko i ze zbyt wielką wiarą we własne umiejętności. Wg gazeta.pl po Krzynówku najslabszy z Polakow. Pogięło ich? Dla mnie Dudka jeden z lepszych... ![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Może już zajmijmy się naszą ligą, bo nudy na forum jak nigdy.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tomaszewski jeszcze przed wyjazdem mowil ze Banhaker jest idiota... ze nei zabral Brozka, i ze Leo robi tylko dobra mine do zlej gry w wywiadach i ze wszystkich nas oklamuje, i mial racje ...
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PZPN, PZPN je..c PZPN nie po darmo Sobol zrezygnowal z kadry, cos tam musialo sie wydazyc? i rada druzyny zdecydowala a Leo mial hoya do gadania i tyle. Musimy postawic na mlodych ktorzy nie sa przesiaknieci PZPNm, Rzad powinien zrobic rewolucje nawet kosztem wykluczenia nas ze struktor UEFA i FIFA ale moze po tem bedzie lepiej, bo jak na razie to jest DNO i nic wiecej. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Idę na trenera kadry.
Przecież nie będzie żadnej różnicy czy ja czy ktoś inny dokona powołań. A przecież ja bym powołał kogoś innego no i nie pokłócił się z Leo... Nie mniej... Szkoda ...Może telefon do Petrescu... ? Ja bym go chętnie zobaczył w roli szkoleniowca... Brak nam gościa z jądrami, jak Wenta w ręcznej czy Bilić u Chorwatów...Idę coś zjeść bo z tych nerw aż mi apetyt odszedł.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Filipiak podobno forsuje Doktora do kadry
Zamiast Holendrów bedziemy mieli teraz w kadrze grono naukowe ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Pinokio i kapitan Hack w ataku by więcej zrobili ;/ ale marne pocieszenie to jest to że nie dostawali po 3-4 gole większość tych ""zawodników"" nie nadaje sie do niczego.. Trenerzy robią ten sam błąd biorą zawodników za zasługi a nie jaką mają dyspozycje.. Wszyscy sie podniecają tym Ebim
żenua! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak są eilminacje to piłkarze przyjeżdzają na 3 dni na zgrupowanie lub tydzień w porywach.Przed Mistrzostwami trenerzy repry mają miesiąc z kadrą na treningi - wnioski wyciągniejcie sami...
TYLKO WISŁA |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
jedno jest pewne Sobolewski wiedział co robi.
a tak na marginesie, skład na Portugalie: Kowalewski Golański, Radomski, Bąk(lub Żewłkaow nie pamietam), Bronowicki Błaszczykowski, SOBOLEWSKI, Lewandowski, Smolarek (nie grał KRZYNÓWEK!) Żurawski, Rasiak Pojechali? Golański, Bąk, Żewłakow,Kowalewski(ale ten i tak szcześwlie) Sobolewski, Lewy, smolarek, Żurawski Czyli pojechało tylko 7 bądź 8 zawodników którzy ograli Portugalie I najlepsze jest to że to ci którzy wtedy zagrali najlepiej (oczywiście kązdy wtedy zagrał super...) Dlaczego to pisze? nie wiem, ale tak żeby troce sumienie podobudować... Cóż cas zacząć operacje RPA a o tym zapomnieć... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No jak go nie trawie to sie z nim w tej kwesti zgadzam, nic tylko miec nadzieje ze wnioski zostana wyciagniete,a nawet wcale sie nie zdziwie jak Leo poda sie do dymisji a Polska bedzie mu sie snila w najczarniejszych koszmarach
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Argument, że Leo nie ponosi winy za wyniki bo piłkarze nie są w formie to jest żart. ON przygotowywał piłkarzy na zgrupowaniu to ON ich trenował i to ON ustawił taką taktykę i ON wytrzasnął tego specjalistę od przygotowania fizycznego, który działał w oparciu o program dla kosmonautów NASA.
Mam dla niego szacunek bo raz pokonaliśmy Portugalię... Boniek ma rację, że ten zwycięski mecz w Chorzowie nałożył każdemu klapki na oczy i nagle staliśmy się potęgą futbolu. ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Juz po pierwszym meczu pisalem, ze z tego czwartego miejsca w grupie sie raczej nie wygrzebiemy.
W sumie i tak nie skonczylo sie najgorzej i trzeba byc swiadomym tego, przed jakimi wynikami uchronil nam dupe Boruc - jedyny wygrany w naszej ekipie. Wiekszosc trenerow na miejscu Leo Beenhakkera, najprawdopodobniej podalaby sie w takiej sytuacji do dymysji, ale po Leo trudno spodziewac sie, by chociaz przyznal sie do swoich bledow w selekcji. To jest wlasnie najgorsze, bo tylko patrzyc jak na eliminacje do kadry wroci Matusiak, kolejne powolania beda otrzymywali gracze pokroju Lobodzinskiego, a w miedzyczasie przykladowi Glowacki z Jeleniem zostana niejednokrotnie zdyskredytowani i wysmiani na lamach prasy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
ŻAL.EU najkrócej można to określić.
Takiej żenady nie widziałem nigdy ? dawno ? Zero ambicji,Zero Woli WALKI...jak tak można :|? Boruc..................................Roger(huh;( ) .......Dudka..................... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Roger na tle Chorwatów już nie byl taki chojrak, a Smolarek pokazał że mimo iż nie był w formie i tak jest obecnie najlepszym polskim napastnikiem. Zahorski dosyć odważnie pograł, ale i tak przekombinował w najważniejszym momencie. O reszcie pisać mi się nie chce bo za bardzo jestem zdenerwowany... Heniek raczej nie zostanie slekcjonerem, może szkoda... P.s. Boruc oczywiście świetnie, ale to chyba nikogo nie zaskoczyło. ![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Błędy Leo sa oczywiste:
taka sobie skompletował kadrę że nie miał na kogo stawaić spośród kadry wybrał tych słabszych, zasłużonycha lepsi siedzieli na ławie(Roger, Sagan, Wawrzyniak...) nie nauczył nas grac stałych fragmentów nie mieliśmy szybkości nie mieliśmy żadnej taktyki 'do przodu' ale to pewnie wina Janasa i Rasiaka ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Odstrzelmy Leo i weźmiemy... Michniewicza albo Probierza
rodzima pilka to porażka, nikt nie potrafi kiwać, dokładnie zadrać dalej niż 8 metrów. Kompletny brak niekonwncjonalnych zagrań, gdzie nam do Chorwacji że o Holandii, czy Portugali juz nie wspomnę. Trzeba zaorać i trenować 20 latków może za 4 lata coś z tego będzie. |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wszystko Ok ale myślicie że ktoś lepszy znajdzie sie na jego miejsce?
Nawet jak mu podziękują za współprace to ja osobiście będe sie modlił żeby Skorży nie pomachali pieniędzmi.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
to ja już nie wiem jaką powinniśmy mieć grupę żeby z niej wyjść
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@czesiu
20 latków ? Trenować to można 8-10 latków, i za 10 lat coś z tego będzie, ![]()
.
. |
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
Ale póki to nierealne, to nie Probież czy Michniewicz, a Kasperczak Czesiu. ![]() ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
tofik, 20 latka możesz jeszcze czegoś nauczyć, ale 24 lateka to już bez szans.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Eh, jedno tylko napisze... PSEUDOPIŁKARZE ;/ takich karać.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
niech zaczna szkolic młodzików to jak ktos tu wyzej napisał - za 10 lat może beda efekty,licząc na lewą noge Krzynówka czy instykt Boruca mamy awansowac z grupy ? to jest smieszne !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|