|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Chcemy PAZDANA ej Leo chcemy PAZDANA
nie chce mi sie wierzyc ze austria wygra z niemcami...ake w CUD cały czas wierze... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie no ten skład to jakieś jaja są, Leo chyba żartuje... Przewidział ktoś kiedyś skład naszej reprezentacji przed meczem na tym Euro? Bo ja chyba nie... Chociaż może z Niemcami bo różniłem się od Benhakkera tylko tym że stawiałem na lewą obronę Wawrzyniaka. Co mecz Leo mnie zaskakuje.
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
sklad
Artur Boruc - Marcin Wasilewski, Michał Żewłakow, Dariusz Dudka, Jakub Wawrzyniak - Wojciech Łobodziński, Rafał Murawski, Mariusz Lewandowski, Jacek Krzynówek - Roger Guerreiro - Marek Saganowski. widac nerwowosc ale nie dziwi mnie to bo jak sie nie wygrywa to sa nerwy. Ponoc az 8 zmian ma byc w Chorwacji - martwi mnie to ,bo wyglada na to ze bedzie to calkiem nowy zespol, zlozony tylko ze zmiennikow(o ktorych zreszta my mozemy tylko marzyc) , ktorzy wypluja flaki, by cos zagrac w dalszej fazie turnieju. Coz ,zegnam ,trza isc po jakis alk i sie szybko najebac bo na trzezwo to moze byc mecz nie do ogladniecia ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A później pisze jeden z drugim bzdury, bo najebany oglądał.
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
no to mielismy 3 mln za Dudke... Dzis zapewne da popis swoich umiejetnosci na stoperze i tym samym wybije sobie z glowy serie A
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wręcz przeciwnie. Dudka zagra wielki mecz i po tym turnieju opchniemy go za 5 mln €.
Murawski pokaże, że jest geniuszem środka pola. Jego prostopadłe podania pozwolą rozklepać rezerwową obronę Chorwacji. Saganowski strzeli dwie, jedną dorzuci Roger i wygramy 3-1. (ten drink naprawdę działa) ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Mam nadzieję ,że dzisiaj Podolski będzie chciał zapunktować w oczach mieszkańców kraju ,który zdradził , strzeli samobója i Austria wgra 1-0 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
dobrze że Łobo gra szkoda że gramy jednym napadalcem
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
no powiem wam że ten nasz Bóg mnie zaskakuje. Okazało sie ni w pic ni w cyc, że w końcu nasz jedyny lewy obrońca w kadrze, jest jednak najlepszym lewym obrońcą w kadrze. Brawo Leo!
Cud numer dwa: nie ma Smolarka. Szkoda że musieliśmy patrzęć na niego przez 180 min, ale lepiej póxno niz wcale Czemu Jacek B nie gra? Przeciez Leo go namawia by zostął po mistrzostwch, jak damy bez niego radę? to byłby 3cud A w tyle cudów to ja uwierze Tuskowi a nie naszym kopaczom+ Leeeeeeeeoooooooo ![]() na szczeście poziom moderowania forum jest zerowy, to i tu racji miał nie bedę ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
______________ Ciekawy ten skład.. ja posadziłbym Krzynówka, ew. wysłał go na lewą obronę. Dudka stoperem - interesujące.. Remis chyba powinien nas zadowolić.. :/ ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
nasi kibice to tam niezle popili. 9/10 szalików podniesionych do gory nogami albo prawy do lewego ;P
hugh jackman tez gwizdze wszystko co sie da, aptekarsko
Ostatnio edytowane przez tommiyacht : 16.06.2008 o godz. 19:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak na razie całkiem ładnie ta gra wygląda.
I Dudka by bramę walnął ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
jak na razie bardzo dobry mecz jakuba wawrzniaka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Zdjąć Krzynówka! Natychmiast!
![]() Stella Bianca Siamo Noi!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albo Leo zdecyduje sie odmłodzić kadre na eliminacje albo ja bym mu po ME podziękował...W meczu z Austrią Krzynówek grał żenująco a jednak dziś gra...gdzie Pazdan? Gdzie Zahorski?
Ostatnio edytowane przez WislakWiDoK : 16.06.2008 o godz. 20:44.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Dramat i tyle ,Krzynówek,Łobodziński,Lewy,Wawrzyniak,Wasyl kompletnie bez form ,a na ławce kolejne (anty)talenty ,co szkodziło wziąć zamiast Pazdana który i tak nie zagra ,Głowy ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
K**WA mać! nie da się oglądać tej kaszany! Nasi kopacze nie potrafą szybko wymienić w biegu nawet 2-óch 3 -ech podań :( Zobaczycie ogra nas Chorwacja 2 ,Boruc nam cały czas ratuje dupe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głowa jest za wolny, lepszy Jop...
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
drugi mecz z Kostaryka chyba oglądamy :/ Nasi juz chcą na urlopy jechać
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No Jacek Krzynówek też całkiem całkiem dziś ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ale mizeria...
Dośrodkowania Krzynówka genialne :( ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
przepraszam, ja pierdziele, ale to jest szczyt, mamy wolnego z 40 metrów, minął juz DOLICZONY czas gry, wiadomo ze sedzia skonczy mecz po tej akcji a co robi mega LEWANDOWSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Łobodziński, Lewandowski, Wasilewski => do zmiany! Za Lewego niech wejdzie nawet Pazdan, bo gorzej już się grać nie da!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Lewandowski to straszna drewutnia. Zanim przyjmie, rozejrzy się i poda to godzina mija. Surowy technicznie, aż mi nie pasuje na pomocnika
Nawet nieopierzony Muraś lepiej wygląda od niego.Na plus Parejra, Saganowski, Boruc. Cholera...sama Legia Zrobiłbym tak, wpuścił Kokosa na środek obrony ( a co ) , Dudke do pomocy za Levandinho, a za Łobodzińskiego Smolarek.
Ostatnio edytowane przez tofik : 16.06.2008 o godz. 20:41.
![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ja .......e jaki dramat...
Dobrze że mamy Artura. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ale padake gramy... szkoda pisać!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wojciech Łobodziński prawdziwy fighter, jego drybling i umiejętności w defensywie... miodzio
Im dalej w turniej Łobo się cofa w rozwoju jak tak ma grać w Wiśle to strach. Dudka nie najgorzej, ale dwa razy miał poważne problemy. ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jest tragicznie Łobodziński , Lewandowski do zmiany , Wzmocnić atak Zahorskim albo Smolarkiem , w środku Dudkę w obronie Kokosa , albo Pazndan jak nie postawimy na młodych to nie mamy co liczyć na jakieś bramki i składne ładne akcje .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Tragedia.Prezentujemy żenujący poziom.Jesteśmy najsłabszą drużyną na tych mistrzostwach.Podziekować wszystkim dziadkom,którzy zawalili nam już trzeci turniej z rzędu.Grajmy młodzieżą,oni przynajmniej wykażą trochę więcej ambicji od tych pseudo-grajków.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|