The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Szewa
Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2026, 11:24
A ja nic nie pisałem że to wyrocznie czy nawet że to ma jakikolwiek kontakt z rzeczywistością. Wrzuciłem jako ciekawostkę. Jeśli ktoś uważa że kursy mocno odbiegają od rzeczywistości, to można to wykorzystać i zarobić. Mnie nawet kusi, żeby postawić ze stówkę na spadek Wisły, kurs jest niezły wg mnie, a będę miał w razie czego parę banknotów na otarcie łez w razie gdyby sezon nie wyszedł (uprzedzając, nie kupuję moralizowania, że stawianie przeciw swojej drużynie u buka to coś złego, ale to już każdy dla siebie decyduje)
Co do innych drużyn, na pewno kursy na Widzew i Legię wydają się optymistyczne dla tych drużyn. Obecnie buki oceniają, że obie drużyny raczej znajdą się w pucharach, ja bym osobiście na to nie stawiał.
O Wieczystej nie wiem co myśleć - skład mają personalnie dobry, ale jak się to zgra? Myślę że kursy przewidujące środek tabeli mniej więcej oddają rzeczywistość
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów