|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Tokarczyk zachował się jak rasowy napastnik. Od dawna uważam że chłopak ma coś w sobie, ciąg na bramkę. Może dostanie więcej minut.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jesli gaz u niego i Rodado ma przyjść z opóźnieniem i dłużej sie utrzymać to może być ciekawe zrządzenie losu. W zeszlej rundzie tak bylo z Gigerem, Igbekeme, Boziciem, ktorzy weszli później w trening lub mieli swoje przerwy. A sparing? Wyglądaliśmy podobnie jak z Termalika, ale przeciwnik 2 póki niżej. Fatalnie wygladala dzisiaj Puszcza. Natomiast Tokarczyk nie wyglada gorzej niz Kawala, a wydaje sie nawet że jest bardziej przygotowanej do gry na seniorskim poziomie niz on. Ładna bramka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie ma co robić z kontuzji kluczowych piłkarzy atutu...
Tym bardziej rozsądne wydaje się przedłużenie Sancheza i Carbo. Bez względu na ew. wzmocnienia - ktoś musi grać od pierwszej kolejki, mogą przyjść inne kontuzje i urazy (odpukać). ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Serio jaka kontuzje ma Erthaler?
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Źle się ogląda grę Baniowskiego. Oby tylko nikt nie wpadł na pomysł przedłużania umowy i wypożyczanie do klubu, w którym zagra podobną ilość minut jak Sukiennicki w Opolu... Już lepiej sprzedać go gdzieś do 2-3. ligi i zapewnić sobie opcję pierwokupu - tak jak to robi Real Madryt.
Na drugim biegunie Staszak, który zanotował kilka świetnych podań (grał dziś na 10tce) - jego chciałbym zobaczyć, jak poradzi sobie grając w tej lepszej jedenastce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nikt oficjalnie nie podał ale faktem jest, że trenuje indywidualnie, co widać na zdjęciach.
B. Karcz na urlopie więc nie ma wrzutek. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://canva.link/yvdnxcdu2c27ql1
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wg Migi Erthaler straci początek sezonu (znając Wisłę i jej historie medyczne pewnie niestety pół rundy).
Gdzie Droździk, Karherop i inni? Pytanie retoryczne. NA dzień dzisiejszy Wisła jest niestety drużyną słabszą niż na wiosnę. Nie wygląda to dobrze. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Na głównej pojawiły się zdjęcia ze sparingu:
https://wislakrakow.com/blogs/news/w...rugim-sparingu ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://canva.link/yvdnxcdu2c27ql1
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Okienko zaczęło się wczoraj i potrwa do 9 września. Będzie czas na podsumowania za 2 miesiące.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Być może nie zauważyłeś ale napisałem: na dzień dzisiejszy.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
- Ertlthaler wypada ale zapewne wroci Rodado - Colleya zastapil Nowydom - W zamian za Brode i Czczkana przyszedl Lubik. Wiadomo to kwestia do interpretacji ale dla mnie nie wyglada to zebysmy byli slabsi. No a zapewne jeszcze ktos dolaczy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I ten jest słabszy niż - póki co - nasz optymalny skład na ekstraklasę. Cóż, wiadomo, nie ma kasy więc trzeba czekać na złote strzały pod koniec sierpnia. Natomiast tym bardziej bawią wpisy o tym, jak to Wisła ma skład na środek tabeli "spokojnie". ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Troche mi się nie spina to, że Ertlthaler już w tym momencie trenuje indywidualnie, a rzekomo miałby opuścić początek sezonu.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Aha ok, nie wiedzialem, ze chodzilo ci konkretnie o poczatek rundy.
Natomiast jesli siegnac pamiecia to nawet ten poczatek rundy byl do d*py bo kilku nie przepracowalo porzadnie obozu bo byli chorzy oraz na pare miesiecy wypadl Bozic. Chyba dalej zostane przy swoim zdaniu, ze teraz jest deczko lepiej jak w styczniu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Przed prawie każdym meczem zakladasz porażkę czy remis i nie wypominalem Ci ze myliles sie 20 razy w zeszlym sezonie oczywiście ze jesli faktycznie Juliusa zabraknie na początku sezonu to będzie osłabienie, ale grunt żebyśmy mieli tych 3-4 pilkarzy z przodu w formie "robiących różnice". Najgrzej gdyby jednocześnie wypadl Rodado, Erthaler, Duarte i Bozic. Tfu tfu tfu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Byłem na miejscu i widziałem, że Erthaler nie trenuje. Napisałem o tym tutaj. Głównie Drozd ale i Ty wysmiewaliscie to, bo skoro nikt inny o tym nie pisze to przecież musi być bujda. Gdzie tutaj czarnowidztwo. Napisałem o faktach a wy powinniście przeprosić. Tylko i aż tyle. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mit o znaczeniu okresu przygotowawczego minął wraz z odejściem do lamusa biegania po górach po pas w śniegu. Jeżeli zawodnik dobrze się prowadzi i w czasie kiedy mniej trenuje nie baluje to dwa tygodnie całkowitej przerwy w treningach jest spokojnie w stanie nadrobić w miesiąc. Więc nie ma co panikować. Zawsze może na początku wchodzić na połówkę. Zastanawia coś innego, jaka to diagnostyka trwa tak długo. Może to nie jakaś mechaniczna przyczyna, bo tu byłoby wszystko wiadomo szybciej. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jeśli chcesz byc traktowany poważnie to traktuj innych poważnie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mysle, ze dopoki nie ma komunikatu z klubu to nie ma sie co podniecac albo zbytnio martwic. Szkoda, ze wypadaja mu przygotowania (czytam, ze trenuje ale nie na maksa) i to jest wiekszym problemem bo oznacza, ze bedzie musial dochodzic do formy juz w sezonie.
Trudno tez wyrokowac co oznacza "poczatek sezonu". Jeden mecz? trzy? piec? Jak bedzie jakis raport medyczny to bedziemy gadac. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|