The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WildDog
Senior Member

Od: 03.2021

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2026, 16:55
Karherop napisał(a):Wyświetl post
To ze papież wypowiada sie na temat AI jest nie mniej abstrakcyjne.
Jak smiesz miec aluzje do jakże inteligentnej wypowiedzi kaznodziei, amisza świętego (juz za życia doczesneho) dominika.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 30.05.2026, 17:30
To ze papież wypowiada sie na temat AI jest nie mniej abstrakcyjne.
Ma (jako przedstawiciel instytucji) doświadczenie w wypowiadaniu się w tematach, o których nie ma pojęcia
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 30.05.2026, 17:42
Jak takie k... jak krysztal i inni, mogą nadawać na Prezesa, który uratował nas od 4 ligi i przywrócił rkstraklasę.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 30.05.2026, 18:00
Zwyczajnie, od trzech lat nie robią nic innego .

Taki szczegół jak awans nic nie zmienia, bo awans to zasługa wyłącznie Jopa, przecież.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.05.2026, 20:26
Co drozd debilu, boli dupa, ze Jop ogarnął awans? I punktował w tamtym sezonie też na awans bezpośredni?
PMS większy od twojego zjeba Rude więc dupa piecze?

Jop średnia w tym sezonie 2,09
Jop średnia w tamtym sezonie 2,07

No rzeczywiście dużo ta praca i transfery Królewskiego zmieniły. Dwa sezony z różnymi zawodnikami, inną kadrą, praktycznie tożsame punktowo. Oczywiście s.......iny zaraz powiedzą, że w tym sezonie zawalił i sobie średnią zaniżył. Zamiast marnego 2,09 oczywiście powinna być średnia może nawet lekko ponad 3,0 na mecz xd

Także .......cie dalej o tej wielkiej pracy Królewskiego ale jak widac podstawą wszystkiego jest tutaj Jop, który dwa sezony miał mocne i z wejścia jak żaden inny trener ogarnął Wisłę.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 30.05.2026 o godz. 20:31.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
maumau
Member

Od: 05.2025

Stary 30.05.2026, 21:45
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jop średnia w tym sezonie 2,09
Jop średnia w tamtym sezonie 2,07
Właściwie to Jop miał średnią 2,15 pkt bo trudno wliczać mu mecz ze Śląskiem którego nawet nie zagraliśmy. Ogólnie w sezonie 2 porażki w tym seria 17 meczów (czyli de facto pól sezonu) bez przegranej. Chyba nie ma co narzekać.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 30.05.2026, 22:23
Co ten pacan jaroo1 pierd.... Gdyby nie super transfery prezesa, to by Jop nawet nie pierdnął. Ale ma ból dupy o tego Rude, stranierofob. Z takimi wzmocnieniami każdy by awans zrobił. Powiedzieć do takiego jaroo1 ty ch...to nic nie powiedzieć. Ale mam bekę, bo wiem, ze czyta moje posty, a że gdzieś kiedyś ubajdurzył sobie, ze niby mnie ignoruje, to nie może na nie odpowiedzieć. Miód na moje oczy.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 30.05.2026 o godz. 22:26.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 30.05.2026, 22:42
Lesiu wytłumacz mi Twoją logikę...Rude zdobył PP, ale walkę o awans przegrali piłkarze. Teraz piłkarze wygrali awans, ale Jop, a w zasadzie każdy trener byłby zbyteczny. Po co w takim razie trener, skoro mamy samograja? Kasperczak też był nędznym trenerem?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 31.05.2026, 08:08
azor napisał(a):Wyświetl post
Lesiu wytłumacz mi Twoją logikę...Rude zdobył PP, ale walkę o awans przegrali piłkarze. Teraz piłkarze wygrali awans, ale Jop, a w zasadzie każdy trener byłby zbyteczny. Po co w takim razie trener, skoro mamy samograja? Kasperczak też był nędznym trenerem?
Powod jest prostszy niż sie wydaje:

Troll internetowy: definicja
Troll internetowy to użytkownik internetu, osoba, która celowo publikuje kontrowersyjne, obraźliwe, fałszywe lub prowokacyjne treści w celu wywołania emocji, irytacji lub konfliktów wśród innych internautów. Ich działania są często niekonstruktywne, nie służą budowaniu pozytywnej dyskusji, ale raczej do zakłócania spokoju online
Mogą działać na różnych platformach internetowych, włączając w to fora dyskusyjne, media społecznościowe, dodawać komentarze na blogach, udzielać się na czatach online. Celem trolli jest często wywoływanie negatywnych reakcji w internautach oraz zdobywanie uwagi.

Trolling jest zachowaniem niepożądanym i nieakceptowalnym w większości społeczności online.

Osoby wprowadzające zamęt publikują obraźliwe komentarze, zawierające sarkazm lub kontrowersyjne opinie, dążą do sprowokowania silnych reakcji, wywołania chaotycznych i niekonstruktywnych dyskusji.

Mam nadzieję że wyjaśniłem

Jeśli coś sie nie zgadza to dajcie znać.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 31.05.2026, 09:08
Cytat:
Co ten pacan jaroo1 pierd.... Gdyby nie super transfery prezesa, to by Jop nawet nie pierdnął. Ale ma ból dupy o tego Rude, stranierofob. Z takimi wzmocnieniami każdy by awans zrobił. Powiedzieć do takiego jaroo1 ty ch...to nic nie powiedzieć. Ale mam bekę, bo wiem, ze czyta moje posty, a że gdzieś kiedyś ubajdurzył sobie, ze niby mnie ignoruje, to nie może na nie odpowiedzieć. Miód na moje oczy.
Ja ciebie lesiu w ignorowanych nie mam, nikogo nie mam. Czytam to co piszesz ale już ten trolling tak słabo ci wychodzi, albo jesteś takim debilem, ze nawet ci nie odpisuje.

Cytat:
Właściwie to Jop miał średnią 2,15 pkt bo trudno wliczać mu mecz ze Śląskiem którego nawet nie zagraliśmy. Ogólnie w sezonie 2 porażki w tym seria 17 meczów (czyli de facto pól sezonu) bez przegranej. Chyba nie ma co narzekać.
Nie ma na co narzekać. Chodziło mi o to, że Jop właściwie miał tak samo dobre wyniki teraz po transferach, co sezon temu bez tych transferów. Co pokazuje, że głównym czynnikiem sukcesu jest on sam. Mało tego, zapewniając spokój, jakąś ciągłość pracy, wprowadzanie graczy na wyższy poziom, sprawia, że Basha ma ułatwioną pracę bo nie trzeba co pół roku zmieniać całej 11 bo niby nikt się nie nadaje do gry.

Oczywiście wszystko działa w symbiozie i każdy w klubie robi teraz dobrą robotę, niemniej Jop wydaje się tym elementem układanki, bez którego to by nie ruszyło, i którego brakowało od samego początku bo transfery, potencjał, budzet itd mieliśmy ciągle wysoki, były lepze i gorsze ruchy na rynku transferowym ale każdy trener miał szansę zrobić awans - Sobol dostajac dobre transfery, Rude zdobywając PP mógł/powinien bardziej skupić się na lidze i skoro udało się zdobyć PP to na pewno awans był wtedy w zasięgu możliwości.
Także jak dla mnie Jop jest tutaj szefem. O czym na pewno zdążymy się jeszcze przekonać bo albo da radę w I lidze i potwierdzi to wszystko albo zostanie prędzej czy później zwolniony i zobaczymy jak wtedy kolejny trener się sprawdzi. Być może nawet wrócimy do I ligi więc wtedy byłaby powtórka z rozrywki i porównanie 1 do 1 Sobolów, Rude, Jopów i kogoś nowego.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 31.05.2026, 10:48
A nie mówiłem...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 31.05.2026, 11:30
Ja ciebie lesiu w ignorowanych nie mam, nikogo nie mam. Czytam to co piszesz ale już ten trolling tak słabo ci wychodzi, albo jesteś takim debilem, ze nawet ci nie odpisuje.

Nie ma na co narzekać. Chodziło mi o to, że Jop właściwie miał tak samo dobre wyniki teraz po transferach, co sezon temu bez tych transferów. Co pokazuje, że głównym czynnikiem sukcesu jest on sam. Mało tego, zapewniając spokój, jakąś ciągłość pracy, wprowadzanie graczy na wyższy poziom, sprawia, że Basha ma ułatwioną pracę bo nie trzeba co pół roku zmieniać całej 11 bo niby nikt się nie nadaje do gry.

Oczywiście wszystko działa w symbiozie i każdy w klubie robi teraz dobrą robotę, niemniej Jop wydaje się tym elementem układanki, bez którego to by nie ruszyło, i którego brakowało od samego początku bo transfery, potencjał, budzet itd mieliśmy ciągle wysoki, były lepze i gorsze ruchy na rynku transferowym ale każdy trener miał szansę zrobić awans - Sobol dostajac dobre transfery, Rude zdobywając PP mógł/powinien bardziej skupić się na lidze i skoro udało się zdobyć PP to na pewno awans był wtedy w zasięgu możliwości.
Także jak dla mnie Jop jest tutaj szefem. O czym na pewno zdążymy się jeszcze przekonać bo albo da radę w I lidze i potwierdzi to wszystko albo zostanie prędzej czy później zwolniony i zobaczymy jak wtedy kolejny trener się sprawdzi. Być może nawet wrócimy do I ligi więc wtedy byłaby powtórka z rozrywki i porównanie 1 do 1 Sobolów, Rude, Jopów i kogoś nowego.
Jop zdobywając awans mógł/powinien bardziej skupić się na PP i skoro udało się awansować to na pewno PP był w zasięgu możliwości- takie samo .......amento..
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 31.05.2026, 15:59
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Jop zdobywając awans mógł/powinien bardziej skupić się na PP i skoro udało się awansować to na pewno PP był w zasięgu możliwości- takie samo .......amento..
.......olo w minionym sezonie był jeden cel - awans.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 31.05.2026, 16:01
Proszę nie cytować zbanowanych trolli, bo trzeba będzie grono zbanowanych powiększyć...
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 31.05.2026, 16:50
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Proszę nie cytować zbanowanych trolli, bo trzeba będzie grono zbanowanych powiększyć...
Łeb masz zbanowany, pasiaku
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 31.05.2026, 19:12
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Podłączam się
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 31.05.2026, 21:51
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Podłączam się
Wstawaj zesrales sie, wytrzyj smieciu
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 01.06.2026, 09:06
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie była. Ponieważ to zaczyna być irytujące, po prostu sobie sam kurde sprawdź: UCHWAŁA NR XXVII/601/26 Rady Miejskiej Wrocławia z dnia 22 stycznia 2026 r., załącznik nr 2.
Masz rację, zwracam honor.
Dokument źródłowy to dokument źródłowy.
Ja swoją wiedze brałem z mediów.
Przykładowo:
https://wroclaw.tvp.pl/91192611/slas...zyszlosc-klubu.
Jak widać, trzeba wszystko weryfikować co piszą tzw. dziennikarze, ale na to, niestety, nie mam czasu.

Jakby nie było- ślunsk kasę dostał, wydał ją na spłatę długów, w tym wynagrodzenie Samca- Talara.
I nikomu nie spadł włos z głowy.
Przyjmijmy optymistycznie, że na razie...
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 01.06.2026, 09:14
Zeby uscislic to w zimie byly dwie dokapitalizacje na 10 i na 30 milionow oraz jedna dotacja celowa 5 milionow (bodaje na pokrycie zimowych przygotowan).

Jakby nie patrzec dobrze sie tam bawia. Tylko zima miasto dolozylo im 45 milionow a jeszcze w lecie przeciez tez dostali tylko nie moge sie doszukac ile i w jakiej formie. Lata mi w glowie liczba 60 milionow w sumie dostali na sezon ale nie moge zweryfikowac.

Ciekawe ile dostana na Ekstraklase. Pewnie koszty beda wyzsze ale przychodzi kasa z Canal+ wiec pewnie znowu kolo 60.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.06.2026, 12:38
Sylwus1988 napisał(a):Wyświetl post
https://x.com/jarokrolewski/status/2060466419444195494 no rozjebało mnie jego ego to jest coś co nie mieści się w mojej granicy postrzegania.
To już zdjęcie jego jako króla wygenerowanego przez ai nie było tak śmieszne
Jesteś tutaj nowy? Ego nie ma tu nic do rzeczy.

Dopóki nie wprowadzą komórek z alkotestem wymaganym do odblokowania mediów społecznościowych nic się w tej kwestii nie zmieni.

W krajowej polityce większość bulwersujących tweetów też powstaje w nocy z piątku na niedzielę
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.06.2026 o godz. 12:42.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 01.06.2026, 12:51
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Masz rację, zwracam honor.
Dokument źródłowy to dokument źródłowy.
Ja swoją wiedze brałem z mediów.
Przykładowo:
https://wroclaw.tvp.pl/91192611/slas...zyszlosc-klubu.
Jak widać, trzeba wszystko weryfikować co piszą tzw. dziennikarze, ale na to, niestety, nie mam czasu.

Jakby nie było- ślunsk kasę dostał, wydał ją na spłatę długów, w tym wynagrodzenie Samca- Talara.
I nikomu nie spadł włos z głowy.
Przyjmijmy optymistycznie, że na razie...
Radzę weryfikować wszystko, co przeczytasz w internecie. Czytając Twoje posty, uważałem Cię za rozsądniejszego. Kręcenie dramatów w oparciu o produkty dziennikarskie nie jest zbyt sensownym pomysłem.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 01.06.2026, 12:57
Pieniądze nie grają ale jednak robią różnicę.
Strasznie szkoda, że przez te 3 lata tyle kasy zostało przez Wisłę przepalone.

No nic, walka o utrzymanie będzie ciężka, wszystko tak naprawdę zależy od skuteczności Bashy i algorytmów Królewskiego.
Bez trafionych transferów o utrzymanie będzie ciężko.

Ciekawe, czy Królewski już zrozumiał, że awans Wieczystej wcale nie był w interesie Wisły.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 01.06.2026, 13:27
maxx304 napisał(a):Wyświetl post
Radzę weryfikować wszystko, co przeczytasz w internecie. Czytając Twoje posty, uważałem Cię za rozsądniejszego. Kręcenie dramatów w oparciu o produkty dziennikarskie nie jest zbyt sensownym pomysłem.
Tak dla wyjaśnienia.
Ja twierdziłem, że ślunskowi przyznano DOTACJĘ a faktycznie chodziło o PODWYŻSZENIE KAPITAŁU.
Formalnie są to dwie różne rzeczy.
Natomiast realnie kasa samorządowa w kwocie 30 baniek na ten klub poszła.

Nie wydaje mi się aby taki błąd był, jak to piszesz, "kręceniem dramatu".
Bo problemem jest zupełnie coś innego.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 01.06.2026, 17:10
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Tak dla wyjaśnienia.
Ja twierdziłem, że ślunskowi przyznano DOTACJĘ a faktycznie chodziło o PODWYŻSZENIE KAPITAŁU.
Formalnie są to dwie różne rzeczy.
Natomiast realnie kasa samorządowa w kwocie 30 baniek na ten klub poszła.
Po prawdzie to akurat nie wiadomo. To była taka "linia finansowa" przeznaczona na cały rok do dyspozycji prezydenta miasta, która miała być wydzielana przez cały 2026 r. zależnie od potrzeb. O ile mi wiadomo, na tę chwilę z tej puli wrzucili w 2026 r. do spółki tylko/aż 13 mln zł (plus poprzednie 10 mln zł).
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 02.06.2026, 07:52
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Pieniądze nie grają ale jednak robią różnicę.
Strasznie szkoda, że przez te 3 lata tyle kasy zostało przez Wisłę przepalone.

No nic, walka o utrzymanie będzie ciężka, wszystko tak naprawdę zależy od skuteczności Bashy i algorytmów Królewskiego.
Bez trafionych transferów o utrzymanie będzie ciężko.

Ciekawe, czy Królewski już zrozumiał, że awans Wieczystej wcale nie był w interesie Wisły.
Kase przepalono, ale czy ostatnie 3 sezony w ekstraklasie 2020-2023 jej nie przepalalismy?
Klub byl prowadzony duzo gorzej i to nie jest nawet kontrowersyjna opinia.

Czy okres trwania w 1 lidze byl rozwojowy dla klubu czy stagnacja?

Nikt takiej gwarancji nie daje, ale jakbysmy mogli cofnac czas i awansowac po roku, ale równocześnie spaść ponownie to ktos by tego chcial? Raczej watpliwe.

Utrzymanie będzie ciężkie. Szczególne że wracamy do ekstraklasy w ktorej trzeba non stop zachowac czujność i nie popaść ani przez chwile w samozachwyt. Transfery i zdrowie zawodnikow beda kluczowe.
Odpowiedz cytując
WildDog
Senior Member

Stary 02.06.2026, 08:02
Kase przepalono, ale czy ostatnie 3 sezony w ekstraklasie 2020-2023 jej nie przepalalismy?
Klub byl prowadzony duzo gorzej i to nie jest nawet kontrowersyjna opinia.

Czy okres trwania w 1 lidze byl rozwojowy dla klubu czy stagnacja?

Nikt takiej gwarancji nie daje, ale jakbysmy mogli cofnac czas i awansowac po roku, ale równocześnie spaść ponownie to ktos by tego chcial? Raczej watpliwe.

Utrzymanie będzie ciężkie. Szczególne że wracamy do ekstraklasy w ktorej trzeba non stop zachowac czujność i nie popaść ani przez chwile w samozachwyt. Transfery i zdrowie zawodnikow beda kluczowe.
Mam ogromna prosbe. Mozesz odpowiadac temu osobnikowi bez jego cytatow?

Aczkolwiek, z jego wizji (na 100% gdzies mu sie to objawilo) o ciezkiej walce o utrzymanie, mozna z duzym prawdpodobienstwem przyjac (minimum) pewny srodek tabeli.
Odpowiedz cytując
adfurle
Senior Member

Od: 09.2018

Stary 04.06.2026, 08:21
Poczytałem Q&A z prezesem na iksie i najbardziej zaciekawiło mnie info o pojawieniu się kogoś z propozycją pomocy przy wykupie stadionu od miasta. Nie wiem, czy to tylko takie sobie pieprzenie, czy coś realnego, ale uznajmy, że ktoś się z czymś takim zjawił. Kiedyś pojawiła się realna wycena stadionu na ponad 100 mln. Już sobie wyobrażam to święte oburzenie "opinii publicznej" (a przede wszystkim szczerbatych kibiców sąsiadki). Jakie 100 mln, jak stadion kosztował ponad 600. Dziwne też, że Królewski w ogóle o tym wspomina, skoro chciał burzyć ten stadion
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 04.06.2026, 09:05
Nikt Ci tyle nie da co Królewski obieca i nikt Ci takich bajek nie opowie co prezes Wisły Kraków. W Wiśle dzieje się dużo, przede wszystkim w sferze marzeń, socjal mediów i pijaru, korpo.......enia i klepania się po pleckach. Później kończy się na tym, że sparing na 120 lecie jest z Wrexham bo wielki Piter Mur, który już rok wcześniej zaznaczył, że trzeba się odpowiednio skupić na szukaniu godnego rywala, gdyż jest to też rok rozgrywania MŚ, nie wiem czy nie potrafił czy nie chciał znaleźć kogoś innego.
Jak zawsze dużo szumu i zamieszania o nic, bo się fajnie klika.
drozd:
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 04.06.2026, 09:13
Nikt Ci tyle nie da co Królewski obieca i nikt Ci takich bajek nie opowie co prezes Wisły Kraków. W Wiśle dzieje się dużo, przede wszystkim w sferze marzeń, socjal mediów i pijaru, korpo.......enia i klepania się po pleckach. Później kończy się na tym, że sparing na 120 lecie jest z Wrexham bo wielki Piter Mur, który już rok wcześniej zaznaczył, że trzeba się odpowiednio skupić na szukaniu godnego rywala, gdyż jest to też rok rozgrywania MŚ, nie wiem czy nie potrafił czy nie chciał znaleźć kogoś innego.
Jak zawsze dużo szumu i zamieszania o nic, bo się fajnie klika.
I co ci się osiołku nie podoba?

Wrexham jest idealny i tylko półmózgi i hejterki tego nie pojmują.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
WildDog
Senior Member

Stary 04.06.2026, 10:55
Drozd napisał(a):Wyświetl post
I co ci się osiołku nie podoba?

Wrexham jest idealny i tylko półmózgi i hejterki tego nie pojmują.
Nie rozumiem jak można być aż tak upośledzonym z powodu jarofobii. Ładować w Królewskiego przy każdej okazji. I jeszcze kreować się na osobę nieomylna........Przecież Wrexham to obecnie w piłkarskim światku najbardziej popularna firma!!! Dzięki temu sparingowi cały glob usłyszy (zobaczy) naszą Wisłę!! Zadaniem nas, kibicow jest wziąć udział i pokazac światu nasz potencjał! Zanim się zacznie Ładować ślepaki do swego karabinka aby ostrzeliwac Krolewskieo wcześniej trzeba włączyć myślenice (o ile takie coś jeszcze w osobniku funkcjonuje)........Na szczęście mam te pesone w ignorowanych i tylko dzięki cytatowi wstawionemu przez drozda, mam podgląd do jego wypowiedzi.......i uważam, że ten "osiołek " w riposcie drozda to najmniejszy wymiary kary, na jaki zasługuje ten super hejter!
Ostatnio edytowane przez WildDog : 04.06.2026 o godz. 17:27.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów