|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jop chyba specjalnie tak gral na wiosnę żeby gul śmieciuchom pokroju drozda i lesia bardziej skoczył. Słaba gra, słabe punktowanie, męczenie się w meczach, wszystko po to żeby na koniec wygrać 4 mecze pod rząd i postawić kropkę nad i, przypieczętować z przytupem awans, podciągnać średnią wiosenną.
Przez Jopa bardziej dupa boli śmieciuchów zaściankowych. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
|
Sorry gosciu, ale za wysoki poziom prezentujesz, chociazbym nie wiem jak się staral, nie dam rady dorowniac......
Twa jakze yntelygentna riposte dolaczam do twoich "mocnych argumentow".... Milego dnia.
Ostatnio edytowane przez WildDog : 27.05.2026 o godz. 16:47.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Chyba zacznę dodawać do ignorowanych także tych, którzy cytują głównego ignorowanego.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Nie wiem czemu ludzie sobie to robia.
![]() Przeciez chlop ewidentnie trolluje zeby pod....ic uzytkownikow i jara sie tym, ze mu ludzie odpisuja. Dodajesz do ignorowanych i nie trzeba tego czytac. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
Byl przeciez asystentnem w Jagiellonii i w kadrze U21 wiec koniecznie w Krakowie nie musi mieszkac. Zapewne gdyby nie przedluzyl w Wisle to ktos z ambicjami z Ekstraklasy by go wzial. Na pewno na jego korzysc dziala fakt, ze umie pracowac w klubie gdzie jest duza presja i duze zainteresowanie mediow. Mysle, ze ktos z szerokiej czolowki moglby go rozwazac. W okolicach pazdziernika w przerwie na kadre moglby, kogos zluzowac. Takiego Vukovica w Widzewie, ktory do tego klubu pasuje jak piesc do nosa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
Po wywalczeniu awansu, nawet jeśli by mu nie poszło w Ekstraklasie, to na polskiej karuzeli znajdzie się dla niego krzesełko.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
|
Przepraszam, ostani raz. Juz jest i u mnie na liscie. Ale jak pojawi sie w cytatach, to i ma silna wola nie wyhamuje ripst, ktore sie zrodza w mej lepetynie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Jak na razie na zdrowie to Wiśle wychodzi, bo jak nie jest pierwszym to wraca na 2 trenera. A to zawsze kop do dalszego rozwoju. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Też już go dodałem. Klasyczny ordynarny trolling bez cienia żenady.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|

|