|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Sklej papę. Jsk ja chodziłem na Wisłę to ty siuraleś w majtki. Punktuje tu wszystkich lizodupow Mariusza "boję się robić zmiany" Jopizny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Czy jakiś admin może wreszcie DO JASNEJ ....Y zrobić porządek z tym pasiastym trollem leszkiem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jebnij glowką w ściankę pejsie, szmato
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 21.05.2026 o godz. 19:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najważniejsze ze zostanie sprowadzony bramkarz, ktory z miejsca wskoczy na nr 1 i posadzi mokry ręcznik Letkiewicza na ławie. Letki nadaje się co najwyżej na II ligę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Raczej dawno nie ma tu moderatora więc daj go do ignorowanych i nie będziesz musiał czytać jego wypocin .Nawet zresztą gdyby był moderator i go zablokował to i tak by sie tu odnalazł pod innym nikiem ,tak jak kiedyś taki trol o niku spokomaroko. Blokowany był ,a potem i tak powracał pod zmienionym nikiem . A zresztą kto wie czy to nie on?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Do papy to ty przyjmujesz od swoich kolegów i od tego tak ci odjebało, że postanowiłeś wojować i punktować na tym forum.
Ostatnio edytowane przez Thomas * : 21.05.2026 o godz. 21:55.
![]()
Ave Wisła !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Chociaż go nie cytujcie, bo mam go w ignorowanych. Po co dzięki wam mam czytać co on tworzy?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Popieram przedmówcę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Tak, można dać temu "kibicowi" ignora.
Tak, można przestać go cytować aby ci co dali ignora nie musieli czytać tego bełkotu. Ale jest jeszcze jeden problem. Na pewno wchodzą tu różni "obcy" i jak go czytają to mają niezłą bekę. I kodują sobie w swojej głowie, że tak wygląda stan umysłu normalnego kibica Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i nic ciekawego nie napisaliście. Nudyyyyy...zieeew
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Masz rację .
Tworzymy tu wprawdzie "wesołą gromadkę", ale takiego drugiego to nie ma... ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zaczął się czas pożegnań: Kamil Broda, Joseph Colley, Ardit Nikaj, Dawid Olejarka
Żródło: https://www.facebook.com/WislaKrakow Ja żadnych zaskoczeń nie widzę. ![]()
Współwłaściciel, współsponsor
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Dobry początek, liczę na kolejne pożegnania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
No teraz w drugiej turze: Alan Uryga, Mark Carbo, Anton Cziczkan i Piotr Starzynski: dziękujemy!
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W trzeciej turze Jaroch, Sanchez, Talar i Omić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ja prdl, ilu tych gagatków jest....nieźle kasą w piecu palimy.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kuzi z nowym kontraktem:
https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra.../c2p2-29025227 Czyli na razie 4 out, 1 cont., 0 in ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kuziemka z kontraktem 2+1
Biedrzycki z umową 1+1 Świetne ruchy, bezpieczne dla klubu i również motywujące dla zawodników. |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Przedłużenie Kuziemki to duży sukces. Pamiętamy jak w przeszłości bywało z naszymi talentami, typu Kokoszka czy Buksa, więc nie ukrywam że kamień spadł z serca. Powinniśmy zarobić solidnie na nim, jeśli nawiąże do formy z jesieni. Wydaje mi się, że młodzi bardziej dzisiaj widzą, że Wisła jest dla nich dobrym miejscem do rozwoju.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaroch dostał pół roku kontraktu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Lista kończących się kontraktów:
Kod:
1 Broda (zakończony) 5 Józek (zakończony) 6 Alan 8 Carbo 11 Nikaj (zakończony) 12 James 18 Talar 22 Starzyński 25 Jaroch (+6 miesięcy) 30 Wiśniewski 31 Cziczkan 57 Kawała 75 Skrobański 80 Olejarka (zakończony) 97 Biedrzycki (+rok) 99 Sanchez ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|