|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
|
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Jestem na 99% przekonany, że kara zostanie zmniejszona i to znacząco - natomiast tak, jak napisałeś, nie wpływa to na meritum sprawy. Prokuratura/ ew. RIO musi czekać na uprawomocnienie się wymiaru kary a nawet na fakt jej wpłacenia przez Śląsk - bo technicznie wtedy dochodzi do ewentualnej niegospodarności tudzież innego złamania przepisów. Natomiast nie mam żadnych złudzeń, że tak się stanie. Samorządy sypią kasę w całej Polsce, z zapowiadanego przez Królewskiego wniosku do ETS nic nie wyszło, więc będą sypać dalej.
Dzieki za wklejenie cytatu z proroka!...jak zawsze (kurna, co za geniusz) mial racje. Zbili slaskowi kare!...Ja dodam, ze mimo wizji tego amisza z Liszek (po decyzji Krolewskiego o odpuszczeniu meczu) w jego przpowiedaniach bylo cos w stylu, dostaniemy potwornie po doopie. ogromna kara fiunansowa, zagrozenie awansu, a slask jedynie na tym zyska... etc, itp i dalsze trele morele....... Ja tylko dodam, ze my finansowo nie zostalismy obciaZeni i slask oprocz banki kary, poniosl straty dodatkowe (do czego sie przyznali, piszac wnisek o odszkodowanie ad kosztow meczu) 1, 3 miliuona.....Czyli praktycznie z budzetu bogatego klubu wyplynelo 2.3 m zlotowek.....
Ostatnio edytowane przez WildDog : 22.05.2026 o godz. 16:26.
![]()
|
|
|

|
||||||
|
|