The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2026, 00:27
A najlepsze Wolfy jest to,że 5 minut wcześniej w kontekście Sancheza piszesz coś zupełnie innego.
Trener miał Boziciem orać po kontuzji a Jordiego ma oszczędzać żeby nie nabawił się urazu jeszcze grozniejszego niż ten przez który pauzuje.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.04.2026, 01:11
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Ale ten Jop pieprzy farmazony

Polecam studio Reymonta . Gość jest całkowicie odklejony

James grał do 90 minuty kopiąc się po czole, bo na treningu wygrał rywalizacje .
Jop nie linczuje piłkarzy w wywiadach, wiec dosyć delikatnie powiedział, że będący w słabszej formie James i tak jest w lepszej niż Omić czy Carbo.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 14.04.2026, 08:28
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wiele osób zdaje się nie zauważać że gdyby nie indywidualne akcje Bozicia to byśmy w ostatnich trzech meczach zdobyli jeden punkt. Ma to znaczenie o tyle, że według Jopa Austryjak był za cienki żeby grać w pierwszym składzie, w odróżnieniu od Kuziemki.
Ale pieprzysz z tym Boziciem i Kuziemka

https://www.transfermarkt.pl/marko-b...L2/saison/2025

Na 23 spotkania w tym sezonie od momentu zgloszenia w 12 wypadl z powodu kontuzji.

Poza tym wystąpił w każdym meczu w którym był w kadrze meczowej.

Przecież to kazdy slepy nawet widzi że jak juz sobie wywalczył 1 sklad to go nie oddaje poki znowu kontuzja go nie hamuje. A że tylko 4 razy wystąpił od początku? Byłby zdrowy to wystąpiłby 15 razy jak nie więcej.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.04.2026, 08:38
krysztal napisał(a):Wyświetl post
A najlepsze Wolfy jest to,że 5 minut wcześniej w kontekście Sancheza piszesz coś zupełnie innego.
Trener miał Boziciem orać po kontuzji a Jordiego ma oszczędzać żeby nie nabawił się urazu jeszcze grozniejszego niż ten przez który pauzuje.
Bozić był zdolny do gry jak wchodził za Kutwę? Był, rozgrywa całe mecze.
Jordi wg. Jopa jest po poważnej kontuzji i będą ostrożni z rozpoczynaniem treningów? Tak powiedział.

W obu przypadkach decyzję podejmuje sztab medyczny.

Przeczytaj sobie spokojnie wszystko jeszcze raz.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.04.2026, 09:54
Na tych półprawdach i kłamstwach śmiecie pokroju wolfyego i kolegów później tworzą całe opowiadania. Najpierw sto razy zakłamią prawdę, a później już te łatki funkcjonują, tu np. łatka odnośnie Jopa.

Każdy kto sobie wpisze frazę Bozic flashscore widzi, że gościu będąc w Wisle od końcówki sierpnia zdążył się już dwa razy połamać. Wisła grała dobrze do początku listopada także wtedy nawet Bozic nie był otrzebny. Niemniej, wrócił po kontuzji na koniec października, zaczął wchodzić na końcówki w 4 meczach. Wisła grała jeszcze nie tak źle ale przede wszystkim wygrywała mecze. Także tu Bozic ani nie miał prawa wychodzić w pierwszym składzie z racji na powrót po kontuzji, ani z racji na wyniki Wisły.
No ale łapał minuty jak tylko nie miał kontuzji. Później była przerwa na kadrę i dostał pełny czas w sparingu. Nastąpiła końcówka listopada, słabsza gra Wisły, 3 mecze ligowe i 1 w PP. Na poczatek Bozic dostał 29 minut w lidze. Kolejne mecze to już pierwszy skład w lidze, 29 minut w PP i znowu pierwszy skład w lidze.
Także widać, że jak tylko wyniki siadły, co zbiegło się z jego powrotem po kontuzji, to po spokojnym wprowadzeniu od końcówki października, później już grał normalnie w podstawie. I podobnie jest teraz. Po kontuzji zagrał z ławki z Miedzią i 3 razy pierwszy skład.
Można powiedzieć, że idealne wprowadzanie zawodnika do drużyny. Sytuacja trudna bo chłop dwa razy połamany, nowy w drużynie. Mimo to Jop umiał go wykorzystać, nie wywierał presji, dał mu czas, dał mu szansę żeby wprowadził się w zespół i żeby po kontuzji miał kilka kolejek na dojście do formy. Chłop jak widac ma pojęcie o grze, został dobrze wprowadzony do drużyny i to zaprocentowało 3 razy wyjściowym składem w tym roku i 3 golami.

Ale i tak jak ....a jakaś chce to wymyśli opowieść o głupim Jopie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 14.04.2026, 10:55
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Akurat styl Wisły na wyjazdach w ostatnich miesiącach jest tak powtarzalny, że to żadna zagadka.
Ale rzecz jasna chodzi o coś innego. Oddanie meczu walkowerem spowodowało konkretne rozstrzygnięcie, które ma bezpośredni wpływ na tabelę 1 ligi. Oraz na średnia punktowa Jopa, choć nie miał na ten wynik wpływu.
Ja się po prostu trzymam oficjalnych danych.
Akurat jeśli chodzi o wyniki i sytuacje wiosną z dużą dozą prawdopodobieństwa we Wrocławiu padłby remis.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 14.04.2026, 10:57
Bozić był zdolny do gry jak wchodził za Kutwę? Był, rozgrywa całe mecze.
Jordi wg. Jopa jest po poważnej kontuzji i będą ostrożni z rozpoczynaniem treningów? Tak powiedział.

W obu przypadkach decyzję podejmuje sztab medyczny.

Przeczytaj sobie spokojnie wszystko jeszcze raz.
A kiedy Bozić wchodził za Kutwę?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 14.04.2026, 11:02
A kiedy Bozić wchodził za Kutwę?
Za Kuziemkę...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 14.04.2026, 11:48
Za Kuziemkę...
Przeczytać spokojnie to radziłbym tobie,bo jak zwykle polemizujesz z teoriami które sam tworzysz.
Jeśli się nie mylę to ktoś wspomniał,że Jordi być może będzie zdolny do gry ze Stalą Rzeszów lub Chrobrym.
Po pierwsze "zdolny do gry"nie oznacza wyjściowej jedenastki tylko obecność w kadrze meczowej
Po drugie do meczu ze Stalą są prawie 3 tygodnie a do Chrobrego prawie 4.To mniej-więcej tyle ile do gry wiosną niezdolny był Bozić a wy gardłujecie,że Jop się na niego uwziął i specjalnie odsuwał od gry.
Po trzecie Bozić nie jest jedynym skrzydłowym w drużynie a Sanchez niestety jest na obecną chwilę jedynym napastnikiem z szansami na grę w pozostałej części sezonu.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 14.04.2026, 19:36
Karcz & Bozic napisał(a):Wyświetl post
Wreszcie ma pan dobry czas w Wiśle, bo początki łatwe nie były. Jedna, druga kontuzja. Trudno się było rozpędzić w takiej sytuacji.

- Tak, musiałem mierzyć się z dwoma kontuzjami, ale wróciłem po nich naprawdę silniejszy. Wiem, co potrafię, znam swoją wartość i cieszę się, że w Wiśle trenerzy, koledzy mi ufają. Swoją grą chcę odwdzięczyć się im wszystkim, że wspierali mnie w momencie kontuzji i czekali na mój powrót.
A i tak wolfy powie ze zly Jop uwzial sie na Bozicia

Szkoda ze sam Bozic o tym nie wie, może warto do niego napisać?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.04.2026, 20:17
W Opolu w pierwszym składzie wszedł Kuziemka i tylko jego kontuzja otworzyła drogę do gry Bozicowi. Miał cały mecz, strzelił gola z nie dał Jopowi wyjścia, to samo było z Leliveldem. Sam z siebie Jop nie wpuści nikogo.

"Bo on nie jest od tego żeby dawać piłkarzom pograć. Oni muszą sobie zasłużyć."

Jak to Karcz z Wojtowiczem usłyszeli to aż zaniemówili .

Jak do tej pory jeszcze się łudziłem, że z Jopa będzie trener. To po tym wywiadzie nadzieja umarła. Narcystyczny bufon i tyle. A gramy słabo dlatego, że przecież wszyscy grają słabo. On wręcz żałuje, że dobrym początkiem postawiliśmy wysoko poprzeczkę . Cyrk
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 14.04.2026, 20:31
A na jesieni czyja kontuzja otworzyła drogę do pierwszego składu Boziciowi?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 14.04.2026, 21:25
A na jesieni czyja kontuzja otworzyła drogę do pierwszego składu Boziciowi?
Co mi tu jesienią mydlisz oczy .

Opole dokładnie pokazało chorą filozofię Jopa. Stoję jak kołek przy linii i niech się dzieje co chce ja widziałem trening i to jest decydujące.

Kuziemka gra bo to pupilek, Bozic ława, bo nie zasłużył żeby sobie pograć . A żeby jeden z drugim nie mogli pokazać wszystkim w jakiej są formie to zmianę zrobię w 92 minucie , albo nie wpuszczę wcale, jak mi skosi jeden z drugim trawnik albo psa wyprowadzi to się może zastanowię. I tyle. Bo ja jestem Pan Trener Jop i ja widzę treningi .

Gość jest powodem całej popeliny, która ma miejsce od listopada. Teraz tylko obnażył swoje patologiczne podejście. Samozaoranie totalne.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 14.04.2026, 22:06
Karherop napisał(a):Wyświetl post
A i tak wolfy powie ze zly Jop uwzial sie na Bozicia

Szkoda ze sam Bozic o tym nie wie, może warto do niego napisać?
Chcesz przez to powiedzieć, że fakt że nie pojechał po swoim aktualnym trenerze w wywiadzie dla lokalnych mediów świadczy o zdrowej rywalizacji i atmosferze w zespole?

OK.

Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 14.04.2026, 22:19

Opole dokładnie pokazało chorą filozofię Jopa. Stoję jak kołek przy linii i niech się dzieje co chce ja widziałem trening i to jest decydujące.
...
Jaka by nie była filozofia Jopa to nadal jesteśmy na 1 miejscu. I to od pierwszej kolejki obecnego sezonu.
http://www.90minut.pl/liga/1/liga14073.html
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2025/26
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 14.04.2026, 23:23

Kuziemka gra bo to pupilek, Bozic ława, bo nie zasłużył żeby sobie pograć . A żeby jeden z drugim nie mogli pokazać wszystkim w jakiej są formie to zmianę zrobię w 92 minucie , albo nie wpuszczę wcale, jak mi skosi jeden z drugim trawnik albo psa wyprowadzi to się może zastanowię. I tyle. Bo ja jestem Pan Trener Jop i ja widzę treningi .

Gość jest powodem całej popeliny, która ma miejsce od listopada. Teraz tylko obnażył swoje patologiczne podejście. Samozaoranie totalne.
Już pisałem,masz obsesję.Od kilku miesięcy nie potrafisz napisać posta w którym nie dojebałbyś się do Jopa.
Bozić z Opolem i tak wszedłby z ławki i widać było w trakcie meczu,że ma siłę na max 50-60 minut a szybkościowo odstaje bardzo wyraznie.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 15.04.2026, 08:17
Ale was kłuje, że ponownie obcokrajowiec odgrywa pierwszoplanową rolę (Bozic), a wunderkid Kuziemka jak gra?
krysztalowa sraka
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 15.04.2026, 09:07
Lesiu, ale widzisz żeby ktokolwiek cisnął po Bozicu? Raczej wszyscy są happy, że w końcu jest zdrowy i złapał formę.
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 15.04.2026, 09:41

Oceniając Twoje wpisy refleksja jest jednoznaczna- patologiczne podejście i samozaoranie.
I to w totalnym wymiarze.

I żeby potwierdzić Twe przypuszczenia podam Ci pewną wiadomość potwierdzoną ( telefonicznie) - Omić nie gra bo nie wydoił kota Jopa. Mimo jednoznacznego polecenia.

Choć poniekąd trochę Cię rozumiem. Patrzysz na tabelę, drużyna pod dowództwem Jopa ciągle na pierwszym miejscu. Ajwaj.
Jakże pięknie by wyglądała na miejscu dziesiątym...

No niestety, niedoczekanie.
Warto może wziąc pozytywium
W "Słonecznej" jest promocja.
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 15.04.2026, 11:24
Słuchaj leszczynowy kijku,o ocenę Kuziemki pytaj swojego idola Markusa.To on pisze o Maćku,że to talent jakiego nie było w Wiśle od czasu Błaszczykowskiego.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 15.04.2026, 16:08
Chcesz przez to powiedzieć, że fakt że nie pojechał po swoim aktualnym trenerze w wywiadzie dla lokalnych mediów świadczy o zdrowej rywalizacji i atmosferze w zespole?

OK.

Masz przykład - wypowiedź Kutwy i wypowiedz Bozicia.

Znajdz tego ktory ma żal do trenera (niewazne czy uzasadniona czy nie).

Kto sam nie pytany mówi o podziękowaniach dla sztabu i wiarę w niego, majac trenerowi za zle że wystawiał kogos innego.?

Bozic dobrze wie co stracil przez kontuzje i jak bardzo sztab chciał go wyprowadzic na prosta.

Właśnie dlatego, bo w sztabie liczyli na takie jego wystepy/bramki jakie ostatnio daje.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 15.04.2026, 16:34
Już pisałem,masz obsesję.Od kilku miesięcy nie potrafisz napisać posta w którym nie dojebałbyś się do Jopa.
Bozić z Opolem i tak wszedłby z ławki i widać było w trakcie meczu,że ma siłę na max 50-60 minut a szybkościowo odstaje bardzo wyraznie.
Mam obsesję? No nie, ja się tylko zastanawiam dlaczego drużyna i poszczególni piłkarze od listopada, czyli już 5 miesięcy są słabiutcy, ci sami którzy na początku sezonu mieli 6 wygranych i 4 bramki strzelone na mecz.

I wszystko na to wskazuje że winny jest Jop ze swoim mottem.

"Ja nie jestem od tego żeby dać piłkarzom pograć. Oni muszą sobie na to zasłużyć"

Czym niby mają zasłużyć? Buty mu glancować? Przecież takim bredzeniem wprost mówi że ci co nie grają opieprzają się na treningach. A w kolejnym zdaniu twierdzi, że wszyscy na treningu ciężko pracują. Logiczny fikołek. Czy całkowita odklejka.

Bozic w Opolu wszedłby z ławki? Kiedy ? w 92 minucie a potem Jop z poważną miną " nie wykorzystał szansy".

stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Oceniając Twoje wpisy refleksja jest jednoznaczna- patologiczne podejście i samozaoranie.
I to w totalnym wymiarze.

I żeby potwierdzić Twe przypuszczenia podam Ci pewną wiadomość potwierdzoną ( telefonicznie) - Omić nie gra bo nie wydoił kota Jopa. Mimo jednoznacznego polecenia.

Choć poniekąd trochę Cię rozumiem. Patrzysz na tabelę, drużyna pod dowództwem Jopa ciągle na pierwszym miejscu. Ajwaj.
Jakże pięknie by wyglądała na miejscu dziesiątym...

No niestety, niedoczekanie.
Warto może wziąc pozytywium
W "Słonecznej" jest promocja.
Dobra dobra stary dziadu. Omic nie gra bo nie będzie w 3 lidze z ogórkami udowadniał Jopowi, że zasługuje na wejście na dłużej niż 5 minut. Trzeba się szanować. A, że Jop to narcyz i po początku sezonu odbiła mu palma to kompromituje się jak w tym wywiadzie . Wystarczy popatrzyć na miny Karcza i Wojtowicza.

A co do miejsca stary dziadu.

Jak prognozowałeś przed sezonem zdobycz punktową? Które miejsce typowałeś? Więc nie ośmieszaj się tak jak Jop.

Jop tym wywiadem zrobił z siebie całkowitego oszołoma. A co gorsze on nie rozumie dlaczego
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.04.2026 o godz. 16:42.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.04.2026, 16:38
Dobrze, że Drozd jebie Jopa. To znak że jebie też Alfonsa z Kostaryki, bo przypominam - Drozd forsował tutaj teorie, że Jop to uczeń Rude.
I w sumie ma to sens - parodysta wychował kolejnego parodystę.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 15.04.2026, 17:28
Omić to ogór, już lepszy Olejarka.

Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 15.04.2026, 17:31
Mam obsesję? No nie, ja się tylko zastanawiam dlaczego drużyna i poszczególni piłkarze od listopada, czyli już 5 miesięcy są słabiutcy, ci sami którzy na początku sezonu mieli 6 wygranych i 4 bramki strzelone na mecz.

I wszystko na to wskazuje że winny jest Jop ze swoim mottem.

"Ja nie jestem od tego żeby dać piłkarzom pograć. Oni muszą sobie na to zasłużyć"

Czym niby mają zasłużyć? Buty mu glancować? Przecież takim bredzeniem wprost mówi że ci co nie grają opieprzają się na treningach. A w kolejnym zdaniu twierdzi, że wszyscy na treningu ciężko pracują. Logiczny fikołek. Czy całkowita odklejka.

Bozic w Opolu wszedłby z ławki? Kiedy ? w 92 minucie a potem Jop z poważną miną " nie wykorzystał szansy".

Dobra dobra stary dziadu. Omic nie gra bo nie będzie w 3 lidze z ogórkami udowadniał Jopowi, że zasługuje na wejście na dłużej niż 5 minut. Trzeba się szanować. A, że Jop to narcyz i po początku sezonu odbiła mu palma to kompromituje się jak w tym wywiadzie . Wystarczy popatrzyć na miny Karcza i Wojtowicza.

Jak prognozowałeś przed sezonem zdobycz punktową? Które miejsce typowałeś? Więc nie ośmieszaj się tak jak Jop.

Jop tym wywiadem zrobił z siebie całkowitego oszołoma. A co gorsze on nie rozumie dlaczego
Masz tutaj czarno na białym więc skończ .......ić https://www.transfermarkt.pl/marko-b...PL2/verein/422

Jak widać u Bozicia te minuty zawsze rosną.Tylko raz zdarzyło się że pojawił się w samej końcówce.
Tak Bozić gdyby nie uraz Kuziemki pewnie i tak dostałby około pół godziny w Opolu
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 15.04.2026, 18:22
Przy dobrych wiatrach 15 minut, bo nie zasłużył na więcej . Może by "wykorzystał szansę" a może nie... A Jop by dalej wciskał ciemnotę że jest słabszy niż ci co grają.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 15.04.2026, 20:12
Cytat:
Przy dobrych wiatrach 15 minut, bo nie zasłużył na więcej
Bozic jebany debilu dostawał w nazwijmy to czasie gdy "żarło" czyli do końca listopada, gdy wchodził z ławki:
28 minut (jego pierwszy mecz w Wiśle), 19 minut (po kontuzji), 29 minut w PP, 1 minuta, 20 minut, 29 minut i gdy już przestawało żreć: 29 minut w PP - i mecz przed oraz mecz po tym w PP wchodził w pierwszym składzie. W tych wszystkich meczach zaliczył raptem 1 asystę. I teraz znowu o kontuzji dostał 20 minut. Wszedł z Odrą dzięki kontuzji Kuziemki i wykorzystał szansę Dopiero teraz złapał formę, która uprawnia go do bycia mocnym punktem pierwszego składu. Więc od razu wchodzi, gra, Jop go wpuszcza.
Nie wiem co ty jebany debilu tworzysz za teorie ale już dawno powinieneś zacząć leczyć ten chory łeb. Bozić wchodził ciągle, dostawał szanse, od samego oczątku gdy przyszedł do Wisły. Łapał kontuzje, ale od razu po wyleczeniu też wchodził, dostawał kolejne szanse, a gdy wyniki zaczęły siadać to po miesiącu od kontuzji wychodził już w pierwszym składzie. Podobnie teraz, po kontuzji zaczął dostawać minuty, a teraz już gra w pierwszym składzie.

Ładnie masz we łbie najebane gówna
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 15.04.2026, 20:26
Drozdzie :

Dziwi cię to, że Kuziemka dostaje szanse i trener wierzy w jego potencjał po tym jak w poprzedniej rundzie wjechał w ligę razem z drzwiami czy jak?

To małolat, ma prawo do wachań formy ale nie róbmy z niego jakiegoś niespełnionego ogóra jak Starzyński czy Młyński. Kuziemka to na tą chwilę nasz trzeci piłkarz jeśli idzie o punktację kanadyjską w tym sezonie. Jest to również 10ty piłkarz bez podziału na pozycje, 5 pomocnik i drugi skrzydłowy ligi pod względem statystyk. Także Pie....nij się. Miał do wyboru Jop dwóch skrzydłowych, postawił na Kuziego - nie znaczy, że nie ceni Bozicia.

Dane za :
https://www.transfermarkt.pl/betclic...ersklasse=alle
Ostatnio edytowane przez s1mone : 15.04.2026 o godz. 20:31.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 16.04.2026, 08:10
Kuziemka jest słaby psychicznie. Odkąd liga się nauczyła jego dwóch zwodów na których bazuje w swojej grze, mentalnie przestał istnieć.
W ekstraklasie na rezerwę może być, ale konieczne wzmocnienie na jego pozycji do pierwszego składu, by oprócz Bozica był jeszcze jeden zawodnik.
Niemniej ani Kuziemka, ani swego czasu Duda okrzyknięty wunderkidem, nim nie są.
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 16.04.2026, 09:02
A może poszukaj w innych rejonach?
Może na to wpływ mają nieregularne wypłaty?
A może to, że wielu zawodnikom kończą się w czerwcu kontrakty i nikt (mimo zapowiedzi) nie rozmawia z nimi na temat przyszłości, ewentualnego przedłużenia, warunków tego przedłużenia.

Dobra dobra stary dziadu. Omic nie gra bo nie będzie w 3 lidze z ogórkami udowadniał Jopowi, że zasługuje na wejście na dłużej niż 5 minut. Trzeba się szanować. A, że Jop to narcyz
No jasne, księżniczka Omić uważa sie za ważniejszą niż trener czy klub.
"Trzeba się szanować"

A taki Kutwa mówi:
"... to, że grałem regularnie w rezerwach, to sam czuję , że mi to pomogło. Taka gra w ligowych meczach, nawet na nieco niższym poziomie, pozwala mimo wszystko nabrać pewności siebie. Nie mam wątpliwości, że te występy w drugiej drużynie ułatwiły mi występ w Bytomiu".

A księżniczka Omić pokazała co potrafi w meczu z Zawiszą.

Jop to narcyz?
Wolnego...
Jak patrzę na ostatnie 20 lat to niedoścignionym narcyzem był Hyballa.
Dalej przepaść.
Potem Probierz, może trochę Smuda, ale tak ciut.
Ewentualnie Carrillo.

Wytłumacz mi gdzie się ośmieszyłem w prognozowaniu?
W tym, że za nisko/wysoko prognozowałem?
W tym, że w ogóle prognozowałem?
Czekam na wyjaśnienia.
Zwięzłe i konkretne.

Ja uważam, że coraz więcej Twoich wypowiedzi jest całkowitym oszołomstwem. Obsesja to mało powiedziane...
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów