The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2026, 09:02
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Wisła przegrała we Wrocławiu, dlaczego ten wynik jest pomijany? W oficjalnej tabeli widnieje wynik 3:0 dla gospodarzy.

Co do samego Jopa - jego wczorajsza, pomeczowa wypowiedź to już.sobolenkoza w pełnej krasie.
Zdaniem Pana Trenera Mariusza Bytom wcale nie był groźniejszym zespołem, bo STATYSTKI pokazują coś innego.
Dodatkowo Igbekeme nie zagrał źle, bardzo się starał. A Wisła? No, popełniła KILKA błędów ale były one wynikiem niedokładności, a nad tym cały czas pracujemy.
A idź Pan w ...j.
Podaj strzelców bramek we Wrocławiu i jaki sklad wystawil Mariusz Jop

@Stelio, straty bramek mnie nie cieszą, ale my wziąć nie przegrywamy, a w sytuacji gdzie juz trzeba kalkulować kompletnie sie nie dziwie że nam to w pewnych momentach remis odpowiada

Tym bardziej że wiele razy nie kontrolowalismy sytuacji na boisku, wychodzi krotka ławka i zjazd formy paru graczy
Ostatnio edytowane przez Karherop : 13.04.2026 o godz. 09:04.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2026, 09:26
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Podaj strzelców bramek we Wrocławiu i jaki sklad wystawil Mariusz Jop

@Stelio, straty bramek mnie nie cieszą, ale my wziąć nie przegrywamy, a w sytuacji gdzie juz trzeba kalkulować kompletnie sie nie dziwie że nam to w pewnych momentach remis odpowiada

Tym bardziej że wiele razy nie kontrolowalismy sytuacji na boisku, wychodzi krotka ławka i zjazd formy paru graczy
Jakie znaczenie mają strzelcy bramek albo skład? W tabeli liczą się tylko punkty i tutaj chętnie Ci podpowiem.
Śląsk 3, Wisła 0.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów