|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jest ktos kto nie ma jeszcze lesia wyciszonego?
Dajecie mu pożywkę |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dokładnie.
Co chwilę widzę komunikat: "Ta wiadomość jest ukryta ponieważ leszekpw jest na twojej liście ignorowanych." I nie korci mnie, by podejrzeć, co on tam stworzył. Szczerze zalecam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja tam go czytam.Z nikogo innego nie mam takiej beki jak z tego zakompleksionego ch.uja, szczególnie jak znika w norze na kilka dni po wygranej....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja mam bekę z niewychowanej osoby jaką jestes, o czym świadczy twoje słownictwo. Mnie to ni ziębi ni grzeje, a swiadczy o tobie a przede wszystkim rodzicach, pewnie tak samo wychowani, stąd takie słownictwo haha. Takich osobników określa się nazwą warzywa, którym karmi się trzodę chlewną.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 03.04.2026 o godz. 21:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Leszek czy już zapomniałeś, że się tu jak ....a zachowywałeś? Leszek czy już zapomniałeś jak Zaskrońca tu jebałeś? Niestety lesiu, jesteś chory na niedojebanie mózgowe i chorągiewkozę więc jedynie co możesz to zamknąć mordę.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 03.04.2026 o godz. 22:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jednak parchata natura daje o sobie znać. Nie radzi sobie leszczyna to musi na rodzinę wjechać.
No jak nic garbaty szczerbaty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
krzystal ma jakieś konotacje pasiaste skoro tak tęskno za nimi wspomina
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
azor nie szczekaj, do budy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lesiu nie denerwuj się, wycisz mnie i nie będziesz słyszał szczekania
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jop musi jeszcze dużo zmienić. Dużo pracy przed nim. Obrona słabo.
Ostatnio edytowane przez michal : 06.04.2026 o godz. 11:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
B.Karcz n/t Pana Trenera Mariusza Jopa
GK napisał(a):
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
To są błędne poglądy.
Na szczęście już niedługo nastąpi zmiana na stanowisku redaktora w GK. Tą zaszczytną funkcję przejmie red. Dr Ozd i on już wam wszystko wytłumaczy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jakie zwolnienie
![]() Kiedyś za najwiekszy szlam uznawało się "komentarze na onecie" których nawet z przyzwoitości nie wypadało cytować. Zastanawiam sie dlaczego wysrywy anonimów, szczególnie na X są traktowane wyżej i jeszcze cytowane w "poważnych" mediach? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Szacunek dla Mariusza za awans bo jego poprzednikom się to nie udało.
Natomiast czy należy do górnej półki trenerskiej w Polsce? Śmiem wątpić A za zasługi to się daje medale. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Gramy piach i lagę do nikogo, wybór zawodników mocno dyskusyjny, fizycznie wszyscy piłkarze wyglądają tragicznie - to co robimy?
Uciekamy od problemów robiąc z trenera na dorobku bożka którego krytykować nie wolno. Nic nowego. Sobolewski też był dla wielu tutaj cudowny, aż nie było już sensu się ośmieszać. Jak długo to potrwa? Pewnie jak w Ekstraklasie zaryjemy w strefę spadkową to optyka ulegnie zmianie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.04.2026 o godz. 15:18.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niemniej wolfy Ty jako obrońca obiektywnej oceny trenerów po histerii na temat Brzęczka? Śmiesznie to wygląda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Ale nie wolno wpadać w histerię. Tak długo jak Wisła jest na 1 miejscu w 1 lidze, a trener ma średnią 1,98 za okres od 24 września 2024 należy to brać pod uwagę.' Przy okazji "lagi". Wczoraj przed TV siedząc i oglądając mecze, przy każdym dalekim wykopie Letkiego błogosławiliśmy red. G. Wojtowicza za jego "ku*wę" w Studio Reymonta. Bo obstawiam(y), że Letki to widział i wziął do serca (Pan Trener Grzegorz Jop również).
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 07.04.2026 o godz. 20:32.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
. Jop jest betonowy, nie potrafi reagować zmianami na sytuację na boisku, a do składu wpycha swoich pupilków, którzy grają mimo, że grają słabo. Pomija natomiast wielu graczy ze składu, nie dając im realnej szansy pokazania się na boisku. Takie są fakty. Jak to wpływa na drużynę jako całość? Gramy słabo od listopada, przerwa i obóz sytuację pogorszyły. Nie rozwijamy się. Piłkarze indywidualnie grają słabiej niż na początku sezonu. Takie są fakty. Jedyny argument obrońców Jopa to pozycja w tabeli, zapominają tylko o tym, że przewaga która cały czas jest bezpieczna w większym stopniu wynika z miałkiej wyrównanej konkurencji i przewagi z początku sezonu niż naszej dominacji. Głaskajcie chłopa dalej to już całkiem piórkami obrośnie, a niestety Wisła Jopa dzisiaj to karykatura tej z początku sezonu. Kto za to odpowiada? Zamiast wejść do ligi z poukładaną pewną siebie drużyną, boimy się Łęcznej u siebie. Skład ten sam, wzmocniony napastnikiem i rekonwalescentami, a gramy coraz słabiej... Takie są fakty. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeciez jakiś zjeb zaraz jak krysztal, jaroo1, Framat, simone, Karherop, azorek, napiszą, ze nie liczy się gra, tylko miejsce w tabeli
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie liczy się gra, tylko miejsce w tabeli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
|
Twoj najlepszy argument, to ubliżać oponentom. Wyzywaniem adwersarzy chcesz udowadniac swoje urojone racje! Twoje DNA faktycznie sięga dna!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Używajcie w dyskusji zwrotów typu "moim zdaniem", "uważam, że " etc. Nie sprzedawajcie swoich mądrych teorii jako prawd objawionych!....wtedy łatwiej będzie przełknąć niektore teksty.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Kontuzje/wykluczenia z treningu lub meczów w okresie 1.01.2026-28.02.2026 Uryga Mikulec Duda Rodado Ertlhaler Grujcic Kutwa Leliveld Biedrzycki Omic Bozic Krzyżanowski Baniowski - negocjacje kontraktowe, niezależne od Jopa Sanchez - dotarł 2 tygodnie przed startem ligi 14 zawodnikow. Ponad 70% graczy z pola. Kompletnych juniorow pomijam. Odszedl Łasicki i Sukiennicki ktorzy grali jak grali ale byli zgraną częścią zespołu. A i tak napiszesz ze Jop mial wszystko żeby w komforcie zrobić walec na wiosne miażdżący rywali.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 08.04.2026 o godz. 08:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
||||
Naprawdę? Twój sposób argumentacji można przyrównać do kogoś, kto doświadczył, że we wtorek padał deszcz a później każdy dzień w którym pada deszcz nazywa wtorkiem. Dobra, spróbujmy uznać, że jesteś kibicem Wisły i człowiekiem dobrej woli ( choć ja osobiście mam coraz większe wątpliwości zarówno co do pierwszego jak i drugiego)
Określenie "betonowy" jest wręcz Twoją obsesją a określenie "pupilki" wręcz aberracją. Jakie są fakty? Dysponujemy 15 zawodnikami, wśród których można rotować. Reszta to rezerwa a nie zawodnicy do pierwszej jedenastki. Jop widzi ich praktycznie codziennie na treningu i podejmuje decyzje. Te decyzje broni miejsce w tabeli. Takie są fakty. Ja wiem, że masz ulubieńca w postaci Omcia. Mam dla ciebie radę ( i innych zwolenników tego zawodnika) . Zróbcie sobie zrzutkę na tego piłkarza , wykupcie go z Wisły. A potem, skoro jest tak dobry, sprzedajcie go do Widzewa albo Wieczystej , tam potrzebują takich asiorów. Zarobicie kupę forsy. ![]()
Tu nie ma pola do żadnej racjonalnej polemiki. Oczywiście trzeba brać pod uwagę kontekst . Czyli że rozmawiamy o polskim drugim poziomie rozgrywkowym. Mistrzostwo tutaj nie gwarantuje żadnych sukcesów na poziomie wyższym.
Nie potrafisz w najmniejszym stopniu docenić roboty Jopa. Docenić , że wykonał swoje i dowiezie STRATEGICZNY CEL. Czyli awans. Mimo złej sytuacji finansowej klubu. Mimo bardzo szczupłej kadry. W Twoich wpisach nie ma jakiegokolwiek, powtarzam, jakiegokolwiek cienia sympatii dla trenera. Ci którzy bronią tutaj Jopa, robią to ze zwykłego poczucia uczciwości i przyzwoitości. Uwierz, każdy dostrzega różne mankamenty w grze Wisły. Naprawdę jest ich sporo i jak najbardziej można o nich dyskutować. Ale nie da się dyskutować z kimś, kto totalnie neguje tego trenera. Zamiast podsumowania: Wszyscy wiemy, że jakby na miejscu Jopa był teraz Rude, pisałbyś te swoje wywody DOKŁADNIE ODWROTNIE
Ostatnio edytowane przez stary dziad : 08.04.2026 o godz. 09:26.
![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Z tym śmieciem drozdem nie rozmawiajcie na argumenty, tylko go wzywajcie od szmat. On tego potrzebuje żeby miał szansę zrozumieć cokolwiek.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|