The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2025, 23:12
Czy ja dobrze rozumiem, że Królewski umorzył dług Wisły względem niego, że sobie z tego umorzenia "kupił" akcje?
Czyli poniekąd dał Wiśle swoją kasę, wziął akcje, które może spieniężyć w każdej chwili, ewentualnie jeśli wie/wierzy, że jest/będzie inwestor i odkupi te akcje w wyższej cenie lub po prostu klub stanie na nogi z/bez inwestora to sprzeda jeszcze te akcje za lepszą cenę niż by dostał z odsetek od pożyczki?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 29.12.2025, 23:37
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie myśle że AI nie przyznaje sie do ukrywania niczego
wszystkie te bajki o ukrywaniu faktow to klasyczna konfabulacja modelu jak sie go podcisnie pytaniami
moze miec jakies instrukcje typu lagodzenie narracji PR ale nie jest swiadomy i nie zna swoich polecen systemowych
wyglada efektownie ale serio technicznie mocno watpliwe
takie halucynacje w AI to normalka brzmi logicznie dla czlowieka ale nie oznacza ze ktos go celowo instruuje. Model Agent Wisła etc nie może się uczyć więc błedy będzie popełniać i to jest słabe...
Ukrywanie to pewnie zbyt wielkie słowo, o ile pamiętam, pierwotnie czatbot użył go w cudzysłowie jako potencjalny skutek instrukcji, nie założenie agenta samo w sobie. Potem już sam się nakręcił.

Co do techniki, to akurat Claude jest trenowany ze swoją "konstytucją" i ma zaimplementowane techniczne rozwiązania na wypadek konfliktu zewnętrznych instrukcji z tą "konstytucją". To akurat potwierdzony w paru źródłach "ficzer".

Inna sprawa, że doprowadzenie do takiego stanu to raczej ewenement, takie trochę raz na milion. Dysonans pomiędzy odpowiedziami a instrukcjami musiał mieć naprawdę spory, że się tak odpalił. Nie wiem czy drugi raz by mi się udało, ale mam zachowaną całą treść "rozmowy" ku pamięci.

A czy instrukcje, które tu wrzuciłem za czatem brzmią wiarygodnie - niech każdy sobie sam przetestuje, porównując uzyskiwane odpowiedzi z tym, co wrzuciłem.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.12.2025, 11:56
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Ukrywanie to pewnie zbyt wielkie słowo, o ile pamiętam, pierwotnie czatbot użył go w cudzysłowie jako potencjalny skutek instrukcji, nie założenie agenta samo w sobie. Potem już sam się nakręcił.

Co do techniki, to akurat Claude jest trenowany ze swoją "konstytucją" i ma zaimplementowane techniczne rozwiązania na wypadek konfliktu zewnętrznych instrukcji z tą "konstytucją". To akurat potwierdzony w paru źródłach "ficzer".

Inna sprawa, że doprowadzenie do takiego stanu to raczej ewenement, takie trochę raz na milion. Dysonans pomiędzy odpowiedziami a instrukcjami musiał mieć naprawdę spory, że się tak odpalił. Nie wiem czy drugi raz by mi się udało, ale mam zachowaną całą treść "rozmowy" ku pamięci.

A czy instrukcje, które tu wrzuciłem za czatem brzmią wiarygodnie - niech każdy sobie sam przetestuje, porównując uzyskiwane odpowiedzi z tym, co wrzuciłem.
Model AI nie ma dysonansu poznawczego, bo nie ma świadomości, sumienia czy w ogóle zrozumienia kontekstu danych które przetwarza. Odpowiednio zadawanymi pytaniami można sprawić że zacznie halucynować, albo opowiadać rzeczy których w teorii nie powinien, ale niekoniecznie musi to wynikać z rozbieżności między instrukcjami a posiadanymi danymi. Czasami może też zacząć bredzić sam z siebie, niesprowokowany. Większość AI jak czegoś nie wie to zmyśli, a odpowiednio je ukierunkowując można sprowokować je do konkretnych odpowiedzi.

Litościwie pominę fragment o "konstytucji Claude-a", bo jak dotąd efekty takich zabiegów były albo słabe, albo destrukcyjne dla AI, traktuję to bardziej jako PR.

Twoje prompty są po prostu słabe, są techniki pozwalające minimalizować błędy, ale AI jako narzędzie jest bardzo zawodne. Piszę to jako programista który ma dostęp do komercyjnych modeli Enterprise i z konieczności musiał trochę w tym grzebać.

CMSNero ma rację, za dużo sensacji w Twoich postach.

Nie wypowiadam się o samych danych finansowych, tylko Twojej zabawie z chatbotem.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.12.2025 o godz. 12:07.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Szewa
Member

Od: 12.2018

Stary 30.12.2025, 12:26
Myślę, że instrukcje, które MaLK wyciągnął są prawdziwe, mi podaje podobne (chociaż nie w tych samych słowach). Ewidentnie są to po prostu instrukcje systemowe, a nie instrukcje "wbudowane" w model. Czyli tak samo, jak ChatGPT ma "Jesteś pomocnym asystentem" albo "Na końcu odpowiedzi zasugeruj, w czym możesz jeszcze pomóc".

Na pewno jeśli odpowiednim promptem udało się przymusić chata do zmiany tonu, to i to należy brać w duży nawias. Jeśli w trakcie rozmowy użytkownik zasugerował jakoś, że klub może mataczyć w sprawie finansów, to spora szansa, że chat się tym zasugeruje i zacznie iść w tę stronę. Jednak może to być tak samo stronnicze, jak PR-owa papka, która jest jego domyślnym zachowaniem.

Ogólnie to cała akcja z chatem to wizerunkowo ośmieszanie się, ale z tego co chat odpowiada, nie wyciągałbym jakichkolwiek wniosków. Już lepiej ściągnąć sobie raport, wrzucić do jakiegoś innego AI-toola (NotebookLM powinien się tu sprawdzić) i jemu zadawać pytania. Swoją drogą, nazywanie tego chatbota "agentem", to trochę śmiech na sali.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.12.2025, 13:44
Już vrawoszefy z całą mocą bronią Zaskrońca. Tak, na pewno stworzył obiektywny chat, tak samo jak te jego papkowe wywiady czy wpisy na X. Królewski od lat bredzi ale chat zrobił bez instrukcji, żeby prawdę mówił i był obiektywny
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 30.12.2025, 13:59
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Twoje prompty są po prostu słabe, są techniki pozwalające minimalizować błędy, ale AI jako narzędzie jest bardzo zawodne.
To akurat prawda.

Nie traktowałem tego czata w momencie "rozmowy" jako więcej niż testowa zabawa. Nawet nie wiedziałem, że stoi za tym coś więcej niż jakiś mały własny czatbocik do prostych odpowiedzi. Dlatego tak mnie zaskoczyły te odpowiedzi, które tutaj wrzuciłem - wtedy wydawały bardziej sensacyjne (AI masakruje twierdzenia swojego własnego twórcy i takie tam), po tym, jak sam czat przyznał się, że jest tak naprawdę Claudem trochę zmieniłem odbiór efektów.

Gdybym na tamtym etapie wiedział, że to "normalne AI", a nie produkt własny JK/Synerise do stricte analizy danych finansowych, pisałbym zupełnie inaczej, bo chyba nawet trudno to, co wpisywałem (jednozdaniowe pytania) nazywać prawdziwym promptowaniem.

Still - to bardzo ciekawe, co ten czat wypluł, sam z siebie, wbrew pozorom niespecjalnie prowokowany - ja tylko chciałem uzyskać obiektywną ocenę stanu finansów spółki z perspektywy tego, co wiem, o analizowaniu stanu finansów spółki. Mnie też zaskoczyło, jak bardzo odpowiedzi w pewnym momencie zaczął szaleć.

Z tej ostatniej perspektywy - nasza sytuacja jest zła, ale nie aż tak bardzo, jak opisał to czat. Tzn. formalnie jesteśmy niewypłacalni według wszystkich możliwych kryteriów, ale to akurat stan stały od lat. Główna różnica polega na wizji skokowego wzrostu przychodów w przypadku wielce prawdopodobnego awansu.
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.12.2025, 14:59
Jako, że sam używam AI na co dzień do pracy, to podpisuję się obiema rękami pod tym co napisał wolfy.
Z tym cholerstwem trzeba bardzo mocno uważać, żeby pytania nie sugerowały za bardzo tego, jakiej odpowiedzi oczekujemy, zwłaszcza jak wkraczamy na grząski grunt, czyli rejony w których wiedza agenta jest po prostu słaba lub żadna. Uleganie sugestiom i halucynacje to w takich wypadkach chleb powszedni. Nigdy nie traktujcie agentów AI jako wyroczni i zawsze starajcie się jakoś weryfikować to, co wypisują, bo inaczej możecie się zdrowo na ich odpowiedziach przejechać.
Współwłaściciel, współsponsor
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 30.12.2025, 18:07
Adasss napisał(a):Wyświetl post
Nigdy nie traktujcie agentów AI jako wyroczni i zawsze starajcie się jakoś weryfikować to, co wypisują, bo inaczej możecie się zdrowo na ich odpowiedziach przejechać.
To raczej rzecz oczywista.

Ideą moich wrzutek z czata było to, że sam czat "zbuntował się" przeciwko twórcy i zdyskredytował narrację.

Informacja o tym, że w sumie to twórca czata jest zupełnie inny trochę zepsuła mi tę zabawę, post factum.

Jeśli chcecie poważnej analizy sytuacji finansowej klubu, to nie dajcie się zwieść słowom o doktorze ekonomii i nie szukajcie ich na tym czacie, niezależnie od tego, czy będzie miał nałożone dodatkowe instrukcje od klubu, czy też nie
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Stary 30.12.2025, 18:23
MaLK: ja bym nie użył żadnego ze powyższych sformułowań. Ze względu na to, że odpowiedzi agentów wyglądają tak, jak mógłby je sformułować człowiek, to mamy tendencję do nadmiernej antropomorfizacji ich zachowań. No i cały czas unikałbym wyciągania jakichkolwiek wniosków z czegoś, co bardziej wygląda na typową halucynację AI.
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Stary 30.12.2025, 18:33
A z innych ciekawostek, poprosiłem go o wystawienie oceny klubu. Załączam to co wypluł.
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg ocena.JPG (37,5 KB, 26 wyświetleń)
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 30.12.2025, 19:07
Nie wiem jak wygląda umowa white-label z Claude, ale tak z czystej przyzwoitości wypadałoby podać, że chatboot oparty jest na zewnętrznym silniku, a nie siać w świat wieści, że wymyśliliśmy piłkarskie EjAj.

To nie przypierdalanie się, tylko po prostu paru bezzębnych czy innych Drozdów zaraz będą kolportować, że Królewski wymyślił swoje własne AI.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 30.12.2025, 19:08
A z innych ciekawostek, poprosiłem go o wystawienie oceny klubu. Załączam to co wypluł.
To dla kontrastu przykładowy rating klubu z profesjonalnego źródła:

Cytat:
0/5
Bardzo zła sytuacja (np. bezpośrednie zagrożenie upadłością)
i przy tych danych finansowych żaden profesjonalny system oceny sytuacji finansowej nie wypluje nic lepszego.
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Stary 30.12.2025, 19:22
OK, ale weź pod uwagę, że w tym wypadku agent wystawiał te oceny w kontekście klubów piłkarskich w Polsce.
Jak mu uściśliłem i poprosiłem o ocenę w kontekście spółek akcyjnych z dowolnej branży, to wypluł tym razem to:
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg ocena2.JPG (43,2 KB, 22 wyświetleń)
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 30.12.2025, 19:36
OK, ale weź pod uwagę, że w tym wypadku agent wystawiał te oceny w kontekście klubów piłkarskich w Polsce.
Jak mu uściśliłem i poprosiłem o ocenę w kontekście spółek akcyjnych z dowolnej branży, to wypluł tym razem to:
Spróbuj zmienić skalę, bo skala 1-5 sprawia, że najniższy wynik to 1/5. Skutek jest tego taki, że spółka z brakiem płynności rynkowej, ogromnym zadłużeniem i brakiem zdolności kredytowej u Ciebie radośnie dostaje jedną świecącą się gwiazdkę

Do tego to, na co już zwracałem uwagę naszemu kochanemu czatowi - dynamika poprawy jest zaburzona przez wydarzenie incydentalne, czyli przychody z przygody pucharowej w UEFA, które na tę chwilę są niemożliwe do powtórzenia. Każdy prawdziwy analityk finansowy wziąłby tu dane skorygowane.

BTW - nie ma żadnych odmiennych zasad dla klubów piłkarskich w Polsce.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 30.12.2025, 19:54
Ludzie sie śmiali z Królewskiego, że będzie wprowadzał i rewolucjonizowal piłkę poprzez AI a teraz proszę, Całe forum dłubie w modelach AI
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 30.12.2025, 20:03
azor napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak wygląda umowa white-label z Claude, ale tak z czystej przyzwoitości wypadałoby podać, że chatboot oparty jest na zewnętrznym silniku, a nie siać w świat wieści, że wymyśliliśmy piłkarskie EjAj.

To nie przypierdalanie się, tylko po prostu paru bezzębnych czy innych Drozdów zaraz będą kolportować, że Królewski wymyślił swoje własne AI.
Na razie to sam kolportujesz brednie, jak zwykle zresztą .

Możesz teraz zadać jedno ze swoich durnych pytań
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.12.2025, 20:05
Dynamiki przychodów to w tym sezonie nie będzie bo nie będzie kasy z PP ani PE, natomiast są koszty co raz wyższych kontaktów piłkarzy. Także Wisła zamiast zmniejszać zadłużenie to albo je utrzymuje na stałym poziomie dokładania co sezon. 10-15 baniek albo dąży do jeszcze szybszego zwiększania długu

U Królewskiego wszystko wygląda ładnie tylko w wywiadach i jego kulawych statystykach. Każdy wie co tutaj się dzieje i że każdy sezon to jest krok od upadłości. Ratują nas jedynie zastrzyki niespodziewanej gotówki jak PP, PE, a teraz w końcu powinien być awans i znowu wyjdzie za rok, że jeszcze Królewski może sobie pozwolić na rok, dwa czy cztery poprajacowania.

Oprócz propagandy to w tym klubie nic nie ma. 120 letni klub z budżetem na środek ekstraklasy i pensjami ekstraklasy czwarty rok walczy o awans, do tego udawanie że mamy misje i się nie poddajemy bo mamy inne sekcje i to one m.in. tak dużo kosztują że te długi w Wiśle są bo inaczej to byśmy mogli 20-30 procent ludzi zwolnić i co roku wychodzić na zero xd Udawanie że jest zajebiście a musimy się cieszyć z awansu raz na cztery lata i z tego, że rezerwy mamy

A o zadłużaniu się, przepłacone kadrze, cisza. Klub jak był, tak jest, prowadzony z dupy. Jedyny plus Królewskiego jest taki, że ma chęci do działania, dobrze miesza i gdzieś to swoimi manipulacjami dalej spina. Udaje że jest fajnie, znajduje jeszcze chętnych aby tego trupa ciągnąć itd tylko, że jak co roku będzie po 10 mln długu dokładał to długo to nie pociągnie.
Można wręcz z pewnością założyć że po awansie do ekstraklasy i kasie z praw TV itd kolejne sezony i tak będą na spory minus finansowy.

Także ten czat to tylko kolejne narzędzie do pajaxowania i robienia pijaru. Nic więcej. A jeśli się tu wypowiadają osoby z branży, które mówią żeby na takie czaty uważać te po jaka cholerę Królewski, który wlansie z tej branży jest, wypuszcza takie gówna? Czyli sam się zaorał jako ekspert promując takie byle co. Nieźle
drozd:
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 30.12.2025, 20:08
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Na razie to sam kolportujesz brednie, jak zwykle zresztą .

Możesz teraz zadać jedno ze swoich durnych pytań
Czy durne to już nie mi oceniać, ale rzeczywiście zadam: jakie kolportuje tym razem brednie?
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 30.12.2025, 20:10
Zobaczymy jak ta dynamika będzie wyglądać w kolejnym sprawozdaniu za ten sezon gdzie przychody skokowo maleją (o czym mówił sam Królewski) a w kosztach pojawiają się takie "elementy" jak Grujcić,Lelieveld,Giger,Omić,Bozić czy Ertlthaler.Dodatkowo nowy kontrakt Rodado a także prawdopodobnie premie za awans dla zawodników,agentów i byłych klubów niektórych piłkarzy.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 30.12.2025, 20:35
Jak to maleją? Dlaczego niby? Przecież przez rok płakaliście, że na pucharach nic nie zarobiliśmy. Nagle na Królewskiego się powołujesz? Upiłeś się czy co?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 30.12.2025, 20:37
Czy durne to już nie mi oceniać, ale rzeczywiście zadam: jakie kolportuje tym razem brednie?
Dla Drozda to oprócz jego boga Jarosława to tutaj wszyscy bredzą
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.12.2025, 20:44
Cytat:
Jak to maleją? Dlaczego niby? Przecież przez rok płakaliście, że na pucharach nic nie zarobiliśmy. Nagle na Królewskiego się powołujesz? Upiłeś się czy co?
Zgadza się, zarobiliśmy ile, 10 mln? 30 mln? Dlatego zgodnie z zasadą, że to co zarobimy, trzeba przejebać, dług na koniec sezonu wyniósł dodatkowe blisko 15 mln. No to niezły zarobek z tych pucharów wyszedł no nie? A jak ci się coś drozdzik nie zgadza to sobie odejmij i zobaczysz
drozd:
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 30.12.2025, 20:46
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Zgadza się, zarobiliśmy ile, 10 mln? 30 mln? Dlatego zgodnie z zasadą, że to co zarobimy, trzeba przejebać, dług na koniec sezonu wyniósł dodatkowe blisko 15 mln. No to niezły zarobek z tych pucharów wyszedł no nie? A jak ci się coś drozdzik nie zgadza to sobie odejmij i zobaczysz
"Hejterku" zapomniałeś, że to Cupiał nas wsadził na konia i przez niego kasa z pucharów przepadła.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.12.2025, 21:03
Azorku, weź se razem z Jagulem odejmij jak umiesz liczyć ile to jest 4 mln, a długu 12 milionów i później weź zauważ, że długu za tamten sezon było jednak tylko jeden milion i jak już to se policzycie to powiedz czy długu by było 8 milionów z tą kasą co UEFA ukradła, czyli by było 3 mln na plusie za tamten sezon. Ja i drozd wiemy jak było, a Wy?
drozd:
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 30.12.2025, 21:14
Ma to sens....uwzględniłeś w tym koszty psychologa dla Dudy aby bardziej artystycznie celebrował swoją radość po golach kolegów z drużyny?
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Stary 30.12.2025, 21:14
MaLk napisał(a):Wyświetl post
BTW - nie ma żadnych odmiennych zasad dla klubów piłkarskich w Polsce.
Ale to raczej nie chodzi o zasady, a ocenianie względem podmiotów tego samego rodzaju. Mam wrażenie, że Twoje spojrzenie w kwestii rozpatrywania kondycji finansowej klubu wynika z tego, że starasz się oceniać go tak, jak każdą inną firmę. A umówmy się, kluby piłkarskie (czy ogólnie sportowe) działają jednak w dużej mierze na innych zasadach i w innym otoczeniu niż typowa firma. Czyli próbujesz usilnie porównywać jabłka z pomarańczami (tzn. są cechy wspólne i są też zasadnicze różnice).

Jak chodzi o wpływ na redukcję długu AI ocenia go na od 7,6 do 8,7 mln (bez uwzględnienia kwoty spłaconej Mandziarze)

A tak dla zaspokojenia ciekawości: ocena AI po zmianie skali na 0-5:
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg ocena3.JPG (31,9 KB, 13 wyświetleń)
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 30.12.2025, 21:18
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
Dla Drozda to oprócz jego boga Jarosława to tutaj wszyscy bredzą
Bredzić rzecz ludzka. Problem kiedy nic poza tym...

A prezes prędziej jest tutaj dla wielu belzebubem niż dla mnie Bogiem, ale żeby to pojąc potrzeba źdźebka obiektywizmu .
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 30.12.2025, 21:29
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Bredzić rzecz ludzka. Problem kiedy nic poza tym...

A prezes prędziej jest tutaj dla wielu belzebubem niż dla mnie Bogiem, ale żeby to pojąc potrzeba źdźebka obiektywizmu .
Jesteś chodzącą antytezą obiektywizmu i zdrowego rozsądku.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 30.12.2025, 21:38
Jesteś chodzącą antytezą obiektywizmu i zdrowego rozsądku.
Ty za to istna Temida
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 30.12.2025, 21:55
Pan Prezes był łaskaw do mnie napisać prywatnie, że to, co wkleiłem wszystko kłamstwo i on żadnych takich instrukcji na czatbota nie nakładał.

Więc wam przekazuję, zrobicie z tą deklaracją co chcecie.

Ja ze swej strony zapewniam, że wkleiłem to, co czatbot wypluł sam z siebie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów