|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przecież to nie on strzelił.
To Julius strzelił bramkę Nikajem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Rozumiem że Rodado powinien był strzelić dwanaście? Widać jak przemawia przez Ciebie żółć. Nikaj skierował piłkę do siatki, co nie udało się nikomu innemu przez cały mecz. Nie jego wina że dzisiaj obrona i drewniak udający u nas bramkarza dali sobie wbić cztery trzecioligowcowi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.12.2025 o godz. 22:59.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Do tego kolejny mecz na stojąco w ofensywie. Brak totalny skrzydeł. Zlekceważenie przeciwnika. Na piechotę do Krakowa. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tragiczny mecz dzisiaj. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kur.a dwa mecze do końca rundy, potem 2 miesiące wakacji, a ten typ daje odpoczywać podstawowym graczom. Do pełni kompromitacji Jopa brakowało żeby Rodado na tym ciśnieniu i emocjach przy gonieniu wyniku doznał kontuzji.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
o tym napisałem. Jak dla mnie najwięksi winowajcy to Kutwa Carbo Grujcić i dopiero Broda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak dzisiaj patrzyłem na popisy Kutwy to niestety ale trzeba przedłużyć kontrakt z Łasickim...
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dzisiaj to tragicznie wyglądało z tyłu. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A ktoś nie zagrał dzisiaj kryminału? Nie ma sensu nikogo specjalnie „wyróżniać”.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra, ponarzekaliśmy.
To kto dzisiaj zagrał na dobrym poziomie? Moim zdaniem tylko Ertlthaler. Niestety, nie miał żadnego partnera. |
|
|
|
Member
Od: 05.2025
Offline |
|
|
Wiesz ale może tutaj jest pies pogrzebany. Mamy tak "skonstruowaną" kadrę, że wystarczy kontuzja jednego z trójki Rodado, Erthaler lub James aby cała układanka poszła w cholere. No nie dziwie się Jopowi, że chciał trochę zamieszać i zagrać ostrożniej chociaż ja osobiście wystawiłbym na ten mecz pierwszy garnitur.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Krzyżanowski nie wracał w ogóle do obrony, Kutwa wiadomoi co i jak zrobił ale był cały mecz sam na lewej stronie.
Co do trenera to mam pretensje o wystawienie rezerw i Brody który mam nadzieje już nigdy nie wyjdzie na boisko. Druga pretensja jak widział co się dzieję dlaczego nie zabronił obrońcom (tu znowu szczególne ukłony do Krzyżana i Kutwy) podawania do "bramkarza" tfu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepszy Erthaler, Nikaj strzelił gola, Duarte słupek, Omić dwie poprzeczki (!!).
Nie szło nam dzisiaj, bywa i tak. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taaa. rok temu o tej porze odpadliśmy z Polonią i tak zmotywowani dostaliśmy bęcki kilka dni później od niej w lidze
Dziś totalna kompromitacja, tutaj nie da się tego naszym pechem czy fartem Zawiszy tego wyjaśnić, są u nas piłkarze zarabiający kilka razy więcej od tych z Zawiszy, a grający na 3-ligowym poziomie. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() W każdej edycji jest kilka takich sensacyjnych porażek faworytów. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 05.2025
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2017
Offline |
|
|
Jop uwierzył chyba, że jesteśmy Barceloną i pykniemy niemal rezerwami Zawiszę, dla którego był to pewnie mecz sezonu. Już po pierwszej połowie było widać, że będą ciężary, to zrobił jedną i to defensywną zmianę w przerwie. Zrobiliśmy ten sam błąd co drużyny z ekstraklasy, czyli wyjście rezerwowymi i potem panika bo się drużyna z niższej ligi jednak nie położyła że strachu na boisku. Nie chcę być złym prorokiem, ale czarno widzę wyjazd do Łodzi, Łks uwierzył właśnie, że ta Wisła nie taka straszna jak ją malują.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez grzesiek00 : 04.12.2025 o godz. 23:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i karny. To był skandal że nie podyktowano karnego na Duarte.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
Na samym początku meczu miał 1v1 z bramkarzem 4 metry od bramki, oczywiście głowa w dół i lekki strzał prosto w bramkarza.
Pod koniec pierwszej połowy dostał idealne podanie w pole karne, ale jego drewnotechnika uniemożliwiła opanowanie piłki. Jest leszczem i tyle. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Nikaj zagrał słabo jak zwykle, pomimo strzelenia bramki. On ani nie potrafi wygrać konkretnie pojedynku, słabo się ustawia, dubluje pozycje partnerów i ogólnie nie myśli na boisku.
O Brodzie i Colleyu szkoda pisać. Co do Kutwy, to nie ma go co skreślać, po pierwsze długo nie grał w pierwszym składzie, a jego sprokurowana sytuacja na karniaka to brak doświadczenia. Letkiewicz też był hejtowany, a teraz kiedy jest na boisku obrona nagle odzyskuje spokój, czego nie ma kiedy gra Broda. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
z tej mąki chleba nie będzie. Przecież on był bliski niestrzelenia bramki w sytuacji, w której nabił go Erthaler. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
To z pozytywów - przegląd kadr, trzeba przewietrzyć szatnię, wiadomo już kto nie zdał egzaminu a kto jest zagrożony. Królewski będzie pytał Jopa o zdanie, myślę że dużo się wyjaśniło.
A jak oceniacie Omicia? Mieszane uczucia ... ![]()
Tylko Wisła.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Rodado też ma wypierdalać? Miał setkę i zawalił głową ze dwa metry ponad bramką Nie będę tracił czasu na dalszą dyskusję bo robisz z siebie idiotę... Widzę że z Duarte hejterzy przeszli na Nikaja. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Omić stanowi zagrożenie dla naszej defensywy grając na pozycji 6/8.
A grając w parze z Carbo tracimy płynność o kilkadziesiąt procent niż w przypadku pary Duda Igbekeme. Za to strzał ma fenomenalny. Dopiero po obozie zimowym będzidmy mądrzejsi, czy coś z niego będzie, a dziś już w sumie może zaczynać wakacje, bo z ŁKS-em nie zagra. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A który faworyt traci 4 bramki, z czego 3 w 10 minut, z zespołem 2 ligi niżej? To, że atak słabo funkcjonował można się było spodziewać, bo nie mamy już tej jakości w ofensywie, co na początku sezonu. Ale że obrona i bramkarz będą patrzyć jak Zawisza ładuje bramki jakby nigdy nic, to jednak gruba przesada. Ośmieszyli nas w drugiej połowie i tyle, i to goście z 3 ligi, a nie ekstraklasy.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Ciemność widzisz. Mam nadzieję, że to nie przez okrężnicę?
![]() Podziwiam zapał w bronieniu i przekonywaniu wszystkich jaki ten Nikaj jest dobry i poszkodowany, kiedy to gosć ewidentnie nie nadaje się do druzyny grającej kombinacyjną piłkę. Gość po prostu taktycznie jest zielony, kompletnie zagubiony. Nie można mu odmówić ambicji, czy determinacji, ale czym w tym rózni się od Piotrusia Starzyńskiego? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Być może Omic potrzebuje innej pozycji na boisku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie no, Nikaj przy tej bramce prawie się połamał. Do odpalenia bez żalu. To samo Colley i oczywiście Broda.
Dzisiaj generalnie nikt nie zasługuje na wyróżnienie, ale praca sędziego to kryminał a poziom pecha porówywalny jak w meczu z Miedzią w barażach. Co do Omicia dla mnie mimo wszystko rozczarowanie póki co. Patrząc na CV spodziewałem się dużo więcej. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nikaj jest spoko. A jak uwazasz inaczej to jestes idiotą i wolfy nie bedzie marnował czasu na dyskusję: Natomiast za kilka godzin, z tego samego konta moze pojawic się opinia odmienna ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Co do Omica, to mu są potrzebne indywidualne treningi z Hyballą, wtedy nauczyłby się gegenpressing i zacząłby zapierdalać jak Emmentaler.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|