|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie wiem czemu skaczesz do innych skoro masz tyle za uszami? Podobnie reszta mend od "zaskrońca", "Harryego Pottera" itp. się uaktywniła. Może Wam się nie podobać mój dosadny styl, ale merytorycznie nic do tematu nie wnosicie. Wasze jęki jak to straszliwie obraziłem trenera tysiąclecia to czysta hipokryzja, wystarczy pięć minut żeby wyciągnąć kwiatki jakie tu wyprodukowaliście. Jop nie jest nieomylny, dostał skład o jakim poprzednicy mogli marzyć, bardzo dobrze z nim punktuje - czyli jest OK. Ale to nadal trener na dorobku i nie takie młode gwiazdy trenerki twardo lądowały w Polskiej rzeczywistości klubowej. Doceniam wyniki, jego wkład ale mi nie odwala jak dużej części z Was. Nie szukam na siłę drugiego Skorży czy Kasperczaka na tej samej zasadzie na której nie określam Kuziemki czwartym Błaszczykowskim (po Starzyńskim, Buksie Jr i Sukiennickim, a na bank kogoś pominąłem).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.12.2025 o godz. 01:04.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
|
|