The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2025, 16:46
Przepchali mecz ze Stalą, przepchali z Chrobrym, dzisiaj weszło za dużo stojanowa do taktyki i nie udało się przepchać.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 08.11.2025, 16:48
Czasem się przegrać zdarzy, nie ma co dramatyzować
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 08.11.2025, 16:48
Dramatyczny mecz Lelevielda. Tak samo Kuziemka zanotował swój najgorszy występ w tym sezonie.

Poza Biedrzyckim (świetny występ, choć akcja bramkowa na 2:1 działa się po drugiej stronie boiska i nie widziałem jej dokładnie) nwszyscy zagrali gorzej niż zwykle.

Niestety, wygrała drużyna lepsza, Wisła niewiele miała z gry. To Polonia była dziś bardziej zorganizowana. Szkods szansy Omicia na remis...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.11.2025, 16:51
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie przesadzam, piłkarze są zmęczeni i pod formą.
Z tym akurat się zgadzam.
Przemęczenie organizmów i fakt bycia pod formą fizyczną (w zasadzie na jedno wychodzi, bo to drugie jest skutkiem pierwszego) sprawia, że dajemy się wyprzedzać w sytuacjach stykowych, popełniamy pozornie drobne błędy techniczne, czasami pewne rzeczy robimy o ułamek sekundy za późno, co skutkuje tym, że nie dochodzimy do sytuacji strzeleckich, nie jesteśmy w stanie zdominować rywala, ale on nas.
Mógłbym wyliczyć wiele sytuacji, gdy taki drobny błąd niweczył wszelki wcześniejszy wysiłek.
Nawet karny wykonywany przez Rodado był dość szczęśliwy.

W takiej sytuacji i tak dobrze, że tak długo utrzymywaliśmy remis.

Coś trzeba zmienić - porządnie się zregenerować. Jakiś mikrocykl - coś takiego.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
maumau
Member

Od: 05.2025

Stary 08.11.2025, 16:51
Nie mam pojęcia co dzieje się w klubie ale wyglądało to tak gdyby nasi nie dostali na czas wypłat i po prostu nie chcieli być na boisku. Strasznie dużo niedokładności, głowy zwieszone w dół praktycznie od pierwszego gwizdka. Nie jestem jestem w stanie znaleźć innego wytłumaczenia dlaczego większość naszych graczy zagrała o poziom albo i dwa gorzej niż zwykle.

Słabo dziś presowaliśmy i utrzymywaliśmy zbyt duże przestrzenie pomiędzy formacjami. Nie szło nam też wyprowadzanie piłki z własnej połowy.

Polonia zagrała solidny mecz i wygrała zasłużenie ale gdybyśmy zagrali na swojej normalnej intensywności to nie mieliby szansy wywieźć nawet punktu.

Indywidualnie pochwalić można chyba jedynie Biedrzyckiego, Igbekeme i Erthalera którzy jako jedyni wykazywali jakąś chęć do gry. Fred tym razem zaliczył dobrą zmianę i wniósł sporo ożywienia po prawej stronie. Rodado dobrze wykonał karnego ale oprócz tego był dziś nieco przygaszony i okropnie niedokładny.

Jeśli chodzi o negatywy... Leliveld, Grujcić i Giger tym razem słabiutko. Dawali się ogrywać, wykonywali wiele niecelnych podań. Do tego Grujcić nie popisał się przy bramce Polonii z rzutu wolnego (który zresztą Giger sprokurował). Carbo poniżej swojego normalnego poziomu.

Duda i Kuziemka zasługują na swój własny akapit. Obaj byli dramatycznie słabi w tym meczu. O ile wahania formy Kuziemki jestem w stanie zrozumieć to Duda zbyt często pojawia się na tym forum jako negatywny bohater. Nie jestem w stanie zrozumieć w jaki sposób rozegrał w tym meczu całe 70 minut. Myślę, że dobrze zrobiła by mu ławka rezerwowych bo na ten moment nie wiele daje drużynie.

Minusik również przy nazwisku Jopa. Graliśmy na tyle słabo, że zmiany można było wykonać znacznie wcześniej. Nawet jeśli nasi rezerwowi nie są wielkimi piłkarzami to i tak chyba nie zagraliby gorzej niż niektórzy piłkarze którzy byli na boisku przez większość tego spotkania.

Mam nadzieję i wiarę w to. że nasi piłkarze, sztab i zarząd szybko ogarną ten "kryzys" i pozostałe mecze w tym roku wygramy.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 08.11.2025, 16:52
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie przesadzam, piłkarze są zmęczeni i pod formą.
Mają teraz dwa tygodnie żeby odpocząć. Piłkarze innych drużyn są mniej zmęczeni? Bo zagrali dwa mecze mniej w ciągu pół roku? Nie róbmy sobie jaj. Za duża przewaga też dobrze nie wpływa tak jak napisałem, Rodado dzisiaj zjebał każde przyjęcie, a to nie były trudne piłki. Zagraliśmy nonszalancko i nas pokarało.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.11.2025, 16:55
thechris napisał(a):Wyświetl post
Przepchali mecz ze Stalą, przepchali z Chrobrym, dzisiaj weszło za dużo stojanowa do taktyki i nie udało się przepchać.
Dzisiaj wiekszość piłkarzy była wolna, niedokładna, a taki Kuziemka to już totalnie symulował grę. Zmiennicy trochę rozruszali grę, ale nie można grać tylko 30 minut.

Gdyby nie Biedrzycki to mógł dziś być w........ Chłop miał tyle czystych interwencji ratunkowych że pała mała, do tego zdjął piłkę z głowy Zjawińskiemu.

Jop musi zareagować. Na stojąco nie będziemy wygrywać meczy.

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Mają teraz dwa tygodnie żeby odpocząć. Piłkarze innych drużyn są mniej zmęczeni? Bo zagrali dwa mecze mniej w ciągu pół roku? Nie róbmy sobie jaj. Za duża przewaga też dobrze nie wpływa tak jak napisałem, Rodado dzisiaj zjebał każde przyjęcie, a to nie były trudne piłki. Zagraliśmy nonszalancko i nas pokarało.
Nasz styl gry jest bardzo wymagający fizycznie. Jeżeli nasi nie są w stanie biegać na wysokiej intensywności przez cały mecz to wygląda to jak z Miedzią albo dzisiaj.

Tak, te dwa mecze dowaliły do pieca, zwłaszcza Kuziemce który niepotrzebnie wychodził z Hutnikiem. Teraz będzie szukanie kretyńskich usprawiedliwień w postaci braku wypłat, braku chęci i zaangażowania itp.

Nie oblecimy jednym składem ligi i Pucharu Polski.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.11.2025 o godz. 17:01.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 08.11.2025, 16:58
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Czesc I czołem, możesz już spierdalać xD
Gdyby to był wypadek przy pracy jak mecz z Miedzia w barazach to bym siedzial z zamknięta morda XD prawda jest niestety taka, ze od meczu z Puszcza ta drużyna zaliczyła mega zjazd. Już ze Stałą powinniśmy conajwyzej zremisować, nie zrobiliśmy tego dzięki kepce trawy na ktorej potknął sie Thill. 2 mecz z rzedu na R22 i gramy totalna pytę. Problem sie głębszy i wieszczy kryzys, jeszcze wspomnisz moje slowa
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.11.2025, 17:00
@Stelio - nie chcę Ci robić przykrości, ale większość tutaj ma w dupie Twoje małe chwile radości po porażkach Wisły.

Załóż sobie temat z sandomingo, Jaroo1 i innymi przychlastami które nie wiadomo co robią na forum Wisły Kraków (poza w....ianiem kibiców) i tam onanizuj się wizjami braku awansu.

W sumie - nie chcę nic sugerować, ale na forum Cracovii znajdziecie dużo bratnich dusz, ludzi których nic tak nie cieszy jak porażka Wisły. Nie musisz kibicować KSC, większość tam też ma ją w dupie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.11.2025 o godz. 17:06.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 08.11.2025, 17:02
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Gdyby to był wypadek przy pracy jak mecz z Miedzia w barazach to bym siedzial z zamknięta morda XD prawda jest niestety taka, ze od meczu z Puszcza ta drużyna zaliczyła mega zjazd. Już ze Stałą powinniśmy conajwyzej zremisować, nie zrobiliśmy tego dzięki kepce trawy na ktorej potknął sie Thill. 2 mecz z rzedu na R22 i gramy totalna pytę. Problem sie głębszy i wieszczy kryzys, jeszcze wspomnisz moje slowa
Ale spadniemy do II ligi czy uda nam się utrzymać?
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 08.11.2025, 17:04
Powyłażą zaraz spod kamieni i będą jojcyć .

Plus tego wyniku jest jeden.

Jak zremisujemy w Siedlcach to trafiłem liczbę punktów na jesień .
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 08.11.2025, 17:18
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Ale spadniemy do II ligi czy uda nam się utrzymać?
Nie no, utrzymanko raczej pewne Teraz kolej na zapewnienie sobie baraży.
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.11.2025, 17:32
Przypominam, że cytując tego śmiecia Stelio ukazujecie jego żydowskie rzygi wszystkim którzy mają założony na niego ignor.

Polonia nas przede wszystkim zjadła pressingiem w środku pola. Do tego nasza niedokładność level master i stało się to co się stało.

Moim zdaniem znów za późne zmiany. Omić powinien zmienić Dudę wcześniej, Kuziemka też nie powinien już zaczynać drugiej połowy.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 08.11.2025, 17:38
Porażka musiała kiedyś przyjść, dzisiaj bardzo słaby mecz naszych.
Teraz 2 tygodnie przerwy i trzeba zebrać sie w sobie, bo jeszcze 5-6 punktow przed zimą jest niezbędnych.
Wszystko wskazuje na zjazd fizyczny, bo takiej niedokladnosci to dawno nie bylo.
Może też taki zimny prysznic dobrze naszym zrobi, bo juz tak zbyt wesoło było.
Inna sprawa, ze po tym wpisie Królewskiego o zdobyciu PP i awansie bylo wiadomo, ze cos musi jebnąć.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.11.2025, 17:51
Zabrakło rotacji. Zjazd formy Kuziemki i Dudy widoczny od kilku meczów. Nie powinni się w ogóle dzisiaj podnosić z ławki. A minimum to była wymiana ich w przerwie. Podobnie Lelieveld, góra 45 minut na boisku.
Generalnie wyglądali na zmęczonych, stąd brak dokładności, szybkich zagrań itd. Skrzydła praktycznie nie pracowały, podobnie jak pressing.

Każda porażka może mieć charakter ozdrowieńczy pod warunkiem, że się wyciągnie wnioski, z których wyniknie co i jak naprawić. No i tu niestety optymistą nie jestem. Doświadczenie uczy, będzie jak zawsze tj. jest dobrze i "konsekwentnie" robimy dalej swoje.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 08.11.2025, 18:00
Teraz będzie widać rękę trenera, czy będzie potrafił pojąć przyczyny i zareagować.

Czy znowu winny będzie prezes bo coś na x napisał
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 08.11.2025, 18:22
Teraz będzie widać rękę trenera, czy będzie potrafił pojąć przyczyny i zareagować.

Czy znowu winny będzie prezes bo coś na x napisał
Ty kiedyś widziałeś, żeby Jop zareagował?
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 08.11.2025, 18:41
Dla mnie największym mankamentem tego meczu jest brak zmian od początku. Cały czas gramy tym samym składem, więc brakuje rywalizacji i piłkarze zmęczeni. A mógłby wejść od 1 min. Kutwa, Omić i Bozić. A nawet Duarte za Kuziemkę.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 08.11.2025, 18:43
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Ty kiedyś widziałeś, żeby Jop zareagował?
No jak to, musi, przecież aktualne wyniki to tylko jego zasługa. Jak nie wierzysz to zapytaj hejterka .

Polonia wygrała tylko dlatego, że byliśmy za luźni, poza bramkami nie mieli nic. Zwyczajnie przespaliśmy mecz tak jak w Legnicy.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Grzadek
Member

Od: 06.2005

Stary 08.11.2025, 18:45
Nie ma co rozdzierać szat, wiadomo że porażki w sezonie się przydarzą. Kilka moich uwag:

- mały minusik dla Letkiego za drugą bramkę, bramkarz musi pomóc swojej drużynie czasem, bycie poprawnym nie wystarcza, tu mu piłka pod ręką przeleciała. Pierwszy minus w tym sezonie.
- Kuziemka i Duda dzisiaj mniej niż 0. Dramatycznie słabo. Ale indywidualnie obrona poza kozakiem Wiktorem też słabizna, każdy miał coś na sumieniu.
- Od pierwszych minut Polonia wyglądała na zespół, który wiedział po co tu przyjechał. Agresja boiskowa, doskok, zbieranie drugich piłek, wyszli na nas z pianą na gębach, zdecydowanie bardziej im zależało. U nas stojanow, jakość się sama obroni. No nie obroniła się tym razem.
- mimo wszystko mecz remisowy który przegraliśmy, Omić czy Rodado czy nawet Biedrzycki mieli piłki na 2 bramkę
- cholernie dużo niedokładności, u każdego. Można z tego meczu niezłą kompilację baboli zrobić, byłoby ładnych kilka minut filmiku.
- właśnie dlatego nie można znowu polegać na barażach. 1 gorszy mecz i znowu kiblujemy kolejny sezon w 1 lidze, my musimy zrobić awans z pierwszego miejsca.
- do wyciągnięcia wnioski i jedziemy dalej. Trzeba się będzie odegrać w następnym meczu.
Tylko Wisła.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 08.11.2025, 18:49
No jak to, musi, przecież aktualne wyniki to tylko jego zasługa. Jak nie wierzysz to zapytaj hejterka .

Polonia wygrała tylko dlatego, że byliśmy za luźni, poza bramkami nie mieli nic. Zwyczajnie przespaliśmy mecz tak jak w Legnicy.
No jego zasługa. Wypracował jakąś bazę. Ale chodzi mi o strikte reagowanie.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.11.2025, 19:08
Nie droździk, to Zaskroniec drużynę ogarnął, on ja zabrał Moskalowi, potajemnie ich prowadzi i przygotowuje, Jop jest od początku tylko słupem. Myślisz że czemu właściwie każdy piłkarz proges zrobił? Tylko i wyłącznie dlatego że Zaskroniec to wziął, wziął też kakuter i algorytmami wszystko ustawia tak jak powinno być.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 08.11.2025, 19:29
Nie pyszcz hejterku tylko wyjaśnij dlaczego Jop się dzisiaj nie popisał? Dlaczego nie było zmian w przerwie? Zaskroniec mu zabronił ?

Dlaczego tłuczemy gołą jedenastką? A zmiany są od wielkiego dzwonu? Nawet jak na boisku wielu jest do zmiany.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.11.2025, 19:34
Dziś przytrafiła się Wiśle bolesna porażka. Co się stało? Najbardziej widoczną sprawą była zdecydowanie gorsza niż zwykle dyspozycja fizyczna i ruchliwość poszczególnych zawodników: momentami graliśmy na stojąco, drużyna nie reagowała szybko i dynamicznie, co przekładało się na wolniejszy doskok, brak timingu i dokładności.

W ofensywie nie działała zwłaszcza prawa strona, gdzie młody Kuziemka rozgrywał chyba najgorszy mecz w całej rundzie. Szkoda, znacznie wcześniej powinien zostać zmieniony i to nie na Duarte, który nie dawał dokładnych dośrodkowań ani groźnych podań (poza jednym w samej końcówce do Omica), tylko na o wiele lepszego piłkarsko Bozica lub Baniowskiego.

Jop powtórzył błąd z poprzedniego meczu, kiedy postąpił tak samo i kiedy również w żaden sposób nie był to ruch, który dał odpowiednią jakość. Nie wpuszcza się na skrzydło w takim meczu zawodnika, który nie umie dokładnie dośrodkować.

Drugim powodem niewydolności ofensywny była słaba gra Dudy w roli dziesiątki. Kacper nie dawał tam potrzebnej jakości, ani dynamiki rozegrania. Jedynie dwukrotnie pozytywnie zaistniał w pierwszej połowie: raz indywidualną akcją i drugi wyjściem do piłki zakończonym strzeleniem gola ze spalonego. Tej jakości, decyzyjności i szybkości w rozegraniu bardzo dziś brakowało, Duda nie wypełnił swojej roli.

Słabiej niż w poprzednich meczach grali również obrońcy poza Biedrzyckim, który dziś był liderem formacji. Wszystkich pozostałych stać na znacznie więcej, co już pokazywali.

W drugiej linii nie można mieć większych pretensji do Carbo i Igbekeme, którzy robili, co do nich należało, pomimo iż również ich stać na więcej. Gorzej niż zwykle radziła sobie też największa gwiazda zespołu, Rodado. Brakowało na ławce drugiego sensownego napastnika, którego Jop mógłby wpuścić w takim meczu.

Pozytywne wrażenie wywarł na mnie Bozić, który wyniósł jakość po lewej stronie w ofensywie, pokazał dobrą technikę i zmysł do gry 1 na 1, a także zdolność do gubienia krycia na skrzydle i rzucenia groźnego dośrodkowania. Czyli coś, czego nie dał Fred po przeciwnej stronie.

W moim odczuciu ten mecz pokazał, że trzeba bardziej budować Bozica i Omica, którzy potrafili bardzo dojrzale reagować taktycznie i którzy widać, że posiadają indywidualną jakość, ale obecnie z uwagi na rzadką grę są pod formą i nie dają nawet części tego, co mogliby dać, gdyby byli ograni i w pełnej dyspozycji fizycznej.

Liczę, że w kolejnym meczu Bozić dostanie znacznie więcej minut, bo to jest w interesie Wisły. Trzymając go na ławce marnujemy istotny potencjał.

Bardzo dobrze, że teraz czeka nas przerwa reprezentacyjna, która umożliwi większą regenerację i powrót do lepszej dyspozycji fizycznej przynajmniej części zawodników.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
viktor56
Senior Member

Od: 12.2017

Stary 08.11.2025, 19:38
Rodado się dziś trzy raz z dobrą piłką nie zabrał. Słaby mecz.

Mi się wydaje, że Jop im kazał grać jak najszybciej, na jeden, dwa kontakty (fragment na ten temat mówi w kulisach przedmeczowych do poprzedniego spotkania). Widać było, że próbowali jak najszybciej pozbywać się piłki, ale chyba nie zostało to odpowiednio zbilansowane z utrzymaniem piłki i kontrolą nad meczem i w efekcie było mnóstwo niedokładnych i przeciwskutecznych zagrań, które napędzały Polonię.

Myślę, że jakby poklepali a poprzek boiska trochę, nawet bezproduktywnie, to by trochę uspokoili sytuację i zapobiegłoby przeistoczeniu się meczu w taką fizyczną kopaninę, w której słabsi piłkarsko zawodnicy Polonii mogli nadrobić ambicją. Wydaje mi się, że po prostu przestrzelili z pomysłem na mecz.
Jeszcze będzie pite za te wszystkie lata czekania. Jeszcze będzie pięknie.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 08.11.2025, 20:08
bywa i tak ....
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 08.11.2025, 20:49
Z przebiegu meczu remis bylby sprawiedliwy i gdyby tylko Omić nie spartolił tak setki w 93 minucie...

Wygrane nas uspily.

Tu nalezalo wg mnie podgrzać 1 sklad i zamienic 2-3 paru zawodników. Oczywiście madry Polak po szkodzie
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 08.11.2025, 21:07
Karherop napisał(a):Wyświetl post

Tu nalezalo wg mnie podgrzać 1 sklad i zamienic 2-3 paru zawodników. Oczywiście madry Polak po szkodzie
Mnie to trochę martwi jednak ta ławka rezerwowych. Na chwilę obecną Omić i Bozić to ogórki, kolejny Fazlagić i Kiss. Może się jeszcze wkomponują w zespół ale jak na razie, to są beznadziejni i ich wpuszczenie na boisko jest potwornym osłabieniem.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 08.11.2025, 21:26
Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
Mnie to trochę martwi jednak ta ławka rezerwowych. Na chwilę obecną Omić i Bozić to ogórki, kolejny Fazlagić i Kiss. Może się jeszcze wkomponują w zespół ale jak na razie, to są beznadziejni i ich wpuszczenie na boisko jest potwornym osłabieniem.
Omic zakończyłby ten mecz z golem i mialby oceny 8/10. Nie ma gola wiec oceniamy 3/10. Dla mnie po jego wejsciu nasz środek dostał trochę życia.

Gorzej z Bozicia. Na razie to Bregu 2.0

Takie mecze pokazuja jak bardzo potrzeba tej druzynie wzmocnień. Kubel zimnej wody.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 08.11.2025, 21:34
Nikaj Kawała Baniowski czemu nie było ich na ławie ?
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów