The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Grzadek
Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2025, 18:57
Zabrzmi to jak truizm, ale grają w danym momencie najlepsi, a najważniejsze jest dobro drużyny.

I tak Letkiewicz odkąd gra to mam jakiś taki wewnętrzny spokój, daje dużo więcej pewności od Brody, mimo że na razie nie miał okazji niczego spektakularnie uratować.

Obrona dzisiaj elegancko, stoperów obu mamy jak skała, dodatkowo Giger i Lelieveld bardzo pewnie i skutecznie pomimo że Chrobry miał co najmniej kilka ładnych rozegrań i wyjść spod pressingu czy klepek. I tak jak lubię Łasickiego czy Kutwę to na razie nie ma co meblować od nowa obrony jak tutaj ładnie wszystko działa. Krzyżan też mało szans dostaje a ładnie się rozwijał na początku sezonu, to może martwić. Pozostają jeszcze Uryga, Jaroch, Mikulec czy Colley, niestety obawiam się że szykują się jakieś rozstania, za duże bogactwo tutaj mamy.

Środek dzisiaj to kolejny show Igbekeme. Już bym siadał i rozmawiał o nowym kontrakcie, to co on gra ostatnimi czasy to jest coś niesamowitego.

Martwi Duda, mam wrażenie że mało biega a zmęczony jak koń po wyścigach. Ciekawy jestem, jakby to wyglądało w liczbach. Fizycznie jakiś dołek.

Carbo dzisiaj jak dla mnie przeciętnie.

Martwi Fred, duży spadek formy i obecnie nie powinien meldować się na boisku.

Na koniec martwi skuteczność, bo myśmy powinni dzisiaj wygrać 2, 3 do 0. Na Chrobry wystarczyło, ale lepiej takie mecze zamykać wcześniej.

JJJBG!
Tylko Wisła.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów