|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Możliwe, że jeden temat to za mało. Proponuje osobną kategorię "Świat według Markusa" gdzie równolegle będą zakładane te same tematy co na "Piłka nożna", w których wiadomo kto będzie wiodącą postacią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Jak dzisiaj pieką ojkofobiczne cipy? Na złość Markusoppdobny znowu mimo tego, że Polaków w ofensywie mniej, że w składzie 5-6 Polaków to gole i asysty praktycznie idą niemal pół na pół ja konto zagranicznych graczy i krajowych.
No i niestety cienki Duda i Krzyżanowski asystują. Śląsk lewa strona wszystkie akcje i zdobyte gole, Krzyżanowski do niczego, środek pola z Duda nie istnieje xd PS i to wszystko było też można pisać o meczach w PP. Jak ekipa grała i wygrywała to cała a nie że tylko nie Polacy. Niestety czas mija więc kłamstwa zaczynają stawac się prawda i ciągle powtarzanie przez chamów że w PP to Hiszpanie nam mecze wygrywali mimo Polaków w składzie, stało się normą na tym forum. Jebać ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() I przeproś Królewskiego ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
A ty go przepraszasz za 3 stracone szanse awansu do Ekstraklapy i za to że szukał z niby AI trenera, znalazł analityka, zamiast zatrudnić Jopa który był pod ręką i już dawno temu jak tymczasowo brał drużynę to wygrywał 3 na 3 mecze?
Wisła jest w dojebanej formie ale ten awans to jest już od dawna obowiązek. Ty zjebie przeproś Polaków i PMSow bo na równo z Markusem tu .......iles że tylko zagraniczny trener nie z polskiego bagienka może ogarnąć Wiśle i najlepiej z zagranicznymi zawodnikami bo Polacy to niedojdy. O klubie przyszłości i AI też .......iles. Jakbyście mieli krzte honoru to byście tu w każdym poście przepraszali normalnych ludzi, którzy od kilku lat mówią to samo: - Zaskroniec nie pajacuj z głośnikiem - Zaskroniec nie pajacuj z AI - trener najlepiej też nie wynalazek z AI ani na siłę ciągnięty Wuja czy Sobol - drużyna mix Polaków z zagranicznymi - transfery normalne a nie jakieś grubasy, polamance, szrot typowy, zdolna polska młodzież czy wynalazki niby z AI na siłę żeby pokazać że z gówna bicz się ukręci w Wiśle Ty akurat każdej zjebanej decyzji Zaskrońca broniłeś xd ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() I przeproś Królewskiego ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Uderz w stół a drozd się odezwie. ....a cię boli że znowu rację miał ktoś inny niż ty
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Że się Drozdowi, Marcusowi i wolfy'emu chce przepychać z tym trollem. Podziwiam za determinację, bo to chyba przypadek beznadziejny.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
A może ty jesteś trollem skoro twierdzisz że Wisła gra super bo kapitan się zmienił. Wy wszyscy odklejenie macie na wszystko swoje chore teorie
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Weź blaszkę i... Nie skończę, bo kulturalny ze mnie człowiek. Trollem jesteś, bo wyzywałeś Królewskiego od zaskrońców, a zaraz mu będziesz tyłek do białej lizał. Tyle ode mnie, a teraz ignor.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie rozumiesz jednej zasadniczej rzeczy - Jaro w poprzednich sezonach popełniał najzwyczajniej w świecie błędy w zakresie swoich kompetencji, czyli zatrudniania odpowiednich trenerów i piłkarzy, za co otrzymywał uzasadnioną krytykę. W tym sezonie jego decyzje przynoszą pozytywny efekt - co jest tego genezą nie wiem, zresztą to nieistotnie, skoro działa - stąd też i brak ciśnienia po Królewskim, bo to co w tym sezonie robi działa.
Wbrew Twoim przekonaniom, większość forum to nie chorągiewki(poza leszkiem) i potrafi racjonalnie docenić jeśli coś się udaje. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ależ ja to rozumiem, bo w życiu kieruje się zasadą, że za dobre trzeba wynagradzać/chwalić, a za złe ganić.
Sam mam krytyczne zdanie o wielu decyzjach podejmowanych przez Królewskiego, a wcześniej przez Błaszczykowskiego. Długo by je wymieniać. W przeciwieństwie do takich typków jak Jaroo, nigdy nikomu nie ubliżałem takimi niskich lotów inwektywami. ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Kolejny cwaniak bez żadnych argumentów tylko coś tam se po swojemu przetłumaczyl więc tak jest. Zadziwia mnie jak można być ślepym i oceniać całokształt tylko na podstawie wyników xd teraz Zaskroniec nagle super bo wyniki są xd
Już nieważne że kłamał, pajacowal, AI tworzył w Wiśle xd tego przecież nie było nigdy Argument i ublizaniu, niskich lotach i ogólnie poziomie rynsztoku też super. Szkoda tylko że sam nasz szefo wyznaje takie zasady jak m.in. ja tutaj na forum i lubi powyzywac. Szczególnie na X po pijaku. Czyli generalnie chamy z forum źle ale pan Królewski git człowiek
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 24.08.2025 o godz. 18:20.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pajacu, a gdzie ja napisałem, że Królewski jest super, bo wyniki się zgadzają? Napisałem wyraźnie, że mogę krytykować Królewskiego czy Błaszczykowskiemu, ale nigdy im nie ubliżyłem, nie zwyzywałem, nie szydziłem, nie rzucałem na lewo i prawo zaskrońcami, Kubusiami itp. Paniał?
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Po pierwsze wyzwales mnie od pajaców wiec już się znizyles do poziomu, do takiego niby się nie znizasz
Po drugie miałeś dać ignora Po trzecie pisałeś wyżej że będziesz Zaskrońcowi lizał aż mu się ogon biały zrobi ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Moje wpisy na forum jak widzisz od dłuższego czasu są wyrazem frustracji i dezaprobaty w jakie gówno wpadła Wisła po czasach WSH mając za wodza atencjusza. A drugi powód to działalność ojkofobow i lizodupow Zaskrońca tu na forum.
Cofnij się do czasów jak trenerem był Rude. Tu z zachwytu piął wolfy, drozd, Markus i lesiu. Tu pisali poematy po tym jak Rude fartem uzyskał średnia w kilku meczach bodajże 2,17 (fartem bo tam był mecz przepchnięty że Stałą, tam były wygrane bo słabej grze), co oni tu wtedy odstawiali, że polskie drewno ożywił, że widać że fachowiec bo grę odmienił, że przy nim się młodzi rozwijają. Teraz można by takie poematy pisać na temat Jopa i rozwoju drużyny to wyżej wymienieni takiego entuzjazmu jakoś nie przejawiają. Po prostu jest spoko. Oni nie piszą że Jop to fachowiec i zbawienie Wisły. Po prostu no jest póki co ok. Dlatego jebać tych hipokrytów Większość tego co tutaj pisze skupia się na pokazaniu hipokryzji tych pajaców i jak sobie poczytasz forum sprzed lat to byś ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ruszyłeś głową, że mogłem je wyrażać w innym miejscu, na przykład pod nazwiskiem na portalach społecznościowych? To jest jakieś conditio sine qua non, że mam jest wyrazić tutaj? Ale Ciebie akurat o myślenie nie podejrzewam, więc mnie to nie dziwi.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Kto swoje zdanie gdzie i jak wyrażał to mniej ważne. Najlepsze jest to, że z lizodupow tutaj nikt nie umie się logicznie wypowiedzieć, a obecna narracja zaczyna się już taka, że Jop czerpie z Rude, nie jest PMSem, kontynuuje myśl i tradycje Sobola, Rude i Moskala xd
Znowu jakieś kwadratowe jaja i tłumaczenia cholera wie skąd, gdzie każdy kto trochę myli to wie, że od początku Jop punktuje na top 2, i sam robi robotę a nie, że go jakiś Rude czy Sobol nauczył albo że przejął po Moskalu projekt więc miał łatwiej xd No jaja jak s....esyn. Prawda jest taka, że Jopa póki co to po nogach powinniśmy całować bo praktycznie sam ogarnął ten burdel i tam gdzie Zasrkroniec enigmę rozgryzal, tworzył bajki o AI, Kilo ściągał hiszpański szrot o dziwo z La Liga 2, Rude chciał wcisnąć jakiegoś znajomka z Ghany połamanego, którego nawet nasz sztab medyczny odrzucił, Sobol sam się wkręcił w bycie fachowcem i szukał kwadratowych jaj, a Moskal to w ogóle tu nie pasował i może z tych trenerów był najlepszy w teorii ale w tandemie z Zaskroncem to była porażka. Co robi Jop? Nie pajacuje. Może Basha że tu robi ważna robotę i transfery to głównie jego zasługa. Niemniej, skończył się cyrk, a zaczela normalna praca, bez AI, bez głośnika w szatni, bez trenera co się nie zna na trenowaniu, bez ściągania po znajomości i bez ściągania kalek i super okazji jak gruby Omrani Szokuje mnie że ktoś tu dorabia znowu dziwne ideologie do wszystkiego, jak prawda znowu jest prosta. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Z tym czerpaniem Jopa od Rude to jakiś kabaret jest. Już więcej od Kasperczaka zapewne wyciągnął niż tego analityka sprzed kąkutera.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dawaj imię i nazwisko to sprawdzimy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Józef Grzyb, fajfusie.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapomniałem przy tym dodać, że dostosowuję się niekiedy do poziomu interlokutorów, bo nauczyciel z liceum uczył mnie, że chamstwo zwalcza się tylko chamstwem.
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Taka OGROMNA PROŚBA: dodawajcie na początku nazwy takich wątków jak ten jakiś znak (np. *), tak, żeby szeregowi "nie kumaci" kibice zainteresowani wyłącznie tematami związanymi bezpośrednio z drużyną po prostu nie tracili na nie czasu.
DZIĘKUJĘ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|