|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zaskroniec kogoś wychował i jeszcze Rude kogoś czegoś nauczył xd ja .......e. Zaskroniec co nic nie ogarnia i Rude który nigdy z klubem nie awansował xd Rude który 10 miejsce zajął i nikogo z młodych nie rozwinął itd itd
Dobry bajzel masz we łbie ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() Nie myśl że liczyłem, że coś zrozumiesz hejterku. Dałem tylko pożywkę żebyś kolejny raz udowodnił swoją ignorancje. Winszuję ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Akurat Jop się mega nauczył od Rude
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drozd, ale znajdziesz odrobinę taktu żeby przeprosić jak nie będzie awansu?
Twoja bajeczka może by miała sens gdyby nie to że Jop jak tymczasowo Wisle przejmował to wygrywał kilka meczów pod rząd, Wisła strzelała dużo bramek itd i to było zanim wiedziałeś że ktoś taki jak analityk Rude istnieje. Także to bardziej ten nieudacznik Rude by się mogl od Jopa uczyć żeby umieć wygrać chociaż dwa razy z rzędu. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jop się uczył od Rude................... no ja pierdzielę, a po cholerę miał się uczyć od typa, który nie miał wyników?
Jeśli się Jop miał czegoś od Rudego nauczyć to tego jak NIE budować drużyny. Inteligentny człowiek potrafi wyciągać wnioski zarówno z dobrych jak i złych decyzji, zarówno swoich jak i innych. A za takiego uważam Jopa. Generalnie idziemy w tym kierunku o który wołałem. Trzon drużyny stanowią Polacy wspomagani przez wysokiej klasy piłkarzy z zagranicy. Praktycznie każdy zagraniczny piłkarz w naszej drużynie prezentuje wysoki poziom. Pożegnano praktycznie wszystkich średniaków i zapchajdziurów. I o to chodziło. Niech gra ten obcokrajowiec, ale jak jest zdecydowanie lepszy od Polaka. Jop ewidentnie wie jak budować zespół. I nie uczył się tego na korkach u Rydza, chyba, że na zasadzie przestrogi czego nie robić
Ostatnio edytowane przez s1mone : 01.08.2025 o godz. 22:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jedyne czego Jop mógł się nauczyć od Rude to jak dostawać regularnie w....... w pierwszej lidze.Na szczęście nauka poszła w las....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jop znowu jest uczniem Alfonsa z Kostaryki? Ależ to się dynamicznie zmienia.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Prawie 5 kurs na Tychy
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Po drugie Rude był trenerem 29.12.2023-31.05.2024. Proponuję przypomnieć sobie co to za mecz był 2.5.2024 z "zero tituli" Pogonią Szczecin. Więc nie tylko "regularnego dostawania" można się było nauczyć od Rudego. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W lidze miał więcej porażek niż zwycięstw i nie potrafił wygrać dwóch meczów pod rząd.
Z Lechią 3:4 z GKS Katowice 2:5 z o nic nie grającą Niecieczą 0:3. Jak nic są to regularne wpier.dole |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Wygodnie pominąć, że była to cena za walkę do upadłego o wygrany Puchar Polski.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
I tu dochodzimy do obecnego sezonu, gdzie też mamy jednego zdrowego bocznego obrońcę... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Dlatego PP powinniśmy sobie odpuścić i grać rezerwami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli ten mega trener, najlepszy analityk jaki stąpał po polskiej ziemi, skupił się na PP, zamiast zrobić najważniejszy cel. Nie ogarnął, że ważniejszy jest awans i kasa z niego, niż wygranie PP i kasa z pucharów. Super, trzeba go chwalić za takie podejście.
Tak generalnie to myślę, że jest takim dobrym trenerem, że totalnie nie zapanował nad szatnią i kopacze wywalili jaja na ligę. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Postaraj się na chwilę być obiektywnym - czy jeżeli faktycznie liga została położona przez PP, to czy w ogólnym rozrachunku miało to sens? Tylko proszę nie wyjeżdżaj teraz z tym, że piłkarze na PP się spięli a ligę mieli gdzieś, bo to też idzie na konto zarządzającego tą wesołą ferajną.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2024
Offline |
|
|
Jest oficjalna informacja, że Tychy nas wpuszczą w ilości 300 ludzia, jakby nie patrzeć to jest to spory przełom w tym co się do tej pory działo i pozostałe kluby, które coś będą majstrować potrzebują solidnych podkładek. Mielec pierwszy raz miał taką sytuację, a GKS chyba najczęściej robił z tym jakieś odpały, zatem w końcu się za nich wzięli tak jak powinno to być od samego początku rozegrane.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dla klubu? Nie Dla ego Królewskiego? Tak. Dla CV trenera i piłkarzy? Tak. Kibice Wisły oficjalnie wejdą na mecz z GKS-em. To się badziewiaki z Tych wstydu najadły...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.08.2025 o godz. 18:51.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Każdy trener patrzy na swoje CV. Taki który wygrywa Puchar Polski pierwszoligowcem na pewno coś tam umie.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak. Na pewno nieudacznik Rude któremu w życiu trenerskim nic przed Wisła nie wyszło pomyslal sobie "oleje ligę ale wygram I ligowcem PP" xd Chwała za ten puchar bo to był wyczyn ale dorabianie przez brawoszefow teraz ideologii że taki był w pewnym momencie plan że stawiam wszystko na PP bo chce go sobie wygrać jest niesamowite xd tylko zjeby mogą na poczekaniu na tym forum takie historie wymyślać
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
300 kibiców na wyjeździe!
Brawo szefy! ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Podobnie - Moskal nie wystawiałby pierwszego składu w rewanżu z Austriakami, ale jak sam później przyznał - niepotrzebnie napalił się na puchary. Czasem wydaje mi się że priorytetem w Wiśle jest PR Królewskiego.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.08.2025 o godz. 21:55.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale was gryzie, ze Rude zdobył PP, czego zaden inny trener polski tego z Wisłą nie powtórzy. Po dziś dzień chcecie dostać sraczki, widać w postach. A lidze 10 czy 3 miejsce co za roznica, skoro brak awansu brak kasy.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 02.08.2025 o godz. 23:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lesiu, przecież Ty jechałeś i po Rude i po Moskalu, teraz po Jopie, chociaż zapewne i to Ci się odmieni.
Przypomnij, bo się pogubiłem - w tym sierpniu lubisz Prezesa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ale komu ja to tłumaczę, dla zaczadzonych to trener jest winny że jeden z drugim sika na wszystko bo kasa i tak będzie. Teraz głównie to się zmieniło i dlatego Jaroch nagle zaczął grać lepiej, może nawet Duda przestanie człapać i machać łapkami. Każdy kolejny mecz jest egzaminem. Dwa pierwsze zdane, zostało jeszcze 32. A matoły, które co tydzień bredzą o mokrych szmatach niech zrozumieją że to jest sport i zawsze może wydarzyć się coś co spowoduje że wynik nie będzie się zgadzał i nie zawsze będzie to równoznaczne z mokrą szmatą. Najlepiej to oddaje cytat z Reymana.
i do tej pory ją czują.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.08.2025 o godz. 08:23.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|