The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2025, 09:27
Cytat:
Igbekeme ma asysty i kluczowe podania. Duda jest po prostu bezproduktywny. Jedyne co ich łączy to celownik ustawiony minimum dwa metry obok słupka i mały wzrost.
Kolejne opluwanie Polaków przez znafców i zaściankowców oraz brawszefów.

Liczby Igbekeme w Wiśle:
Mecze 28, gole 0, asysty 4
Mecze 14, gole 1, asysty 1

Miał kiedyś jeden lepszy sezon w życiu, prawie 10 lat temu xd

Liczby Dudy:
21 - 1 - 4
30 - 0 - 3
34 - 0 - 1

Podsumowując, paradoksalnie Duda zjada Igbekeme xd Tylko przez .......enie takich idiotów na forum, tworzy się ciągle swoje teorie budowane na kłamstwie jacy Polacy ciency, Hiszpany lepsze i w ogóle PMS złe a Rude to był trener.

Opierając się na liczbach to szczególnie w ostatnim sezonie 20 letni Duda rozjebał statystykami 29 letniego Nigeryjczyka.

Na prawdę jakie lepsze liczby ma tyn cały Igbekeme xd Żal mi takich zjebów co ciągle tu kłamią i nawet nie umieją w statystyki zajrzeć żeby się nie kompromitować.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.07.2025, 09:31
Markus napisał(a):Wyświetl post
Akurat po Zwolaku nie ma powodu by rozpaczać. Nawiasem mówiąc, nie zdziwię się, jeśli i tak będziemy musieli dodatkowo zapłacić Rakowowi duże pieniądze po naszym ewentualnym awansie, gdy tylko kiedyś nastąpi.

Naturalnie sprowadzenie kolejnego napastnika w tej sytuacji jest koniecznością.
To czy jest powód płakać okaże się jak następca trochę pogra. Zwoliński nie był taki ostatni.

Z drugiej strony - kogoś musieliśmy sprzedać. Dziwne że nikt się nie zgłosił po Dudę, Krzyżanowskiego czy Sukiennickiego.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 23.07.2025, 09:33
Na razie mamy Nikaja w temacie "następców".
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 23.07.2025, 09:37
Arked napisał(a):Wyświetl post
Szkoda bo Zwoliński był już wkomponowany w drużynę i prawdopodobne, że był przed nim sezon znacznie lepszy niż poprzedni.
Niestety, w klubach takich jak Wisła jest poważna oferta to trzeba się nad nią pochylić, a nasi piłkarze - poza może Rodado - nie zajmują wysokich pozycji w planach transferowych klubów dysponujących jakimiś sensownymi pieniędzmi, więc ew. oferty za nich będą raczej pod koniec okienka.

Paradoks Dudy - Ci co go chcą nie są w stanie za niego za wiele zapłacić.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.07.2025 o godz. 10:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.07.2025, 09:40
Ja bym strzelał, że poszli mu na rękę min. ze względu na jego kontrakt, który zakładam, że jest jednym z wyższych w drużynie.

Pozbywają się gościa, za którego trzeba byłoby zapłacić pół bańki w przypadku awansu, a tak to pewnie jakoś mają to ugadane z Rakowem, do tego zejście z wysokiego kontraktu.
Zwoliński nie jest nie wiadomo jakim napastnikiem, powinniśmy dać radę go zastąpić.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 23.07.2025, 09:42
A krąży gdzieś jaką to kwotę za Zwolaka turki zamierzają zapłacić?
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 23.07.2025, 09:43
Zwolińskiemu kończył się kontrakt w tym roku więc jest to w sumie win-win sytuacja.
No i trzeba pamiętać, że na wiosnę praktycznie nic nie strzelił.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 23.07.2025, 10:12
Z jednej strony szkoda bo to jednak zawodnik który dał się lubić, z drugiej koniec kontraktu, sam pewnie też podpisze za godziwe pieniądze.
Jak nam coś wpadnie to tylko bonus.

Ciekawe czy ktoś za niego przyjdzie czy zastępstwo już jest w składzie.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 23.07.2025, 10:26
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Zwolińskiemu kończył się kontrakt w tym roku więc jest to w sumie win-win sytuacja.
No i trzeba pamiętać, że na wiosnę praktycznie nic nie strzelił.
AFAIK kontrakt ma do końca sezonu, więc nie w tym roku. Tak też zresztą pisali na transfery.info.

Myślę że wpadnie nam między 200 a 400 tys euro. Biorąc pod uwagę jak szybko się dogadali i wysłali go na badania to oferta musiała być OK.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.07.2025 o godz. 11:19.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.07.2025, 10:43
To dobra wiadomość. Zwoliński jest nieprzewidywalny. Czas pokaże czy go dobrze zastąpimy.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.07.2025, 10:43
Między Jamesem a Dudą jest duża różnica możliwości, zarówno w destrukcji, odbiorze i asekuracji, jak i szybkości operowania piłką oraz zdolności do rzucania dobrych prostopadłych podań. Nigeryjczyk umie to robić, Duda wsławiła się głównie zwalnianiem akcji. W kwestii zaangażowania w grę też jest różnica między nimi na korzyść Nigeryjczyka, który nie pozwala sobie na takie truchtanie w niektórych meczach jak Duda.

Statystyki potwierdzające lepsze liczby Igbekeme w odbiorze, wygranych pojedynkach z rywalami, czy udanych podaniach można znaleźć na przykład na stronie Wyscout.com.

Nie dajcie się manipulować hejterkowi Jaroo.
Ostatnio edytowane przez Markus : 23.07.2025 o godz. 10:50.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 23.07.2025, 11:12
Nie będzie go łatwo zastąpić, jednak prezentował pewien poziom i był wkomponowany w drużynę. Naprawdę szkoda, bo nie sądzę żebyśmy znaleźli lepszego następcę, miałem nadzieję że ten sezon będzie zagrany przez niego równiej niż poprzedni, bo możliwości ma całkiem spore.

No ale rozumiem, że jest taka konieczność - jeśli to jest cena za pozostanie Angela to oczywiście oceniam to jako dobry ruch.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 23.07.2025, 11:15
Dobra markusik, nie ........ Wolfy pisał o podaniach i asystach. W tym lepszy jest Duda. Oczywiście możecie tu udawać, że Igbekeme ma super podania, szkoda tylko, że te podania nie przekładają się na asysty. Widocznie takie super nie są.
Jesteś jebanym hejterem wszystkiego co polskie.
Wychodzi na to, że Duda to totalny odrzut, beztalencie i nygus na boisku a mimo to zrobił więcej asyst niż Igbekeme xd Jakbyście mieli łajzy krztę honoru to byście albo powiedzieli, ze rzeczywiście ten Duda koniec końców skuteczność ma "dobrą" albo, że jednak Igbekeme jest tak samo cienki jak Duda, w praktyce, a nie w waszej teorii.

O tym, że jeden ma 30 lat i karierę za sobą - powinien wymiatać w I lidze, a drugi 21 lat i może się jakoś ogarnie jeszcze i rozwinie, nie wspomnę.
I mimo, że James początki kariery miał lepsze niż teraz, bo grał na II poziomie w Portugalii czy Hiszpani, mimo, że ogólnie jest lepszy od Dudy, mimo, że na I ligę wystarczy, to i tak jest szczochem do szczania nawet na poziom polskiej piłki. Kolejny ogór, któremu liżecie odbyt, tylko dlatego, że ma niepolskie nazwisko i nie przewraca się o własne nogi. Powtarzam, ten słabeusz Duda go zjada jeśli chodzi o statystykę asyst xd
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 23.07.2025, 11:39
Marzeniem wytransferować tego marnego grajka Dudę.
Odpowiedz cytując
Szewa
Member

Od: 12.2018

Stary 23.07.2025, 11:58
Sprzedaż Zwolaka ma sens, bo gościu zarabiał dużo, pewnie troszkę pieniążków wpadnie, a w pierwszym składzie go nie widzę. Tylko głębia składu ucierpi, trzeba kogoś na zmianę, najlepiej sensownie grającego głową, żeby wchodził na ekipy murujące się w polu karnym.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.07.2025, 12:42
Zwoliński miał zapewne jeden z wyższych kontraktów w drużynie (może nawet nr 2-3 w zespole). Niestety przez połowę poprzedniego sezonu był zacięty i irytował swoją nieskutecznością (nic nowego u Niego). Gość ma 32 lata i jeśli coś na nim zarobimy (kwestia umowy z Rakowem) to powinniśmy być zadowoleni. A czy będziemy, to dowiemy się w momencie pozyskania nowego napastnika - za taką pensję powinniśmy być w stanie kogoś ogarnietego (na realia 1. ligowe) zatrudnić.

Jak już jesteśmy przy oszczędnościach na kontraktach zawodników - ciekaw jestem jaki jest plan działu sportowego na Igora Łasickiego. Przed nim ostatnie 5 miesięcy kontraktu, perspektywa gry w składzie mierna (4 rywali do gry w skladzie na dłuższych kontraktach), mam nadzieję, że nikt go nie rozważa jako backup dla Jarocha przy grze Lelevielda po lewej stronie boiska. Kontrakt równiez wysoki, a zdrowie nie pozwala na regularną grę. A nazwisko powinno bez trudu znaleźć mu nowego pracodawcę już w tym okienku transferowym (o ile go posklejamy, by był w stanie przejść testy medyczne).
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 23.07.2025, 12:50
Klub nie ściągnie juz kolejnego ŚO, przeciez mamy 4 zdrowych zawodników+ Łasickiego + pewnie na wiosne z Uryga.

Nikt też kontuzjowanego Łasickiego od nas nie weźmie. W zimie opuści naszą listę płac i taki zapewne mamy na niego plan.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.07.2025, 12:56
Przecież nie piszę o kupowaniu, tylko pozbyciu się zbędnego balastu. Zwłaszcza przy wciąż nieuzupełnionych brakach na innych pozycjach.
Okienko kończy się dopiero 8 września - do tego momentu zdążymy go poskładać na trytytki
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 23.07.2025, 13:01
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Klub nie ściągnie juz kolejnego ŚO, przeciez mamy 4 zdrowych zawodników+ Łasickiego + pewnie na wiosne z Uryga.

Nikt też kontuzjowanego Łasickiego od nas nie weźmie. W zimie opuści naszą listę płac i taki zapewne mamy na niego plan.
zapominasz o Skrobańskim którego na L4 hojny pan prezes przedłużył o rok
w związku z czym poza 4 zdrowymi mamy 3 leczących się stoperów

takie cuda tylko w Wiśle
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 23.07.2025, 13:07
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Dobra markusik, nie ........ Wolfy pisał o podaniach i asystach. W tym lepszy jest Duda. Oczywiście możecie tu udawać, że Igbekeme ma super podania, szkoda tylko, że te podania nie przekładają się na asysty. Widocznie takie super nie są.
Jesteś jebanym hejterem wszystkiego co polskie.
Wychodzi na to, że Duda to totalny odrzut, beztalencie i nygus na boisku a mimo to zrobił więcej asyst niż Igbekeme xd Jakbyście mieli łajzy krztę honoru to byście albo powiedzieli, ze rzeczywiście ten Duda koniec końców skuteczność ma "dobrą" albo, że jednak Igbekeme jest tak samo cienki jak Duda, w praktyce, a nie w waszej teorii.

O tym, że jeden ma 30 lat i karierę za sobą - powinien wymiatać w I lidze, a drugi 21 lat i może się jakoś ogarnie jeszcze i rozwinie, nie wspomnę.
I mimo, że James początki kariery miał lepsze niż teraz, bo grał na II poziomie w Portugalii czy Hiszpani, mimo, że ogólnie jest lepszy od Dudy, mimo, że na I ligę wystarczy, to i tak jest szczochem do szczania nawet na poziom polskiej piłki. Kolejny ogór, któremu liżecie odbyt, tylko dlatego, że ma niepolskie nazwisko i nie przewraca się o własne nogi. Powtarzam, ten słabeusz Duda go zjada jeśli chodzi o statystykę asyst xd
jeśli chodzi o Twoją polemikę z Markusem
to pozwolę sobie zauważyć, że kluczowym słowem tu jest to wyboldowane
MOŻE

przy czym ja w to wątpię, ale ok MOŻE

natomiast w przypadku takiego Kutwy, nie używałbym słowa może bo chłopak pokazuje że można tu i teraz
a nie za xy lat jak to będzie może w przypadku Dudy

ps. i muszę powiedzieć, że nie jestem jebanym hejterem wszystkiego co polskie bo swego czasu wierzyłem w postępy Dudy i Sukiennickiego
ale się wyleczyłem (patrząc na to co robią, a raczej czego nie robią na boisku) do czego się przyznaję bez bicia
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.07.2025, 13:10
Raczej Duda na 10 niż Julius.

Ale skoro mieli kogoś przygotowanego za Rodado to raczej będzie transfer.
Nie jestem tak negatywnie nastawiony do Dudy jak sporą część użytkowników forum
Ale na 10 go nie widzę, kompletny brak dynamiki, fatalny strzał
Tam musi być ktoś kto zapewni liczby, będzie wbiegał w pole karne itd
Julius zdaje się w Tychach grał właśnie na 10
4-5 wzmocnień jeszcze by się przydało w takim układzie
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 23.07.2025, 13:41
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Przecież nie piszę o kupowaniu, tylko pozbyciu się zbędnego balastu. Zwłaszcza przy wciąż nieuzupełnionych brakach na innych pozycjach.
Okienko kończy się dopiero 8 września - do tego momentu zdążymy go poskładać na trytytki
Ile znasz przypadków że kontuzjowany zawodnik rozstaje sie ze swojej woli przedwcześnie z klubem? Chyba tylko wtedy gdy konczy karierę

Tu ma codziennie opieke fizjo, lekarzy, bylby idiota gdyby na to poszedl.

@emjot, Skrobanskiego to w ogóle ciężko liczyć jako zawodnika 1 drużyny
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 23.07.2025, 13:54
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
W Mielcu Duda w środku się nie sprawdził, a Ertlthaler był jednym z lepszych.
Nie wiem ile zajmie Bashy ściągnięcie napadziora ale James nie przepracował okresu przygotowawczego więc raczej Duda do przodu, Rodado do przodu i czekamy na zastępstwo. Środek Carbo i Julius
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 23.07.2025 o godz. 14:03.

Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 23.07.2025, 14:15
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Ile znasz przypadków że kontuzjowany zawodnik rozstaje sie ze swojej woli przedwcześnie z klubem? Chyba tylko wtedy gdy konczy karierę

Tu ma codziennie opieke fizjo, lekarzy, bylby idiota gdyby na to poszedl.

@emjot, Skrobanskiego to w ogóle ciężko liczyć jako zawodnika 1 drużyny
Skrobańskiego po tym co widziałem w meczach rezerw trudno nawet zaliczyć do gracza rezerw
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.07.2025, 18:31
Zwoliński oficjalnie w Turcji.

Czy nasz nowy napadzior będzie mieć więcej niż 5 bramek strzelonych w sezonie 24/25?

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 23.07.2025, 18:44
Cytat:
jeśli chodzi o Twoją polemikę z Markusem
to pozwolę sobie zauważyć, że kluczowym słowem tu jest to wyboldowane
MOŻE

przy czym ja w to wątpię, ale ok MOŻE

natomiast w przypadku takiego Kutwy, nie używałbym słowa może bo chłopak pokazuje że można tu i teraz
a nie za xy lat jak to będzie może w przypadku Dudy

ps. i muszę powiedzieć, że nie jestem jebanym hejterem wszystkiego co polskie bo swego czasu wierzyłem w postępy Dudy i Sukiennickiego
ale się wyleczyłem (patrząc na to co robią, a raczej czego nie robią na boisku) do czego się przyznaję bez bicia
Spokojnie, ja tu się z normalnymi ludźmi nie kłócę - jedynie z debilami.
Napisałem o Dudzie i jego asystach bo wolfy skłamał mówiąc, że Duda jest gorszy w tym od Igbekeme. Markusik oczywiście nie mógł wytrzymać mojej odpowiedzi i musiał zareagować bo mu niegerysjkiego Hiszpana ktoś obraził.
Także tacy idioci, kłamcy i hejterzy śmieszą mnie.

A o samego Dudę to się tutaj nie ma co kłócić. Jedynie o to, że w pewnych statystykach jest tak samo słaby/dobry jak James. Może się Duda rozwinie, a może skończy jak Igbekeme, czyli spadnie z 2 ligi hiszpańskiej do 2 polskiej, tj Duda z I do III ligi polskiej.
Mnie śmieszy wynoszenie na piedestał przez fajnopolaków, tego szrotu z niższych zachodnich lig xd
drozd:
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.07.2025, 19:44
W Mielcu Duda w środku się nie sprawdził, a Ertlthaler był jednym z lepszych.
Nie wiem ile zajmie Bashy ściągnięcie napadziora ale James nie przepracował okresu przygotowawczego więc raczej Duda do przodu, Rodado do przodu i czekamy na zastępstwo. Środek Carbo i Julius
Inaczej będzie wyglądał jak mu Carbo będzie trzymał środek
Duda się nadaje do regulowania tempa gry ale musi mieć asekurację za plecami a nie jako najbardziej cofnięty pomocnik
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 23.07.2025, 21:07
Dokładnie. Ja bym ustawił drużynę tak:
Rodado
Fred-Duda-Kuziemka
Ertlthaler-Carbo
Lelieveld-Kutwa-Biedrzycki-Jaroch.

Duda za plecami ma Juliusa do ataku i Carbo by chronił tyły.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 23.07.2025, 21:44
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Na środek pomocy też się nie nadaje.

Taki parasoks - ani dobry w ofensywie, ani w defensywie, a talent.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.07.2025 o godz. 21:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 23.07.2025, 21:55
Nie ma Zwolaka, gdzieś go ustawić trzeba.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów