The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2025, 10:51
Nie planuję głosowania na Rafała ani głosowania na nikogo ze środowisk popierających covidowy zamordyzm
WildDog
Senior Member

Od: 03.2021

Stary 06.05.2025, 16:45
Ino Grzegorz B....(pisownia umyslna, bo pewno wkrotce tak beda podawane jego personalia).

Super zagrywaka w/w z tym kandydowaniem. Z rozmow ze znajomymi, wnioskuje, ze wielu ludziom otworzyl oczy! A tak, tylko nieliczni (oprocz akcji" strazak") znali jego poglady na syf panujacy w Polsce i yebanym eurokolchozie!!

Polsko obudz sie!! ....bo wkrotce bedzie za pozno!

PS. Anglicy pokazali "poparcie" dla powrotu do junii!! Antyunijni Reforamtorzy rozyebakli w pyl konkurencje w wyborach samorzadowych! .. Po raz pierwszy od dziesicioleci przelamali monopol (duopol) konserw-lewicowych z komuchami z partii pracy!!
Ostatnio edytowane przez WildDog : 06.05.2025 o godz. 16:52.
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.05.2025, 10:06
Dla mnie sprawa tutaj jest prosta i zerojedynkowa: każdy, kto znajdzie się w drugiej turze z Rafałem ma mój głos, obojętnie kto to będzie (za wyjątkiem Hołowni - wtedy nie idę w ogóle). Najgorsze, co może się stać dla przyszłości Polski, a także paradoksalnie dla prawdziwej wolności, praworządności i demokracji, to samowładztwo nie hamowanego już niczym Tuska.

Zatem każdy byle nie Rafał.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
JudasPriest
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2017

Stary 07.05.2025, 19:44
Maciak też?
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 07.05.2025, 19:59
Każdy, byle nie Rafał i Karol. Tyle, koniec duopolu to coś czego nam trzeba
Markus
Senior Member

Stary 07.05.2025, 20:06
JudasPriest napisał(a):Wyświetl post
Maciak też?
Oczywiście, że nie, ale jego zwycięstwo nam nie grozi.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
LucaLoco
Junior Member

Od: 08.2024

Stary 07.05.2025, 22:12
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Nie planuję głosowania na Rafała ani głosowania na nikogo ze środowisk popierających covidowy zamordyzm
I bardzo dobrze, duzo ludzi juz zapomnialo co oni wszyscy wyprawiali... najgorsze ze nikt nie zostal za to ukranany i nie zostal pociagniety do odpowiedzialnosci... z jednego na drugi dzien telewizja zmienila temat z szczepionek na wojne i .......a teraz klimat a co za chwile...
AVE WISLA!
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 08.05.2025, 18:38
WildDog napisał(a):Wyświetl post
Ino Grzegorz B....(pisownia umyslna, bo pewno wkrotce tak beda podawane jego personalia).

Super zagrywaka w/w z tym kandydowaniem. Z rozmow ze znajomymi, wnioskuje, ze wielu ludziom otworzyl oczy! A tak, tylko nieliczni (oprocz akcji" strazak") znali jego poglady na syf panujacy w Polsce i yebanym eurokolchozie!!

Polsko obudz sie!! ....bo wkrotce bedzie za pozno!

PS. Anglicy pokazali "poparcie" dla powrotu do junii!! Antyunijni Reforamtorzy rozyebakli w pyl konkurencje w wyborach samorzadowych! .. Po raz pierwszy od dziesicioleci przelamali monopol (duopol) konserw-lewicowych z komuchami z partii pracy!!
Ty tak na poważnie, czy to ironia której nie wyłapałem?
WildDog
Senior Member

Stary 09.05.2025, 09:09
azor napisał(a):Wyświetl post
Ty tak na poważnie, czy to ironia której nie wyłapałem?
Z cala powaga! Grzegorz B. jedyny kandydat, na ktorego zaglosuje!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 09.05.2025, 17:47
Właśnie wczoraj lawirował u Rymanowskiego przez wiele minut, żeby przypadkiem nie powiedzieć złego słowa na Putina. To znamienne, choć mimo wszystko darzę go sympatią za wyjątkową kulturę wypowiedzi
azor
Senior Member

Stary 09.05.2025, 22:14
Z cala powaga! Grzegorz B. jedyny kandydat, na ktorego zaglosuje!
Cóż, dalej mam nadzieje że trollujesz.

I zgadzam się, że Braun ma wyjątkowe zdolności oratorskie. Pomijając oczywiście ich treść.
WildDog
Senior Member

Stary 15.05.2025, 10:36
Cóż, dalej mam nadzieje że trollujesz.

I zgadzam się, że Braun ma wyjątkowe zdolności oratorskie. Pomijając oczywiście ich treść.
Akurat w tym wypadku zadnego trollingu! I nie wiem, co masz do tresci wypowiedzi Grzegorza B. Jedyny wygarnia najprawdziwsza prawde!
Ostatnio edytowane przez WildDog : 15.05.2025 o godz. 16:40.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 19.05.2025, 10:48
No i jak tam, zadowoleni z wyborów starych dziadów i PO-PiSdzielców? Układ dalej mocny, szczególnie w starych, spranych głowach. Szacun dla Po-PiSu za to, bo pokazali jak można jebać Polaków 25-30 lat i jeszcze ci by się za nich pozabijali.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
azor
Senior Member

Stary 19.05.2025, 13:48
Równie przerażające jest 22% Konfiarzy...naprawdę mamy naród idiotów.
WildDog
Senior Member

Stary 19.05.2025, 16:25
ano, matematyka nie klamie, 78% (jak to nazwales) idiotow. Teraz podaj procentowo, ile wsrod nich totalnie wypranych mozgow, ktore glosuja na mafie wskazane przez mass media. Na szczescie, Polska sie budzi i te 22% to dobry omen przed kolejnymi wyborami do sejmu!
Jaroo1
Senior Member

Stary 19.05.2025, 20:49
Azor, wiadomo, że lepiej na komuchów głosować i lewaków, bo tylko z nimi nas czeka el dorado. Oni by po prostu zabrali bogatym, a później to już by dzielili po równo, mieszkania budowali itp. A później to już byś się obudził z ręka przyklejoną do asfaltu i krzyczał, że planeta płonie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 20.05.2025, 07:26
ano, matematyka nie klamie, 78% (jak to nazwales) idiotow. Teraz podaj procentowo, ile wsrod nich totalnie wypranych mozgow, ktore glosuja na mafie wskazane przez mass media. Na szczescie, Polska sie budzi i te 22% to dobry omen przed kolejnymi wyborami do sejmu!
W związku z powyższym zakładam, że nie idziesz na drugą turę. Znalazłbyś się wówczas w gronie 78% idiotów
azor
Senior Member

Stary 20.05.2025, 10:33
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Azor, wiadomo, że lepiej na komuchów głosować i lewaków, bo tylko z nimi nas czeka el dorado. Oni by po prostu zabrali bogatym, a później to już by dzielili po równo, mieszkania budowali itp. A później to już byś się obudził z ręka przyklejoną do asfaltu i krzyczał, że planeta płonie
A czy jak się jednych nie popiera to z automatu trzeba popierać drugich? Już nawet nie będę pytać o definicję lewaka
WildDog
Senior Member

Stary 20.05.2025, 16:45
A czy jak się jednych nie popiera to z automatu trzeba popierać drugich? Już nawet nie będę pytać o definicję lewaka
Czy tak trudno zauwazyc, ze na polskiej scenie politycznej wszystko oprocz Konfy to lewactwo? PiS bardziej lewicowe gospodarczo i socjalnie od zanberga, czy tej partii (nawet nie wiem jak sie oni wabia) od Czarzastego i Bejrat! Platforma bardziej na lewo swiatopogladowo od klasycznych lewakow.......etc
Ostatnio edytowane przez WildDog : 20.05.2025 o godz. 16:58.
WildDog
Senior Member

Stary 20.05.2025, 16:47
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
W związku z powyższym zakładam, że nie idziesz na drugą turę. Znalazłbyś się wówczas w gronie 78% idiotów
Dobrze zakladacie!..Nie ide. Co za roznica czy Polska zdechnie z powodu syfa czy rzezaczki!

Nastepne wybory dopiero na Konfederacje Korony Polskiej (parlamentarne, oby przedterminowe))....
Ostatnio edytowane przez WildDog : 20.05.2025 o godz. 16:50.
WildDog
Senior Member

Stary 23.05.2025, 20:18
Nigdy nie mow nigdy! Czask mogl trzymac jape! Za yebanie Grzegorza B. przekonal mnie do pojscia do urny. Z zacisnietymi zebami postawie krzyzyk przy Nawrockim!
Markus
Senior Member

Stary 24.05.2025, 11:47
Nigdy nie mow nigdy! Czask mogl trzymac jape! Za yebanie Grzegorza B. przekonal mnie do pojscia do urny. Z zacisnietymi zebami postawie krzyzyk przy Nawrockim!
Brawo! Taka deklaracja jest dla mnie niemal tak samo piękna, jak gol Rodado z przewrotki

Każdy byle nie Rafał.
Ostatnio edytowane przez Markus : 24.05.2025 o godz. 11:51.
(...)
"
azor
Senior Member

Stary 24.05.2025, 19:35
Czy tak trudno zauwazyc, ze na polskiej scenie politycznej wszystko oprocz Konfy to lewactwo? PiS bardziej lewicowe gospodarczo i socjalnie od zanberga, czy tej partii (nawet nie wiem jak sie oni wabia) od Czarzastego i Bejrat! Platforma bardziej na lewo swiatopogladowo od klasycznych lewakow.......etc

No trudno, sam zmusiłeś - czymże według Ciebie jest lewactwo? Gospodarczo, światopoglądowo, politycznie? Tylko bez populizmów o obniżeniu podatków, jebaniu pedałów/żydów, uniezależnieniu od wschodu/zachodu.

Bo - choć możesz być zaskoczony - żadnego z tych haseł Braun/Memcen nie zrealizuje, jeśli dojdzie do władzy. Sławek sam zresztą stwierdził, że każda kampania jego ugrupowania jest profilowana pod najbardziej chwytliwe hasła. Skoro się na nie łapiesz - jesteś durniem.

I żeby się ktoś zaraz nie wysrał - nie, nie głosuje na Rafała.
WildDog
Senior Member

Stary 24.05.2025, 19:59
No trudno, sam zmusiłeś - czymże według Ciebie jest lewactwo? Gospodarczo, światopoglądowo, politycznie? Tylko bez populizmów o obniżeniu podatków, jebaniu pedałów/żydów, uniezależnieniu od wschodu/zachodu.

Bo - choć możesz być zaskoczony - żadnego z tych haseł Braun/Memcen nie zrealizuje, jeśli dojdzie do władzy. Sławek sam zresztą stwierdził, że każda kampania jego ugrupowania jest profilowana pod najbardziej chwytliwe hasła. Skoro się na nie łapiesz - jesteś durniem.

I żeby się ktoś zaraz nie wysrał - nie, nie głosuje na Rafała.
potrafisz dyskutowac bez obrazania
azor
Senior Member

Stary 24.05.2025, 20:13
potrafisz dyskutowac bez obrazania
Zamień durnia na mało świadomym sytuacji - potrafisz odpowiedzieć?
WildDog
Senior Member

Stary 24.05.2025, 20:21
Zamień durnia na mało świadomym sytuacji - potrafisz odpowiedzieć?
Nie rozumiem dlaczego u mnie szukasz korepetycji z politologii. Nie wiem rowniez dlaczego mam sie tlumaczyc z poparcia GB. On jedynie mnie przekonuje. Moj wybor, Twoj, krotko mowiac mnie nie interesuje.
azor
Senior Member

Stary 24.05.2025, 21:16
Nie rozumiem dlaczego u mnie szukasz korepetycji z politologii. Nie wiem rowniez dlaczego mam sie tlumaczyc z poparcia GB. On jedynie mnie przekonuje. Moj wybor, Twoj, krotko mowiac mnie nie interesuje.
Całkowicie bez hejtu i podjazdów: z mojej perspektywy GB jest totalnym kosmitą i niech każdy głosuje sobie na kogo chcę (tak jak i ja mogę nazywać durniem kogo chcę) ale naprawdę bez żadnych złośliwości po prostu mnie mega ciekawi co Cię przekonało aby go popierać?

I jeśli mogę od razu zadać drugie pytanie: czy nie uważasz, że singiel Memcen i singiel Braun są w stanie więcej osiągnąć dla Konfederacji, niż wspólnie?
WildDog
Senior Member

Stary 25.05.2025, 16:08
Mnie wystarcza, ze jest antyunijny! Jeden z niewielu politkow, ktorym mozna zaufac (w tym znaczeniu, ze nie sa choragiewkami, ktore zmieniaja poglady aby ino, tylko slupki szly w gore). Wiem, ze jak dzis glosuje na GB, to jutro, jak i zawsze bedzie to ten sam GB!......Szacunkiem (mimo, ze totalnie nie moja bajka) jako polityka darze Zanberga. Wydaje mnie sie, ze jego wyborcy moga mu. jak ja GB zaufac..... dla stolkow sie nie sprzedadza!.....

PS. Tyle, nie mam zamiaru spowiadac sie ze swoich pogladow! Sa jedynie moje i nie interesuje mnie, kto i dlaczego sie z nimi zgadza lub nie zgadza!
WildDog
Senior Member

Stary 25.05.2025, 16:09
I jeśli mogę od razu zadać drugie pytanie: czy nie uważasz, że singiel Memcen i singiel Braun są w stanie więcej osiągnąć dla Konfederacji, niż wspólnie?
Dla mnie jest tylko jedna konfederacja; Konfederacja Korony Polskiej!
Jaroo1
Senior Member

Stary 25.05.2025, 18:47
Azor, myślę, że ludzie chcą prawdziwych polityków a nie marionetek i przebierańców, nie podstawionych Szymonow, nie sztucznych Rafałow, nie na szybko wyciąganych Nawrockich.
Wiele mógł zmienić Mentzen gdyby dowiózł to o czym mówił, gdyby się tym piwem nie s....il, bo albo się z kogoś robi zdrajców i sprzedawczyków, kłamców itd albo się z nimi pije piwo.

I mimo, że żaden polityk nie jest idealny a Braun tak jak mówisz, często jest odklejony, i to nie tyle z poglądami co z happeningami swoimi, to tacy ludzie będą zyskiwać. Bo on nie udaje - no chyba, że tak dobrze gra. Mentzen wydawał się w miarę ok, ale chyba sodowa mu odjebala po pozbyciu się Korwina i Brauna, po tych debatach itd dał się ograć jak .....a POwcom i duzo stracił.

Dlatego wlansie Braun, bo jak cos mówi to jest to raczej pewne i nie musi cały czas się gimnastykować, dlaczego dzisiaj mówi tak a wczoraj mówił inaczej. Mimo, ze dla mnie Braun aż przesadza z przekazem, to raczej kolejny głos oddam na niego i na jego partie bo chociaż będę miał jeszcze jakaś nadzieję, że stolik popisowi wywróci, a nie się do niego dosiądzie.
drozd:

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów