The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2025, 07:40
Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
Występ Zwolińskiego i Sukiennickiego poniżej krytyki, tu nie ma nawet co komentować.

Zwoliński nie uczestniczy w grze, nie wychodzi do podania, nie strzela - w zasadzie ja nie wiem po co on jest na boisku.
Na plus mozna mu zapisac, ze pressowal obroncow i staral sie juz jako pierwszy odbierac pilke. Motywacji nie mozna mu odmowic.

Niestety nie dowozi tego co jest od niego w pierwszej kolejnosci oczekiwane.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 10.04.2025, 12:26
Wczoraj nie było u niego już nawet agresji i zacięcia. Całkowicie bezproduktywny zawodnik, nie jest w stanie nawet przytrzymać piłki. Wisła gra w 10 ze Zwolińskim na boisku.
Rodado bez niego na boisku czuł się dużo lepiej.
To jest całkowity sabotaż ze strony Jopa.

Natomiast patrząc na całokształt, to Wisła ma tyle oczywistych słabych punktów, że awans nie jest możliwy.
1. Brak stabilizacji i po prostu słabi jakościowo środkowi obrońcy
2. Kompletny brak umiejętności celnego strzału zza pola karnego (gol Baeny umówmy się, że dosyć przypadkowy. Bez rykoszetu piłka leciała wprost w Lenarcika) - próby Duarte, Poletanovicia czy Igbekeme po prostu żałosne
3. Totalny chaos w obronie przy SFG przeciwnika. Tutaj dosłownie śmierdzi golem przy każdej możliwej okazji.

Nie ma opcji, żeby przepchnąć 2 mecze w barażach z takim stanem rzeczy.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 10.04.2025, 12:40
A ktos ma w tej lidze defensywe poza Arka?

My z takim skladem w obronie mamy druga defensywne. To jest kuriozalne ale prawdziwe.

Naszym glownym i praktycznie jedynym problemem jest wykonczenie.

Nia pamietam gdzie juz to widzialem, ale bramki oczekiwane mamy na poziomie -15, przy takiej Termalice i +7 w stosunku do tego co powinna strzelic.

Z głębszymi osądami co do baraży trzeba wg mnie sie wstrzymac do 32 kolejki i meczu z Tychami na wyjedzie. To bedzie niejako przedsmak co nas moze czekać na poczatku czerwca.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 10.04.2025, 13:46
Może włożę kij w mrowisko, szczególnie, że sam nieraz psioczyłem na Alana ale jestem bardzo ciekawy jakby on funkcjonował na dłuższą metę w zestawieniu z Kutwą. Czy po prostu Alan w duecie z Mariuszem nie byliby efektywniejsi i ta gra z tyłu nie byłaby spokojniejsza. Czy Alan nie przestałby machać tymi rękoma tylko zajął się swoją normalną profesją. Co by nie mówić to oprócz tego, że jest przeraźliwie wolny i każdy sobie z tego zdaje sprawę to jednak w polu karnym przeciwnika do tych główek dochodzi. Jak chce to potrafi skutecznie też wyłączyć z gry przeciwnika - vide Pululu - więc czasem użytek ze swojej masy robi.
Ostatnio edytowane przez adam_09 : 10.04.2025 o godz. 13:51.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.04.2025, 14:10
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Może włożę kij w mrowisko, szczególnie, że sam nieraz psioczyłem na Alana ale jestem bardzo ciekawy jakby on funkcjonował na dłuższą metę w zestawieniu z Kutwą. Czy po prostu Alan w duecie z Mariuszem nie byliby efektywniejsi i ta gra z tyłu nie byłaby spokojniejsza. Czy Alan nie przestałby machać tymi rękoma tylko zajął się swoją normalną profesją. Co by nie mówić to oprócz tego, że jest przeraźliwie wolny i każdy sobie z tego zdaje sprawę to jednak w polu karnym przeciwnika do tych główek dochodzi. Jak chce to potrafi skutecznie też wyłączyć z gry przeciwnika - vide Pululu - więc czasem użytek ze swojej masy robi.
Z Kutwą generalnie nie przegrywamy meczy. Po prostu dwóch wolnych kloców w obronie sprawia że najprymitywniejsze "kick & run" jest dla nas zabójcze.
Trener Chrobrego o tym wiedział, pochwalił się tym na konferencji, tak po prostu jest. Wie o tym cała liga.

Obejrzałem sobie powtórkę, 100% winy Biedrzyckiego który w momencie podania był jakieś dwa metry PRZED zawodnikiem Głogowa, ale zanim się obrócił, zanim ogarnął co się dzieje to był już mijany...
Druga sprawa - zrobił wślizg na ewidentną czerwoną kartkę, ale nie trafił. To jest moim zdaniem o wiele gorszy problem, bo w dziesiątkę (grał Sukiennicki) pewnie byśmy nie wyrównali.

Jeżeli Kutwa jest zdrowy i nie ma tragicznej formy powinien grać. Biedrzycki jest po prostu słaby.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 10.04.2025, 14:11
Wczoraj sędzia Rzucidło "odpokutował" poprzednie błędne decyzje
Po pierwsze, nie dał drugiej żółtej kartki Mikulcowi.
Chodzi o sytuację coś koło 70 minuty jak popełnił faul i potem razem z tym z Głogowa leżeli minutę na murawie.
Dla mnie było to oczywiste żółtko.
Po drugie, nie "doktoryzował" się na temat starcia przed zdobyciem bramki przez Baenę.
Tam raczej było czysto ale zawsze mógł
Odpowiedz cytując
Kowalik1906
Junior Member

Od: 07.2023

Stary 10.04.2025, 14:20
Przyjrzałem się wczoraj grze Biedrzyckiego i stwierdziłem samą pozerke. To jak się dał minąć przy bramce to totalna kompromitacja. Sukiennicki robi milion zwodów stojąc w miejscu, przez co cała dynamika siada. Dobry impuls, że Zwolak opuścił plac gry, może to go zmotywuje do cięższej pracy. Angel ciągnie ten zespół i zostanie prawdziwą legendą. Idealnie brzmiał doping Rodado Gol...
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 10.04.2025, 14:20
Do tego szybka żółta dla Lenarcika, żeby nie pajacował z grą na czas.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 10.04.2025, 14:25
Sędzia nas oszczędził wczoraj. Mikulec drugie żółtko ewidentne, dobrze, że przyaktorzył to się sędzia zlitował nad leżącym i cierpiącym Rafceim. Do tego wejście nakładką Jarocha......Co do gola dla Chrobrego , liczę, że otworzy to Jopowi oczy i posadzi kloca Biedrzyckiego na ławie. W Opolu zagrałbym Letkiewicz Mikulec Kutwa/Łasicki Uryga Jaroch Carbo Poletanović Igbekeme Baena Duarte na skrzydle i Rodado. Espana ole w przodzie na pewno lepiej zagra niż Zwoliński.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Tantal
Senior Member

Od: 09.2018

Stary 10.04.2025, 14:33
@Patryko pełna zgoda i szacun dla sędziego za to - dał im jasny przekaz że mają grać w piłkę nożną a nie stać ze szmacianką we trzech w piątce i strugać pajacyki patrząc jak zegar bije.

Po Jopie po trzech wygranych nie chcę już jeździć ale coraz bardziej się prosi o wymyślenie jakiegokolwiek ustawienia ze Zwolińskim na ławce. Wczoraj udało się na 20 minut i nie było tragedii. Mam przeczucie, że nawet Sukiennicki mógłby trochę inaczej zagrać, gdyby miał do pary Rodado z jego umiejętnościami i wskazówkami co do gry. Albo Fred czy dziadek Alfaro, ktokolwiek - przynajmniej nie gralibyśmy w 10tkę.
Radosław Sobolewski "Odmieniło ten mecz wejście na boisko Rafała Boguskiego, który tak naprawdę sam przesądził o losach tego spotkania. Rafał zasługuje na niesamowity szacunek i takim szacunkiem powinien być otaczany"
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 10.04.2025, 14:36
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Byłby ale Kutwik ma kontuzję.
Zobacz konferencję prasową przed meczem.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2025/26
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 10.04.2025, 14:39
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Chodzi o sytuację coś koło 70 minuty jak popełnił faul i potem razem z tym z Głogowa leżeli minutę na murawie.
Po drugie, nie "doktoryzował" się na temat starcia przed zdobyciem bramki przez Baenę.
Żółta na Mikulca byłaby naciągana, skoro kapitan Chrobrego i dwóch innych ananasów też nie dostało. Po prostu pozwalał na więcej, ale szybko utemperował piłkarzy Głogowa po ewidentnie chamskich faulach czy grze na czas.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.04.2025 o godz. 15:03.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 10.04.2025, 14:52
Dałby Mikulcowi żółtą i by się z tego jakoś wybronił, a tego nie zrobił.
Ogólnie rzecz biorąc sędziował w miarę normalnie, wejście Jarocha było na pomarańczową kartkę, do tego oszczędził jednego typa z Głogowa, który miał już na koncie żółtą.
W skali Karcza sędziemu dałbym 6.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.04.2025, 15:20
Tantal napisał(a):Wyświetl post
Mam przeczucie, że nawet Sukiennicki mógłby trochę inaczej zagrać, gdyby miał do pary Rodado z jego umiejętnościami i wskazówkami co do gry. Albo Fred czy dziadek Alfaro, ktokolwiek - przynajmniej nie gralibyśmy w 10tkę.
Z tym akurat się zgadzam.
Sukiennicki teoretycznie miał grać za Zwolińską, ale z tego co było widać miotał się od jednego skrzydła do drugiego. Podejrzewam, że szukał jakiejkolwiek gry, a ze Zwolińską i jej ociężałością i powolnością niewiele dało się robić. Stąd szukanie innych rozwiązań. Nawet Sukienncki z tyłu za Rodado mógł pokazać się z lepszej strony.
Ale to tylko przypuszczenia i jak pewnie powie wolfy pobożne życzenia.
Tak czy owak Zwolińska powinna szukać formy w rezerwach.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Tantal
Senior Member

Stary 10.04.2025, 15:35
Jeśli Sukni cokolwiek ostatnio wychodziło, to szybko rzucane piłki na dobieg do gracza, który próbuje się urwać od obrońcy/szuka przestrzeni i wychodzi na pozycję. Z Jagą posłał tak kilka naprawdę ciekawych podań (tak, wiem, miał więcej miejsca..)Tylko że taka gierka jest niewykonalna z zawodnikiem który nawet nie próbuje przyspieszyć czy oderwać się od krycia...
Radosław Sobolewski "Odmieniło ten mecz wejście na boisko Rafała Boguskiego, który tak naprawdę sam przesądził o losach tego spotkania. Rafał zasługuje na niesamowity szacunek i takim szacunkiem powinien być otaczany"
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 10.04.2025, 16:12
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Sukiennicki teoretycznie miał grać za Zwolińską, ale z tego co było widać miotał się od jednego skrzydła do drugiego. Podejrzewam, że szukał jakiejkolwiek gry, a ze Zwolińską i jej ociężałością i powolnością niewiele dało się robić. Stąd szukanie innych rozwiązań. Nawet Sukienncki z tyłu za Rodado mógł pokazać się z lepszej strony.
Mecze z dołem tabeli to prawie jak rezerwy.
Zawsze warto zapytać kto za Zwolaka. Bo Fred nie pokazuje zbyt wiele.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 10.04.2025, 18:09
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Sukiennicki zagrał katastrofalnie ponieważ jest drewniakiem bez strzału, podania czy dośrodkowania. Jedyne co umie to krótko prowadzić piłkę, co przy meczach w pierwszej lidze nic nie daje. Kogo ma minąć na szybkości skoro wszyscy siedzą w polu karnym?
Jego pressing to też kabaret.

Dobrze że nie zagrał z Rodado bo by tylko grę spowalniał i marnował czas. Baena i Poletanović pokazali jak się szybko gra.

@Tantal - o czym Ty człowieku piszesz? Jak ma się Zwoliński oderwać od krycia jak wokół niego jest trzech-czterech obrońców? Ma spalić?
Tu trzeba idealnych podań, dokładnych wrzutek, gry 1 na 1 - czyli tego czego Sukiennicki nie ma.

@pepe72 - na pewno nie Sukiennicki. Jeśli Fred jest wg. Ciebie słaby to Sukiennicki puka do dna od spodu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Tantal
Senior Member

Stary 10.04.2025, 21:33
Wolfy, ja nie widzę, żeby Zwolak jakoś specjalnie próbował. Nawet Duda jest bardziej przebojowy i próbuje walczyć o pozycję i przestrzeń. Nie, Zwolak nie ma palić, może szukać przyspieszenia na bok, cofnięcia się, cokolwiek. Jak już całkiem jesteś podwajany i potrajany to się cofasz i wyciągasz obrońców robiąc chociaż miejsce innym. Może tak uważnie nie obserwuję, ale tego też u Zwolaka nie dostrzegłem. Sukiennicki w poprzednich meczach pokazał że próbuje szukać szybszymi podaniami bardziej dynamicznej gry. Długo to nie trwało - w meczu z Głogowem, nie wiedzieć czemu, zamiast szybkich odegrań szukająxych jakichś wolnych przestrzeni postanowił dać koncert podwórkowego dryblingu nad stojącą piłką.

Ale tak, Fred i tak jest od niego lepszy obecnie (co nie znaczy dobry). Więc ktokolwiek zamiast Zwolińskiego, ale niech będą wreszcie jakieś zmiany w wyjściowym składzie. Bez tego naprawdę gramy w dziesiątkę.
Ostatnio edytowane przez Tantal : 10.04.2025 o godz. 21:36.
Odpowiedz cytując
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Stary 11.04.2025, 05:31
Zgadzam się z Tantalem, Zwoliński jest najsłabszy i najwolniejszy w całym zespole, kto kolwiek by za niego nie zagrał i jakbyście tego kogoś nie cierpieli to i tak był by lepszy niż Łukasz
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 11.04.2025, 07:47
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Z drugiej strony mogl dac Mandryszowi czerwona za jego faul na Jarochu. Duda w Opolu(chyba) za taki faul dostal bezposrednie czerwo.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 11.04.2025, 14:11
Kilku zawodnikom Chrobrego też się upiekło że skończyli ten mecz bez drugiej, albo w ogóle bez kartki. Mandrysz zapracował na trzy żółte kartki i to minimum, bo jedna mogła być barwy czerwonej.

@Tantal - Zwoliński oddał silny i celny strzał.
Sukiennicki sabotował grę, ani nikogo nie absorbował, ani nie miał podania, ani strzału. Dno.

Zwolińskiemu można dać odpocząć na ławce, Sukiennicki powinien trafić do rezerw. Dowolny chłopak z drugiej drużyny albo Kuziemka spokojnie zagrają lepiej.
Takie są przykre konsekwencje udawania że młody szrot to nieoszlifowany diament.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.04.2025 o godz. 14:18.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Tantal
Senior Member

Stary 11.04.2025, 16:15
Wolfy ja wiem że w tym meczu Sukiennicki zagrał tragicznie. Piszę o tym co mógłby pokazać w kontekście tego co grał w 2 poprzednich meczach. Z Głogowem zagrał katastrofalnie i dlatego Jop słusznie sięgnął po wędkę.

Zwoliński oddał 1 groźny strzał. Aha. Napastnik grający najbliżej bramki przez 70 minut. No szacun, zasłużył tym sobie na nowy kontrakt. Taki Baena zaliczył 2 odbiory zamienione ostatecznie na bramki a Rodado gola i kilka groźnych strzałów w pół godziny.

Widzisz, różnica między Rodado a Zwolińskim jest m. in. taka, że Rodado umie dynamicznie odejść do boku, znaleźć jakieś puste miejsce na ustawienie się do strzału z dystansu etc. W taki właśnie sposób zdobył bramkę. Zwoliński - oprócz tego że celownik też mu się ostatnio rozregulował - jest zwyczajnie za mało dynamiczny i zbyt przewidywalny. Nie da się zgubić obrońców stojących w 8 polu karnym grając stojanova.

Ale tak, ustawienie z Fredem za Rodado i Kuziemką na lewej (albo od biedy Kiakosem) można by sprawdzić. Może nawet Alfaro dałby radę, szału nie robił ostatnio jako zmiennik ale był dość solidny
Ostatnio edytowane przez Tantal : 11.04.2025 o godz. 20:34.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 12.04.2025, 09:16
Mecz Wisły Kraków z Chrobrym Głogów wyglądał tak jak się można było spodziewać: festiwal błędów i nieporadności na szczęście tym razem z dobrym zakończeniem.

Na pierwszy plan wyłonił się oczywiście Biedrzycki, który chyba postanowił rozegrać konkurs na najgorszego obrońcę kolejki. Jego zwrotność i szybkość przypominały raczej tankowiec robiący zwrot przez Atlantyk. Efekt? Żałosny. Gość nie wygrał żadnego pojedynku w defensywie, a bramka dla Chrobrego to bezpośredni efekt jego "popisowej" gry. Ktoś powinien mu w końcu powiedzieć, że futbol to nie szachy – ruszać się trzeba nieco szybciej.

Drugim antybohaterem wieczoru okazał się Zwoliński. Napastnik, którego największym osiągnięciem było perfekcyjne ukrywanie się przed podaniami kolegów. Naprawdę sztuka godna podziwu – przez większą część meczu totalna bezproduktywność i brak jakichkolwiek udanych zagrań. Jeśli szukacie podręcznikowego przykładu jak nie grać na "dziewiątce" – oto on.

Kolejny "as" to Sukiennicki. Zagubiony bardziej niż dziecko w supermarkecie, zwalniający każdą akcję niczym kontroler biletów w tramwaju, który nie miał ani jednego dobrego pomysłu. Został zmieniony w przerwie – i była to sensowna decyzja Jopa. Zastępujący go Alfaro szybko pokazał, że futbol jednak można grać inaczej: z pressingiem, lepszym rozegraniem piłki i przeglądem pola oraz paroma naprawdę ciekawymi akcjami w trzeciej tercji boiska.

Oczywiście są też pozytywy – Baena był jak światełko w tunelu. Realnie ciągnął grę Wisły, strzelił kluczowego gola na remis i robił zamęt w obronie rywali na prawym skrzydle, regularnie gubiąc krycie. Zasłużył na pochwały.

No i wisienka na torcie – powrót Rodado. Hiszpan wszedł na boisko i w kilka minut zrobił coś, czego Zwoliński nie potrafił przez cały mecz: strzelił zwycięskiego gola. Jego powrót to ogromne wzmocnienie dla drużyny i nadzieja, że teraz będzie nieco mniej dramatów w ofensywie.

Co do reszty zespołu – Igbekeme, Carbo i Mikulec tym razem zaprezentowali się przeciętnie. Letkiewicz pięknie wybronił strzał w końcówce, ale też nie był bez winy przy straconym golu. Niemniej występ na plus. Wejście Dudy tradycyjnie nie podniosło jakości postawy naszej drugiej linii – choć kibice, nie wiadomo dlaczego, uparcie zawyżają mu oceny. Zaklinanie rzeczywistości w stylu Harry’ego Pottera nic tu jednak nie pomoże.

Podsumowując, Wisła wygrała dzięki indywidualnym przebłyskom kilku piłkarzy. Jeśli jednak Jop nie chce w przyszłości przeżywać kolejnych męczarni, powinien na poważnie przemyśleć dalsze wystawianie "gwiazd" takich jak Biedrzycki, Zwoliński czy Sukiennicki w pierwszym składzie. Ta farsa trwa już za długo.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.04.2025, 12:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zwolińskiemu można dać odpocząć na ławce, Sukiennicki powinien trafić do rezerw. Dowolny chłopak z drugiej drużyny albo Kuziemka spokojnie zagrają lepiej.
Takie są przykre konsekwencje udawania że młody szrot to nieoszlifowany diament.
Zwoliński gra fatalnie, ale jest jedynym, o którym wiemy, że miewa lepsze okresy. Sadzanie go na ławce niewiele wniesie, musi grać, żeby dojść do formy. Co innego, gdyby byli jacyś potencjalni zmiennicy, ale ich nie ma, z czego doskonale zdajemy sobie sprawę.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 12.04.2025, 15:22
wolfy napisał(a):Wyświetl post
(...)
@pepe72 - na pewno nie Sukiennicki. Jeśli Fred jest wg. Ciebie słaby to Sukiennicki puka do dna od spodu.
Sukiennicki jest nadal młody, zagrał pierwsze mecze po przyjściu fajnie.
Jak to młody musi popracować.

Mamy teraz 2 mecze z dołem tabeli - Odrę, Pogoń, potem Termalikę i WPłock.

Nie ma sensu by teraz forsować Rodado, który gra z zniezoperowanym barkiem. Na Termalikę czy Płock na pewno wyjdzie w pierwszym składzie.
Jak nie ma Rodado to mamy to co mamy. Czyli Zwolak, a potem Alfaro-Sukiennicki-Fred ew. Kiss/Baena.

Teoretycznie można jeszcze próbować Bartonia z Tokarczykiem. Ale obaj dziś grali w rezerwach

Odpowiedz cytując
Tantal
Senior Member

Stary 12.04.2025, 15:34
Ten brak formy trwa u Zwolińskiego już pół rundy a zbliżają się decydujące mecze. Wolałbym ogrywać Kuziemkę albo dać pograć ostatnie tygodnie alfaro. Zwolak niech odbudowuje formę w rezerwach
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów