|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Kutwa miałby usadzić Pana Kapitana na ławce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
https://wislakrakow.com/posts/informacja/11081
Cytat:
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mała strata, g...ostatnio dawał Rodado. Może chwila odpoczynku mu dobrze zrobi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Leszku, kto zamiast niego?
Kto daje więcej? Zwoliński? Mamy jeszcze jakiegoś napastnika? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Na nim się wszystko goi jak na psie, wcale mnie nie zdziwi, jeśli zagra w następnym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jest i doktor Drozd
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kutwa ma również walory w napadzie, a poza superpucharem mamy co najmniej 4 autobusy. Więc się Kutwik może przydać.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ten przynajmniej miał zdrowe priorytety. I nie. Nie chcę w tym momencie wszczynać dyskusji o sutach i o jego charakterze. Ale to jedno "fuck the legends" było czymś bardzo na miejscu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
U Hybali młodzi nie tylko grali, ale też - czynili postępy. Po jego odejściu wszyscy zaliczyli gigantyczny zjazd.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
Warta zamuruje i bedziemy wrzucac, ogladanie jak Duarte bedzie skakal do glowek z Przybylko moze nam w pewnym momencie sprawiac fizyczny bol. Mysle, ze Zwolinski wyjdzie w pierwszym skladzie, Duarte zastapi Rodado na cofnietym napastniku a pomoc bedzie taka jak z Kotwica. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Ja bym jeszcze odważniej nawet poszedł, ale na początek w Białymstoku. Zamiast Alfaro dać Sukiennickiego albo i Kuziemkę. Alfaro mam wrażenie już mocno po drugiej stronie rzeki - za wolny jest zwyczajnie. Młodzież z Kotwicą coś szarpała, widać było chęć do gry, Sukiennicki parę razy dobrze rozegrał i presował. Z Jagą dobra okazja, żeby udowodnić czy coś z niego jeszcze może być. W porównaniu do braku dynamiki i totalnej indolencji przy strzałach Zwolińskiego to byłaby zmiana na plus. Jeśli nie od początku spotkania, można takie ustawienie spróbować w drugiej połowie, jakby Zwolak grał od początku ale dalej mu nie żarło.Jak Carbo nie wytrzyma całego spotkania to po 60 minutach lekka korekta w ustawieniu środkowej trójki a wejść może Duda.
Ostatnio edytowane przez Tantal : 31.03.2025 o godz. 11:21.
![]()
Radosław Sobolewski "Odmieniło ten mecz wejście na boisko Rafała Boguskiego, który tak naprawdę sam przesądził o losach tego spotkania. Rafał zasługuje na niesamowity szacunek i takim szacunkiem powinien być otaczany"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Aktualnie mamy trzech zdrowych i zdolnych do gry. Inaczej w ogóle by nie pograł...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Nie rozumiem tego, że Kutwa grzeje ławę. Jak Jop będzie prowadził taką politykę zarządzania ludźmi, to Kutwa zaraz zacznie się rozglądać za nowym klubem, a my zostaniemy z samymi tzw. legendami. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Przecież powód ławki dla Kutwy był podany na konferencji. Rozegrał dwa pełne mecze w kadrze młodzieżowej, trzeci w tak krótkim odstępie czasu mógłby spowodować więcej złego niż dobrego.
Na bank dostanie swoją szansę w Superpucharze, niech walczy o skład w lidze. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Jak zagra w Superpucharze, będzie musiał odpoczywać w weekend. Prawdziwa karuzela śmiechu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co go Kutwy to bym go jednak zostawił na ligę, a na puchar Biedrzycki z Urygą. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Nasi piłkarze nie umieją strzelać na bramkę. Fakt, nie opinia.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odnosisz się do mojego wpisu o Rodado, a piszesz o Kutwie. To, że Kutwa ma papiery na granie pisałem już wtedy kiedy w dobrym tonie było z niego szydzić, a jak wspominałem, że byłby dobry na stoperze to stadko dowcipasków prześcigało się w idiotyzmach. Więc nie musisz mi tłumaczyć że powinien grać. Moim zdaniem za Urygę. Jop nie wpuszczając go na boisko robi z siebie idiotę...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Potwierdzam to co mówi Drozd. Tu dowód:
Drozd: Kutwa ma potencjał na świetnego defensywnego pomocnika ![]() ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O tym, że może być alternatywą na stoperze pisałem, kiedy były płacze, że nikt nie przyszedł po kontuzji Józka. Wtedy płaczki również nie mogły tego pojąć, takie z was chłopki roztropki. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|