|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A Kotwica zarejestrowała nowego gracza to 26-letni Japończyk Yudai Nawate. 2 Liga japońska, potem Dąb Dębno (IV liga (grupa zachodniopomorska).
Ponoć środkowy pomocnik. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Przeciwnik tak emocjonujący jak Chrobry Głogów.
1:1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Siewierski na bank ma już chłopa rozpracowanego, ze sposobem sznurowania korków włącznie.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Poletanovic chyba już zdrowy, oby wszedł i pomógł zespołowi. 2:0 dla nas.
![]()
Radosław Sobolewski "Odmieniło ten mecz wejście na boisko Rafała Boguskiego, który tak naprawdę sam przesądził o losach tego spotkania. Rafał zasługuje na niesamowity szacunek i takim szacunkiem powinien być otaczany"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
I podobno Carbo też już trenuje. Jak Zwolak się nie ogarnie to Rodado do przodu za nim James, a za nim Poletanovic i Carbo.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
I to byloby naprawdę ciekawe rozwiązanie. Prosilo sie juz o to we wczesniejszy meczach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Carbo trenuje, ale z wypowiedzi Jopa na przedmeczowej konfie wynika, że jeszcze niegotowy a Poletanovic owszem.
![]()
Radosław Sobolewski "Odmieniło ten mecz wejście na boisko Rafała Boguskiego, który tak naprawdę sam przesądził o losach tego spotkania. Rafał zasługuje na niesamowity szacunek i takim szacunkiem powinien być otaczany"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wygląda na to, że Letkiewicz wraca między słupki, a Kutwa i Duda dostaną wolne.
Przewiduję skład: Letkiewicz - Mikulec/Uryga/Biedrzycki/Jaroch - Poletanovic/James/Rodado/Baena/Duarte - Zwoliński ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
nie no jak wyjdzie Zwoliński to pozdro 600 ..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kartki:
Żółte kartki: 8 - (wrócił) Uryga 7 - Sukiennicki 6 - Mikulec, Biedrzycki 4 - (wrócili) Kiss, Jaroch, Łasicki 3 - Ikbekeme 2 - Zwoliński, Carbo, Rodado 1 - Alfaro, Starzyński, Kutwa, Letkiewicz, Poletanović, Duda Szpital: Wykluczeni ze względów zdrowotnych są: Patryk Gogół, Piotr Starzyński, Kacper Skrobański i Filip Baniowski. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Z Kutwą to się już robi kiepski kabaret
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
W meczu z kotwicą Igbekeme z Sukiennickim/Alfaro w środku, a w kolejnym ligowym Pletanovic z Dudą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
BTW - wiadomo co z Gogółem? Chłopak się leczy dłużej niż Carbo. Talar z tego co mówi Jop raczej tylko do rezerw się nadaje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.03.2025 o godz. 11:16.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to co z Gogółem? Chłop nie ma zdrowia do zawodowego uprawiania piłki.
Strzelam, że minimum 30% czasu trwania jego kontraktu u nas, nie był on zdolny do gry ze względu na kontuzje. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
W środku mamy jeszcze do dyspozycji Enisa Fazlagicia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wszystko poniżej 15 punktów w najbliższych 5 meczach będzie kompromitacja drużyny i sztabu szkoleniowego
Poza tym , również chciałbym zobaczyć Wiśle w ustawieniu 4-3-3 z Carbo, Poletanovicem i Jamesem w środku Tylko nie bardzo wiem kto wtedy miałby zagrać jako lewy napastnik ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Revolver : 28.03.2025 o godz. 15:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O ile będziemy w stanie do końca sezonu ograniczyć występy "roztargnionych" to awansujemy do ekstraklasy. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obrona standard więc pewnym gol dla kotwicy po SFG.
Kutwa na U-21 zdrowy a na 1 ligę chory? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jest chory, tylko zagrał 2x 90 minut w kadrze.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Miałem nie typować ale jakoś te 17 pkt zdobyć musimy.Jak nie pojedziemy tej Kotwicy 3,4 do ucha to niech ci ludzie dadzą sobie spokój z piłką nożną
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Narazie to wygląda jak mecz w Kolobrzegu.
Trochę smiesznie wyglądają te wrzutki. 20 minut meczu i już ich było chyba 30. Na szczęście obrona Kotwicy wygląda tak jakby chciała się obciąć więc może coś wpadnie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sytuacja z „karnym” na Mikulcu.
Zacząłem grać w piłkę 35 lat temu, gram do dzisiaj, mogę powiedzieć że coś o piłce wiem. Nie rozumiem jednak dlaczego w tej sytuacji nie było karnego. W każdym innym miejscu na boisku gdy jeden zawodnik obłapia drugiego zawodnika i ściąga go do ziemi to jest rzut wolny. Czasem wystarcza że zawodnik płozy dłoń na barku przeciwnika i jest rzut wolny ALE NIE W POLU KARNYM. Człowiek prawie 4 dekady gra w piłkę a dalej tego nie rozumie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
pierdyliard wrzutek z których nie wynika nic. Zwoliński schowany, Rodado też. Słaba pierwsza połowa. to co spierdo lili Jaroch i Rodado ..... brak słów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Alan niezła obrona. Szkoda że w polu karnym Kotwicy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Każde wyjście Kotwicy to solidne zagrożenie. Biedrzycki sam trzy kontry im zrobił.
Uryga jedyna udana akcja defensywna w polu karnym Kotwicy. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rodado dał się zrobić jak smarkaty, już leciał się cieszyć... Jaroch... szkoda słów. Co oni k... robią na treningach...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|