The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Tantal
Senior Member

Od: 09.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2025, 22:42
Pepe, ale pokazywałem Ci na twardych danych, że ten sezon odbiega od przeciętnego. Nie wiem jak to jaśniej napisać: Trzy drużyny z czuba tabeli punktują mocniej niż ktokolwiek na tym etapie w jakimkolwiek sezonie ostatniej dekady.

NIGDY W CIĄGU OSTATNI LAT TRZECI ZESPÓŁ NIE MIAŁ 42 PUNKTÓW JUŻ PO 21 KOLEJKACH. NIGDY TEŻ DRUGI NIE MIAŁ UZBIERANYCH TAK SZYBKO AŻ 44.

To nie jest przeciętny sezon sezon i nie można zakładać że wystarczy tyle, co przeciętnie. Wszystko wskazuje na to, będzie trzeba ugrać tyle, co w najbardziej wymagających sezonach - czyli około 68 punktów

Do tego, nawet 63 punkty - niby jak? 9 zwycięstw, 3 remisy porażka albo 10 zwycięstw i trzy porażki. Hmmm, no chyba nie z tą grą. I o ile jeszcze w taką serię w przypadku Wisły mogę uwierzyć, to...

Nie ma szans na to, żeby i Arka i Miedź złapały jednocześnie totalną zadyszkę. Jedna z nich może jeszcze tak... Ale oba? Szansa jak 1/10 sama w sobie. To też niespecjalnie ma prawo się wydarzyć. O BrudPecie nawet nie na co pisać, mają o połowę punktów więcej niż my i mogą kompletnie zawalać, a i tak ich nie wyprzedzimy - prędzej już pykniemy w barażach
Ostatnio edytowane przez Tantal : 24.02.2025 o godz. 22:46.
Radosław Sobolewski "Odmieniło ten mecz wejście na boisko Rafała Boguskiego, który tak naprawdę sam przesądził o losach tego spotkania. Rafał zasługuje na niesamowity szacunek i takim szacunkiem powinien być otaczany"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów