|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Nie, mój drogi. To zmiennicy pokazali jak mało aktualnie wnoszą do gry zespołu, jak bardzo odstają od najlepszych, jak bardzo sabotują grę. Ruch był na deskach, mogli robić cokolwiek chcieli z przodu. Ale nie umieli. I to nie jest tak że Duda czy Sukiennicki to jakieś asy z dołkiem formy jak Rodado. To leszcze z żałosnymi liczbami. Spójrz na to wszystko realnie, a nie pod kątem propagandy "młodych talentów" właściciela, kibiców i dziennikarzy. Powiedz kibicom takiego Lecha że Duda to mega talent to zostaniesz memem na ich forum. Nie dlatego bo nienawidzą Wisły, tylko - bo pisząc coś takiego byś się ośmieszał. To nie zadania taktyczne są winne temu że zmiennicy wyglądają żałośnie. Duda i Sukiennicki to przepompowani leszcze, Alfaro jest stary i po kontuzji a Kiss nigdy jakimś asem nie był. Po prostu - Duda w ofensywie to trzy poziomy niżej niż Poletanović. Ze Zniczem nie miał żadnego udanego dośrodkowania ze stojącej piłki, a Marko przez te 70 minut miał pewnie więcej podań otwierających i celnych dośrodkowań niż Dudihnio przez całą karierę. A to jest Poletanović u schyłku kariery, oddany nam za darmo (albo za grosze) żeby zejść z kontraktu. Poletanović który w najlepszym momencie kariery był solidnym ligowcem w Ekstraklasie. I gasi takie niby-talenty jak peta. Są tutaj, będą nas katować swoim dziadostwem, od wielkiego dzwonu coś im wyjdzie i kilka osób tutaj dostanie orgazmu, ale nie usprawiedliwiajmy tego że są ciency taktyką. My podobno mamy grać do przodu. Bądźmy poważni... P.S. Chciałem, naprawdę chciałem wierzyć że z Dudy coś będzie, ale ile można się oszukiwać? P.S. 2 A to że na ławce mamy leszczy takich jak Sukiennicki czy Duda nie raz nas jeszcze ugryzie w dupę gdy mecz nie ułoży się po naszej myśli. Praktycznie nie ma szans na pozytywny impuls z ławki.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.02.2025 o godz. 22:26.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
|
|