The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2022, 13:55
Na satelicie MonacoSat(52E) na niekodowanym kanale Turkmenistan Sport HD można oglądać mecze ligi angielskiej,niemieckiej i inne.

https://satclub.pl/zagraniczne-platf...20267-s30.html

Teraz leci Fulham : Liverpool.

Kto ma C+ i dekoder ultabox 4K to ma czasowy dostęp do ligi angielskiej i niemieckiej na kanałach od 981 do 987. Tuner musi być podłączony do internetu. Jeśli nie pojawią się te kanały to należy w ustawieniach-ustawienia domyślne zaktualizować tuner.
Ostatnio edytowane przez leszekm : 06.08.2022 o godz. 16:22.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 14.02.2023, 17:03
Kończy mi się umowa w UPC i czasem tam miałem problemy z jakością. Pytanie gdzie jest lepsza jakość programów TV, czy w UPC czy w C+? Czy korzysta ktoś z kart CI+ i czy one poprawiają jakość?
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.08.2023, 19:22
Może się komuś przyda.
Miałem najtańszy pakiet Polsatu S za 20 zł miesięcznie od dwóch lat.Dzisiaj przedłużyłem znów na 24 miesiące.Przez 12 miesięcy będę płacił 10 zł a potem 20 zł. Wcześniej wysłałem wypowiedzenie i dzisiaj zadzwonił konsultant.
Myślę że wszystkie albo większość meczów Wisełki będzie można oglądnąć.Można oglądać także np. ma telefonie.
Odpowiedz cytując
bleki
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 19.08.2023, 19:10
Zwolnił się 1 slot w Polsat Box Go Sport. Opłata równo podzielona na 3 osoby (13,33).
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 20.01.2025, 10:39
Korzysta ktoś z C+ online? Można sobie jakiś kanał sportowy zamówić na okres próbny? Bo chciałbym zobaczyć jak z jakością?

Standardowo mi się umowa kończy i dylemat Play/UPC czy Canal+.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 20.01.2025, 10:58
R33 napisał(a):Wyświetl post
Korzysta ktoś z C+ online? Można sobie jakiś kanał sportowy zamówić na okres próbny? Bo chciałbym zobaczyć jak z jakością?
korzystałem na komputerze ale 2 lata temu, to było najwyżej jakieś 720p, niskie opóźnienie, no i nie cięło być może coś się zmieniło od tamtej pory na plus z jakością, no ale wtedy nie skłoniło mnie do wzięcia abonamentu
Ostatnio edytowane przez Watts : 20.01.2025 o godz. 11:00.
Odpowiedz cytując
tempertantrum
Member

Od: 07.2021

Stary 20.01.2025, 12:29
Na ten moment można oglądać w 1080p. Dziala bez zarzutu, nie pamiętam żeby ostatnim w czasie był jakiś problem, choć też coraz rzadziej oglądam cokolwiek poza Wisłą, więc mogę mieć za mało danych.
Zdecydowana większość kanałów daje możliwość przewijania do tyłu w obrębie danego programu.

Jest możliwość wykupienia pakietów na miesiąc, więc możesz sam przetestować.
Cytat:
Standardowo mi się umowa kończy i dylemat Play/UPC czy Canal+.
Dzięki TVP Sport dylemat jest mniejszy, bo już nie trzeba się zastanawiać czy Wisła nie będzie kolejny rok w Polsacie Sport. Teraz nie ma znaczenia czy awansujemy czy nie. Mając C+ Wisłę zobaczysz na 100%.
Odpowiedz cytując
Saint*
Member

Od: 03.2004

Stary 20.02.2025, 10:09
Watts napisał(a):Wyświetl post
korzystałem na komputerze ale 2 lata temu, to było najwyżej jakieś 720p, niskie opóźnienie, no i nie cięło być może coś się zmieniło od tamtej pory na plus z jakością, no ale wtedy nie skłoniło mnie do wzięcia abonamentu
Korzystam od kilku miesięcy po demontażu anteny. Wszystko śmiga bez zarzutu. niestety zdążają się programy które nie działają z powodu licencji w tym niektóre wydarzenia sportowe(mecze)
każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje...
Odpowiedz cytując
gizmo
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 20.02.2025, 19:55
Canal+ często przed El Clasico oferuje promocje 20zł za 1 miesiąc w tym oczywiście El Clasico.
Miej serce w kształcie białej gwiazdy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów