The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2025, 21:00
@skarabeus - serek niczego podobnego nie zdradził. Tak jak napisałem - zarobków nie zna, bo znać nie może.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 07.02.2025, 21:03
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
ty tez parodysto. Zdradzac na publicznym forum, nie bedac w strukturach klubu, ale stowarzyszenia wspierajacego klub, ze znasz wysokosc zarobkow pilkarzy.... to jest takie poziom niedoje*(%*a ludzi wokol Wisly, przez ktory Wisla jest tutaj gdzie jest, bo wy elementarnych rzeczy nie kumacie. Jak te info wyjdzie dalej i ktos sie poczuje dotkniety faktem, ze masz dostep do dokumentow objetych klauzula poufnosci to zrozumiesz o czym pisze na ten moment nie rozumiesz i zupelnie mnie to nie zaskakuje

Jest na takich ludzi takie powiedzenie - pozyteczni idioci Kazda "wladza" takich ma i z nich korzysta

Pozdrawiam i milego wieczoru.
Widzę, że znowu wjechały jakieś fantazje - to tak jak z tymi cytatami, które miałeś znaleźć, a ja miałem zniknąć. Szukasz dalej?

Ps.

To ile tych długów?
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 07.02.2025, 21:04
czyli zapewnienie serka, że kontrakt Goku nie był kominem można wsadzić między bajki czy nie?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 07.02.2025, 21:04
azor napisał(a):Wyświetl post
czyli zapewnienie serka, że kontrakt Goku nie był kominem można wsadzić między bajki czy nie?
Prawdę zna tylko MaLk.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 07.02.2025, 21:05
ty nam powiedz ile wiesz, ze Goku nie zarabial pol miliona, ale "znacznie mniej", to powiedz, ile z 60 baniek jest dlugow Kwietnia
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.02.2025, 21:05
a to przy Fernandezie musiał być? Goku nie był Hiszpanem z III ligi, tylko zawodnikiem który coś w Polsce już pograł, więc pewnie miał odpowiednie wymagania
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 07.02.2025, 21:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej urocza w Twojej historyjce jest wiara że Kwiecień umówi się z Królewski "na gębę" kiedy chodzi o miliony złotych
Gdyby faktycznie rozmawiali, to z jednej strony masz biznesmena z wielkim majątkiem i gigantycznym doświadczeniem, z drugiej - bajeranta od startupu który nigdy nie przyniósł zysku.
I to Królewski miałby wydymać Kwietnia, mimo że wszystkie atuty są po stronie tego drugiego?
Jasne.
Nie wiem czy, kto i kogo wydyma, ale jeśli opowieść o życiorysie i historii Pana Wojtka jaką słyszałem (miasto, lombard, apteki) jest choć trochę prawdziwa to chyba Twój jego opis niekoniecznie jest trafiony.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Prawdę zna tylko MaLk.
Pytam czy serek może się wypowiadać w kwestii kontraktów czy nie - bo tutaj Wasze wersje się rozjeżdżają.

On twierdzi, że wie, Ty twierdzisz że nie może wiedzieć - to jak to w końcu jest?
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

ty nam powiedz ile wiesz, ze Goku nie zarabial pol miliona, ale "znacznie mniej", to powiedz, ile z 60 baniek jest dlugow Kwietnia
Możesz sam sprawdzić na TT, chyba coś tam odnośnie tego długo pisał ostatnio JK
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 07.02.2025, 21:08
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Możesz sam sprawdzić na TT, chyba coś tam odnośnie tego długo pisał ostatnio JK
bardzo wiarygodne źródło
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 07.02.2025, 21:09
Pytam czy serek może się wypowiadać w kwestii kontraktów czy nie - bo tutaj Wasze wersje się rozjeżdżają.

On twierdzi, że wie, Ty twierdzisz że nie może wiedzieć - to jak to w końcu jest?
Tu masz dobrze wyjaśnione gdzie jest prawda.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.02.2025, 21:10
bardzo wiarygodne źródło
Dlatego pytam skarabeusa, bo on ma zawsze top informacje

Ps. cały czas mnie zastanawia, czy Wy naprawdę myślicie, że na ewidentne kłamstwa nie zareagowałby WK?
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 07.02.2025, 21:12
krolewski jako zrodlo hahahahaha, podajacy liczby sprzeczne ze sprawozdaniami do krs i ligi (ktore tez sa ze soba sprzeczne), mowiacy dzis jedno, zeby 5 tygodni pozniej sobie zaprzeczyc

wlasnie dlatego jestes pozyteczny, bo lykasz wszystko co ci podstawiaja jak pelikan, a potem bezkrytycznie powtarzasz
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 07.02.2025, 21:13
@MaLk - nie, ja po prostu liczę cały sezon, a nie jedną rundę po kontuzji. Ja nie muszę liczyć na niczyją niepamięć, to Ty jak zwykle opierasz swoje naciągane historyjki na domysłach, uczuciach i manipulacjach

Liczby Goku miał bardzo dobre - nie tylko u nas, ale przez większość pierwszoligowej kariery. Tylko idiota ocenia na podstawie jednej rundy po kontuzji, zwłaszcza jeśli poprzednia runda była świetna, a i wcześniejsze sezony wstydu nie przynoszą.
Masz rację, ja zmyślam i manipuluję.

Dla unaocznienia, przykładowa opinia przykładowego forumowicza na temat przykładowego meczu wartościowego Goku na wiosnę, przed kontuzją, z zawsze silnym Chrobrym Głogów:
Jakiego błędu? Wszedł i zaczęliśmy stwarzać zagrożenie. Przetrzymywał piłkę, podawał, stwarzaliśmy zagrożenie. W 10 minut zrobił więcej niż Goku w ponad 70.

Najlepsze że chłop stał mocno na nogach i dzięki temu nie wystarczy go lekko popchnąć żeby stracił piłkę.

Ale tak, dowal się akurat do niego. Nie do wunderkida Krzyżanowskiego który zawalił nam mecz Nie do Goku który nie wiem nawet co robił na tym boisku. Nie do Żyro który z idealnej pozycji wali w mur.

Lecz się człowieku.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.02.2025, 21:13
krolewski jako zrodlo hahahahaha, podajacy liczby sprzeczne ze sprawozdaniami do krs i ligi (ktore tez sa ze soba sprzeczne), mowiacy dzis jedno, zeby 5 tygodni pozniej sobie zaprzeczyc

wlasnie dlatego jestes pozyteczny, bo lykasz wszystko co ci podstawiaja jak pelikan, a potem bezkrytycznie powtarzasz

Dokładnie, nie to co Ty, w samym środku spółki

Ps. znalazłeś już te cytaty?
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 07.02.2025, 21:15
Dziwne, że nie masz erysty zamiast senior membera
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 07.02.2025, 21:17
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Masz rację, ja zmyślam i manipuluję.

Dla unaocznienia, przykładowa opinia przykładowego forumowicza na temat przykładowego meczu wartościowego Goku na wiosnę, przed kontuzją, z zawsze silnym Chrobrym Głogów:
Czyli ocena jednego meczu (zdaje się - przegranego) pod wpływem emocji (prawdopodobnie negatywnych) to to samo co ocena całego sezonu i w ogóle przydatności piłkarza dla drużyny. Zwłaszcza, że z kontekstu jasno wynika że Goku zagrał gorzej niż inny piłkarz któremu strugano kołki na głowie, ale niekoniecznie wynika że to u niego norma.
Zeszliśmy z rundy do jednego meczu.

Faktycznie, jak mogłem Cię oskarżyć o manipulację

A o czym to dyskutowaliśmy? Nie ważne, na pewno masz rację. W końcu w klubie w których przedłużyli kontrakty Łasickiego, Talara i Brody na zapewne kalkulowali tak jak napisałeś.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.02.2025 o godz. 21:22.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 07.02.2025, 21:22
Czyli ocena jednego meczu (zdaje się - przegranego) pod wpływem emocji (prawdopodobnie negatywnych) to to samo co ocena całego sezonu i w ogóle przydatności piłkarza. Zeszliśmy z rundy do jednego meczu.

Faktycznie, jak mogłem Cię oskarżyć o manipulację
Taka to manipulacja, że wrzuciłem pierwszy post, jaki mi wleciał po wpisaniu w wyszukiwarkę słów "wolfy" i "Goku"

Swoją drogą, teraz dopiero doczytuję, najciekawsze w tym wrzuconym poście jest wcale nie to, że je*iesz tam Goku, oczywiście jak przystało na analityka, pod wpływem emocji... tylko że robisz to broniąc występu Omraniego.

To jest już tak wysoki poziom absurdu, że wystarczy za komentarz do tego, jak faktycznie wtedy prezentował się Goku.
Ostatnio edytowane przez MaLk : 07.02.2025 o godz. 21:27.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.02.2025, 21:24
Goku zagrał słaba rundę. Nie dawał nic Wiśle przez pół roku. Nie nadawał się tutaj. Ile by nie zarabiał, a na pewno nie było to najmniej w klubie, to gdy znalazł się jakikolwiek chętny, na kupienie, kogokolwiek, Zaskroniec z chęcią go sprzedał i pozbył się jednej ciamajdy oraz zszedł z jednego kontaktu.

Nie wiem co wy tutaj kminicie więcej w tym temacie.
Tak właśnie Kwiecien pomaga Wiśle. Okazał łaskę, chciał pomóc i jakiegoś parodysta wyciągnąć od nas więc Zaskroniec wiele do gadania nie miał
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 07.02.2025, 21:28
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Taka to manipulacja, że wrzuciłem pierwszy post, jaki mi wleciał po wpisaniu w wyszukiwarkę słów "wolfy" i "Goku"

Swoją drogą, teraz dopiero doczytuję, najciekawszy w tym wrzuconym poście jest wcale nie to, że je*iesz tam Goku, oczywiście jak przystało na analityka, pod wpływem emocji... broniąc występu Omraniego.

To jest już tak wysoki poziom absurdu, że wystarczy za komentarz do tego, jak faktycznie wtedy prezentował się Goku.
Nie, absurdem było dowalanie się do Omraniego kiedy cały zespół wywalił jajca na mecz bo "realizowali marzenia", a chłop wszedł na jakieś 10 minut i nawet coś tam zagrał do przodu...
Bo oczywiście, mecz zawalają Ci którzy wchodzą w ostatnich minutach.

Coraz bardziej żałosne te Twoje wpisy, ale jak zwykle - pewnie masz rację że to Omrani zawalił mecz z Chrobrym. Bo o ten chodzi, prawda?

No więc - nadal dumnie podtrzymuję że czepianie się akurat Omraniego o mecz z Chrobrym to schizofrenia. Jest może ze trzynasty na liście tych co wtedy dali dupy.

Jaki Ty jesteś merytorycznie cienki

P.S. O ile pamiętam Goku nie było wtedy w top trzy najgorszych, Raton, Krzyżanowski i Uryga prawdziwy szoł wtedy odwalili. Oczywiście, Omrani nie strzelił dwóch goli ale obwinianie go o porażkę i bycie najgorszym na boisku jest jakieś takie - nieszczere.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.02.2025 o godz. 21:45.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 07.02.2025, 21:44
ty tez parodysto. Zdradzac na publicznym forum, nie bedac w strukturach klubu, ale stowarzyszenia wspierajacego klub, ze znasz wysokosc zarobkow pilkarzy.... to jest takie poziom niedoje*(%*a ludzi wokol Wisly, przez ktory Wisla jest tutaj gdzie jest, bo wy elementarnych rzeczy nie kumacie. Jak te info wyjdzie dalej i ktos sie poczuje dotkniety faktem, ze masz dostep do dokumentow objetych klauzula poufnosci to zrozumiesz o czym pisze na ten moment nie rozumiesz i zupelnie mnie to nie zaskakuje

Jest na takich ludzi takie powiedzenie - pozyteczni idioci Kazda "wladza" takich ma i z nich korzysta

Pozdrawiam i milego wieczoru.
No a potem się dziwią że nic nie idzie, zawodnicy zaliczają zjazd .jak gangrena opanowała cały klub i jego otoczenie. Niby krakowskie powietrze tak działa. Śmiem twierdzić że to fetor gnijącego klubu tak działa na nowo przybyłych i po pół roku już jest ....... niety. Całe to odnowienie i ratowanie to było leczenie syfa pudrem. Syf był tylko nie było go widać aby mógł przegrupować siły i ewoluować do nowej rzeczywistości. Niestety cały ten syfilis pasożytniczy będzie bytował na klubie do jego upadku.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 07.02.2025, 21:46
Nie, absurdem było dowalanie się do Omraniego kiedy cały zespół wywalił jajca na mecz bo "realizowali marzenia", a chłop wszedł na jakieś 10 minut i nawet coś tam zagrał do przodu...
Bo oczywiście, mecz zawalają Ci którzy wchodzą w ostatnich minutach.

Coraz bardziej żałosne te Twoje wpisy, ale jak zwykle - pewnie masz rację że to Omrani zawalił mecz z Chrobrym. Bo o ten chodzi, prawda?

No więc - nadal dumnie podtrzymuję że czepianie się akurat Omraniego o mecz z Chrobrym to schizofrenia. Jest może ze trzynasty na liście tych co wtedy dali dupy.
Masz tam linka do swojego postu, możesz sobie przejrzeć o co rzeczywiście chodziło, podpowiem - chodziło o to, czy po tych 10 minutach można już pisać, że to pączek, Ty wtedy jeszcze byłeś na etapie analitycznej wiary w to, że kontrakt z nim miał jakiś sens

Jedyną osobą, która usiłowała wtedy zmienić wymowę wpisu z krytykującego sportową-inaczej sylwetkę naszego cennego nabytku, na to, że to Omrani zawalił mecz byłeś Ty - bohatersko walcząc ze stworzoną chwilę wcześniej tezą, żeby przypadkiem nie przyznać, że faktycznie Omrani potwierdził to wszystko, o czym się wtedy mówiło nieoficjalnie.

Ale z perspektywy czasu - daje to niezwykle wartościową wiedzę na temat Twoich zdolności analitycznych.

Cytat:
Jaki Ty jesteś merytorycznie cienki
Stary, sprawdzony Wolfy

Dobra, pośmalim się, wystarczy tej zabawy. Idź dalej przekonywać innych, że jesteś "merytorycznie" bossem, z Omraniego będzie wzmocnienie, Goku stracił na wiosnę formę dopiero po kontuzji, a machina Brzęczka zaraz się rozkręci.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.02.2025, 21:47
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
No a potem się dziwią że nic nie idzie, zawodnicy zaliczają zjazd .jak gangrena opanowała cały klub i jego otoczenie. Niby krakowskie powietrze tak działa. Śmiem twierdzić że to fetor gnijącego klubu tak działa na nowo przybyłych i po pół roku już jest ....... niety. Całe to odnowienie i ratowanie to było leczenie syfa pudrem. Syf był tylko nie było go widać aby mógł przegrupować siły i ewoluować do nowej rzeczywistości. Niestety cały ten syfilis pasożytniczy będzie bytował na klubie do jego upadku.

Grubo - to mówisz, że Socios oraz osoby działające w stowarzyszeniu, które sprawiło, że do klubu w różnej formie trafiło już koło 10 mln zł, są pasożytami?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 07.02.2025, 21:56
@MaLk - myślę że po przeczytaniu postu każdy się domyśli czego dotyczył. Czy twierdzeniu że Omrani to super napadzior, czy raczej - że czepianie się akurat jego po Chrobrym jest kretynizmem i manipulacją. Zwłaszcza że coś tam z przodu rozruszał w praktycznie przegranym meczu.

Myślę że większość tutaj potrafi rozróżnić sens zdania "Omrani to nieudany transfer" od "Dowalanie się do Omraniego o porażkę z Chrobrym to kretynizm".

Ale widać jak bardzo brak Ci argumentów. Wziąłeś cytat, nie przeczytałeś ze zrozumieniem, wrzuciłeś, teraz znowu szyjesz z niczego...

No smutne.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Stary 07.02.2025, 21:59
Grubo - to mówisz, że Socios oraz osoby działające w stowarzyszeniu, które sprawiło, że do klubu w różnej formie trafiło już koło 10 mln zł, są pasożytami?
Oj nie nie , gdzieś tam jest socios ?

Ale fakt 10 baniek zostało przepalone w kominku
Ostatnio edytowane przez PAWEŁ : 07.02.2025 o godz. 22:01.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.02.2025, 22:04
Oj nie nie , gdzieś tam jest socios ?

Ale fakt 10 baniek zostało przepalone w kominku
To mógłbyś wyjaśnić na czym polega moje bycie pasożytem?

Tak, stąd na stadionie sklep, sprzęt do piwa, na TS szatnie, boisko, oświetlenie, w Akademii kupa sprzętu. Przepalone wszystko
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Stary 07.02.2025, 22:07
To mógłbyś wyjaśnić na czym polega moje bycie pasożytem?

Tak, stąd na stadionie sklep, sprzęt do piwa, na TS szatnie, boisko, oświetlenie, w Akademii kupa sprzętu. Przepalone wszystko
Ty spryciarzu

Uważasz że atmosfera w klubie i wokół jest zdrowa ?
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 07.02.2025, 22:10
@MaLk - myślę że po przeczytaniu postu każdy się domyśli czego dotyczył.
Jako umysł analityczny powinieneś wiedzieć, że jednak lepszym rozwiązaniem od domyślania się czego post dotyczył jest kliknięcie na znaczek odsyłający do dyskusji i sprawdzenie czego rzeczywiście dotyczył. Specjalnie wzniosłem się na wyżyny technicznej obsługi tego forum, żeby to umożliwić, może dlatego, że przyzwyczaiłem się już, że tutaj lubi się zmieniać kontekst wklejanych cytatów

Podpowiem jednak tym, którzy wolą się domyślać zamiast kliknąć - zareagowałeś tak alergicznie na następujący wpis FraMata:
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Czy już po meczu z Chrobrym wolno mi pisać, że Omrani to pączek I taki trochę "grubszy Sobczak"?

Z całym szacunkiem dla Sobczaka.
Kiedy po raz pierwszy użyłem tego sformułowania Sobczak niewiele jeszcze pokazywał.
Teraz wstydzę się, że Sobczaka porównywałem z tym pączkiem.
Oczywiście jakimś cudem, jak już wspomniałem, z tekstu o tym, że Omrani wtedy potwierdził na boisku wszystko, co się o nim mówiło w przeciekach z treningów, czyli że jest niegotowym do gry gościem z widoczną nadwagą postanowiłeś sformułować wtedy tezę, że piszący obarcza Omraniego winą za przegrany mecz i bohatersko walczyłeś z tak wymyśloną tezą i wtedy, i teraz. Chociaż akurat piszący ten komentarz nijak czegoś takiego nie stwierdził

Cytat:
Myślę że większość tutaj potrafi rozróżnić sens zdania "Omrani to nieudany transfer" od "Dowalanie się do Omraniego o porażkę z Chrobrym to kretynizm".
No, dlatego właśnie wkleiłem źródłowy post FraMata.

Żeby każdy czytający tutaj mógł rozróżnić co rzeczywiście wtedy napisał o Omraniem i jak "twórczo" przerobiłeś to wtedy na dowalanie się do Omraniego o porażkę z Chrobrym
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 07.02.2025, 22:10
Ty spryciarzu

Kolega Robert uważał, że za czasów Marzenki, Pawła i Grzegorza było wszystko ok, więc nie wiem czy to miarodajna opinia
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 07.02.2025, 22:15
Ty spryciarzu

Teraz to już mocno manipulujesz. To Socios jest winne złej atmosferze wokół klubu? Socios spuściło go z ligi, narobiło długów i obciachu na X(twitterze)?

@MaLk - super, jak zwykle zostajesz sam, zwycięski na placu boju.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów